Анастас Герджиков: Ако бъда подкрепен само от привържениците на ГЕРБ и ДПС, нямам шанс

Против съм да има задължителна ваксинация, заяви кандидат-президентът и посочи, че ако не стигне до балотаж, би подкрепил Лозан Панов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е сигурно, че точно те ще те подкрепят както я карате с кандидат вицепрезидентката имам дълбоки съмнения, че ще надхвърлите 15 процента

Герджик ,за една златна монета с лика на авторитарния бос Бойко ли се продаде.Язък ти за образованието и професорството.Падна на нивото на еднокнижника.

Като нямаш шанс, за какво се набута там с тяхна подкрепа? За кинти?

Ти изобщо нямаш шанс драги ми господинчо. Само дето се излагаш. Но никога не късно да станеш за резил- както е казал народа.

Май късно са усети ПроФесоре. Ех, нищо...За всичко си има първи път.... Даже и при хабилитираните личности...

АМИ..Професоре, избрахте късата клечка наречена Борисофф/ГЕРБ.... И сега какво ? Двама на ЗАДНа......

Този явно не е в час и не вдява, че подкрепата на Борисов е рецепта за провал! Нищо, ще го разбере на изборите.

Според мен основната рецепта за провал е ДПС и евентуалната подкрепа за техен кандидат.

“ Анастас Герджиков: Ако бъда подкрепен само от привържениците на ГЕРБ и ДПС, нямам шанс” Ти, имайки компроментиращата подкрепа на Борисов и Доган, си без друго без абсолютно никакъв шанс! И дори подкрепата на всички от ГЕРБ и ДПС няма да получиш просто защото хората не подкрепят лузъри и подлизурковци!

Абе обединителите що не обединител каца с мед с кило лайна да видите какво ще стане. Мазна калинка е тоя,ама както му е легнал на Бойко ще му изпопадат точките

А защо изобщо правиш сметка от кои ПАРТИИ ще те подкрепят???

Чалгарските комундели не искали герб . Ми да си гласуват за бсп, дпс и харвардите кат им толкоц акъла

Абе,гербарий,разтъркай очи. На улицата не е 2019, дори 2020 ... 2021 вече изтича. Смени поне речника. Вие сте свикнали само да крадете, а да мислите не се чуствате длъжни!

Бита карта си! Няма как да обединяваш вълка с овците! Освен ако не задържиш фронта с ФИРОМците и се откажеш от Трите морета и Истанбулската! Само при твърдо обещание относно тези три условия ставаш президент! Айде да видим!

Сутринта по първа ТВ беше доволен от управлението на ГЕРБ.Калинките забъркаха голяма каша в държавата и всички ще плащаме жестока цена.

Май май ще е Радев.

уж умен човек пък си срал на главата да се забърка с най мразената партия, вече за всички времена

Най- мразената партия пак ще е прърва. Но чалгарските комундели не могат да простят на бойко б., че им дръпна килимчетата.

Махни администрацията и виж реалния резултат.

Чист върти гъз.

Тъпчо, кой се е хванал с Боко Тиквата, добро не е видял. Що си не гледаш науките, а главнокомандващ има кой да бъде. Първо трябва да минеш военно обучение, след като си пропуснал казармата.

Тоя разбра от опит какво е да ти подложат динена/ тиквена кора

Истински президент-обединител, като Професора Сега имаме прост лизач на цигански путки, като Мунчо

Явно си от Столипиново. Много ги разбираш тези неща. Но фен на Тиквата не може да има друга лексика. Редки лайна!

Ти знаеш ли какво значи "обединител" или го повтаряш като папагал. Плевнелиев беше ли убеднител, а уйчо?

Тук пишат хора , които не са чули и дума от това , което казва този човек. Но аз мисля,че е разумен, позитивен и кадърен. Точно такъв е нужен на страната. И все повече хора го разбират. А вие си драскайте ,друго не ви остава.

А чухме,че няма нищо общо с ГЕРБ,а вицето му с Бойко в Пловдив на среща с актива на ГЕРБ,на предизборният му щаб бил пак някой от ГЕРБ,че бил зам-министър при Царю,оти бил непартиен експерт,но станал съучредител на "новото време"(тези дето се самоотлюспиха от Царя и гласуваха често с ДПС срещу партията.майка).Не бой се всичко чуваме.А Радев въпреки негативите два пъти показа лоялност и даде третият мандат на БСП.Тъй че ти е ясно,единият ни убеждава,а за другият хората знаят поведението му от 5 години.

Привиква те банкянският тулуп един ден, вика ти - ставаш и теб изведнъж те озарява вдъхновението и решаваш да се кандидатираш за президент. И няма нищо общо с Тиквата После , Бочко ти назначава кандидат вицепрезидент и ти спретва театъра с инициативен комитет И накрая ти прави и предизборната кампания Обаче ти си независим Верно ли?

Намерил е интересен начин да признае, че е съвместен кандидат на ГЕРБ и ДПС. :)

Само Лозан Панов има надежда да измие от лицето на България образа на корумпирана страна !

