17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До вчера няко с привилегии по живково. Лошо няма. Днес са 65 и работи жената, Борисов ви остави. Маериално са добре. И ми говорят бкпбспгерб хорта за бунт. И кога им кажа за бсп мнение, а ние сме пстриоти не искаме на запад. На запад се работи мили хора и затова те са богати, а след 1944 до днес???? Мнение, не искам копче от никоя партии, но едни и същи комунисти или искат бсп, та да им остави децата в големите градове на работа. Знае ли... Ако продължи ми казва тя, ще има бунтове.. Бунт да кажат без връзки, но те по живо по здраво напуснаха България и нямат намерение обратно, но с привилегии да ми говори за бунт за мен е смехотворно. Много мързелив и чакаш от поитици. Е, това ми иде в повече. Да ме извинят бкпбспдпсгерб. Ние не сме в мислите ви и не ни време на козирката, но ще е

Борисов ги превърна в труженички на околовръстното за филия хляб

Този е доста добър, в оралната любов

не сме създадени да живеем 200 години,за да търпим авторитарният режим.Втория клон на БСП,начело с госпожата е толкова изгнил,народа се отвръщава от такъв ръководител с компроментирано минало ,изобщо не става за опозиция.

Абе на този червен ибрикчия Райчев защо някои продтлжават да му дават поле за изява?! Той е доказано некадърен като социолог й доказан продажник и проводник на "опорни точки" на Решетников и Масквами.

ТЕЗИ, КОИТО СЪСИПАХА БСП ПРОДЪЛЖАВАТ (ПСЕВДОБИЗНЕСМЕНИТЕ) ДА ПЛЮЯТ ПО НИНОВА И ДА СЕ НАГАЖДАТ КЪМ ЕДНОТИПНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ (ПО ВРЕМЕ НА ПРЕСТЪПНИЯ ПРЕХОД)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0

Че тя, Нинова, е баш безнесменката, бе - приватизаторка още по времето на Костов, апартаменти в най-баровския квартал на Ню Йорк, Манхатън, където цените за гарсониерка почват от 1 милион долара, изучи детето в САЩ, сега Рафаелчо (старо слованско име вероятно?) работи в централата на Голдман-Сакс, баш при най-големите спекуланти и "бизнесмени"..

Андрей Райчев??! Гербаджийска подлога!! Ха ха ха ха!!

0

Чеки, не беше ли вашата подлога? 11 години все предричаше безапелационна победа на БСП хахахаха

Този кривоглед вампир и така наречения крадец финансист Каролев са едни от наи коментираните и отвратителни личности

Е сега на кого се подмазва Андрей син на венеел,който се подмазваше на БКП.

За кое "бсп" става дума "Другарю", за това нарекло себе си "герб", за това ПОДМЕНИЛО листата за Евровота или ДРУГОТО "бсп"?! КОЕ?

0

Отговорът кое БСП е най-вредно за България народът го реши вече, ще го откриеш в резултатите от изборите последните 11 години.

Абе не ви ли стана ясно ,че партия гроб ни зароби тотално ,и продължава вече 12години,кога ще прогледнете Българиииии...

0

Щом дори Райчев казва, че подкрепата за БСП е под земята, значи положението на Позитано наистина е сериозно. С малоумните си анти-европейски политики и дебилът, сложен за президент, "социалистите" гаснат с всеки изминал ден. Едно време разчитаха на възрастните, но от тогава минаха десетилетия и голяма част от избирателите им вече дори не са живи. Продължавайте да слугувате на Русия, другари, но не забравяйте, че младите не са слепи.

А. РАЙЧЕВ, би ли обяснил, как успя да стане милионер. Същото важи и за Червен Кольо. Колко трябва да си прост и неграмотен, за да им вярваш. Каква наивност, че вълкът е станал овчарско куче. Соц.Комунистите си знаят интересите, а вие сте техните послушни, деб@илин овчици. При избори, ББ пак ще победи и така, до окончателното изчезване на вредната за Б-Я БКП/БСП.

