Ангел Кунчев изпрати доклад до Кацаров: Най-малко болни от Covid-19 има в групата от 0 до 19 години

Само 116 деца на възраст от първи до четвърти клас са били диагностицирани с вируса при направени 600 000 теста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе къде е кунчев?

Звънни му. Телефонът му е в Гугъл.

Това е кумира на ваксинираните пендели ,очеваден пример че празните приказки са различни от действителността. Най-големият пример който ни даде този цървул е защо не трябва да се ваксинираш!!!

Изпраща доклади този мишок , ама от леглото ли? Да се появи по телевизията че трети месец ми домъчня за него че го няма . Да разкаже как "леко" прекарва ковида тези три месеца...

Хайде бе Ангеле, от кога те чакаме . Излизай по телевизиите и с логика, започвай да оборваш антиваксърите, че много станаха. Ама те искаме със наперен фасон. Разкажи колко е лошо си преболедувал и как трябва хората да си сложат N-тата доза .

Аз не забелязах такава разлика. Изкарахме го едновременно аз, жена ми и 3 годишната ми дъщеря, което беше и част от гадостта. И тримата болни едновременно. Но пък нямаш време да се взираш в пъпа си и да мислиш глупости. Трепереш за детето си и това е.

Кунчев е първият клиент на новата МЕТА-вселена. Вече живее само там виртуално и така и комуникира - с писма и съобщения.

Направиха Велико откритие.

Да, ама имат и вече данните да го потвърдят. Без данни, си е спекулация, а със спекулации не се управлява държава.

Слабият момент е допускането на ваксинирани учители без тест. Без тест трябва да се допускат само преболедували и с антитела. Ако са ваксинирани и без антитела са си опасни. И на учениците с антитела може да не им бъркат в носа поне няколко месеца. А това дали училищата отново ще станат среда за пренасяне на вируса зависи само от това дали са го изкарали достатъчно. Ако са го изкарали достатъчно няма да има зарази. Ако малко са го изкарали ще има зарази. А маските естествено са тъпотия. Ако пък искат да хващат дали има вирус може спокойно да правят PCR на фекалиите води на училищата. Един ПЦР на ден ще замени всички ненужни оптицателни тестове. И ще излезе по-евтин и по-щадящ. Но то вече за вирус не става дума. Става дума май за натиск за ваксиниране. Абе да идва омикрона и да ваксинира наред.

"По данни на Министерството на образованието и науката, за периода 10-26 ноември 2021 г. в страната са били проведени 600 000 теста на ученици от първи до четвърти клас, като само при 0,002 на сто от тях (116 деца) са били отчетени положителни резултати, се посочва още в доклада." А ЗАЩО НЕ КАЖАТ И КОЛКО ОТ ТЕЗИ 116 ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРОБИ СА ПОТВЪРДЕНИ ОТ ЛИЦЕНЗИРАНА ЛАБОРАТОРИЯ?! ФАШИСТИ!

това с Кунчев в заглавието кой го измисли?:))

спрете с тия маски. Парцали под път и над път. Оня ден един се блъсна в стълб с маска почти до веждите. Не виждал,но щял да умре от вирус. Беше убеден,че ще го убия,защото не носех маска.

Еха, тия съчинения ми пълнят душата като ги чета.

От два месеца Ангел Кунчев е виртуален - пише някакви постове във фейсбук, някой го бил видял, праща по интернет доклади. Това контрастира твърде много с поведенеито в изминалите близо две години, където сутрин даваше брифинги, по обед интервюта, а вечерта - пресконференции.

Баба ми снощи ми каза, че го е видяла. Но тя почина преди 13 години....

Любопитно е защо никъде не се появява д-р Ангел Кунчев за да опровергае всички слухове по негов адрес ? Ще станат два месеца без негова медийна изява... странно ! И сега изведнъж...писмо от него!!! Хмм...

Надявам се Ангел Кунчев да е добре. Все пак сме хора. Но има една такава народна приказка когата чакаш нещо, но то все не идва. Тя е "Чакай от умрел писмо". Надявам се това да не е второто такова!

Службата на Кунчев е изпратила писмото, а ДИР за да се оправае с фалшивите си зелени "новини" е сложил и името на Кунчев отгоре :) Дир, признайте си, че изфабрикувахте онова интервю!

Щото вече месец не са на училище. Пуснете ги пак и гледаите какво се случва. Училищата у нас СА НАЙ-РИСКОВИТЕ места за посещение. ОГРОМНО струпване на хора на едно място, с практчески, нулеви мерки за контрол на заболяването.

Аааа, не така! В МОЛ-а има доста по-голямо струпване на тела. Виж, за души не съм сигурен.

Имам си брат близнак ? Добре, че поне сме на еднакво мнение. Хи хи хи!

