17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е ли доста голяма тази глава за това тяло?

Angelakova e maloumna , kolkoto grozna tolkova i tapa ne znam ot koe selo sa domaknali tova jivotno.

Не ме интересува! Искам България да има поне 3000км писти и 500 лифта, хотели и заведения само в населените места. Има руснаци и украинци ходещи с колите си чак до Австрия за да карат ски. Огромен пазат имаме но законите трява да се променят! Браво на ВСС, че показа посоката за решаването на този проблем.

Абе човече незаинтересован, ТИ видял ли си в Австрия и в Швейцария на каква надморска височина са тези писти??!! Така и така си започнал да искаш, ми поискай и по 4-5 хиляди метра високи върхове, та да може да се кара повече от 3 месеца там. И като говориш за русанци и украинци, дето отиват чак до Австрия с колите си, замислял ли си се защо пък не идват в България ?!! .... Може да са виновни пистите, ама може и да е климата, може и самата страна .... хайде д не се сравняваме с централна Европа, като жабата с вола.

ха ха, ми няма конфликт на интереси я... само сходство на интереси с Жирарделито - да залебите от захранката на Цеко... срам и позор!

Ти кого лъжеш, ма?

хората се чудят как да няма тутисти да се запази природата, тук още се борят за повече туристи луди комунисти, повече не значи по-добре

Къде са тези хора? хахахахахахах айде стига с тъпите опорки

В тази държава , Никой НИЩО не знае : Не знаете кои са собственниците на фирмите , Не знаете чия е караваната на дюните , Не знаете кой какво строи и кой стои зад него и му е дал разрешителни , Не знаете кой променя статута на ДЪРЖАВНИТЕ ЗЕМИ и на кого ги продава ,Не знаете кой какво сади и отглежда , НИЩО ''НЕ знаете'' ?! ЛОГИЧЕН Е въпросът : Какъв трябва да е цвета на лампата която трябва да светне , за да се зададе въпроса - ВИЕ ЗА КАКВО СТЕ министри с целият ви антураж , и всички облаги с които се ползвате ( за далъверите няма да говорим ) ???????? И докато си избирате ''цвят на лампата '' умират деца , болни хора , УБИВАТ се млади жени , и депресията изяжда хиляди животи на ден , така че - СМЕШНИЯТ ти туризъм ни е най-малкият проблем !!!!!

Пълен разпад в корумпирана мафиотска държава, в която емигрантите пращат милиарди, за да живеят роднините им, която краде отвсякъде (КТБ), в която престъпниците са в парламента и във властта и се борят за подкупите за купуване на всичко - от камъни и павилиони по улиците до изтребители на двойна цена от САЩ, на която са се нaгъзили и козируват и онези ги крепят на власт. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Министъркееее, винаги има конфликт на интереси, шЪ знаИш!!!! Дори и само фактът че сте наели Жирардели да ви консултира, а не някой, който ще бъде от полза за туризма по Черноморието също е показателен за наличието на конфликт на интереси. А скиорчето Жирардели е станало собственик на 100 % от ЮЛЕН точно както Георгиус Георгио от Кипър притежаваше същата тази фирма. Ти ли не го знаеш това ??? И да, лифтове, магистрали, туризъм, еврофондове ... НО в крайна сметка населението на България се топи ЗВЕРСКИ бързо. От 2009 г. до сега са изчезнали над 550 000 души, а раждаемостта е спаднала от 81 000 на 46 000 деца. Всички фирми, които разчитат на вътрешно търсене, независимо дали туризъм, хляб, дрехи, играчки, лекарства и т.н. произвеждат и продават, ще ронят кървави сълзи през следващите десетина години и ще фалират една след друга. Заради вас!

по добре кажи как осребри близостта си със съветника, а после ни разправяй приказки от 1001 нощ

Хекимян те направи за смях тази сутрин ма ''министърке'' !!!! Най-забавното беше , как те остави да лижеш и когато те КОНФРОНТИРА със репортажа на Жирардели , ти показа само едни конски зъби и стана още по-жалка , защото нямаше какво да кажеш !!!! От такива като теб тази държава НИКОГА няма да мръдне и крачка от третия свят !!!

