Коментари - Ангелкова: 20% от възстановителните планове за Европа да отидат за туризма | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хотелите през един за да се дистанцират физически и социално!

хотелите през един за да се дистанцират физически и социално! Тогава може и да отида там!

сезон бе жена - нито ще си гоова на 1 юли нито пък ще им е на туристите да се тъпчат и смесват със всякакви... В момента всички търсят варианти за отмяна на резервациите и връщане на сумите. С тези маски и ограничетлни мерки по курортите ще бъде Мъпет шоу...

какъв туризъм, какви глупости, отиваш на почивка, първо правиш тест, после дезинфекция по хотели час по час, носене на маски при 35 градуса на плажа и въобще чудесно изкарване

Да точно така, дайте всичките пари на мутрите, които ни откраднаха природата. Дайте ги на нуждаещият се Велчев и другите крадци, изпрали парите си в хотелите. Парите трябва да се дават на хора с малък и среден бизнес., не на олигарси, проститутки, плеймейтки от двата пола и други уроди.

Пътничка е.

Тази женица се опитва да угоди на хотелиерската паплач. КАКВО ЧЕ НЯКОЙ ХОТЕЛИЕР ФАЛИРА!!!!! ПЛАЖНАТА ИВИЦА И МАТЕРИАЛНИТЕ АКТИВИ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ. НОВ СОБСТВЕНИК ЩЕ ДОЙДЕ

Браво и аз съм на това мнение а предполага и целия народ е на това мнение ....А защо така прехваленото от нас правителство не излезе и да каже тоя хотел е на еди си кой или коя мутреса и ние им даваме от бюджетните пари на Република България толкова и толкова пари следващият е пак по същия ред те какво си мислят ,че народа като си мълчи и търпи това ще е до безкрайност ли ......или сега ще създадът нови Жоро Илиевци ,Нови Василковци :) Смешници абсолютни лека им пръст само ,че никой не разбра тия момченца къде бяха учили във Кембридж или Харвард ....нека да кажат управляващите как се правят тия огромни хотели от къде бе тия пари като 1989година всички си легнахме еднакво бедни и се събудихме различно богати как стана това как ...

Долу ръце комунисти от Ангелкова. Дпс, защо мълчи. Защо не каже, че е от заможен и не крадлив род. От кърджали е или сеир гледа. За нея и семейството й, за баща й само добри неща. Изкарал е пари навън, връща се и започва бизнес и народа го обича. Ако лошо, лошото няма да ви спестя, но тя е много умна. Ум бръснач. За нея доктори, юристи похвали... Дори от вън, като им кажем, че е от к-ли. Тя много умна. Не орости отвън де. Не е и грозна. Ша qdete toqgite. Mnogo sa. Golemi rodove sa. Dedite i sa ot belomorska trakiq, selo sachali. Ostanete sas zdrave i ostavete jenata na mira, simeonov, star si, s avtoritet se polzvat v grada. Ne q poznavam, no se govori.. Veseli praznici!

Дали си ибрикчия или главен лизач на малката Ангелкова сле интензивно ползване? Тя се е доказала- 100% калинка малоумна при това и подлога на когото трябва!

Туризмът е в сферата на УСЛУГИТЕ и НЕ СЪЗДАВА добавена стойност, а само папа !

За едни има, за други няма....

като си помисля кои са собствениците на туристическите бизнеси..... не се и съмнявам, че ще им раздадете нашите пари!

Ех братко колко си прав ,така си е там няма мотика и да те пече слънцето и да полудяваш да се чудиш къде да се скриеш ?

Туризма и те са ощетени с министър дебил като Барни Ръбъла.

Слушах я, адски неадекватна женица. Не става за такъв пост, допускам, че и останалите и колеги са на същото ниско ниво. Сигурен съм, че имаме далеч по-стойностни и креативни кадри, за съжаление извън партийните редици. Там имам чувството, че са 90% на ниво 8-ми до 12-ти клас, с купени дипломи за висше или такива от разни нелепи университети. С нулев стаж в реалния частен бизнес, цял живот уреждали се по разни учрежденийца и държавни службички по роднинска и партийна линия.....

Ами оказа се, че няма диплома от "Харвард", както лъжеше, а за това, че нищо не разбира горката е видно, че самите хотелиери и искат оставката, обаче Баце не иска умни хора в правителството защото ще му лъсне още повече го... .г.. Явно сме обречени да ни управляват прости хора.

Въпросът е защо ги търпим тези неандерталци да ни тровят живота? И дали не излиза, че ние сме по-тъпи от тях щом още не сме ги изртали трайно от политическата сцена. Всички наши съседи отдавна са пред нас във всяко отношение, ние тъпчем на последното място и се залъгваме, че сме нещо повече.....

Тая калинка, с фалшивата диплома още ли не се срамува да ни се показва? Явно Б.Б. няма време да я отстрани, да не загрозява пейзажа.