А тези ученици да не би да са били изолирани от родителите си досега, и да не мислиш, че не са се виждали със съучениците си ? Каквото е кмало да се разнася, е разнесено, но сега ще заплчнатбда плашат с “макарона”, който по магически начин обиколи планетата за една седмица , въпреки всички драстични мерки, които са въведени навсякъде, за разлика от първоначалния ковид , на който бяха нужни 3 месеца да го направи, въпреки, че тогава нямаше ни маски, ни “ваксини” ни тестове при пътуване. Е@ати и цирка се опитват да ни пробутат, а такива като теб вЕрват.

След като най-малка заболеваемост има сред възрастовата група от 0-19 години, защо искат да ваксинират и ги ваксинирват вече децата?!?!?

Завърнах се от Япония и се карантинирах със симптоми на съвсем леко разстройство, съвсем лек глад понеже не бях ял в самолето толкова часове. Открих че имам апатия, че не ми се слуша музика. Така изолирах нов щам на Коронаворуса и го нарекох "Сейко". Двоумях се между думите "Хитачи" и "Панасоник", и затова, за да не се разсърдят от двете фирми, избрах Сейко, като запазих Касио за следващия щам. Пазете се, че е много заразен, не се обаждайте на никого по телефона. Двама приятели ми звъннаха и докато говорихме за 3 минути, веднага ги обхвана и тях мързел и апатия. Отвращението към чалгата е единствения по-силен симптом, поради което се налага убийците да изработят нови "ваксини" за петата игла! След малко ще информирам СЗО, да наложи пълен локдаун на цялото човечество и да избие всички заразоносители. Без атомно оръжие няма да се излекуваме. Трябва да сме "отговорни" към себе си и към своите близки. А как по-добре ще ги опазим от боледуването, ако не ги убием преди да се разболеят! Ето Ангел Кунчев умря, той никога повече няма да боледува от нито един щам на коронавируса :) Ура, другари! Арбайт махт фрай! Трудът ще ви освободи от новия щам на мързела и апатията "Сейко". Който не се труди - веднага в трудов лагер, Аушвиц, Бухенвалд, Треблинка, Освиенцим, да отворят врати и да бъдат заредени с газ за дезинфекция. А знаем, че огънят и силната радиация от атомните бомби най-добре дезинфекцират! Веднага да дезинфекцираме СЗО! Нашите Световни Лидери заслужават да бъдат децинфекцирани първи! Ваксинация, Радиация, Кремация! Другари, Нека бъдем отговорни!

Защо не се яви по медиите да ни каже на нас Суверенът, избирателите, тези, на които служи? Нали карал лек ковид от от почти два месеца го няма лицето или дори гласът на ангел кунчев никъде, а преди това почти всеки ден се изказваше? КЪДЕ Е АНГЕЛ КУНЧЕВ?

видя деца с парцали на лицата.... Къде отидоха усмивките им?

В случай, че позволят тестове, с които бъркат с клечки в носовете на децата - това може да доведе до мозъчно увреждане и осакатяване!

Само да питам,защо 98% ваксинирана Португалия с по 2 дози влиза в пълен локдаун,като ограничава ваксинираните вече и им отнема сертификатите,въпреки,че само децата там не са ваксинирани?!?

Това доказва,че ковид при децата не съществува! 19 деца заразени при 600 000 теста,а те искат и децата да ваксинират... Тези 19 положителни теста може и да са сгрешени дори...

Да получиш писмо от отвъдното.Абе ,къде е кунев?!!!!!Трансформърс го търси

Ба държа, че дори и да са точни тези тестове, ако е имало положителни, то те са заметени под килима, за да не спират децата от училище. А тези които са дали положителна проба са изпратени тихомълком да се "лекуват" онлайн вкъщи.

Това ли ви е новата ковидиотска ковидарска опорка?

Кой го е изпратил тоя доклад... все още грозната му мутра не се появявала никъде в медийното пространство от 12.10.2021 до сега. Някакви съобщяния през фейса и стари снимки се въртят и толкова... Кунчо жив ли е или играем тетрао, защото ни замина пропагандата за вакЦината...

По всичко личи, че или е парализиран или не е жив. Парализиран ли е, бяват с надежда да се оправи и да го покажат и ще бавят, докато е жив. Починал ли е пак ще бавят, докато не измислят някаква друга причина за смъртта. Това е лично мнение, но във всеки случай всичко около него смърди.

Еми , на Кунчев трябва да му издигнат паметник,защото чрез личен пример показа какво не трябва да правят българите! Явно от заклет ваксър е станал антиваксър !!

Ааа Кунчев се появи или някой друг вместо него го е изпратил доклада. Кунчев, почвай бустерните дози, че Ковида ще те преследва. А относно децата, знаем че те не разнасят болеста. Но виее, слугите на Гроб разнесохте тази лъжа и оплюхте децата, че разнасят Ковид.

Което уважаеми господин Кацаров означава да спрете да се подигравате с децата,съответно да махнете безумните тестове!!!!

Здравата логика сочи, че заразените деца трябва да са около средния брой заразени. Големи отклонения на горе или на долу са признак за нещо нередно. А статитиката от тестовете в училищата показва почти нулева заболеваемост, което леко смешно. Очевадно е, че проблем има. Но дали искаме да го видим?