Да. А ти си красива, умна, кадърна и неподкупна.

Борисов хич да не се чуди , защо другите партии с ''провалени министри'' почти са го задминали !!! С такива като тази ( дори няма да си направя и труда да я охарактеризирвам ) , НЯМА никакво значение цвета на лампата която щял да им светне !!!! Смешни сте , Жалки сте и сме за смях в цял свят !!!! НЕ можете да заблудите никого в нищо , а залъгвате само себе си че сте нещо !!!!

Тази кокона все още ли се типосва пред камерите?

Защо никой от това правителство не каза и една дума за закриването от другия месещ на 1400 работни места в Благоевград?

Защото не им пука , нито за работните ти места , нито за хората !!!

Защото преди три години борисов ряза лентите на фабриките за тапицерии и обеща, че цели БМВ-та ще се правят в България, не само тапицерии. Три години и канадците бегАха.

Като се разсмърдя работата потърсихте оправдания и как всички искате да се спазва закона ....

дира, да питам, абе друг бизнесняма ли в тая държава, само с мутрите ни занимавате? Има и машиностроене, което дава същия БВП като туризма! Дайте нещо за електротехника, електроника, айти, стига с тия елементарни статии турзъм кебапчета, чадъри шезлонги! Има и по- интелигентна публика!

Е да ама за туризма са предвидени не 20, а 9 % ДДС. При 7,2 милярда само от разликата в ДДС се прибират 792 милиона !!!

Не ми се слушат тези ГЕРБ-аджийски измишльотини. За тях всичко е нормално докато държат властта и крадат. изгубят ли почват да квичат- абе като истински прасета, но народа си е виновен- една част толкова ги обожават, че си мисля - да не би тъпия народ да е завършил някое циганско училище, толкова ли не вижда, че ГЕРБ си е една издънка на БКП и нищо повече и затова управлява като тях- крадене, безобразия и все народа не разбрал......

за кво си влязнал тук, стой си в москва!

И какво ако замина за Москва !!! Мислиш че Бг е динственното място за живеене ли - ЛЪЖЕШ се МНОГО ЖЕСТОКО !!!! Аз имам и акъл и възможности , и можа да отида където си поискам , и ще живея в пъти по-добре !!! Явно ти нямаш никакъв избор и затова злобееш , а дори подозирам че не знаеш и Москва къде се намира , защото и за това се иска акъл , който ти нямаш !!!!

Тая не знае от кога е собственик , но казва , че не е имало конфликт на интереси когато Жирардели е бил съветник в министерството.

Ама то по-лошо било държавата му разрешила от нейно име да рекламира частен бизнес.....то сега ще излезе че е имало държавна помощ за частна фирма ,то е така като са се увъртели като пиле в калчища няма разплитане само става по лошо и срамно.

Раздали държавата на концесия.После защо българите били най бедни.В Поморие бреговата улица и тя е дадена на концесия.Не спазват Конституцията-бреговата ивица е собственост на народа.

Значи работил за държавата и получавал пари за това, за да популяризира собственият си курорт, че да печели! И това не било конфликт на интереси! И къде ви бе конкурсът и конкуренцията? Вярно държавата е платила повече на Юлен, чрез федерация по ски, общината там и така нататък, октолкото получила пари от концесията? Тоест сме на минус. Как за лифтовете "са най-екологичният вид транспорт", при положение, че за това ще се изсече растителност и покрие дори трева с километри, даваща примерно кислород за няколко дестки хиляди човека? Реално и ските са транспортно средство, както и колелото. Ако искат да карат реално да ходят на северният или южният полюс, по Хималаите и други високи планини, на надморска височина където не растят дървета. И да не питат после, защо въздуха бил мръсен. Мръсен е заради вас управляващите. И не се оплаквайте с циганите, че секли дърва. Да се справите с това е също ваша работа и на Велерито Сименов. Така че просто си свършете работа.

