Ангел Кунчев предложи нови противоепидемични мерки

Те ще бъдат разглеждани на 18 октомври в МЗ, а здравният министър обяви, че пълен локдаун в страната не се налага

Обратно в новината

Коментари - Ангел Кунчев предложи нови противоепидемични мерки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех, талибаните ряпа да ядат в сравнение със пънчев.

Дежурната сводка за летния грип.....как не ви омръзна тая боза бе

аре затварай държавата и да си легаме

Лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя!

Калин Каменов е автора на повечето статии, всяващи паника и подтикващи към разрушителната инжекция.

Цените на китайските резачки доста паднаха, а наскоро превъртях Doom...

Другарката Нинова е с Ковид-19?! Тя милионерка,сина й и мъжа и също милионери...170 лв са ми лекарствата-днес си купих 200 гр.сирене и половин хляб...спя с 4 одяла-нямам пари за ток...БЕ-СЕ-ПЕ....БЕ-СЕ-ПЕ...БЕ-СЕ-ПЕ.

За съжаление,вашият случай-НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Така живеят-НЯКОЛКО МИЛИОНА ВЪВ БЪЛГАРИЯ,БЕЗ:ТОК,ОТОПЛЕНИЕ,ЗЪБИ,НОРМАЛНА ХРАНА,ДРЕХИ,...ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ И ПОЧИВКА...ДАЖЕ ВЕЧЕ НЕ СИ ГО ПРЕДСТАВЯТ!!! ОРДАТА ИЗРОДИ(ПОЛИТИЦИ И ЧИНОВНИЦИ),ПОСТОЯННО ИМАТ НЕКАКВИ СПАСИТЕЛНИ ПРОГРАМИ ЗА МНОГО МИЛИАРДИ....ПОСТОЯННО НИ СПАСЯВАТ ОТ:ДЪЖД,ВЯТЪР,НАСТИНКИ,ТЕРОРИЗЪМ,НАРКОТИЦИ,ПРЕСТЪПНОСТ....! ВСЪЩНОСТ КРАДАТ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ,СЛУГУВАТ НА КОРПОРАЦИИТЕ-СРЕЩУ ДРЕБНИ КОМИСИОННИ И УНИЩОЖАВАТ:ЖИВОТА,ПСИХИКАТА,ЗДРАВЕТО,БИЗНЕСА,ОБРАЗОВАНИЕТО НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!! НОВАТА РАЗДЕЛИТЕЛНА ЛИНИЯ,ОТДАВНА НЕ Е: “ЧОРБАДЖИИ ИЗЕДНИЦИ-РАБОТНИЦИ,ПЕНСИОНЕРИ,А:АЛЧНИ БЮРОКРАТИ СРЕЩУ ВСИЧКИ!!! НАИСТИНА ТРЯБВА РЕСТАРТ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Браво на Кунчев! Поне той е отговорен!

Този вярва ли си като говори? На лека дрогали е!? Или е най-добре да му направим мечка?

А не може ли на майка ти да направим?

Този не се ли разболя от Ковид наскоро?

"Никъде по света няма задължителна ваксинация, не може да има такава и в България", но както правят по света, така и тук ще им извиваме ръцете и ще ги накараме "доброволно" да се ваксинират! Хареса ми стар шопски виц - или че ми дадеш, или че те еб..м, после да не кажеш, че е насила, имаш избор! По света също ритат, но на никое правителство не му пука, така че опираме до индивидуално спасяване! Успех на всички желаещи, а на тези, които се прегънат,.. здраве!

Верно ли няма, а?

Подмолни мерки за да те принудят да се ваксинираш. Самият факт че никоя държава не я прави задължителна, понеже не иска да вземе отговорността за плащане на материални щети при увреждания. Познай колко са сигурни тези ваксини щом никой не поема отгворност. Смешници сами се опровергават, няма смисъл да си комплотист, стига една здрава логика.

Тоя пак се е напушил.

Аз предлагам на изборите да гласуват само ваксинираните.

Govedata deto glasuwat za prestypnici, i sega sa mnogo.

_stankow

Един мисли сватба - друг брадва. Буквално.

