17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Енчев също е започнал кореспонденция с европейските институции по въпроса, но накрая се отказал ,защото сигналите отивали във ОЛАФ, а там зам.председател бил Цветан Цветанов. Така каза!

"Френската медия базира своя текст в голяма степен на сигналите на уволнения експерт от Дирекция „Българско гражданство” в правосъдното министерство Катя Матева. Тя е писала до ред европейски институции, ДАНС и премиера с конкретни данни. По-късно и тя, и съпругът й са уволнени от постовете си в държавната администрация."

Този младеж също е бил председател на тази агенция,докато са се точили пари, а не е задържан???

Не изпускай и корупцията в НАП, показана в Господарите...ужас ужас ужас....това е държава от психопати и в същото време със слаби и умрели прокуратура и полиция

Да, ама след като се издаде фалшимента документ за български произход, тогава ДАНС проверява кандидата дали не представлява опасност за националната сигурност и риска бил минимиризиран.Те така го проверяват,че дори и не знаят дали е с бълтарски произход, а камо ли дали е опасност за сигурността ни.Пълна пародия!

Интересно до къде е стигала схемата за разпределение на паричките.

Дончев е председател на Комисията за политика към българите в чужбина, а коментираната Агенция е за българите в чужбина.

Едва ли ще публикуват тук казаното от Енчев пред една ТВ. Смърди от всякъде, информацията е отлежавала в данс бая време,докато се трупат парички.

Развъдници на развратници, корумпирани идиоти и крадци на еврофондове....видяхме и репортажа на Васил Иванов за Агенцията за развитие на човешките ресурси, видяхме и в предаванията на Валя Ахчиева Фонда за гарантирани плащания, чухме и Албена Белянова за агенцията за финансов надзор и АПИ , видяхме и агенцията за трансплантация колко смърт пося...пълни боклуци, при това ояли се нагли и нахални боклуци сеещи корупция и хаос в страната...Къде са ГДБОБ и ДАНС, да не са им съучастници щом си затварят очите и ушите...

Заети са да прикриват други корупционни схеми по като валентин златев...не могат да охраняват всички престъпници едновременно, да не са един и два корумпираните боклуци близки до властта

Любимците ми от Дир, кога ще публикувате статията за Мая Стоицева, дето е откраднала селфоните?

60 ЛЕВА ДЖОБНИ И ПАРЧЕ ХЛЯБ С КОНСЕРВА РИБА ДНЕВНО - НИЩО ДРУГО ............... КОЛКО СА ТЕЗИ ЕМИГРАНТИ НА СПИСЪК И КОЛКО СА РЕАЛНО ТАМ Е РЕШЕНИЕТО НА ЗАДАЧАТА КОЛКО СЕ КРАДЕ ОТ ТЯХ ?

ДАЛИ СЕГА ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ ГИ КРАДЕ ? СЪМНЯВАМ СЕ ! ..... НО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО КОЙ НЕ СИ ВНАСЯ ПАРИТЕ В ГЕРБАВАТА КАСИЧКА !

jingiby

ВМРО-БНД са толкова партиоти, колкото са ВМРО. Тоест - хич биля. Интереса клати (на Каракачанина) феса...

... не е луд който яде баницата...!!!!!! ЛУД Е КОЙТО МУ Я ДАВА ТАЗИ БАНИЦА... Тоест Държавата или ние които избираме законотворците си... Добре е все пяк, че Борисов и Цацаров започнаха по малко, бавно и мъчително да разчистват авгиевите обори на партията мафия БСП, която такъв преход ни направи след 1989 година, че комунистите от БКП да станат днешните капиталисти, Стайкови, Арабаджиеви, Баневи, Гергови, Домусчиеви... и още много знайни и незнайни червени дебили...

Ей тези патриотари.... лапат, лапат. ей по-крадливи сте от ДПС-то. Още преди година-две се появи информация, че русенският македонец, с турска фафимилия, приключва годината с 28 млн евро, от ъпросната агенция. И сега, ще го отнесе КОЙ? - Бушона!

интервюто с разкритията на Велизар Енчев по БТВ от преди малко. Такива скандални неща не могат да се заметат под килима... От вчера Веселина Томова гърми във сайта си ...колко отдавна е писала и от сайта си....как са и спирали публикации по темата. Тази сутрин при Хекимян Велизар Енчев направо разтърси патриотите управлението. Иска незабавна оставка на Каракачанов. Велизар Енчев е направил достояние от м март,след публикация във френски вестник и ЕС за случващото се у нас. Шенген ли? През крив макарон. Вън "патриотите "от властта.

Преди даването на БГ гражданство не се ли правеше от Президента, веднъж годишно?

агенцията за българите в чужбина и след това и през министерството на правосъдието.....последния параф е на вице президента.

... и стало безпределно ясно... Че и вицето и летелия глумчо президент Радев са в канала и на кранчето...!!!!!!

Оказа се ,че тези арести са отново в следствие на запитване от ЕС след разследване на в.Обсървър! Частен бизнес от 2014 пидробно и поименно посочен на нашите служби!

40 паспорта за седмица по 5000 евра =200 000 евра. За месец - 800 000 евра Харалампиев ще трябва да мълчи, щото от ВМРО ще извадят ножовете и ще му се случи онова, което се случи на Стамболийски през далечната 1923 г.

къде сравняваш земеделеца Александър Стамболийски с този пладнешки разбойник? На Стамболийски се дължи тоталното оземляване на българите и създаването на Трудови войски. На Девети 1944 няма българин без земя ....къде са ви дядовите ви ниви, ве трол....всичко продадохте за IPhone и BMW трета употреба.