Ангелов: Не проспахме лятото, недоверието към системата доведе до този резултат

Пациенти от болниците не се връщат, в момента нямаме недостиг на легла, а на медици, категоричен е здравният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колега, НЯМА КАК ДА НЕ ТИ ПОВЯРВАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Кака Гинче от третия етаж е виновна, ние всичко сме си направили

Хайде пак старата песен... хората са виновни пак. Да, хората нямат доверие на никаква държавна администрация. Факт. А да се замислиш защо е така, амеба проста? Седнете с Краля Слънце и викнете някой с повече мозъчна дейност да Ви обясни в прав текст колко сте смотани.

Китай изгради и оборудва болница за Ковид в Ухан за 2 дни.Вие за 6 месеца какво изградихте?

В момента няма недостиг на легла. В събота по препоръка на личния лекар пробвах да намеря "легло" за баща ми. Всички болници отказаха. Сигнала към бърза помощ беше приет, но не дойдоха, а се обадиха след часове да разчитат за болния и помолиха да се откажем от сигнала. Нека пробва министъра като обикновен човек да вкара някой в болница. Пожелавам успех!

Политиците в света служат на болни сатанисти,не на хората.

Недоверието, НЕ към системата, а към всички системи в държавата...., разликата е съществена!

НЕ бе Ангелов, недоверието към управляващата хунта доведе до всичко това!

Продължава да плещи лъжа след лъжа, също като ония тулупа от Банкя.

Schilo

Ангелов, упреците ти, насочени ли са и срещу Вожда ти? Че и той нещо се оплакваше, че е лепнал вируса.

Изказванията му все повече започват да звучат като на дете дето е свършило някаква беля и се опитва да се измъкне от наказанието, но знае че то идва. Време е за нов бушон - тоя изгоря по бързо от предния.

е системата и организацията й, не психиката на болните. Нали не си психиатър?

Няма недостиг на лргла, ама ги караме да мрат навън настъпалата с кислородна бутилка в ръце на студа... нагъл, бееее.. ОСТАВКА

""Не можем да разчитаме на личните си връзки, контакти, приятели или просто познати на познати.Това, което ми казаха в частен разговор в болницата, че много хора дни наред вероятно по същата причина не могат да открият къде са близките им", заявява Ива Стойкова ."?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Що е то тъп гей?

Виновни има - Зеленото човече с малкото юмруче, което подстрекаваше невежите орки. Споснорите му - Мустак и Череп. Руската хибридна война чрез БКП-троловете. Най големия виновник - Тъпотията на Тълпата

Абсурд, цяло лято бяхме по плажовете на Гърция, как ще сме спали... Наглеци!

Вярно е ,че не проспахте лятото.Проспахте много повече.В крайна сметка ние всички сме виновни,че ви търпим. Страхът от управлението е по-голям от страхът от вируса.Сигурно това е целта да си правите каквото си знаете.Уплашените хора се управляват лесно. Няма такова дъно! Тъжно и жалко за нас ,а и за тези след нас..

Недоверие, че ако повикам линейка няма да дойде? Недоверие, че могат да ме оставят в студа на стълбите?

Нова стая за чекмеджета ;)

Schilo

Не спахте вие, Ангелов, спа българския избирател, като гласува за ГЕРБ!

Проспахте го. След като сте "знаели" какво ще стане есента, защо не подготвихте здравната система? Защо не осигурихте бързи тестове пред всяка болница и леглова база? Защо не обявихте нулева година за учениците? Педали.

.......вижте го този "министър"...???? И как така стана, че през април Вожда-Слънце твърдеше, че сме №1 в ЕС по малък брой болни, а сега сме пак №1 по ГОЛЯМ БРОЙ БОЛНИ и УМРЕЛИ??? Това ли са Ви ефективните мерки? Чесахте си кайсиите 6 месеца, вероятно с идеята отново "да минем между капките", ама не стана!

Стига вече. Некадърни сте.

Болници имали,легла имали-нямали медицински персонал.....Ми,плащай бе,Коце,плащай здраво и ще имаш медицински персонал.От Бургас ти подадоха жокер-500 лв. за 12 часово дежурство и ще припнат към болниците ти!

