Ангелкова на проверка за високи цени на чадъри и шезлонги, налага глоби

Предстои инспекция на всички останали хотели на територията на "Елените", казва тя

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ангелкова е вкарана, за да досъсипе бизнеса на Арабаджиеви, които с в ареста. Глобата не е толкова важна, колкото уронването на имиджа и падане на цената на "Елените", които ще бъдат прилапани от лица, близки до Борисов и Пеевски. В момента сме свидетели, как един бизнес се взима от ръцете на един олигарх, като се използват различни за това средства. Ангелкова в случая е само един от многото инструменти. Драги зрители, забавлявайте се на шоуто, тези, които са на първите места, ще имат възможност да видят всички клоуни на манежа. Онези, които са в дъното на цирка, ще долавят само възгласите на заелите първите места.

А за ползването на чадъри и шезлонги по плажовете издават ли касови бележки? Май пропускат.

Най-голямата плажна ивица 12км. тази от река Камчия до Шкорпиловци в момента водата е кафява и не става за къпане. Малоумниците решили да източат ударно язовир Камчия. Е къде спахте март, април , май?

Мутра падър печели повече от хотел.Гърция ни зове,,чисто море,сянка на една трета с фрапе и няма бетон,няма разтройство и няма кражби,, Какво по хубаво,е няма и чалга мутренска.

Отишла на море за наша сметка....много слабо управление, министър инспектира чадъри.

То с 1000 лева кашля салам * да се плашат собственици на вериги хотели... няма да нищо да мръдне...те повече плащат за добра вечер навън...

Изгониха хората от морето със скъпи чадъри,скъпи шезлонзги,скъпи нощувки мръсни и бетонирани плажове плажове и лошо отношение.Сега ще жънете плодоведе на това което сте посяли-помията нека бъде с Вас!

Само като видях репортажа по телевизията в кяхнята на Елените си помислих , че се намирам в коньошна.Мухите бяха конски големи и зелени.За цените на чадъри и шезлонги в теротирята ни няма нужда от коментар.Българските мутри успяха много успешно да ни изгонят от българската лайноморие.Затова само днес 29 юни през кулата са преминали 10 000 коли в посока Гърция.Страшно е българина като решил да печели не от оборота а от обирджийство.Така туризъм не се прави но простака си е простак и такъв ще си остане.Направо да бетонират цялото крайбрежие /което и без това не е голяма/ от Шабла до Резово и да мирясат.Ще им седят хотелчетата празни и ще плащат разходи за това.Луд умора няма само се поти.

Не е проблем хотелите да са празни. Нощувки така или иначе се отчитат и така се изпират едни пари. С други думи - хотелът може да е почти празен, но на документи са заети 100 стаи по 200 лева (примерно). Ето ти днес 20 000 лева оборот - плащаш заплати, плащаш данъци и ти остават едни 18 000 лева чисти и изпрани пари. Празните хотели са проблем там, където хората наистина се изхранват от туристически бизнес.

Няма ли кой да проверява, та министъра трябва лично да ходи по плажовете?

Щеше да е смешно, ако не беше толкова трагично. В кой свят живеете, г-жо Ангелкова и вие г-да хотелиери? Такса шезлонг и такса чадър...че чак пък и високи !? Боже мой...

а само глобички, оправия няма да има! Първо наказание - 50 000 лева, второ - затваряне на заведението!

На перла чадъра е 25 лева, шезлонга е 15, ако вземете комплект 2 шезлонга с чадър е 30 лева! За както точно не знам! Плажа е мръсен, обслужването е под всякаква критика, опашките на границата са от евакуиращите се от нашето черноморие!

В Керамоти за да ползваш шезлонг и чадър, трябва да си поръчаш нещо (например фрапе, фреш). Цената на фрапието заедно с бутилка вода е 3.5 EUR, а на фреша - 4 EUR.

Ангелкова да провери свободните зони в Китен, Приморско и т.н. Да види, за какво става въпрос, а не само да говори празни приказки по медиите.

Налага море без пари

Боже, божеее, тая жена има цяло министерство с поне 100 чиновника и тръгнала по палжовете да се прави на инспекторка. Явно не е разбрала какво работи тая женица и задължително трябва да я уволнят поради некадърност.

интересно ми е на базата на какво се определя, че една цена е висока? на бай Иван и 2 лева може да са много, за мен може 50 лева да са малко!

Този Министър е пълно олицетворение на сакралната ни държавност

Стига ни навирайте тоя грозен, тъп, некадърен катър, който само се снима по плажовете като някой чешки турист! Тъпа кранто и за 5 стотинки работа не си свършила!!!!!!!

Точно!

Орел с ориз скапан, иди на северния на Приморско, 30 лв за шезлонг с чадър!!!

