17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тия стоят до местния вот ще ни довършат. Народът ги мрази заради политиката им която ни води към огромна бедност. Продажници.

Характерно за българския публичен дебат е, че боклуците като Райчев не знаят кога д млъкнат. Жалък слабоумник, една сбъднала се прогноза имаш ли?

"И за ГЕРБ, и за ДПС главното не е падането на правителството, главното е излизането от изолация." ГЕРБ и ДПС не са изолирани - те са в неразривен съюз ШПИГЕЛ. Бойко знае най-добре...

Православните руски орки нападнаха най-голяма православна и изцяло християнска Украйна!!!! В 90% истини си набутал и 10% руска пропаганда!!!!! Тюлфлек, недоклатен!!!

Западната КАТОЛИЧЕСКА Украйна извършва геноцид над Източната ПРАВОСЛАВНА.

Зяпомнете

Ако не е райчев, ще е копейкин. Някой трябва да е постоянно на страницата на рир.ру.

Точно и на място

Отворете, идваме изотзадзе!

Простакесите си заминават. Проблемът е как да се състави свестно правителство

Много им даваш.

"Възраждане - геополитически катаклизми от рода на 10-ти ноември"??? Ами кво правят миролюбивите глупаци като мене, които не ги устройва не просто цялото правителството, а ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, включително смрадливия геополитически "избор" на България? Хора които знаят, че след всеки избор ще става по-тежко, но също така знаят че единственият начин някога да си поемат глътка въздух е ТОТАЛНОТО АБСОЛЮТНО СКЪСВАНЕ С НАТО И ЗАПАДА? Хора като мене, които не искат война, но на които им е ясно, че за да види бъдещето поколение светлина в тунела (не ние!), трябва да се премине през нея ВОЛЮ-НЕВОЛЮ??? Хора който макар и психически абсолютно неподготвени за война, и нежелаещи война, все пак ясно си дават сметка накъде се запътил САТАНИСТКИЯ ТОТАЛИТАРЕН ЗАПАД? И които по никакъв начин не искат да бъдат част от неговото бъдеще? КАК ДА СЕ ОТКОПЧИМ БЕЗ КАТАКЛИЗМИ !?

От питер ли пишеш? Как е пагота там?

Зададох много прост, конструктивен въпрос. Как да се откопчим без катаклизми? Съществува ли изобщо като вариант?

Защо искаш да се откопчваш? За да те хване путлер ли? Какво хубаво предлага русия? Дай ми пример за една добра държава хваната в руската хватка.

Русия скъса със западния слугенаж и репарации - купуване на американски ценни книжа и доларови резерви. Насила наложено на цял свят. Сега Русия я чака велико бъдеще щом започне да си прави вътрешните инвестиции в рубли. А тази система им я остави в наследство демократичния пияндурник Елцин, толкова обичан от запада. Скоро ще разберете какво значи края на капитализма. До 5 години европа няма да я познаете.

Руснако, бъдещите поколения отдавна са избрали какво искат. Да си чул млад българин, що годе образован да е избрал русия или руското? Аз не съм чул.

като чуя образован и млад... повече не ми трябва и да знам... възпитанието на иделните потребители все пак даде своя плод... щамповани, въртоглави, еднакви, слобоумни, безволеви, безпомощни последователи на трендове и едноминутни модни течения... такива като ги видя и ми дожалява... отрезвяването ще е страшно

НИЩО ПОДОБНО ! ТЛЪСТА ЛЪЖА ! ТОВА КОЛЕБЛИВО ПОВЕДЕНИЕ НА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ Е ИНЕРЦИЯ, ОТ 45 ГОДИШНОТО ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ И НАСАЖДАНЕ НА КОМПЛЕКСИ НА БЪЛГРИНА ОТ БЛЯДОВЕТЕ /ОТ ЕДНА СТРАНА/ И СТРАХ ОТ ТУРЦИТЕ /ОТ ДРУГА СТРАНА/! ТОВА АНТИБЪЛГАРСКО ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ, ЕДИН ОТ ПРОВОДНИЦИТЕ НА КОЕТО Е ТОЗИ ЧЕРВЕН КАПУТ, Е ПРИЧИНАТА ЗА ЦЯЛОСТНИЯТ НЕУСПЕХ НА БЪЛХАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА - ВЕЧНО СМАЧКАНИ И НАВЕДЕНИ ... ПРЕД КОНЯ, КОЙТО ДОЕ ТУК 1877 Г ЗА ДА СЕ ОПИТА ДА ИЗЛЕЗЕ НА БОСФОРА ! ДОБРЕ, ЧЕ БЯХА ВЕЛИКИТЕ СИЛИ!