Скоро ще настигнем:”ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ”...АВСТРАЛИЯ-СТРЕЛЯТ ПО МАЙКИ С ДЕЦА,ЗАГРИЖЕНИ ЗА ЗДРАВЕТО ИМ! ФРАНЦИЯ-МАРКИРАТ ГИ С РАЗЛИЧНИ ЦВЕТОВЕ ГРИВНИ...КАТО ГОВЕДА -СПОРЕД КОВИД СТАТУСА ИМ!!! ИСПАНИЯ-СЕДИШ В ЗАВЕДЕНИЕ С МАСКА..СВАЛЯШ Я САМО ДА ОТХАПЕШ,ОТПИЕШ И ПАК Я НАХЛУЗВАШ!!! ИМА И ОЩЕ МНОГО!!! ДА НЕ ДОПУСНЕМ ДА НИ-“СЕРТИФИЦИРАТ ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!! САМО ПЪЛЕН ИДИОТ-ВЯРВА,ЧЕ ТОВА СА НЕКАКВИ МЕДИЦИНСКИ МЕРКИ,ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО МУ!!! ТАКИВА КАТО:КУНЧЕВ,СТОЮ,БОТОКСИ,МИНЕ...СКИ-СА ЕВТИНИ ПОДЛОГИ!!! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА:ЕС,СЗО,НАТО,ООН..И ДРУГИ САТАНИНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ!!! СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Ако си психично болен си осъден на мъки доживот. Ако не си ще бъдеш осъден на вечни мъки. И в двата случая си достоен за съжаление.

Не искам да споря със: ЛЮБИТЕЛИ НА САДО-МАЗО!!! ОБИЧАТЕ ДА ВИ ЗАКЛЮЧВАТ,СЛАГАТ МАСКИ И БЪРКАТ В ДУПКИТЕ!!! ЗАЩО ЛИ СТЕ СЕ РОДИЛИ...КАТО НЯМАТЕ НИКАКВО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ?

На някой прави ли впечатление че на определени коментари е невъзможно да се постави определен вид лайк! Освен това и изтрити мнения с определена насоченост и без обидни думи?

Редовно.

Абе, срещу този Ло-кумчев няма ли кой да вземе мерки! Тоя идиот трябва да бъде евтаназиран!

Грижех се за Баба ми(ЛЕКА И ПРЪСТ),преди много години,след два прекарани -ИНСУЛТА!!! При всяко домашно посещение на Лекаря...имаше такива,нищо,че не “УСВОЯВАХА”по ОСЕМ МИЛИАРДА,ДОКТОРА КАЗВАШЕ: “ПАЗЕТЕ Я МНОГО,НАЙ ЛЕКАТА НАСТИНКА-ЩЕ Я ДОВЪРШИ”!!! ПЛАНДЕМИЦИТЕ МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ ЗА-ПРИРОДНИТЕ НЕИЗБЕЖНОСТИ...ОСРЕБРЯВАТ ГИ В ПАРИ И НЕЗАКОННА,ИЗВЪНРЕДНА,НЕПОЛАГАЩА ИМ СЕ ВЛАСТ!!! СМЪРТ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

ето как изглежда съвременният комунизъм.

Всичко е заради вас, за да не мрете. Ама предпочитате да мрете.

Цяло лято Кацаров нито направи нещо, нито някаква подготовка имаше, днес ходил на водосвет на линейки. Мислете за кого ще гласувате, за да не ви управляват така.

Добре ДЕ! Това ЧОВЕКОПОДОБНО ОТ ХАСКОВСКИТЕ СЕЛА..ЗАЩО “ПРЕТОВАРВА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА”? НАЛИ “МЕРКИТЕ” СА “ЕФЕКТИВНИ”,”ВАКСИНИТЕ” -СЪЩО!!! ТОЙ ЗАЩО СЕ ЗАРАЗЯВА И-“ПРЕТОВАРВА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА”? СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

За две години,нямам познат,не съм чул за-НЯКОЙ ПОЧИНАЛ ОТ КОРОНА-ВИРУС!!! ИМАМ ДОСТА ПОЗНАТИ,ПРИЯТЕЛИ...ТЕ СЪОТВЕТНО СЪЩО...КАКВА Е ТАЯ СМЪРТОНОСНА ЧУМА,ПАНДЕМИЯ,ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ!!! НЯКОЙ ОТ ВАС ВИЖДАЛ ЛИ Е,ЧУВАЛ ЛИ Е....ЗДРАВ ПРАВ -ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД? ТИЯ НА 95 С РАК В ТЕРМИНАЛНА ФАЗА,ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНА ТРАВМА,МАСИВЕН ИНФАРКТ,ИНСУЛТ...ЯСНО!!! ПРАВИ ЛИ ВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ,ЧЕ В ПРОПАГАНДНИТЕ МЕДИИ,ЗА ДВЕ ГОДИНИ-НЯМА НИТО ЕДНА ЛИЧНА ИСТОРИЯ...ТОКУ ВИЖ,НЯКОЙ ОТ БЛИЗКИТЕ СЕ ИЗПУСНЕ,ЧЕ ПОКОНИКА СЕ ЛЕКУВА ОТ ГОДИНИ,ПОЛУЧИЛ Е ИНФАРКТ....!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Чувал съм само 2-3 истории за починали СЪС Ковид хора от мои близки, но всички от тях, според техни думи, били с няколко хронични заболявания, затлъстяване и на възраст. Също така, знам за починал от инфаркт познат на баща ми няколко дни след ваксинация. Човекът си беше с наднормено тегло, но мисля, че е редно да се отбележи тази голяма случайност от всички възможни моменти да стане точно след ваксинацията.