Точно така е. Герб пак ще победи при нови избори Как не разбраха,че народа пак ще гласува за ГЕРБ,защото те са бастиона срещу БСП. Никой не ги иска пак социализъм и комунизъм и отново да сме колония на Русия.

Ами сега сме КОЛОНИЯ на Вашингтон, Брюксел и Анкара !! Все колония!! Какво значение чия???!

при нови избори ще бъдат фалшифицирани от ГЕРБ и БКП ще бъдат отново на власт.Такива като този платен манипулатор пак вземат пари.

Има, има мойто момче! Когато управляваше върхушката поставена от Москва доларът достигна 2700 лева и държавата фалира! Когато управляват тези със прозападна ориентация и доларът е добре и държавата раздава пари наляво и надясно - вижте последните 3 месеца колко средства се намериха в критични ситуации.

БСП ??! НЕЗАБАВНО да се закрие!! Само народна пара харчат!! Каква полза от тях,след като КАПИТАЛИСТА Гергов е виден пловдивски партиен функционер!! Ха ха ха ха!!

ГЕРБ ГРОБ

Гробари гнусни вие си отивате

Първите 4 букви лесно могат да се уредят, малко пръст и си готов. Колкото и да ти е мъчно, комунизмът няма да се върне. Тези, които разграбиха и приватизираха д-вата, спестяванията и пенсионният фонд. Простите повярваха, че вълци, могат да пазят овче стадо. От вълк, овчарско куче не става.

Райчев да напише в какво участва и по каъв начин печели парите си.

Г-н Борисов ние сме зад вас. България е Герб и Герб е България.

Бий ме ...обичам те Борисов

Комунистите разграбиха д-вата по сред бял ден и ви оставиха с пенсии от 6-8$, а днес, пенсиите ви се изплащат от осигуривките на работещите. Попитахте ли К. Импексова и Р. Гечев, защо ви откраднаха спестяяанията и оенсионният фонд? За простотията, няма лечение. Тя е пожизнено. Но нали сте мазохисти, им се подлагате 70 г. Имате наглостта да пишете глупости.

След успешното справяне с кризата Бойко става президент За КурНела и маямата не гласувам ако ще двете да ми врътнат вувузела ...без ръце едновременно

След края на извънредното положение Бокич става президент...НА килия.....той много добре знае какво го очаква..и за това разиграва този цирк....

Какви избори, господин псевдополитолог??! Настанало е време разделно, тази политическа система отдавна доказа своята несъстоятелност, това статукво е ВРЕДНО за България, национализация на всичко заграбено и тотален рестарт, това е единственият шанс България да продължи да съществува, разбра ли отпадък малоумен?!

Трябва да си много некомпетентен, щом не знаеш, какво е национализация. Това го извършиха соц.Комунистите и образованите и интелигентни хора, са грамотни с миналото им, за разлика от вас. Простотията и неграмотността, това е вашият тих враг. Факт, че сте от неуспялите, което ясно говори, че сте некадърни паразити.

Явно с ограничения си умствен капацитет не може да осъзнаете в какво блато се намираме в момента и че България се изтича със страшна сила в канализацията на историята. Най-жалкото е, че масово хората не осъзнават драматизма на ситуацията и спят дълбок зимен сън...

Ох, чакам с нетърпение Боко за трети път да хвърли кърпата. Така или иначе, това е последният му мандат.

Тоя па...

Борисов, довиждане! Герб, довижадене!