За никой от тия дето са в парламента не съм гласувал.

се понадрис....ха след като се видя, че трябва да станат пациенти. Шубето е голям страх. Какво дверие да имаш в система, в която те подхвърлят като парцал?

ЗА ПОСЛЕДНО:"Двама полицаи спасиха жена с коронавирус, която била върната от столична поликлиника без преглед и без изследвания. Униформените се намесили в драмата и се погрижили тя да получи навременна помощ в друго лечебно заведение. Публикациите за постъпката им предизвикаха бурна реакция в социалните мрежи."?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Значи не се накрадохте, после хората ви виновни.

Schilo

Коментирам факта, щото и аз не съм гласувал. Но е факт, че тия тъпанари успаха част от българските избиратели и купиха други.

Schilo

"Видими резултати", "Гарантирано от ГЕРБ"

А хотелите ще работят нали, че мисля да ходя на Спа във Велинград

0

Българи, помнете коя партия отказва да носи маски в парламента, помнете коя партия гори маски по протестите, помнете коя партия нито веднъж не раздаде маски на протестиращите. Бойко ще падне, но след него няма да дойдете вие, червени крадци и убийци, не си правете илюзии! Вашата попара вече сме я сърбали МНОГОКРАТНО!

са вложени пари в легла, когато няма кой да ги обслужва? Това да не е туризъм.

Тълпата копира поведението на премиера: с маската пид носа.

Недоверието е добре заслужено.

Тоя с какви очи се появява пред хората?

Те това е Герб. Нагли Прости Крадливи

Schilo

Да пада по-бързо тая Тиква! Че с добро него не можем да го запомним!

Е, той вожда ако изобщо наистина беше болен, то си го е причинил сам, защото не носеше правилно маската или пък въобще не я носеше, спомнете си, че го глобиха за неносене. Спомнете си също, че на една снимка ни беше показано, като дори Меркел му сочи с пръст как не си е сложил правилно маската! Но пък вождът за това е вожд, да прави каквото и както си го поиска, а за пред стадото да приказва, това, което то иска да чуе!

Най-добре щеше да е, да минем вируса лятото, където Слънцето било враг номер 1 на вируса и ни говорят за витамин Д от Слънцето. А тези ни говореха, как да си стоим в къщи, докато ходеха на море в Гърция. Сега пика ще е точно зимата, когато и без това е голямата смъртност. И с параноята утрепаха нормалното здравеопазване. Сега се умира много, но не от ковида. Ковидът е сигурно мъничка част. След като над 40% са заразени на тестове, идеята им за маските е пълен провал. Маски се ползват само в неестествени ситуации, като при хирургия, която не е предвидена от природата. Сега ги е страх от нея. В останалото време маски носят луди, с мизофобия, гермофобия, бацилофобия, бактериофобия. И азиатци, заради мръсният въздух там, че в асансьори и метро са почти по 10 човека на квадратен метър.

Е нали ресторантите и баровете се затварят, ко шийдеш там ма Звездо?

Бастун тъп с това което направи цялото правителство заслужавате всички до един да сте в затвора. И то веднага боклуци мръсни.

Наистина няма недостиг на легла - освен т.нар. им Ковид отделения, болниците са празни! Празни! Не се приема никой, който не е с Ковид. Останалите си умират вкъщи от това, от което са болни

0

Шило, той така или иначе ще падне, важното е да не дадем на БСП и сателитите им Атака и Слави Плешоядът да фалират държавата ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ.

Александър Йорданов може и да има доверие в системата, но близките на починалите в линейки, коридори и стълбища как да имат доверие на системата. Автокрадците които са залавяни по двадесет пъти и не са прекарали един ден в затвора може и да имат доверие в системата, но хората които "чакат" полицията да им намери и най-вече да им върне откраднатата кола дали имат доверие в системата?

Хотели ще работят,но фитнес залата към тях-не

Типично за ГЕРБ - пак насрани, ама аслани!

Да ти изям веждичките, сладур...

от 10г все едно и също ... ние не сме виновни ... виновни са комунистите, фашистите, хората и т.н. само тия, които са избрани да управляват никога за нищо не са виновни