Нееее, той бил съветник, но не получавал пари за това!!! Как става така, че един счетоводител не може да води счетоводството на някоя фирмичка без да получава възнаграждение ( защото трябва да плати данък затова), а съветник в министерството може???

Ангелкова , Ангелкова ...Важно било да има лифтове ,нали ? Ами като е важно, защо спряхте съществуващите лифтове на Витоша ? А ? А ? Сега ще ми говориш за Банско.Виж София-столицата на България и планината южно от столицата.Казва се Витоша, ако не знаеш.Навремето беше кандидат за столица на Зимна Олимпиада.Сега се прави всичко ,за да се намали този потенциал.Накратко - вие правите всичко ,за да се намали съществуващият капацитет и инфраструктура на Витоша, а в Банско искате да увеличите нещо , което е стигнало максимума на възможностите си.За Банско ще си счупите краката да измените ПУП, а на Витоша - не можело да се измени съответния ПУП.Кого ще правите на глупаци ? Жирардели не ме интересува изобщо.Все едно виждам клоун от цирка/не казвам ,че е такъв,да не се обърка някой/.

Абе, за цеко и крокозъбела помашки може да е важно да има още лифтове, ама съдът, притиснат от ЕК, приключи със сагата. И да каже тая помакиня грозна на какво основание милиционерите в Пловдив забраняваха на пловдивчани да се показват по прозорците. Щото някой може да я види в профил и да я снима колко е грозна ли?

Герб са мафия и частна фирма! Друго няма!

С тая сутринта Хикимян се експериментираше , като независима и свободна журналистика , толкова е проста , че си обърса с нея рейтинга.

tonk11

Абе всички плюете ама никой явно не си направи труда да провери кой всъщност е зад всички тези чудеса дето стават през последните 10 години с българските планини и курорти. Я се разровете и проверете кой всъщност е лицето дето за последните 4 години е подал над 200 жалби против инвестиционни намерения ама 98% от тях са за зимния туризъм и после проверете защо го прави?

то и за летния туризъм има жалби, ама дюните пак си ги разорават и бетонират...

tonk11

Верно е! Ама я правери дали има и 5 жалби на този хубавец и на свързаните с него фирми и сдружение, които да са за летния туризъм?

проучването започва 2012 г,. Марк започва работа в Министерството от което зависи сделката през 2014 г., и през 2016 купува "Юлен" и напуска министерството ! Просто случайност и това е! Както беше случайно, че Царо си поиска имотите в периода, в който беше Министър председател ...! И там нямаше конфликт на интереси ! Чужденците първи забелязват страните , където въобще няма конфликт на интереси! Иначе Ангелакова е права - не може да има конфликт там, където всички са съгласни нещото да се прилапа, пардон, да се получи...!

Ангелкова, Вие водите една постоянна, безмислена и много скъпа за нас кампания за развитието на туризма в България. Некомпетентната администрация в симбизоза с кичозни реклами не дава никакъв резултат, не се заблуждавайте! Да не забравяме и какви таргет групи търсихте с вашите "послания" и какви дойдоха: Руснаците очакват Путин да им нареди къде могат да почиват (отношенията им с Турция са на ръба). Румънци, Молдовци и Макета които са на ол-инклузив и не сядат в прехвалените кръчми и прескъпи барове. Затвърдихме се като най-привлекателната дестинация тип Слънчака-Банско-к0ври-бело за английския white trash. Ръстът в броя туристи е единствено обусловен от геополитически причини, не от вашия "професионализъм" И ти сиедна от най-големите лобистки за осиране на природата в България- доказала си го! Аре бегай!

е тая краставица,ако ни заблуждава,че не знае откога някой е собственик в чужда нему държава ?е на това се казва наглост,безобразие,за което трябва да я уволнят !

След като не получи втория лифт в Банско, сега Жирирдели ще започне антибългарска пропаганда.

Никой не вярва на министри от партия осъдена за лъжа.