Райчев, каква е цената на падението да продадеш достойнството си на мутрите?! На теб, като на политолог, все още ли не ти е ясно, че модела ГЕРБ (клонинг на БСП) - БСП е пагубен за България! Този модел бе създаден с цел бившите партийни величия и техните наследници да управляват държавата! Защо гербеджийте постоянно се сравняват с БСП след като БСП не е тяхна алтернатива! Защото искат да насаждат психозата, че ако не са те, няма кой друг да управлява България! Има, и това са над 70% гласоподаватели които не гласуват, защото са отвратени от алчността, лъжите, лицемерието и безгръбначното поведени и на ГЕРБ и на БСП и на ДПС и на коя ли не политическа сила управлявала, явно или неявно, България през последните годинини! За едно нещо си прав- България не може да се сравнява със страни като Белгия, но може да копира много положителни , демократични начини на управление, но за тази цел трябва първо сегашната измет да се захвърли на бунището на историята, като към тази измет причислявам и такива блюдолизци като теб! Персонално, какво те спира, за едни предстоящи избори, да посочиш като пример Словакия където победи антикорупционна партия- страх, лакейство или нещо друго?

Грозен и продажен нещастен човек..., или по-точно негово подобие! Това е Райчев

Каква е разликата между ГЕРБ И БСП? - Такава каквато е между македонец и българин! Властта на ГЕРБ ТОЛЕРАНТНО може да разрешава ГЕЙ-ПАРАДИТЕ, така както ЗЛОБНО И МАНИПУЛАТИВНО заплашва гражданите да НЕ ходят на църква! Това е ГЕРБ - двулична, долнопробна, ПРОДАЖНА, КОРУМПИРАНА, СЕРВИЛНА(НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ) и фалшива партия!

Нямат разлика,...и двете партии са от едно котило,...това на партията майка БКП !! Дори в момента в ГЕРБ има повече бивши членове на БКП начело с БОЙКО !! Така, че тези "гимнастики"... на Управляващи,... и Опозиция..... са ПУНТА МАРА!!!;))

ГЕРБ е най- яката партия в България. Другите са джуджета.

За радост на комунистите Андрей Райчев и Кънчо Стойчев НИКОГА не са познавали резултата от каквито и да е июзбори. Но за сметка на това ВИНАГИ са посочвали, че победител ще бъде БСП. Това им гадаене не е ставало безплатно и те бяха едни от най-големите контрагенти на поръчки от БСП. Е, има и други- като "червен Кольо"-Медиана, "Афис"- на члена на вс на БСП Асланов. "Сова Харис" и прочие. Както изглежда той ще очаква отново парици от БСП-то и знае кой може да му ги даде. И това не е Нинова, не е защото чак толкова, че няма, ами тефтеря и е само с една графа- "ВЗЕЛ", графа - "ДАЛ" при нея няма. Лошото е, че другаря Гергов е на много вътре този сезон. Веригата му хотели засега са празни - имам в предвид тези в Слънчев ден- на св. Константин и Елена, както и и Интерхотела в Пловдив, Панаира е затворен, Тъговския дом във Варна не работи, ЦУМ съшо и въобще се е свил и неможе да харчи както преди. Затова Нинова използва положението за да го "изкърти" от БСП- Пловдив. Но тя много греши. Колкото и да няма, то все има за отупване на брашнения чувал все ще пусне нещичко- заводите му за фураж работят, както и свинекомплекса, което е предостатъчно на Райчев да ходи по телевизиите и да се прави на умник, какъвто всъщност не е. Търсейки атрактивното и логичното, това не винаги означава вярното. Аз бих добавил и това, че в случая той и заплашва БСП, че ако не е както преди основния получател на парите им за социология, то прогнозите му могат да отидат и в друга посока, или поне да помогнат на опозицията срещу Нинова. Дори и да си направи избор до която и да е година, ако Нинова загуби следващите избори, а тя ще ги загуби, то трябва да си бие дузпата. Вярно е, че СТанишев загуби 11 поредни избора и все нямаше на кого да остави любита си партия, че и накрая излъга, че няма да става евродепутат, а пък стана, но той не е от Крушовица и за него БСП е наследство, по юдею-хазарска линия на московско направление. Но там някъде се вре между шамарите гадателя-умник, който гледа да изкара някой лев, че все не стигат за многобройната му челяд. Учудвам се на хората, които приемат този щут на съвсем сериозно. Нищо, че има над 50 фирми. Маймуните много а триците малко! Бори се човека за място под слънцето- дори и да приказва абсолютни глупости.

