Ангела Меркел изрази солидарността си с Израел

Държавният секретар на САЩ призова Израел и палестинците да пазят цивилните и децата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е, че когато гръмне колана, ще загинат невинни германци, а не бабата.

Макар че с новата демография в Германия това е твърде рискована позиция...

PEYTSCH

Islam gehört zu Deutschland! - това са думи-лозунг от 2016 на тази самозабравила се канцлерка. Сега кукуто казва, че семитизма е част от Германия. Всичко друго само не и на германците !

За сега Германия си позволява да говори въпреки многото мюсюлмани там.Прави впечатление мълчанието на Франция.Атентатите още се помнят

PEYTSCH

А Радев какво казва или...показва юмруче на всички които не са негова страна ?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Бабата стана много вредна за Германия и за Европа като цяло.

И затова да подкрепяме мюсюлмански фанатици и да налагаме чалмите ли? Никога против Израел, никога за ислямски фанатици! Всички откачалки вън от ЕС!

Не виждам никаква разлика между ислямските фанатици и фанатизираните евреи.

Те бабите така и така са безполезни, дай им там по 50 лв. и им гледай сеира. Като почнат да се пръскат с евтини парфюми и мазни червила по зъбите и ченетата.......Ама от юни като им ги спрат, пак ще ревнат ненаситниците! Цял живот си клатеха краката, сега още искат бе, наглеците му нйедни! Дет се вика, българските старци - най-младите в света.

Тази Анжела ако я хвана и яко секс

Мути, време е за пенсия. И си вземи Бойко, да спите заедно по конференциите. Дотегнали сте ни до смърт.

А,няма ли да изпрати войски да атакуват палестинските позиции?

Защо намесваш Радев бе нещастник?

И за какво да праща войска. Разходи, жертви. Пък така са си пукат от дистанция, правят сеир.

Некрофил.

Svinete se podkrepqt normalno

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Как нема да е солидарна?! Нали е щерка на Хитлер, а той си е чист евреин...

Тая зловредна вещица пак изпълзя...

Хайде да те чуя като почнеш да слагаш памперси за възрастни - пак ли ще си пренебрежителен към поостарелите хора! А „докато си клатеха краката“ - тези баби те хранеха, обличаха и ти даваха по нещичко за дискотеката, дришльо!!! Значи са им много 50 лв. ?

Много прости хора тука… не разбрахте ли че Хамас са терористи, който нарочно подклаждат тази касапница. Меркел е права, Израел е в правото си да се защити. Теростите нарочно изстрелват ракети от населени райони. Ако искат могат да бомбардират от полето но не, те искат да измрат максимален брой хора. Палестинците са си виновни също, щом търпят някви фанатици да докарват ракетни установки във техните квартали..

За Хамас знаем КОЙ ги е определил какви са ( другите са папагали и повтарят мантрите на господаря ) - А ми ти като си толкова ПРОЗ , че дори не можеш да го осъзнаеш - Теб КОЙ те провъзгласи за "умник " ????!!!

Явно ти умника на пасмината тролове тука Въпрос: Каква организация са Хамас?

Тази ... женица когато и да се махне, все ще е късно! А ето и как действат "онеправданите жертви" в Бирмингам, UK - видеото е мноооого интересно: https://www.birminghammail.co.uk/news/midlands-news/footage-shows-armed-gang-smash-20614727

Оставаше и да не го направи .....чифутката от ГДР А. Меркел.

Доктор Радева изришно ми е забранила да споря с глупаци - Създава бръчки около очите !!!

Е какво друго може да каже - Все пак 75. НЕ са чааак толкова много време в исторически план ?!

ясно изразената позиция на Меркел...И какви ще бъдат последиците за германците...като там е бъкано с араби... Впрочем, днес вече техните протести са започнали...но докъде ще стигнат...

А с Палестина?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Ангела каза на Нетаняху ,че "работата ще го направи свободен"

Баща и е приел християнството за да се скрие от гонения,Меркел си е ционист под прикритие

Така са ви стиснали за гушите с мангизите евреите че не ви дреме за убитите жени и деца, за разрушените болници и детски градини при палестинците...

ООН И НАТО КАКВО ЧАКАТ ОЩЕ ДА ДОЙДАТ МАРСИАНЦИТЕ ЛИ!!?? ЧЕ НЕ СА ИЗПРАТИЛИ КОНТИНГЕНТ ОМИРОТВОРИТЕЛИ, СИНИ КАСКИ НА ГРАНИЦАТА МЕЖДУ ВРАЖДУВАЩИТЕ СТРАНИ, ЕС ДА НАЛОЖИ САНКЦИИ НА ИЗРАЕЛ И ПАЛЕСТИНА... ЕМБАРГО.... ВНОС.. ИЗНОС... ЗАБРАНА... ДОКАТО НЕ БЪДАТ ПРЕКРАТИНИ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ ДВУСТРАННО И ДА СЕ НАЗНАЧИ МЕЖДУНАРОДНА КОМИСИЯ ОТ ДИПЛОМАТИ БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ЕВРЕИ И АРАБИ КОЯТО ДА СЪДЕЙСТВА ЗА ПОСТИГАНЕ НА ПРИМИРИЕ И РЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТА. ИМОТНАТА МАФИЯ ОТ ИЗРАЕЛ И ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ДАЕШ, АЛКАЙДА, ХИЗБУЛА, ХАМАС И ОСТАНАЛИТЕ ФАНАТИЦИ ЧИКИЯРИ У ПАНДИЗА ИЛИ НА МЯСТО... МИР ДА ИМА..

Границите на Израел са мноого разтегливо понятие . След създаването на еврейската държава, територията и се е увеличила многократно за сметка на съседните държави/ (Всеки може да направи справка) Според "Кабала" "Обетованата земя" обещана им от самия Бог се простира до река Ефрат и те методично следват своя план. Всеки, който не е евреин е смятан за втора категория човек.