Меркел постави условие на Путин за ”Северен поток-2”

Газопроводът "Северен поток-2" е невъзможен за Германия без яснота за бъдещето на транзита на руски природен газ през Украйна.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Погледнете им снимката на тия,мязат на доволни свине.

Еми, щом е казала...Онзи ще слуша, къде ще ходи ?! Освен газ, друго не могат да произведат, калпавите тавариши

А аз в огледалото мязам на кръгъл идиото.

Голям майтап ще падне, да си го построят па да не могат да използват. Хехехе, досущ като турския. Еваларка за руската стратегически мисъл - те скачак то трън на глог и обратно.

Калпав е баща ти че е събрал от чаршафа!!!!!

"...Каква точно яснота има предвид Меркел за украинския транзит не е ясно...." :)))))) ....ясно е , като бял ден----"За чии ми е Бочковия хъб?..." :)))))

скоро вас всичките ще ви събират в такъв чаршаф селски дебил

Тая дундурка Порошенкото точно както дуднурка емигрантите. Всичко се прави от криворазбрана европейска солидарност. Обаче като пуснат мързеливите твари - било то от Украйна, било от Афганистан, ще си блъскат главите какво да ги правят. Да са им честити и едните, и другите. А мути толкова милее за украинците, защото гордо носят фашистки флагове. Зер Четвъртият Райх ще има нужда от идеология.

"Каква точно яснота има предвид Меркел за украинския транзит не е ясно. "....... Ясно е, ясно е! Така се говори пред госта.

Условията са лесбийката да роди дете от жена!:-)

путин не се връзвай на игричките на тая шкендра.врътни кранчето на украинците и ги зае..... ако иска дебелата газ да и дава тръмп.........

Ще ходи леля Ангела на гости на чичо Гюнтер, май...

Газ през тръбопроводите на Украйна ще тече! Капариран е за Украйна зрелия боб за три години напред в Смилян, Радуил и Добруджа. Ако си го и платят ще си произвеждат еко метан и ще напърнят и тръбите.

Опитите са безрезултатни,но продължават.....

''Рубль отправился на дно'' Търчал един руснак и викал ''Криза, криза!''.Срещнал го един от олигарсите на Путин : ''Каква криза бе? И преди си имах яхта и сега си имам'' . Почесал се ватникът по кратуната, пък си казал : Вярно бе, каква криза ? Няма криза. И преди си ходех по гол г*з, и сега пак така си ходя

Те така требе!

Тоя Крим ще им излезе златен на наглите. Хем пропадат, хем се смаляват, хем се връщат в мизерията на 50-тте от ХХ век.

:)))))) ...ама се пак темата е друга!:))))))

Ами, имат нещо много ценно, без което никоя икономика не може да съществува - суровини! И то в многократно по-големи количества, отколкото всички европейски държави, взети заедно! За това, след като упоскаха арабите, краварите и НАТО започнаха да се целят в Русия. Само че, дано не забравят уроците от историята. И ние! Щото , Русия винаги се е "изправяла" след кризите, било то и военни, но ние винаги сме се оказвали на страната на губещите!

Меркел обещала да напълни тръбите на Порошенко с демократичен газ, т.е. руски газ, минал през Германия, поскъпнал и се демократизирал.

Тази съм я еб.. на ,,Оазис,, . Толкова е тъпа , че дори не може да разбере, че газта през ,,Северния..,, трябна да се извади от тази през тръбата през Покрайтата?! ..и това е бъдещето.. ПУТИН да не би да е Пророк или оракул?

Бъдещето на транзита през Украина е сравнително ясно - постешенно затихване. Ако това интересувеа фрау Меркел - тя си го знае и без това.

Нещо не разбирам логиката. Непрекъснато налагат санкции на Русия, ама не се отказват от руския газ....

Ама откъм Германия ,,тръбата на Прасенко,, ми се вижда къса и ..дебела, !?

Че нали преди 20-на дена ни съобщихте че Газпром ще продължи да транзитира газ през Украйна и Словакия за Чехите и евентуално за част от Австрия... и така ще е докато Германия не довърши своята част от газопровода Еюгал, който е завършаващата част на немските тръбопроводи които ще разпределят доставяния през Северен поток газ за Европа;)

Казаното от Меркел В ТОЗИ СЛУЧАЙ не означава нищо. Това е чисто и просто куртоазия, ей така да "погалим по косъма" гостът. Истината е, че Путин командва парада и това хич не се харесва на сащ и англия. Тези две страни, малко по малко губят подкрепата на доскорошните си дружки, но това никъде няма да го прочетете или чуете, по простата причина, че 99% са зависими и са притежание на англосаксонците. Германия е една от многото страни, които се усетиха, че т.нар. санкции, целят единствено да премахнат европейските фирми. Путин е хванал яко някой/и за топките. Ето това е истината и ако някой вярва на тиражираните клюки е в дълбока заблуда(т.е. пропагандата е подействала)

си ти !

