Меркел: Чужденците да се чувстват добре дошли в Германия

Ангела Меркел описа Германия като страна на имиграцията и призова трудовият й пазар да бъде отворен за бежанци, а чужденците да се чувстват добре дошли.

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Чужденците да се чувстват добре дошли в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как чишка фрау Меркел?

БАБА ВАНГА Е КАЗАЛА ЧЕ СПЕД 40 ГОДИНИ ОСНОВНА РЕЛИГИЯ В ЕВРОПА ЩЕ Е ИСЛЯМА.ЕТО ЗАЩО ГЕРМАНКАТА МЕРКЕЛ КАЗВА ЧЕ ТРЯБВА ДА СВИКВАМЕ С МИНАРЕТАТА.

Някоя тролска ферма, как е насрала тая новина... 20-30 плюса на коментари за конспиративни теории... Дайте и 2-3 минуса за цвят,а ? Не си бил на урока за достоверност? И да, в Германия се чувствам добре като чужденец. Доста по-добре от българин в България.

someone

за много хора в българия е непонятно как може държавен глава на германия да не бъде расист и ксенофоб. на такива хора искам да кажа, това е културата на западна европа, хората там не се изтъкват просташки как са нещо повече от други раси и нации, такива простащини има предимно на балканите.

Защо с глупости като "расист" и "ксенофоб" се набеждават САМО И ЕДИНСТВЕНО белите християни???? Никой не обвинява негрите в расизъм, когато те открито наричат белите "white trash" (бял боклук). Никой не обвинява мюсулманите в ксенофобия, когато открито заявяват, че "неверниците" трябва да бъдат обезглавени!!!!! П.С. Кретени като ТЕБ има много!

Всъщност държавния глава на Германия е расист и ксенофоб, но спрямо германците и европейците. Според няколко декларации на ООН е забранено да се извършва етническо прочистване по расов, етнически или религиозен принцип, както и да се подменя местното население на която и да било територия, а точно това се случва в Западна Европа. И да ти кажа, на света не му пука за ненормалните ти европейци и евроамериканци, дето сами са решили да се подложат на етническо прочистване. Израел е за евреи, Япония е за Японци, Китай е за китайци, африканските държави са за африканци, мюсюлманските държави са за мюсюлмани, азиатските държави са за азиатци, и това се смята за нормално. Ако европейците искат да се саморазкарат, нека по-бързо да изчезват от планетата и да я оставят на другите народи и групи.

"Според Меркел в Германия няма достатъчно квалифицирани работници, които да запълнят свободните работни места. По-конкретно тя се изказа в подкрепа на предложенията за работа към африканци." Ами как да има работници като си бездетна бе бабо? Откъде да дойдат? Много ясно, че ще чакате на негрите и арабите да ви "оправят". Друг е въпросът какви квалифицирани работници ще стане от тях..

Да, то орките от Африка са до един висококвалифицирани и образовани - същински инжИнери, програмисти или поне мозъчни хирурзи. Как ли ще се оправи Германия без тях...

Все още германците са преобладаващото население на Германия и те май са на друго мнение, ще видим на следващите избори. Интересно защо баба Меркел така и не направи нищо за повишаване на раждаемостта? Явно смята, че като тя няма деца и другите не искат или пък да си вкараш готови е по-евтино?

Грешиш! Да, (все още) германците са мнозинство, както и (все още) белите са мнозинство в Европа, но са толкова зомбирани от средствата за масова манипулация, че просто няма на къде повече. Такива политици като Меркел, Оланд и ВСИЧКИ други предатели на бялата раса не са се появили от нищото. Мнозинството ги е поставило на постовете им.

какви глупости пишете...че се чудя и че ги чета и отговарям...г-я Mеркел и страната всимат само от учени и нагоре...а и млади чuждензи готови да се учат там и да работят ....всичко останало се отпраща...така че всички чуждензи са поканени но малко остават

все пак някой трябва да върши "черната"работа...

Важното е да са квалифицирани.

Съгласен съм за жените и децата, но мъжете трябва да се върнат, да се включат в редиците на войската си и да се бият.

оопп-паа ! баба Гела ептен изпращя ! и кво ша праят негрите и чалмалиите ? ша сглобяват аеробусове ли ? или поршета , фолксвагени , беемвета ? ще пишат комп. програми ? ше проектират електроника ? ееееххх , Адолфе , глупако , що ти требеше се дърлиш с Русията бе ...