В момента в Гърция се обсъжда начина по който могат да бъдат отворени хотелите . Има вариант чистачка да не влиза в стаите, а клиентите да се самообслужват като си вземат сами чисти хавлии и чаршафи. Храната си ще я вземат от рецепцията в кутии и ще се хранят по стаите. А на рецепцията да има предпазен параван. След напускане на предходния клиент стаите да бъдат дизефекцирани от специална за целта фирма. Ако стане по този начин означава, че ще има съкращение на персонала. Не е окончателно пак казвам в момента се решава.

А Русия какви пари ще даде? Щото то черноморието е 90% за руски граждани.

Мамицата ти и кранта, 20% давате на хотелите, а на хората безлихвени заеми. Ми дайте безлихвени заеми на хотелите а на всички хора 20 % ей така помощ, като в Италия, Гърция и т.н. по целия свят.

Само затварене на границите за излизане му е майката на туризЪма, като при социализЪма.

И да ги затворят пак няма да им ходят на бетона.

Надушвам с дълги си нос мангизи....

Отворят ли границите с Гърция и Турция отивам там на море ,на мутро бетона няма да стъпя никога ,дано да фалират мутрите и да срутят поне половината от бетонните грозилища и тогава може и да се замисля да посетя черноморието.

Министър на туризма съобщи, че се планира от 15 юни да започне подготовката за летния сезон и той да започне от 1 юли. Г-жо министър Вие си правите майтап с целият сектор - ако започнете подготовката на 15.06.20 и смятате че ще сте готови на 01.07.20 просто не сте за местото си

А останалите 80 % поискай за бизнеса на баща ти и той е човек ,все пак и той има няколко десетки хотели по морето!!!!!!1

Някой може ли смислено да обясни каква работа вършат за редовите българи и не са ли напълно излишни поне половината от всичките тези министерства?! При население постоянно намаляващо и отиващо към 6 млн - огромен държавен апарат, който помага само на управляващите при избори, разбира се.

Съчки събирам,пръчки намирам !?!

Тази дори и калинка не мога да я нарека... Няма такива министри дори и в Африка!

Ало политиците!!! Объркахте преоритетите. На първо място трябва да са хората, после бизнесите. Първо се погрижете хората да има какво да ядат, да имат вода и ток. Пандемията все някога ще отмине. И какво ще правите тогава, ако няма работници, купувачи, избиратели... Колкото и "смъртоносен" да е коронавируса видя се, че има хора, които и без лекарства и лекари ще го преживеят. Дано вие политиците не ги уморите от глад. После след хората мислете за бизнесите. Първо натиснете малко банките да не убиват задлъжнелите/и фирми и хора ипотекирали имота си/. за минналата година банките имат 2 млрд. лева печалба и в тези милярди не са включени тлъстите заплати и бонуси на висшите банкери. Натиснете банките тази година да намалят печалбата си на половина на 1 млрд. за да може да оцелеят длъжниците им. Второ когато пандемията отмине тогава раздавайте кредити за стартиране на спрелите бизнеси, сега и да им давате кредити няма смисл бизнесите са под карантина.

И без COVID-19 не можете да ме върнете на родното море! Мутри, чалга, наркотици и боклуци - на това ли му казват почивка?!

Мутри, турбо чалга, пари за чадъри и шезлонги, бетон до бетона, забранено къмпингуване, платени паркинги, паяци за по 50-60лева.....Ха?! Аз на война ли отивам или на почивка? От 2007 насам съм пас и за съжаление парите ми за лятна почивка отиват в чужбина. Но така ще е.

Пропуснах и павилионите с "маркови" стоки по алеите на първа линия на "Скънчака".

Шилo

И аз така. Ей къде са Турция, Гърция, Хърватия... В пъти по-добро обслужване, по-чисто море, безкраен избор, свободно паркиране, безплатни чадъри и щезлонги, винаги усмихнати туземци и т.н. Нема им стъпим на родните мутрагенти, пък ако ще средиземно море да пресъхне. Хау!

Да отидат там където има доказани загуби по документи отданъците. Ако не си плащат данъци и осигуровки няма какво да им се плаща.

Ако няма възможност да пътуваме до Гърция това лято, просто ще го изкараме на терасата в социална изолация и с бира от кварталния магазин. НО на БГ Черноморието никога вече. Там освен сюргюн, друго не ни се е случвало. Откакто не сме стъпвали на нашето море, детето боледива веднаж годишно, ей така за разнообразие и да отсъства от училище. що вода изпи по Беломорието, е що там не и се случи нищо бе Ангелкова? Освен това си водим и кучето, я пробвайте в БГ.

Сети се да се активизира Ангелкова...след като и поискаха оставката. Нищо не става от нея като министър - некомпетентна, незаинтересована и неспособна да подпомогне ресорния й отрасъл при задълбочаващата се криза!

След като българската простотия и лакомия, изгони българите от Черноморието се реве пак с нашите пари да се подкрепят тези които гонеха. Хайде бутнете хотелите на мутрите, махнете застрояването, бетонирането изчистете плажовете, водата, решете проблемът с чадърите и обслужването. Този вирус е начин да се изчисти туристическият бизнес чрез фалити. А министъра да се научи да говори съществено , а не празни приказки. И да разбере че не става за министър.