България ще се оправи щом излезе от ЕС и НАТО. Всичко което продаде Иван Костов да се върне на държавата. Пълна национализация. Джендърите и соросоиди и НПО в в от България.

Ще се оправи. Като при Жан Виденов.

нещастник,от девет дерета вода се опитва да докара,за да омърси промяната и да се сложи за ен-ти път на банкянския тарикат! И какво ще стане на местните избори бе разбирач,много елементарно си мислиш,че хората са овце и пак ще бъдат излъгани? Ще чакате , но едва ли ще дочакате ново овъргаляме във властта на цялата тая измет!

Сляп ли си? Какво става в България? На повечето хора вече не им пука кой ще е на власт,живота да им стане мааааалко по-добър.

Щом и Андрей взе открито да бълва проруска пропаганда - винаги е бил 100% техен но старателно го крие - значи нещата в руския лагер са доста отчаяни.

Пред България има засега само 2 варианта. 1. Петков 2. Служебни правителства на Радев ГЕРБ не могат да извадят нищо ново та да вдигнат над 25% изборен резултат. Всяка изборна победа на ГЕРБ ще води до ново служебно правителство на Радев. Така че това ще е положението поне до края на 2023. Освен ако до тогава не ни нападне путин де.

Народът е с Вас!

Какво стана с 60-те милиона, източен от Хемус.? А с кюлчетата в шкафчето? Или с ония забравени, или там не събрани 500милиона от хазарт? Гешев аут.

Всеки ден ....ново Зрелище. Паметта на лумпенизираните маси е 2 дена.

Райчев е станал Говорител на Копейкин! Всички изредени, от Райчев, "проблеми" са ПРОГРАМАТА на "Возрождение комунизма". Как ще свалиш бензина бе, Пиздословещ, ще станеш 16-та республика на Путя? В Русия бензина е по-скъп от ЕС....още преди войната в Украйна.

Отвори една справка в Гугъл и виж цената на бензина в Русия. Схига глупости. Бензина може да поевтинее ако се покажат далаверите на Лукоил с прекупуването на руския петро.

Айде сега русофобите винивни, че много българи искали да сме Беларус на Балканите?! Както укрите били виновни, че Вагиналния ги нападнал.

Не мен стилът на Райчев ми харесва..

Стилът на кое?

Райчев е поредният кремълски Пиздослов. Харесващият го- също.

Тази гербаджийска мижитурка много греши. Докато не разкарат Гешев и не овладеят прокуратурата, няма да падне това правителство.

не ме разсмивай...Петков е един натегач на САЩ, който прави каквото си науми...но няма да му се отвори парашута...Гешев не трябва да си ходи от къде на къде

Ей, не сме народ, а мъ.. а.

Сигурен съм, че Правителството ще изкара Мандата, че дори и 2-ри!

Зависи от резултатите на местните избори, но доста е възможно.

докато,не си напълнят гушите-като ,на пеликани...

Абе много време им даваш бе-с тези темпове на инфлация,цени и обедняване,до 2023-та сме умрели.До есента да са изчезнали!

Ама агитирахте за Мунчо и неговия ченгесарски ПРЕВРАТ, предателите винаги ги предават! Хуйвейбините от “Харвард” ще ни разкажат играта докато се махнат!

Особенно на фона на: Ще изкарат само месец Ще изкарат само половин година и т.н. В момента е пълно с гербаджийски кметове и общински съветници И не малко на пишман патреотите Ако се направят местни избори в които Фандъкова( и подобни по други общини ) нема да може да си напазарува в 19.45, Факултето и Филиповци, хич не е малко

Чегъркате ли?

Местните избори са през 2023. Много време дотогава. Я камилата, я камиларя. А дотогава наистина няма кой да бутне това правителство.

Нали разбирате, че има още една зима до тогава? Хората похарчиха каквото имаха спестено.