кой подари хтелите на ЦК на БКП на Гергов -комуниста? ИВАН КОСТОВ който и като спи плюе комунистите,...всичко е ала-бала но има още много болни които като чуят името на ДРАГАЛЕВСКИЯ ЦИГАНИН и се подмокрят

Аз помня и кой подари на Гергов Панаира в Пловдив. Корнелия Нинова беше зам.министър в правителството на Сергей Станишев. Ама от тогава много вода изтече.

Заради Мутроко не можах да си засадя навреме градината,щото съм наивно съвестен,докато гербетчиите сигани се шметкаха навън и навътре от България. Поте от нашта родА Мутроко получава червен картон.

я оди се пери бе

е свърталище на всякава долнопробна смърдяща сган. Бърлога за плъхове и развъдник на комуноидна проказа.

ОТ ПЪЛНО СЪРЦЕ ГОВОРЯТ УСТАТА! ЩОМ СИ ОТ ГЕРБ Я БЕГАЙ НА ГЕЙ ПАРАДА! НАЛИ ФАНДЪКОВА ГИ РАЗРЕШАВА а двуличнико?

Червените тролове вече се надяват на Слави Трифонов.Ами той досега е 2 млн вътре с неговата телевизия.До Нова година ще станат 5 млн.Чака го или фалит,голям позор за него,или да се дупи на Бойко.Познайте,какво ще избере.

Райчев и той се нареди на опашката за целуване задника на мутрата

Беновска и Райчев в кървав бой за сърцето на сикаджията

Изтърва ли са в гащите Ве дрисльо

Червената кокошка май стана ГЕРБЕВО-ЧЕРВЕНА

Колаборационист като теб

Точен анализ. Нинова е слаб политик, по-скоро дразнещ критикар, с петна в биографията, без перспектива и без харизма. Тя не може да спечели избори срещу Борисов. БСП трябва да търси нов млад лидер, необвързан със старите партийни кланове.

БСП никога няма да спечели избори за в бъдеще, независимо срещу кого!

ГЕРБ ще спечели сърцата на всички педерунгели по гейпарадите

Б.Б цитат -"Губим 50 милиарда за две седмици като задържаме този процес." Този човек цифрите ги няма за нищо. Представяте ли си в България, правим по 100 милиарда на месец,за година-12.000 000 000 000!!! И с този финансов ресурс чакаме на помощи,на есемеси,на подаяния от баби и дядовци,а??!! На боко трябва някой журналист виртуално да му разбие тъпата нахална мутра с въпрос къде са тези пари,ама на много питащите все по някой наркоман им се случва на червен сфетофар или тичайки покрай Дунава...!!

Какви са тези простотии бе тате? Соц. Тулуп си ти и затова си проз.

Значи и следващия "нов" бърдак, ще е със същите, добре познати дърти курви.

... и като почнат да реват - гласувайте!!! Гласувайте за по-добро бъдеще ... е ... за КАКВО да гласъвам, след като номерата на всичките курви вече сме ги гледали. И Комунистите, и Гербаристите, и ПатрЕотите ,... всички са КУРВИ, ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ!!!

Само ти си убав...Стани Алеко, да видиш героя си, не е мръднал от тогава. Сите са маскари, само той не...Впрочем отдавна се лансира тази провокация да не гласуват хората, за да останат само махалите и облажените чиновници като избиратели. И кацата с мед нотариално заверена до края на света. Аман.

това е положението

Ами, ще продължавам да НЕ гласъвам. Така или иначе всичко е кенеф.

