Ангел Кунчев: Няма риск за летовниците, вземаме проби от 116 места по морето

Главният държавен здравен инспектор опроверга "Активни потребители" - Попският плаж и Северният в Китен не са негодни за къпане

Обратно в новината

Коментари - Ангел Кунчев: Няма риск за летовниците, вземаме проби от 116 места по морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всичко в бъдеще време,логично и нормално всеки ден да се правят проби и да се о явяват. В България всичко в бъдеще вре е,ще направим това,онова,ами направете го днес,стига с разни комисии птр всеки удобен случай и за замазване на положението.Стотици комисии и експерти ,на които се плаща и все назад вървим.

Кунчев стана известен на българите с това, че лъже, ама много. И осребрява лъжите си. Хайде при жената и децата, компрометирано човече! Освен ако и те не са спрели да ти вярват....

Я, Кунчо е жиффф! Не бил студен във фризер, както упорито твърдяха някои. Не че ми е особено симпатичен...

Значи в момента съм във вилата на морето, Оня ден синът ми го захлупи една голяма вълна и се нагълта стабилно. Вчера температура и повръщане... Дъщерята беше така преди няколко дни... Та кое ви е чисто бе... Морето е ужас в момента.

ама верваме бе...

Вече и от Дубай идват на лайноморието на почивка

Сълза е водата даже колеги на цар Киро я дистилират и продават за минерална!

Само се говори и не се публикува нищо? Проби за какво се взимат? И по кои методи?

Спри дасе показваш бе ковид идиот,кажи къде отиде измисрения вирус.мамати гнусна.

Напиши сто пъти "буквар" и ще ти кажа..

Има нещо гнило, щом гербавиците са тръгнали да обясняват колко е чисто морето...

Ела и виж! Плажът на Варна е препълнен! Морската вода е невероятно чиста и топличка, гъмжи от пасажи с мънички рибки...Румънци, за учудване...и гърци и бели скандинавци на всяка крачка...Ресторантите вечер са препълнени...Цените за чадър или шезлонг са непроменени от години, 5 лева/ден.

И тръбата в езерото бълва планктон, нали...

Продажно копеле! И ставаше дума за южния на Приморско

Айде тоя птворко да ми каже къде отиват отходите от детските бараки палатки и други строения на къмпинг арапя

А бе тоя защо още не е в затвора? Да каже колко му платиха да скрие истината.

А от св. Влас взимат ли проби? Местното население е толкова арогантно и негостоприемно, че ако не бяха Динева друг път щеше да посреща туристи.

Верваме ви!

абе няма как всичките лайна от презастроените курорти да се изливат в морето и всичко да е чудесно

Сезона на кафявата вода или защо не работят пречиствателните станции, които построи Герб.

Значи проверяват на 116 места. Аз пък твърдя, че 60 се дели на всички числа. Ето, карам пид ред: дели се на 1, 2, 3, 4, 5 и 6. Ще проверя няколко случайни числа, например 10, 12, 15 и 20. Да 60 се дели и на тях! Въпросът е, дали и Кунчев така си избира местата за проверка.

А какво пречи да вземат проби от 116 различни места на един плаж? Това е типично за главния демагог на България.

Да, така изглежда по-реално. Иначе 116 различни места по черноморието си изглежда нещо измислено.

Байдън вече поиска 40 милиона ли, милиарда ли за нова ваксина срещу ковид Да се удавиш в някой от тестваните плажове, дано

Само на два плажа "има рваздвижване" но то не е опасно. Какво има предвид. Какво раздвижване - на какво? Ако пробите са с високи резултатаи и са взети от определени места след обилни валежи, това не означава че водата е замърсена и че плажа е опасен - след два дни тя се изчиства. Само това като прочете човек и му става ясно колко правилно е било заключението на Активни потребители. Продажна сган

Долен лъжец и лицемер ! Здравето и живота на хората са по-важни от печалбите на мутрите-хотелиери по морето ! Два-три дни можело да има проблем, но след третият морето се изчиствало ! И това до следващият дъжд ! Ха сега кажете кои са тези два-три дни след които морето е годно за къпане ! Загадка е защо това мекотело не е в затвора заради лъжите си !

Тези който трият истината от тоя сайт за тоя Боклук и Биец стават съпричастни към неговия грях. Оставете коментара който беше написан този Боклук от снимкат да го види и да знае че нищо добро не го чака нито в Оня свят нито в тоя. МРъсен боклук и Ибиец. Тошкова хора умряха и ще умират заради тези Ваксини к-19 и толкова родилки ще загубят децата си че тази изрод ще ма толкова скръб болка и кръв по ръцете му че ще теглят цялото му потомство до края на дните сиь

Само едно обясни професоре, защо държавните контролиращи институции се отказаха да вземат проби заедно с активни потребители тази седмица? Нали УЖ те го бяха предложили? Активни потребители веднага откликнаха. Какво се случи? Явно ВСИЧКИ са знаели какво ще покажат резултатите. Тогава можете да ни спестите...ъ....усилията си.

Не е въпрос, от колко места вземате проби, Кунчев. Въпросът е, че никой не ти вярва. Защо?

Това дава ново значение на думата тоалетна вода! Ти му показваш, че това е вода от тоалетната, то ти вика че е чисто като козметичния продукт!

А сутринта може и да срещнете в морето с “творбата “ си

БЪЛГАРИЯ НА ПЪРВО МЯСТО ПО СМЪРТ ОТ КОВИД.ТАЗИ ТВАР ТРЯБНАДА БЪДЕ РАЗСТРЕЛЯН.

Резултатите ги знаем още преди да сте взели пробите...

Имаме си баячка дето хвърля боб

ако е вечеряло боб - хвърля боб, ако е било цаца .... ясно