Каката, като е толкова ербап, да вземе да изкупи транзитната част на ГТС през Покрайната и да сключва тя договорите на границата с мужиците.

П.п. да се чете ...по простата причина, че 99% ОТ МАСМЕДИИТЕ са зависими и са притежание на англосаксонците.

след като играем , макар на резервната камейка , в англосаксонският отбор ,няма как да не "поставим" усовията . С други думи , проектът Северен Потоп II като сляпо куче под слънцето мъртъв . Ще е от значение , как сега Меркъл ще доразвива немската индустриална концепция за енергиено независимост ? Не , защото при други веченастъпили промени в условията техен концерт като малка какофония изцяло вече става зависим от енерго-източник за Германия номер 1 , Норвегия . А на всичко отгоре транзитните трасета през английският Festland-цокъл . Един Nightmare като че ли по сценария на Джонатан Свифт .

Абе, тия не разбраха ли, че никой не може да поставя ултиматум на Путин.

на ммц-то маи е било. има едно място германката но не е на нея така наречено

А такааааа! Ще ни продвате газ (защото само това можете), но след като осигурите доставките през Украйна! Сега разбрахте ли драги русофили защо Южен поток е вреден!

И за да е по-пълна мизерията - ще си вдемат и Донбас!

Кой ще ме надуе?

Разбрали са го и още как!!! Но цирка за пред масата трябва да продължава, да се поддържа илюзията , защото иначе става страшно...СВЕТЪТ ЩЕ РАЗБЕРЕ , ЧЕ "ЦАРЯТ" Е ГОЛ. сащ са колос в много отношения, но колос на глинени крака. Тази тяхна лакомия ги затри!!!

верно ли си мислиш, че ако Путин спре да прекарва газ през Украйна и немците ще спрат да купуват от Северен поток? чак пък токова никой не е умрял за украинските пияници, за да се откаже от печалба...

За вътрешно политическо потребление. Нищо повече. През лятото на 2017 тръбите на Северен поток 1 бяха надути на 100 процента поради засилващата се немска икономика. Сев. Поток 2 ще е готов догодина...не след 5 г или в обозримото бъдеще, както Турски поток. Германската икономика е сърцето на ЕС и няма да позволи да я спънат чрез политическа демагогия. Защото Германия храни цяла Европа, бежанците и ....плаща още репарации на Израел. Кравата Милка трябва да дава мляко.....за да я доят.

Ето защо всячески ни попречиха да си построим ЮП ! Ей маймун Филипов да ти го тура в мърдащия скалп ! Укрите пак с Хазарски -Цигански номера са на върха ,а ние с палец между показалеца ! Никога Хъб на ББ няма да видим и ще ползваме скъп газ и скъп ток !

Миме, в каквато и форма да пишеш, това не променя факта, че е много хубаво и удобно вашите презокеански приятелчета да ви учат само на правата ви, а за задълженията ниц. сащ много умело ви използват да постигат собствените си цели и не си мисли, че е им изгоряло ухото за вас. Блажени са вярващите(заблудените)!

като заобичаме някой "розов" фашист и решим, че той ще управлява подопечатната държава с наши консуматори, ще въртим, ще сучем, ама ще направим така, че да му снасяме парички, например от такси за пренос на газ. Плюя аз върху наглата интересчийска демонокрация!

има повече мозък от тебе, дето нямаш хал-хабер от наглед простички и съвсем земни неща.

Казва се ,че ще има някакви доставки и след като влезе в действие се отмятат.Тантето дотогава ще е в небитието и няма къде да шават.Немислимо е да се поставят интересите на победена Украйна пред тези на победителите.Украинците имат две възможности -или да молят за милост или да пукнат от глад.Иначе Европа да ги храни, ама нещо не гори от желание.

Има ГОЛЯМА "яснота за бъдещето на транзита на руски природен газ през Украйна" - ТАКЪВ ТРАНЗИТ НЯМА ДА ИМА СЛЕД 2019 г.! Баба Меркел това не го ли знае?! Путин го каза преди 2 години! Тази баба да се научи да слуша и чете! Договорът с Украйна за транзит изтича и край - Москва врътва кранчето на Киев.

Тази отново като говори нищо не казва...Приказки в угода и на двата лагера. От подобна реплика се чудя дали Германия се чуди дали да се обърне на Изток или на Запад, с което: 1. може би подава топката на Путин като му осигурява още по-голям пазар...сегашния+Северен поток 2. 2.ако Германия истински застанат до САЩ ще стане това, което много анализатори говориха преди време...и то е, че Северен Поток 2 няма да има и, че транзита през Украйна ще остане. Обаче в никой вариант на нас в БГ няма да ни е добре.

Бабкее, бабкее, ти не можеш да даваш условия на Путин!!! Разплуто макотело!

Кот искати пишети саде дето рублата от два деня са спихна нидеити ПОЛОЖЕНИЕТО Е СИРИОЗНО

Чул те Господ!