Прочетох материала и разбрах следното. Инспектори инспектирали казуса с олинклузива в хотелите и с концесиите. Концесионерите щели да положат усилия, за да не се увреди имиджът на продукта, който предлагат. Здравната инспекция пък е извършила проверки и е открила инсекти. Трябваше да го обясня на дядо, тъй като той говори само на български. Беше ми трудно, но се постарах. Получи се това по-долу. Контрольори проверявали въпроса с цялостните услуги в хотелите и с договорите с частни лица. Договарящите щели да положат усилия, за да не се изопачи предлаганата от тях услуга. А Здравната служба е извършила проверки и е открила насекоми. Май успях. Все пак имам четворка по български. А дядо пък взе да ме пита кои били тези частни лица, не разбирал...

Обърнахте ли внимание на една реклама в момента: "Силата е в теб". Кампанията на американското посолство обединява маса българи, които искат и могат да променят нещо - в образованието, в културата, на улицата, в живота на някого или още по-смело - в живота на всички. Искаме да изметем от управлението и от съдебната система всички продажни нагли крадци и калинки, унищожаващи с действията и бездействията си бъдещето на българския народ. Силата е в нас, за подобряване на живота на всички!

Какви чадъри и шезлонги , бе неугледна клетнице ?!!! По Конституция плажната ивица и дюните са ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ . Отдаването им на концесия става по специален режим , на който не отговаря нито една от тях по Черноморието. И визира тоталната липса на Държавност . Да унищожиш хилядолетно творение като дюните ... И съдът в Бургас да реши , че " няма престъпление " ... Е , тия " магистрати " си плачат за дългогодишна каторга . Преди 5-6 години в Испания един дебил се опита да заравни 10% от пясъчен хълм . Първоначалната глоба беше 300000 евра , следващата инстанция му наложи 520000 . Плюс 6 години реален пандиз . Тука някакъв клиничен идиот промени даже коритото на Камчия и ако изобщо го санкционират , то ще е с хилядарка макс. Почти унищожихте Държавата , почнахте и уникалната ни Природа ... За това прошка няма да има !

Разсипаха туризма ! Сетила се мара да се побара! Даде плажните ивици на мутри, сега с PR акции иска да замаже.

Задължението на министъра е да бъдат разработени закони, чието изпълнение да бъде контролирани от съответните органи и неизпълнението им да бъде наказвано съгласно закона. Започне ли министъра ЛИЧНО да тръгне да се разхожда по морето, за да "контролира" означава, че не си е свършила задълженията, описани в първото изречение, за които се плаща заплата на нея и цялото ѝ подопечно министерство и се дават субсидии на управляващата партия. И трябва да бъдат уволнени от ибирателя. А тези си водят медии да ги снимат и рекламират, защото не са наясно какви са истинските им задължения.

КОБИЛАТА С КОЧАНА СГЛОБИ КАК ГИ РАЗДАВА... ТОЯ ЦИРК В БЯЛА ДЪРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА ГЛОБЯВА, КОНЦЕСИОНЕРА СИ СЛАГА КВИТО СИ ИСКА ТАКСИ, МУТРИТЕ НЕ СА САМО В ТУРИЗМА, А И В МС!

В СТИЛ ББ!

слагаш отрицателен лайк ,а той става положителен .Това само мутрите и платените педали го правят.

НИЕ КЛИЕНТИТЕ ГИ НАКАЗВАМЕ ДОСТАТЪЧНО! СПАД НА ТУРИСТИТЕ, ХОРАТА ХУКНАХМЕ КЪМ ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ, ЧУЖДЕНЦИТЕ СЪЩО! МУТРИТЕ САМИ ЩЕ СЕ ЗАКОПАТ!

Само моля Ви не обиждайте конете! Те са изключително умни и красиви животни.

Николинка пак е намачкала мутрите на Варели. Браво!

на границата с Гърция...

Не желая да пълня джобовете на мутрите концесионери /Маргини и др. подобни/ В България и за това ходя в Гърция. По близо е, по чисто е, персонала е по усмихнат, цените на къмпинг Сарти на Халкидики на втория ръкав са нормални и морето е тюркоазено синьо.

Целият плаж на Перла е заграбен от зета на Стефчо Усмивката - не, не Малкия Череп на Ива, а на голямата му дъщеря - Елена. Плажната ивица е изключителна публична държавна собственост, обаче всичко там е заградено и наредено със шезлонги по 40 кинта, та да не им се пречка простолюдието.

Гуспужа, ма сменяй тоалетите, ма! С тоя беше преди няколко дни.

Колко човека от "хората с уврежданията" срещнахте на Елените, че се загрижихте за комфорта им по хотелите? Една дебела сопа трябва ...

Елените са собственост на Ветко Арабаджиев.

Ще налага глоби??? Дръжки! И миналите години така каза, но няма една стотинка в бюджета от глоби!

а бе толкова ли нема кобили по морето та те пратили тая най грозната

Cezarbg

Големи ЯЙЦА от тази и чеп за трици нестава!!!

поне трици падат,чат-пат...