Ще ги дадете пак на мутрите.А НЕ ЛИ РЕДНО. НА ТЕЗИ ДЕТО ПРОЙВЕЖДАТ ХРАНА И ДР.ПРОЙЗВОДСТВА.КОЛКО СТЕ ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЕТОНОЛАЙНОМОРОЕТО.БЕЗ ПАРИ ДА МЕ ПРАЩАТ,НЕ БИХ ОТИШЪЛ,

Права е жената. Трябва държавна помощ, като на Лудогорец.

После да им вярваш

...... и да няма визи за руснаците, нали ма жена?

За да ми пуснат чалга ли? Ангелкова се бори за мутрите, които ще и се отблагодарят. Нямам работа при тях.

Няма да ви стъпим в грозните незаконни хотели, с които унищожихте морето ни! И понеже много добре го знаете, затова мислите какви пари да си раздадете на определени бизнеси, свързани с властта - ваучери и глупости от нашия джоб. Хората от бранша ви поискаха оставката категорично!

Тука някакъв прост Калъф обяснява, че Франция не била туристическа държава!!! Ей селяк - Люлин 3 барабар с панелката ти не е за туризъм. Да си чувал за френската Ревиера, За Париж за френските Алпи.... А бе пичове излезте от тези панелки. Знам , че имате много тоалетна хартия в запаср но живота не е само мизерия и домашна шльокавица и плюскане. Излезте вижте света - той е доста красив. Права е Ангелкова - България е туристическа държава с красива природа. Жалко че сме прости и бетонираме всичко!!!!!

Шилo

Тая съзнава ли какво иска?!?!?! 20% от фондовете да отидат в мутрите по морето, дето отдавна вървят срещу интересите си. Изгониха българите от България, сега искат някой друг да им купува нови коли. Еми няма как да стане ма!!!

Защо подготовката не започне от 15 Май, а започва от 15 Юни. Ще чакаме кукувицата да се накука ли?

Шилo

Добре бе, ББ така ли не вижда колко е неадекватна тая? Т_па калинка! Тая трябва да я съдят заради 6-те милиона, дето похарчи за един тъп сайт, от който файдата е точно никаква! А реалната му цена не е повече от 50-60 хиляди, барабар с авторските права за снимките и клиповете.

Туризма отиде у киреча за много дълго. Сега мутрагените ще хрантутим, вместо да си фалират. Не ми е гот. Народа обеднява, ще храним шайка разбойници, което значи да се вземе от всички и да им се даде. Защото нали се сещате разните помощи къде ще отидат. Няма да са за камериерката.

А бе грозилище да храните хотелите на мутрите които построиха с парите на народеца. Сега като ни засилите в Еврозоната и ще обеднеем оше 2 пъти. А и как освен със смяна на парите за пореден път ще съберете скътаните левчета. Мрете мизерници

Шилo

Първото - за хотелите е вярно. Второто, за обедняването - е абсолютна лъжа! Няма обеднял народ вследствие от приемането на еврото. Има само ползи от еврото.

По-дбре мислете за зимния туризъм, сега му е времето за резвервации там.

А бе грозилище да храните хотелите на мутрите които построиха с парите на народеца. Сега като ни засилите в Еврозоната и ще обеднеем оше 2 пъти. А и как освен със смяна на парите за пореден път ще съберете скътаните левчета. Мрете мизерници

Тия не са в ред. Хубаво е, че какво са си решили няма значение, какво кажат Франция и германия това е. Пък те не са най-туристическите държави и си имат реална икономика където ще искат да отидат парите.

Аззз

да бе да ги храним тия мързеливци дето ден година храни.. прост народ..

Като я гледам какви ги ръси тази ! Лятото ще се нормално , но септември и октомври отново ще се извънредно положение ! Тогава ще новият пик благодарение на патка като тази !

туризъм на сила не става. В България може и да има условия за някакъв туризъм, но вие не умете да ги ползвате тези условия за да привлечете нормален турист!

Сектора генерира 7% от БВП. Заедно с целокупното хителство и ресторантьорство стига 15% от БВП-то ни. За други страни може да е повече, но не и при нас. Та защо искаме 20% от помощите да идат за туризма? Ами направо другите 80% за футбола, че и той е към периодичните, негенериращи продукция сектори, а е и не по-малко пострадал, пък и премиера го обожава. Гербаджии. Би трябвало да ни е обидно на всички от нищожния ви капацитет.

Да, д-а-а-а-а-а-а! На тази, интелектуалният потенциа е колкото на счупена химикалка. Помните какво каза по телевизията, нали: За щастие никой българин не се е отказал от резервация за почивка у нас, но за съжаление, никой не си е направил резервация...

Да не се разреши на нито един бляд крака му да стъпи тук Санкции до дупка

Пий си там белината и си трай!

Ненормален укропитеко, чий го дириш в български сайт? Укростанците много ще се молите на Русия и ще й се кланяте да ви спасява.