Блядовете нема да ги бъди а от там и нащи руски кавали тоже

ГЕРБЕРСКИТЕ КОМУНИСТИ ,ДАНО ТИ ТРИСЕДНАТ

Боко,благодарим ти за пика, благодарим ти за платото, благодарим ти за тинята, и за живота в блатото!!! Благодарим ти,Боко за чувалите с трупове, за хладилните камиони и фурмите, за "ада" по Цветница и ВЕЛИКДЕН, и за "моргите" по детските площадки!!

Само простоте хора мислят, че с гласуване могат да променят нещо.

-за ТЯХ тестове, а за нас-глоби,защото искаме чист въздух и изкъртени пейки/Бургас/! -за ТЯХ увеличени заплати, а за нас- безработица и глад! -за ТЯХ суджуци,а за нас-ЕВЕНТУАЛНО-ХИПОТЕТИЧНО-фурми!! -за НЕГО луксозна "Мис Гащи" в Барселона, а за нас- уплашени и гладни жени и деца в къщи! -за НЕГО джип,охрана и мотаене из територията, а за нас- КПП и декларации!! -за НЕГО и бандата МУ-10 милиарда евро НОВ дълг,а за нас-бързи кредити, да не умрем от глад и студ! -за НЕГО орда от лизачи на дебелия МУ задник, а за нас -удоволствието да им плащаме заплатите! -за НЕГО правото да убие някой с гранатомет/Чакъра/, а за нас- правото да мълчим и да не посочваме убиеца! -за НЕГО правото да лъже повече от всички цигани на Балканите, а за нас-задължението да МУ вярваме ,че печели изборите честно! Да пази Господ от неканен гост, гнил мост и от ЧОВЕК ПРОСТ НА ВИСОК ПОСТ! С тикви и калинки вирус не се преборва!!!! Време е да се преборим с "БОКОВИРУС"-а!! НЕ ВИ ЛИ ПИСНА ВЕЧЕ!!!!

Пирогов -на дарения !!!?? МВР -на дарения !!!?? Университетските болници-на дарения,общинските-също!!!?? "Помогнете ни, нямаме ръкавици, маски, облекла, дезинфектанти,няма и средства да платим"- това все по-често се чува от болниците,особено в провинцията!! Нали уж се шият под мъдрото герберастко ръководство десетки хиляди маски всеки ден,че чак и за износ имало..??? Защо "маргиналите" според горанов и бедните пенсионери трябва да пълнят опосканият бюджет със есемеси!!!?? Защо Държавният Резерв е издухан,кой разреши да се разпродават за стотинки жизнено важни апарати и обурудване!!?? Къде са ни парите от данъците,осигуровките,винетките,ТОЛ-таксите,от солените глоби и т.н., които плащаме!!??? Къде са парите на стотици хиляди гастарбайтери,на моряците!!??? Как така над пет милиарда изчезнаха за има-няма 10-на дни от бюджета??!! Нали бяхме според Негово Нищожество Буда фон Тиква Ал Главанак-Тулуп Ал Дюнер Хасфалт ал Тол-Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Суджук Микрофон Ал Водопровод Ал Хумана-Кирка-Бабаит Ал Фурма-Шибаняк,цитирам-"Остров на финансовата стабилност в света",къде се попиля за дни уж многомилиардният бюджетен излишък,с който ни проглушаваха ушите доскоро...!!! Нагли, самодоволни, надменни, пренебрежителни към хората, мизантропи,парвенюта,откровенни мутри и простакеси...това са 99.99 процента от герберопитеците,особено които са назначени от боко на високи постове!!! Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление! Само няколко бързи цитата от бурната дейност на герберопитеците: -Вирусът ще ни подмине - вирусът няма да ни подмине! -Няма да купуваме бързи тестове - ще купуваме бързи тестове! -Няма да взимаме заем - ще взимаме заем/"само" 10 милиарда евро,засега/! -Няма да пускаме тирове - ще пускаме тирове! -Маските са задължителни - маските не са задължителни!Отново задължителни!!! -Няма да вдигаме данъците - хайде познайте от три пъти ще ги вдигнат ли??!!!