Не се напъвай малцинство сме. Тъпаци те рулират

Само Лозан Панов има надежда да измие от лицето на България образа на корумпирана страна! Отговор

Знаем това още от първия момент, професоре, нали затова опряха до теб , да цепиш гласове от другите, че гласовете на герб и дпс не стигат. И ти викаш лицемерно на това цепене -обединение . Някои да те е уполномощил да обединяваш/ цепиш освен Тиквата. Айде, мерси от елементарни номера, почитателят на Лепа Брена, Винету , Миле Китич и Глория издига ректора на СУ , ние се връзваме на този номер получавамепак Пеевски, Доган, Ксскета и т.н.Казваш, че идеята ти хрумнала. една сутрин спонтанно, на мен повече ми прилича на осенение на Повечителя на калинките над тоалетната чиния след като е преял от нерви за бъдещето си. Твоят принос е, че наближаваш пенсия, имал си винаги болни амбиции и такова префложение не се изпуска. Нещо си объркал сметката, вмедт президент, ще ще си бърсалка на мутрите , профукала целия граден аворитет от нездрави амбиции.

Независим, защо твоята кандидат вицепрезидентка, Бочко я развежда като панайрджийска мечка по партийни събрания на ГЕРБ? Мммм?

го подкрепят Славчо, Мая, Танас и Корнела. Ще загубят.

го подкрепя само ОФ ТО и ще загуби.

Ало, дира не трийте коментарите, които не ви харесват! Проф. Герджиков, Лозан Панов и Румен Радев са кандидати за президенти, издигнати от Инициативни комитети, подкрепени от различни партии! Обаче коментиращите са се нахвърлили яко срещу проф. Герджиков! Това означава само едно ужасен страх, че сметките ви са тотално объркани! А, това е чудесно! ДБ се държат като комунисти от 50-те години на миналия век, Радев дебне с цел въдворяване на авторитарен режим, мошениците Петков, Василев използват хипнотични методи за омайване на плебеите, както наричат помежду си Суверена. Ако, ние нормалните български граждани не се замислим сериозно и не упражним обоснован вот в своя полза, ще патим жестоко, а България ще се върне десетилетия назад!

От пресата, без баша намеа: "Борисов заплаши пенсионерите, че ще останат без пенсии, "ако подкрепят диктатора"" - Дневник

Сори пич ама да се обединяваат корумпирани политици и бедстващи хора, крадци и жертви, бентлита и голфчета 4-ки, офшорки с хора без лев в банка, НЕ МЕРСИ. Ако не го разбираш, а явно не, щом плешиш тия глупости нямаш особен шанс.

Зализаният професор може ли да ни каже на латински "Защо ми требва на баир лозе"

Мислих си, че след онова влечуго Пълзинлиев, друг няма да изпълзи, уви - сбъркал съм.

Имаш проблясък! Откажи се, докато не си се изложил повече!

Хората гласуват за личност а не за партии бе олигофрен.

Нямаш шанс. Окрадените няма да гласуват за крадците.

А защо ходи при Бойко като не си кандидатура на ГЕРБ?! Защо не пишете дали подкрепя еднополовите бракове? Отговорът беше не, но така го каза, че всички разбраха ДА. И за Македония не беше ясен и твърд.

Абе ти давай редеовно на боко да ти къса рокличката, пък може и да те огрее нещо...

Никой не иска твоята грозна ГЕРБерска муцуна !!!!

този глупак така се нахендри, че Цецка като победител ще изглежда в сравнение с него. Кой му нави бушоните, че няма да спечели няма но само негативи трупа с тая кандидатура, язък му за кариерата цял живот, всичко съсипа за дни и стана за посмешище.

На село няма да ти дадът и патките да пасеш .....

Ми и аз това казвам - никакъв шанс ... чак сега ли го разбра?

И аз ще те подкрепя професорче, ако разделим с кукловодите ти това, което видяхме в шкафчето..

А, дано!!!

А,а …глупакака чак сега разбра ,че щом ГЕРБ са зад гърба му ,гъзът му ще бъде разцепен и го чака само унижение.

Ако смяташ че боко отдавна вече не мъ е скъсал рокличката...

Тъпак! Естествено - привържениците на ГЕРПП са не повече от 200 000 хиляди държавна администрация, а привържениците на ДПС - не повече от един табор аскер, останалото е по чужбина!

Тоя вече здаде багажа. Не си вярва много щом вече говори за това кого щал да подкрепи, ако не стигне на балотаж.

Как хиените на мунчо вият на умряло

Със сигурност иска задължително ваксини но го е страх да признае. Иначе е пич:)

Това е, което исках да видя, за да ме накарат да отида до урните да гласувам. Образован, ерудиран човек. Герджиков имаш подкрепата на нашето семейство от Чикаго.

Какво Чкаго бе? Ти си само един педал от Люлин 5!

Кат си в Чикаго, гласувай за дементния старец Байдън и не се обаждай

Нямаш ли друга работа, та си правиш тука "мека пишка" с нас?

Оказа се, че в Чикаго са отишли доста тъпанари от България.