Великан!! +++++

обяснение за масовата лудост обзела политиците от ЕС е че вече са им имплантирали чипа............или просто компроматите на цру-то са толкова уличаващи че няма мърдане

От тия Пришълци, Германия може само да обеднее( да стане по- бедна). Меркел, като иска да взима всякакви Пришълци (Крадци, Просяци и Терористи) в Германия. Щом ги иска, трябва да им пратим и всички Пришълци, които се намират в България....Преди 4- 5 години, Франция се оплакваше от някакви Български Цигани, които отишли в Франция и вършели всякакви престъпления. Та, Франция искаше да депортира всичките Български цигани обратно в България.... А в момента тия Пришълци от Азия са дори по- Опасни и от Циганите. Така че, Само Идиоти може да ги искат тия Пришълци, Но да си ги взимат всичките, щом ги искат.... На България и трябват Богати Чужденци, които да осигуряват работа за Българите, а не тия лаина- Пришълци.

За чужденци в Германия е много трудно и гадно.Германия за немците или немците в Германия е рай и роби от Източна Европа ,Африка .

Има некаква огромна любов на дъртите вампири към всякаква измет...Може би усещат,че като изпукат ще отидат в ада та отсега гледат да направят добро впечатление на дяволът?хахаха мозе би се надяват на по хладен казан?надеждата умира последна казват..

Къде видяхте тази новина и откога е? Опитах се да намеря нещо подобно в тукашните или немските новинарски сайтове, но уви нищо подобно със скорошна дата. :((( Само за някакви травестити и други глупости пише..

стоите си на село и си гледаите офце и сеите катрофи както ви е казал вашя цар ! не я мислете германия !

Кво излиза от статията, че един африканец е по-добър от един германец хехехехе, иди и учи африканеца на ядрена физика или как се сглобява Порше! Пълна деградация и циганизация на ЕС под натиск на зад атлатическите еврейски партньори. Да живее циганизацията........пардон Демокрацията.

Горките германци, първо кукловодите им сложиха Хитлер, внушиха им че са висша раса която трябва да господства, целта на ционистите беше да завладеят Русия, след провала, вектора се отклонява към друга част от плана Калерги, смесване на народите и отмиране на основния народ. След 70-т години робство Германия е умираща държава, със застаряващо население и нужда от приемане на чужда работна сила, милион годишно. Да Хитлер е извършвал геноцид, новите господари извършват много повече, не с камери а чрез социологическа и психологическа кастрация, лишиха германците от наследници на рода.

"По плодовете им ще ги познаете". Плодовете на европейския "елит" са ислямизация, африканизация и изчезващо коренно население на Европа.

А така, айде сега да по-разсъждаваме. Преди обяд май беше, дир-че пусна новина, че еди кой си казал, намаляват работещите (забележете, "намаляват работещите"), което е вярно, но причината е, че намаляват РАБОТНИТЕ МЕСТА и ЗАПЛАЩАНЕТО Е НИСКО. Или с две думи, хем няма работа, хем и пари не дават (говорим за основната 90% маса). Продължаваме, след като казваме, че няма РАБОТНИЦИ, а Меркел казва: "Чужденците да заповядат", ние кво, естествено като жабата, вдигане крак за подкова, сиреч е нормално и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да приемаме чужденци да си решим работническия проблем. Само, че пак казвам, те и чужденците също го казват, при вас хем няма работа, хем не давате и пари. Или на местата на емигрантите, ще сложим чужденци и ще си създаваме "Гърмен". Разбира се трябва веднага да се подчертае, не чужденците са проблема, проблема е в сградата с 240 политици и манипулацията на която ни подлагат.

Ако няма негри и терски гастарбайтери, кой ще ви чисти кенефите, ма, Ангелинке ?

Ми идеално,може да изпратим на баба Меркел едни 500 000 цигани,щом всички са добре дошли в Германия! Ето и 500 000 цигански бежанци,да си ги взима,да си ги гледа,да и точат социалната система и да живеят на гърба на германците и през цялото време да ги крадат,изнасилват и убиват! Подаряваме им ги!!!!

Яааа, яаа..... Данке !