Разбира се че е така. Всичко е въпрос на качество на данни. - Кой бива хоспитализиран/умира по всички причини (Възраст, болести, ваксинация, качество на живот, лечение, аутопсия) Това не са някакви несъществуващи или несъбираеми данни. Но въпреки това данните, които се предлагат на населението са изключително оскъдни. И тази оскъдност не само не пречи на уважаемите господа, а дори изискването на допълнителни данни се посреща с открита вражда.

Налагането на ДИКТАТУРА-ПРОДЪЛЖАВА!!! НЕ СВИКВАЙТЕ С ИЗВРАЩЕНИЕТО,ЗАПАЗЕТЕ-ЗДРАВ РАЗУМ!!! ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ,ПОСТОЯННО НАЛАГАТ(НАДГРАЖДАТ) -НОВИ И НОВИ УСЛОВИЯ И ВИДИМО НЯМАТ НАМЕРЕНИЕ ДА СПРАТ!!! ТОВА Е ПРЕВРАТ,ВЪВЕЖДАНЕ НА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ,ТЕРОРИЗЪМ(ПОСТОЯННО ЧАКАМЕ -КАКВО ЩЕ РЕШАТ-ДЕН ПО ДЕН),УПРАВЛЕНИЕ С НАРЕДБИ-ДЕКРЕТИ ОТ НЕКАКВИ ТРЕТИРАЗРЕДНИ ЧИНОВНИЦИ,ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА И ДЪРЖАВНОТО УСТРОЙСТВО....!!! СЪД ЗА ТЕРОРИСТИТЕ! ПЪЛЕН БОЙКОТ И ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Ти си много зле. Отказваш ваксинация, отказваш мерки, а после ревеш че не те лекуват качествено.

Спазвай си каквито искаш-“МЕРКИ”,може и перо в гъза да си завреш! ПСИХОПАТИ-МАЗОХИСТИ!!! ВЪЗБУЖДАШ ЛИ СЕ ОТ-БЕЛЕЗНИЦИ,КАИШКИ,БЪРКАНЕ ПО ДУПКИТЕ? ДЕБИЛИ!!!

Добре де, неваксинираните като не искат да им казват да се ваксинират, зако идват тука и ми казват да не се ваксинирам? Ква е тая реклама на тоя комунисти клуб?

Защото по телевизора от сутрин до вечер ни агитират да се боцнем.

В галериите са по двама трима общо, а в градския транспорт са по двама трима на квадратен метър?

хаха, Ганю пак ще го ограничават защото е много свободолюбив и отказва да се ваксинира.

По-добре се приготви за съсиреците, че времето тече.

Забравяте една "култова" бълг. народна приказка, където гл. герой си вървял по пътя към село и си повтарял: Кой каквото прави, на себе си го прави... Кой каквото прави, на себе си го прави. И т.н.

Ваксините ги пуснаха в най-кратки срокове само с една единствена цел , за да се настроят хората един срещу друг и да се трепят по улиците тъй като едните били ваксери а другите антиваксери. После Мунча им бил виновен и почват да се стрелят във фризьорските салони като , че са от съпротивителното движение . Явно третата световна война вече е във главите на хората. Като че ли същите се превърнаха в зомбита и се хапят като разбеснели се плъхове , а управляващите света потъркват доволно ръце и стрижат стадото.

Първа мярка: Признаване на провал при овладяване на заразата. Втора мярка: подаване на оставка и приемането и без премахване отговорност за провала. Иначе 2030 хората по света ще да забравили, а тук ще сме в поредния безсмислен локдсун.

Явно клубът на гадателите и предсказанията никога няма да бъде закрит.

Това копеле просто трябва да умре.

Съгласна съм с предложенията! И по-скоро да се върнем към нормалния ритъм на живот!