Стига русофилски простотии. 100 милиарда има още в банките. Виждаш ли какви задръствания по пътищата има при 3.50 гориво? Ще видиш след 20 дни какви километрични опашки ще има на 7-те КППта с Гърция.

Както винаги Райчев обобщава това, което повечето УМНИ хора споделят помежду си, но не им се занимава да вливат акъл на немислещите. Проблемът е, че управляващите са толкова заслепени в своето величие, че не усещат вълната на цунамито, която в момента се отдръпва, за да ги отмие в последствие като гниди от политическия живот.

Със или без умозаключенията на Райчев това правителство е обречено.Добре би било прогнозите и оценките на Райчев да са неправилни и грешни ,но за голямо съжаление на всички -и на мен в това число-те са верни,и обективните показатели го потвърждават.Правителството е обречено не само затова че не справя и начело е поставено едно разочарование/може да се дадат и други квалификации/но и заради това че ,сложността и остротата на проблемите видимо далече надхвърля възможностите и компетенциите ,както на правителството така и на Петков,така и на възможностите на цялата държава !?А на всичко отгоре сме здраво вързани с колани за един кораб който много опасно се е наклонил и може да се обърне доста скоро!?И затова идеята не може да бъде да затегнем коланите а как по -бързо да се освободим от тях!

_stankow

Браво на Райчев. Някой трябва да ги казва тези неща. Защото ние пишем по форумите, но друго е да се каже от екрана !

Умозаключения с вероятностен характер, без фактологически и логически характер на получаване на извода. Това е балонът, в който живее райчев. Много далеч от реалността. Нищо от това, което е казвал досега не се е случило. Политическо остроумничене, това е белегът на неговите делюзии.

Гнусна червена комунистическа скапана отрепка стига дрънка глупости

Това, че някой като Копейкин вземе властта, не означава, че правителството му ще бъде признато като легитимно. Нелигитимно правителство предполага създаването на паралелно правителство и сили за отбрана. Ако в София само 10% са гласували за възраждане, не виждам как това правителство ще има право да управлява. Реално ще създадем паралелно правителство с военни структури и ще свалим копейкин на втория ден. Сериозно ли мислите, че някой мислещ и работещ българин ще позволи да бъде управляван от недъгав с робско днк?

Копейкината СГАН ще бъде пометена от улицата за два дни,ако се опита да помирише власт.Играта на Коцето е суббдидий и да се задържи колкото може повече на държавна хранилка.Власт не иска. А пари.

А текущото правителство колко е легитимно, да попитам?

Напълно легитимно е сегашното правителство. Други тъпи въпроси имаш ли?

искрено ме разсмя, смешко, ще създаде....хахаха, хахахаха, създай бе, хахахаахахха

Айде,б!еЧугун!Я попитай младите-тези под 40 г.дето са в основата на икономиката на страната.Лошото ,е че не гласуват.

Червеният тъпанар пак да го активирани с пали от Кремъл. При идването на власт на Копейкин, 300 хиляди българи издържащи цяла България, защото работят в сферата на високите технологиите и внасят данъци, просто ще напуснат заедно със семействата си. България ще фалира и няма да има една стотинка в хазната. Тези 300 хиляди българи харчат по 1 милиард на месец, което само от ДДС държавата печели 200 милиона. Помислете си дали искате 200 милиона на месец или искате да станете новата Сомалия. Просто предупреждавам.

Сменете сценариста който ви пише тези сюжети - не стават за нищо

Айде по -леко! Това IT-та се взехте много насериозно. Издържали България! Ако имахте реални шансове навън, досега да сте се махнали. Само че в Германия или САЩ ще сте най-много средна ръка.

Отрепката пак лъже. Възраждане ВЕЧЕ имат над 20 процента, а гроб са под 15 и заминават окончателно.

Най-много 5%.

КОВИДА свърши, антиваксърите се успокоиха, а и разбраха, че ваксинираният и разведен копейкин лъже като ром.

Рафинерията руска(на Нинова мъжът е там)... петрола руски.. постановка на Путлер да свали правителството с дигане на цените.. Трябва всички които са в схемата за руската зависимост да им се търси наказателна отговорност

Трябва да се търси наказателна отговорност на майка ти че е родила такъв идиот.

Точно така е. Червените боклуци дърпат държавата надолу.