Истината е че без нископлатените гастарбайтери, Германската икономика се задъхва. В България има вече доста колцентрове на немски фирми и продължават да идват нови.Търсят кадри под дърво и камък. Когато служителите приемат разговори са инструктирани да казват, че са в Германия, а не в България.

На германия и трябват роби само българите и румънците не стигат.....

Това изказване на Мерекл, трябва да бъде пускано по всички български телевизионни канали на всеки час. А, Бочко да задели малко пари за безплатни автобусни линии България-Германия, за да могат бедните и дискриминирани български роми, да помогнат на немците да построят еврогейския рай.

Всичко си става,както е писано! Европа ще се ислямизира,Ислямска държава не напразно говори за Ислямски халифат на Стария континент! С навлизането на все повече ислямисти ще започнат и конфликтите,защото те ще започнат да налагат своята култура и ценности,ще започнат да си търсят правата и понеже в ЕС някой правителства в алчността си към парите са се самозабравили отново ще направят отстъпки! Това ще доведе до бунтове на християни срещу ислямисти,от там европейските правителства ще стигнат до консенсус,че трябва да се създаде една нова религия,която ще обедини християнството и исляма в едно...разбира се в услуга на някой там зад океана,някой много по различен,от това,което си представяме,колкото и мистично да звучи,но точно това се случва! Лошото е,че тази религия ще доведе не до обединение на хората,а точно обратното,което е и самата цел,разединение,конфликти,манипулации до,като дойде някой,който чрез цялата тази манипулация ще накара хората да му повярват и да тръгнат по неговия път! Този някой ще поведе хората към гибел...

Меркелата съвсем е ИЗКУКУРИГАЛА!!!

Не е изкукуригала, ами така и диктуват нейните господари от ФАЩ, които я държат с нещо. Ако надникнете в руските издания, Меркелца е поставена доста натясно и рискува да остане без правителство защото Германците не искат нейния слугинаж на ФАЩ

"Ангела Меркел описа Германия като страна на имиграцията и призова трудовият й пазар да бъде отворен за бежанци, а чужденците да се чувстват добре дошли." Браво! Кога да ви пратим наще? А то бежанците ще ги изпратим с духова музика, ако трябва... А ми разправят някои, че имало проблем...

Ако се договорим да не плащаме и Steuer-и, може и да помислим

ПО-ДОБРЕ МИЯЧ НА ЧИНИИ В АМЕРИКА , ОТКОЛКОТО МИЯЧ НА КЕНЕФИИ В ГЕРМАНИЯ :)))

...казано от човек с опит

Алчността ще погуби света! В опита си да богатеят на гърба на бежанците,Запада най накрая сам ще се закопае! Едно е да приемаш християни,друго е ислямисти,особено от тези,които обичат да се взривяват или да режат глави и крайници! Как ще се наемат такива работници,които знаят в точно определени часове,че трябва да започнат да се молят,ако се опиташ да им нарушиш традицията,лошо за тебе! Ако не им платиш,ще те заколят,да не говорим,че те не протестират,когато искат нещо,а директно убиват!!!! Това,ако е бъдещето на Европа,по добре България да не е с нея,защото това ще значи,че и за нас няма да има бъдеще....

Изтриха ми шегата гадните модернатори -:((

През 1978 година във Федерална Република Германия има само 3 (три) джамии, а през 2011 - 2750 (две хиляди седемстотин и петдесет). Изводите си ги правете сами.

Уточнявай моля ти се! Място за молене но нямат минарета. Нали разбираш, че това с минаретата няма да го позволят да преобладава в тяхната Германия? И за да не звуча прекалено празно ще допълня само, че има и такива центрове с истински джамии но са съсредоточени около големи централни градове.

Не бъркай Германия с Швейцария , в Германия минарета колкото щеш !

ПРАТЕТЕ ИМ СПЕЦИАЛИСТИ ПО ЧЕРНИТЕ И ЦВЕТНИТЕ МЕТАЛИ :))))

специалисти по металите имаме и отлични специалисти по ел. техниката- с кабели от всякакъв вид се оправят и то доста бързо. Ето го решението за Меркел.

Госпожо, помнете какво казвате! После да не се изметните. Можем веднага да ви уредим с 20 хил. чежденци /пришълци/.