"че са изпитали страх от нещо, което почти не съществува" и този пее в хора на Приканящите към гибел....

Колкото и избори да се правят резутата винаги ще е един и същ. Хората са го казали - Нов бърдак със стари КУВИ! От отва делене на БСП-ари, ГЕРБ-аджии, АТАКИСТИ, ЦАРИСТИ, и други. Печелят само мюсюлманите и циганите !!!!!!!

КОМУНИЗМА СИ ОТИВА Премиера им показа на всичките пишман политици / корни и сие/ как се управлява държава Има да го гоните поне още 100 мандата

само още 1 година

Както и да дойдат следващие избори, Борисов ще скъса червените задници!

За съжаление на твърдо вярващите в тезата "...Ти си права когато съгрешиш дори...." Райчев е абсолютно прав. В България имаше два вида страх- страха от корона вируса и страха на опозицията, че Борисов може да излезе с повишен рейтинг от тази ситуация. Именно втория страх беше причината за неадекватните напъни на БСП и президентството да се качат на гребена на събитията. Определено не им се получи риториката и сега освен нисък рейтинг друго няма какво да отчетат. Едно е ясно- сега предсрочни избори сега не може да има освен ако Борисов не реши да се пробва и да си създаде ново комфортно мнозинство в парламента. В краткосрочен план това може да му се струва добър ход, но едва ли ще го ползва защото след падането на карантината нещата може да се развият в съвсем друга посока поради трудностите икономиката да се възстанови в предишния си вариант. Впрочем и икономически неориентираните разбраха, че на държавата ни икономика с такава структира не само не и трябва, но може да се окаже пагубна при следващото изпитание.

Заложи на всичко ще ви взема, всичко ще открадна за мен и нищо няма да ви дам, но всичко ще ви обещая.

Очаквам Нинова позорно да изгуби изборите," здравите сили" в БСП ,червената аристокрация- Станишев,Пирински и Добрев,с помощта на Гергов и неотразимата уста Дърева,да и спретнат преврат.А и Президентът ще се окаже неизбираем, вече стига рейтингът на Плевнелиев и Мая Манолова ще е кандидат на БСП за президент.

Очакваме истинските имена и лица на всички герберски тролове някога да излязат наяве. Както и да върнат парите, взети от народа за "партийна дейност". Дотам ли стигнахме, че троленето, анонимното плюене по поръчка да се счита за демократично средство или за партийна дейност. Подлост в най-перфидната й форма.

ние от герб си искаме курнела защото ни е лесна

_stankow

Да, минава му през ума на Борисов и това. Но малко неубедителен "спасител" е. И иска да изкара поне един пълен мандат, без предсрочни. А до следващите редовни избори за карантината ще си спомнят само с лошото, откъде хубави неща, че да останат ? Позорно ограничение, диктат, животински страх от нещо, което всъщност не е съвсем баш реално ... Обидно отношение, струящо от телевизора. Загуба на работни места и бизнеси ... По често на Борисов му минава мисълта за оттегляне. Непрекъснато споменава за това - "тези които ще дойдат след нас", "като дойдат другите и т.н". И време му е вече за пенсия. Остана без кадри, няма вече сили, няма енергия. Да предава магистрала "Европа" и да сдава поста. Няма да дочака да пререже лентата на "Хемус", дотогава има мноооого години ...

Надай се к.ре,на пияни жени.

Няма епидемия? Хайде доброволец във Видинската болница!

Не е нужно да си фен на Бойко за да кажеш, че БСП, Слави Тъпото и Сидеров са нокаут! За мижитурката от Възраждане да не говорим.

Чудя се Райчев "тулуп" ли е, "мисирка" ли е или хибрид " тулумисир". Не го питам дали Гергов не го е захлебил с част от ония 46 милки дето ББ му ги подари, щото там на морето да му мисля

И този е колектор като тебе.