За какъв нормален живот бълнуваш?! Казаха ви го: Идва зануляване! Който досега е спал, ще продължава да спи. А един познат преди 25 год. каза: Това, което хората живяха, повече не ще живеят,и нищо няма да бъде както преди.

Ще се върнем, ама друг път. Ти дай на политик власт да се разпорежда изцяло с живота ти и гледай какво става. Пример - Австралия. Властите там казаха, че никога няма да се върнат към нормалния живот и че маските и мерките може да останат за постоянно (чети ЩЕ останат) дори и след изпълняване на ваксинационния план. Една кукувица от властите там даже изтърси, че може да се наложи на хората да носят маски и вкъщи. Абе, пълни откачалки. === Светът в момента бива деконструиран и конструиран наново по нов модел от силите зад пандемията. През това време обществото нарочно бива разделяно на лесно управляеми групички (ваксъри - антиваксъри) чрез всекидневното информационно облъчване, за да се джавкаме едни-други и да не се досетим какво става. А ти си се надай на връщане към предишния живот, ако продължаваме да им търпим безумията.

Аз се изплющях с Модерна и сега съм по спокойна

Една позната и тя така се изплющя с модерна и сега е с кашлица и антибиотизици и зарази и възрастната си майка, иначе преди това и тя беше спокойна

с неповишена трудност : тоя Кунчев защо не беше изчегъртан от мунчовистите???

А защо в Израел обмислят точно обратното - да разхлабват мерките?

Пълен провал . В цяла Европа се разхлабватмерките .Тука в Цългария се затягат Защо .Още защото , тука при нас върлува щама - Шипка. Някой да разбра Радев ваксинирал ли се е , или го е преболедувал. Пълно безхацерие цяло лято , ТОЗИ геноцид е сравним с геноцида по време на Черноцил .Съзнателно манипулиране на населението по политически причини ..

"В цяла Европа се разхлабватмерките ." Това просто не е вярно.

Мерки, мерки и мерки. Толкова много писане за това как народа не бил дисциплиниран. Ми така ще е, след като "властите" сами си правят статистиката, сами си определят критериите за опасност и ги налагат без да се интересуват от мнението на хората. Човек и маска да си залепи на лицето, ще се намери нкой да каже, че не спазва дистанция...и те така до безкрай.

Все още чакам научното изследване, което дефинира "1.5м" дистанция и обяснява как са стигнали до тази цифра и защо не 1.4м или 1.6м. И как тази (различна) дистанция се отразява на R0.

За т.3 е абсолютно прав. Буквално сме един върху друг на лекции, а колегите масово идват болни. Маски почти не се носят.

И да допълня: В двора има подвижен ваксинационен център, един човек не съм видял да влиза. Повечето колеги не са ваксинирани и са на мнение, че ваксините водят до стерилитет и др подобни безумия. В цяла Западна Европа са на път да забравят пандемията, ние тук още твърдим, че знаем най-добре кой как искал да ни прецака.

Правилно, да гушват букета. И без това само вреди има от тях.

Така е, защото всички сме бройлери в глобалния курник, който се управлява от шепа лисици с цел отглеждане и консумация на същите тези бройлери...

Антиваксерите да не пишат повече а да гушват букета и да пътуват за Орландовци.

Що за злобно нищожество трябва да си, за да изтърсиш нещо такова? Всички ли Ковид ваксинирани сте такива злобни човечета? Нали сте ваксинирани и защитени, какво давате акъл на другите как да си живеят живота? Или ви е яд, че сте се прееб*ли и сега трябва на другите да натяквате да се бодат?

Дори Муньовото псевдо-управление осъзнава пълния си провал с пандемията. Но оснивна заслуга все пак има 80% от населението на България. Голямата част от него си харесва безработица, западаща икономика, вял туризъм, без театри, барове, фитнес, да ходи навсякъде препасан като нинджа с маски и препаски. Такъв е мат'ряла, както вика бат' Бойко.

"Но оснивна заслуга все пак има 80% от населението на България. " Ти осъзнаваш ли, че изкаването ти е нападение над абсолютното мнозинство и Българската демокрация?

На тази анархия явно викате демокрация.

Всеки тиранин може да нарече демокрацията "анархия" и да търси да стане диктатор.

Абе дебил, в автобусите що може повече от 15 човека, а иначе не можело? Да вземем да си празнуваме рождените дни и сватбите в автобусите щото там може?! Кретен... Тези фашисти няма ли най-накрая кой да ги .....