Късно е бабе Меркелке, страната ти вече е умряла. Германчета вече не се раждат. Германците бягат от собствената си страна в съседните Швейцария, Люксембург и Австрия, тия дето са по-неспециалисти. А големите специалисти отиват към Китай, ИНдия, Индонезия, Ю. Америка. Няма вече живот в Германия. Лъжат се само източноевропейци и африканци, араби. Те идват само, за да получават социални помощи. Това е съвременна Германия и зап. Европа. Англичанинът се е усетил доста по-правилно от баба си Меркел.

освен малко работа и високи цени няма друго. Даже и турските гастарбайтери се изнизват вече от Германия към Турция. Турция прогресира за разлика от застаряващата и хомосексуална европа.

Бившата комсомолска активистка меркел пак хвърля прах в очите. Първо, никой чужденец не е добре дошъл в Германия. После на швабите им трябва работна ръка за без пари, защото местните не искат да бачкат при тези условия. Може и да подлъже някои да бачкат, но ще е за кратко.

Дааа,преди 75г. тази "работна ръка" беше карана в конски вагони от Изток,сега пак от Изток идват-този път сами и с лодки!К'во да се прави,еволюция на ценностите.

Мдааа.... Много мила усмивка, много хубави думи, много двояко чувство се прокрадва, обаче, защото вече прозряхме двуличието на демократичната и милосърдната Европа. С други думи: Мили гости- не ви ли омръзнаха стопаните?

Тези евро политици маи живеят не в европа ами в африка.На запад съм работил и не съм видял някои от така наре4ените бежанци от африка или незнам си от къде, да работи.Те нямат такива навици и намерения,ама само тези евро демократи не го разбраха.

Е това е лидер! Супер е Меркел, нека всичко англо-говорящи задръстеняци да се поучат от нея. И това нека не се отнася само за чернилките, че да не се чувстваме по-долу и от тях.

Меркел си копае гроба. Една нация като е застаряваща трябва да се предоставят условия за нормален живот на младите за да могат да създават семейства и поколения, а не да се вкарва некачествен материал от пустинята.

Ти ли решаваш кой материал е качествен и кой - не ? Въз основа на какво ? На цвета на кожата ? Ти малоумен ли си ? За човека се съди по делата и хората не се делят по цвят, а само на такива, дето вършат добри, и такива дето вършат лоши дела. На това трябваше да те научат в детската градина. Макс Тейлър е африканец и нобелов лауреат за медицина. Ако си мислиш, че си "по-качествен материал" от Макс Тейлър, щото си бял, ти трябва да се върнеш да пасеш в пустинята, щото имаш още да еволюираш.

А той от "блъдз" или от "крийпс" е ?

Проблемът не е в условията, в почти всички страни в Западна Европа има добри условия за отглеждане на деца, включително финансови стимули и - което е много важно - благосклонно отношение на работодателите и добри възможности за съчетаване на кариера и семейство. Но... просто за сегашното поколение семейството и децата не са най-големият приоритет. Поне за една голяма част от хората. Около половината германци, белгийци, французи и т.н. на около 30 год. нямат все още деца, значителна част от тях нямат и постоянен партньор (от другия пол)...

Проблема Е в условията. Както и в претенциите. Нашенеца би си направил три деца с по-малък доход, отколкото германеца би се замислил и за едно. Но пък тук ни обраха до шушка, та сме по-зле и от тях. Всичко опира до средата - само преди поколение-две са имали по 5 деца. Замисли се. А и условията не опират само до финикийските знаци.

Бе то и 30-те г. на миналия век беше така,ама този път незнам кой ще спаси краварите,франсетата и англичетата от вермахта ако се надигне...

баба Меркел да вземе всичкото циганин от БГ и да му намери работа и устрои в родината си. Така ще си реши проблема с липсата на кандидати за нископлатена работа.

Ше им подобрят расата. От едната крайност - нацизъм, на другата крайност - толерастия залитнаха. Ше им дойдат квалифицирани програмисти от... Северна Африка. Там, на времето Кадафито, прави един митинг и говори за ползата от чуждите специалисти. И амуджите почват да го освиркват. Тогава Кадафито взема микрофона и го спрасква. И после им казва - Ха сега, нека дойде един от вас и да го оправи. Та, това е за квалифицираните специалисти от Северна Африка. Иначе, по приложната генетика са царе.