Отварят кина, музеи, галерии и библиотеки

Това може да се случва при спазване на дистанция и спазване на противоепидемичните мерки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По трудно е да срещнеш болен от ковид, отколкото да се предпазиш той да не те зарази.

МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ. 30% ЗАПЪЛНЕНОСТ- КОЙ ЩЕ СЕ НАЕМЕ, НЕРЕНТАБИЛНО Е! ПРОСТО ДА ОТЧЕТЕМ, ЧЕ РАЗХЛАБВАМЕ МЕРКИТЕ, НО СКОРО НАРОДЪТ ЩЕ ИЗБУШИ И ЩЕ ДАДЕТЕ РЕАЛНИТЕ МЕРКИ ВЕЧЕ....

А според мен такива прояви трябва да има само и единствено на открито и при спазване на дистанция!

Да, но не ти се ще точно ти да го срещннеш, нали?

парка и да бъде посещаван от възрастни хора и деца над 12 години??????? Абе това май започна да прилича на шизофрения в мерките.

Схема-инструктаж за писане в интернет на троловете на ЦК на БСП: Правителството затяга мерките --> ревем на умряло Правителството не променя мерките --> ревем на умряло Правителството отпуска мерките --> ревем на умряло

Никой не споменава нищо за климатичните инсталации в сградите в които се разрешават мероприятия.

неадекватно ....ревете на умряло...

а ваучери ще има ли? Или няма щото не са собственост на политици

Аууу колко е добричък този дедо !!!

От къде знаеш, че не съм? Тествани са толкова малко хора, а в мнозинството си и те го карат безсимптомно. За това глашатаите на страха, ме канят в заразното отделение, да сгъвам чували за трупове, които утре щели да ни трябват.

Пак ли ще серете и в тази статия, червени неуки прошляци?

НИКОЯ подобна проява не е задължителна!

Що? Специално кината и преди кризата на толкова си работеха. Заетостта на местата в салоните рядко надхвърляше 20-30%...

Кой си ти, че да оценяваш правителството? Експерт ли си? Или Ганьо?

Герберастите сте културни колкото вожда си.

Я покажи инструкцията за герберските тролове.

Ползваме всяко място, което изглежда като кенеф, мирише на кенеф и съдържанието му е като в кенеф.

Няма кой знае каква промяна в броя на заразените, всеки ден по 50-60 души, голямото огнище София се увеличава, откриват се нови огнища в страната, умират ежедневно от 1 до 4 души, а мерките се разхлабват, народа без маски, на групи по улици и кафенета, никоква дистанция, дори в магазините без маски има.....какво става, НЕ разбирам ????? Въведе се извънредното положение при много по-ниски показатели, а сега нещата се разхлабват при 3 пъти повече нагоре хора по всички показатели ?????

шизофрения до шия

С 2ма болни ни заключиха по домовете , а сега след като парите са усвоени и има 2000болни , обявяваме край на карантината и спете спокойно всичко е заметено.

Ви таковам на социалната дистанция . идиоти.

да харчим, за да не фалира бизнесът. Пък че ще мрат хора не е толкова важно сякаш. Не знам и аз ...

Аз естествено не смятам да ходя нито на кино, нито на театър, нито в музей точно сега, въпреки че по принцип обичам да ходя на такива места. Проблемът е, че други хора ще ходят, вероятно ще се заразят и ще разпространят заразата и извън тези места, което няма начин да не засегне и такива като мен.

диририри-рарарарааа...диририри-рарарарааа

Имам един въпрос към "ръководството". Какво се промени отпреди 2 седмици до сега, че вече не са необходими мерки за социална изолация? Очаквам отговора ви, мерси!

С други думи, започваме подготовка сами да си направим втората вълна... Този път няма да са ни виновни китайците, американците и т.н.

Казаха го 100 пъти ама кой да слуша

Поредната малоумщина на управляващите. Не знам тези лекари как ги търпят.

2000 са регистрирани, сигурно са поне 100 000. Българска работа! Никакво планиране, никаква идея или план. При нас мерките трябваше да започнат сега. Обаче нашето вожд не му дреме дали и колко ще изпукат, а да не е виновен за т'ва. После ще каже ама вие така ми казахте да направя. Загубена работа!

Ревовете на вас, селските дебили, малко ли бяха? И сега пак ревете, малоумници.

И какво по-точно казаха?

Луда работа

То ако "ръководството" слушаше ревовете на хората, доста неща в България щяха да са различни. Нещо друго ще да е.

Как до сега сте живели в тази токсична среда, пълна с хора, бацили и вируси?

То главите ви са един кенеф.....

Без коментар

Добре, че не ви слушат. Инакнвсички щяхме да сме дебилно ухилени в голфове и с недоразвити мозъци. Вечно пияни и насрани.

Следващата новина трябва да е : Търсят се идиоти самоубийци за посещение на кина и концертни зали...

Чакай си втората вълна в изолация и страх, не пречиш на никого!

Значи ясно е че има дребен бизнес който не може да стои безконечно в карантина. Допускам че и ресторанти могат да бъдат отворени. Но музеи, театри и прочие и така са на дотации, сигурно може да си ги получат и без да работят. А па това с кината, е вече безумие. Все едно че верно се поставя цел да не затихва тази болест.

Юруш на бананите!

Добра новина.Тези хора трябва да живеят от нещо.Научете се да живеете с този вирус,а не да се криете.

глупакът не се страхува от нищо. Ние, българите, сме големи юнаци.

Оти ручахме жабетата ?

Кина има предимно в моловете. И те ли отварят? Климатизацията на мола е централна, как точно ще се реши този проблем? Министърът ако поне малко разбираше от здравеопазване, щеше да обвърже мерките с конкретни правила и изисквания.

Изглежда, че Кирил Ананиев не прави разлика между кино и театър. Ако в театъра има десетки безработни, в киното безработните са 2-3, а рискът от зараза - напъно излишен. Освен това филми в интернет и по телевизиите - на килограм.

Може и само мазохисти.

Нали знаеш власите и булгаропитеците накрая на Дунава се давят!

Ако са верни данните отпреди пандемията, тези хора тогава бяха много зле финансово. Сега ще са на 30%, т.е. 3 пъти по-зле. И друго - аз нямам против да живея с вируса, ама той не ще да живее с мен, а иска да ме умори. Говори по въпроса с него, Иве!