Опазването на природата, вкл. на зелената градска среда, е един от големите пропуски на това управление.

не може да бъде защитена в условията на масиран геноцид ,а като че ли сме и без правото на самозащита срещу вътрешните ни врагове ,обслужващи външните !истинският ни статут тук е колония на глобализма и либерализма ,където най-големите мошеници са тези,които имат права и без никакви задължения !

Айде и министерката досущ Мирча и краставицата му - лифтовете та лифтовете!;) Абе , моме, и ти ли още не си разбрала, че не иде реч за 2-и и 3-ти лифт, а за нещо коренно различно - иде реч за сериозно нарушение на концесионния договор, допуснато поради "изключително дълбока грешка";) в определяне на ползваната територия още от далечната 2001 г.;) В полза на концесионера, разбира се;) Иде реч също за това, че се опитахте в наши дни - дружно юнаци от НС и МС - да узаконите "дълбоката грешка" и съда в крайна сметка ви поряза! И аз се чудя как ВАС събра сили за такова решение, но важното в случая е, че все пак го взе!

Седем милиарда са малко. Трябва да са поне 20. Имаме чудни за посещение места, но няма развитие по въпроса.

е най-вероятно в офшорките .

tonk11

Да те питам - ти ходил ли си на ски на Витоша, Боровец, Банско? Ще идеш ли пак? Как да стане като няма инфраструктура за това? И като няма начин да се направи такава? Имаше една статия за курорт дето искали да го правят при Белоградчик. За сведение - от другата страна на границата, на същото място е Бабин Зуб. Пробвах да отида с резервация ама не става. Пълно е. Ама при нас няма да стане. Зелените протестират щото щял да се наруши хабитата на вълци и мечки. А най голямата изненада беше, че там живеел високопланински рис. Много ценен бил.

Лъже като ромка !

Е тия вярно са като свински черва

Не е вземал пари, докато е бил съветник? Ами зависи какво сте му обещали да плучи в замяна и си мисля, че това което получил е многоо добра компесация. Защо не го закрият това министерство родено през 2014 години така или иначе от него няма никаква полза освен да регистрира дейности по туризма.

След като открито лобираха за нещо което съдът отмени така категорично!

То не бяха соросоидите джендъри, то не бяха тръмповските военни концерни за самолети втора ръка, то не е канадската Дънди Прешъс метал, а сега и тоя Жирардели, има ли някой на който да не са ни продали гробарите....и не ги е срам да воюват против нас - народа си за печалбите си тия гробари...Внимавайте за кой гласувате, дори и сега на евроизборите.....не гласувайте за никой от систрмните партии, които са над два мандата вече във властта

Невероятен екземпляр. Страхотен поялник. Като го видя и ми става, става... хубаво.

Какво става с лифтовете на Витоша???

Питайте Алберто Томба ...

tonk11

Не. Питай Тома Белев. Прочети кога и защо изобщо е създаден парк Витоша и какво се случи с причината за създаването му, при управлението на белев когато беше шеф на парка! За 2018г е получил по разни програми над 4 милиона. През 2016 взе 420 хилки за да премести 48 двойки съсели на ново място. Отчете идеално свършена работа и постигнат 100% успех.

ЦЕКО МИНЕФФФФ изкупи витошките лифтове на безценица с ангажимен да ги подържа! 2 години държа симеоновския лифт неработещ! Как така сега започна да работи?

tonk11

Ал00000000000000! Как се подържа 60 годишно съоражение бе? Което вози хора! Кой според теб прави части за тези лифтове? Знаеш ли, че това нещо може да се ремонтира и подържа само и единствено с оригинални части на фирмата производител или на лицензиран от нея производител? Де е сега този поизводител а? Ти ще се качиш ли на лифта ако знаеш, че го подържат с каквото им падне?

Ужас, безсрамници, наглеци, мислят си , че като са се облекли с власт, ще си вършат измамите ей така , щот са силни и проКУРатурата са купили и ние ще им ръкопляскане на мръсниците , простаци за далаверите, измамите и кражбите, нагла бе