И всичко се обезсмисля в момента който стъпиш в градския транспорт или отидеш до магазина на промоцийка... Прах в очите на европа, за да може да ни дават парички по разните планове за възстановяване и т.н. То както сме го подкарали няма да има какво да се възстанови де ама както и да е. Лекарите как да не изнемогават, като половината избягаха в чужбина щото тука е кочина в тяхната област (не само), а великите ни власти включително и настоящите не направиха нищо в последната половин година да се подготвят за повече заболели.

Естествено. Този цирк е единствено за пари, те знаят ,че само олигофрените ще се ваксинират, така че с тях и без тях все тая.

С всеки изминал ден коментарите на антиваксърите прогресивно намаляват. Видно е, че срещат вируса успешно.

Бъдете тако добър да кажете ИСТИНАТА, отностно вашето лично преживяване след ваксинирането Ви. Благодаря!

Имам безплатен лиценз на много продукти на Microsoft, NFC работи без да си вадя картите и куп други бонуси. Също така не си вадя паспорта при преминаване на границата. Като цяло доста удобства. Продължавайте да си пишете глупостите, пък като стигнете до болницата Ви пожелавам приятно изкарване.

Нищо различно. При тебе как беше?

Питам съвсем сериозно. Много хора се оплакват. Аз лично скоро преболедувах делта.

Съвсем сериозно ти отговорих.

Умират по сто души на ден, защото в болниците няма персонал, на два етажа има по един лекар и една сестра, в реанимация също са по един, лекарите не смогват и общо взето хората вътре си умират, защото няма кой да ги наблюдава и лекува адекватно.

ма ас си плаштам

А фактът, че не сте ваксинирани, къде го слагате?

А ти фактът, че 99.8% от стигналите до интензивно лечение са хора с поне 1 заболяване (вкл. затлъстяване) и разбита имунна система, къде го слагаш? "Добре", че забраняват спотните мероприятия. Това неминуемо ще "подобри" здравето на хората...

Спрете цигарите , спрете алкохола , спрете и оная работа. Е кво щи остане тогава Розов живот Наздраве на всички

А преди избори мерки няма, това го знаем, потвърждава се и от този доклад, който реално нищо не променя от сегашното положение, а ако имаше кабинет да сме в локдаун вече от поне 20 дни :)

Вземете един-КАЛКУЛАТОР!!! Дори според -ФАЛШИВИТЕ ИМ ДАННИ: 5000 души настанени във Болница=0,075% от населението!!! 500 души в интензивни отделения=0,0075%. от населението!!! Реално трябва да се раздели на десет....настанените във Болница са 95%-БЕЗСИМПТОМНИ И 5% с -ЛЕКИ ГРИПОПОДОБНИ СИМПТОМИ!!! НАСТАНЕНИТЕ В-ИНТЕНЗИВНИ ОТДЕЛЕНИЯ,СА ЗАРАДИ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ,ПРЕКЛОННА ВЪЗРАСТ И “ПОЗИТИВЕН ТЕСТ”!!! ТОВА ИЗВРАЩЕНИЕ-НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ ДОБРОВОЛНО...ПРЕСЛЕДВАЙТЕ И “НЕУТРАЛИЗИРАЙТЕ”-ФАШИСТИТЕ!!! САМОЗАЩИТАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! СМЪРТ ЗА ИЗРОДИТЕ!!!

Много ми е смешно когато дебилни селянчета израснали в комунизма на всяка втора дума казват "фашизма" или " фашист"..........малоумни кретенчета,ами прочетете какво означава думата на латински и какво символизира след като я плескате за щяло и нещяло пък и си вдигнете зъркелите и прочетете какво пише на сградата на НС но пък и в библията е казано-БЛАЖЕНИ ТЪПИТЕ И ПРОСТИТЕ и т.н.

Хехехе, гениална мярка - всички физкултурни салони се затварят. Тоя още малко ще сложи и вериги на хората. Дано се гътне от Ковида който го е хванал

Ако предложените мерки се спазват, много хора ще останат улицата. Малко от засегнатите бизнеси ще издържат трета година по този начин…

Така да е. Щом рискът да умрат от ваксина им се струва по-голям от този да умрат от глад или от ковид.

"Така да е. Щом рискът да умрат от ваксина им се струва по-голям от този да умрат от глад или от ковид." Къде намесваш глада? Глада идва от мерките. Тоест ваксърите са виновни за убитите от глад и за всичките изгубени животи от последиците му. И ако на човек имуната система му е отслабена от глад и той хване ковид и умре, тогава пак ваксърите ще са виновни за смъртта му и кръвта му ще е на ръцете им!