Ананиев издаде 4 нови заповеди за извънредната обстановка до 30 юни

Носенето на маска или друго предпазно средство остава задължително в обществения транспорт, в аптеки и лечебни заведения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко е тъпа тази заповед. При положение че няма ефективно лечение за какво лечение става дума? И тази изолация само ще увеличи случаите на криещи инфекцията. Всички случаи ще се правяте им няма нищо и тъй като в 90% от случаите си минава като грип ще си траят.

Маските в транспорта остават, но няма никакъв контрол. Само от глоби ще се осигурат заплатите на проверяващите - всеки ден има по 3-4 пътуващи без маски във вагона на метрото, в който пътувам. Иначе контрол на билети и карти има доста често. Правила без контрол и глоби са безсмислени.

направо да ги смъкват от превозното средство и разстрел на място

"Носенето на маска или друго предпазно средство остава задължително в обществения транспорт, в аптеки и лечебни заведения" А в магазините и моловете, където въздуха се върти от климатици и където е навалица, маски няма да се носят? Що за ГЕРБава логическа простотия? А в същото време болните нарастват с всеки изминал ден!

стой с маска 24/7, не излизай от къщи в никакъв случай и ползвай тоалетната хартия, че се наака от страх, яко се наака

Осират се много, ама Яко!

Яко се сере!

Абе направо удължавай до 2025, хората нищо няма да направят и тогава. Вместо както сега, охо, идва крайната дата която дадохме преди, ааайде изведнъж стотина случая и опа пак удължаваме. На всички е ясно че е фарс.

А така.Вече може да се върна от Испания и да започна работа в България.

Много интересно умрелите как точно ги броят? Умрели СЪС корона вирус или умрели ОТ корона вирус. Че разликата е от тук до луната и обратно! Обикновенно жертвите от дадена епидемия се дават като разлика между жертвите в периода на епидемията сравнени с предходни идентични периоди без епидемия! А смъртността насякъде по света тази година е леко намаляла ???!!!??? Какви епидемии, какви пандемии , какви 5 лева! Имаме просто грипна вълна с нов щам на грипа която медиите превърнаха в истерия с щедрото насърчаване към това от страна на националните правителства! - Ама никой не очакваше че ""коня ще влезе толкова на вътре у ряката" ... в икономическо отношение!

Броят на заразените през последните дни се бил повишил! И 10 000 нови случая да има, ако нямат симптоми и нужда от лечение- какво от това колко са дали положителен резултат на някакъв тест който е достоверен точно колкото твърдението, че на марс има извънземни! Уж вируса беше много силно заразен а масово има семеиства в който единият заразен ама останалите не са! Уж беше много смъртоносен ама 80% даже не разбират че са го изкарали а пък общата смъртност от там от където е минал не се е повишила спрямо предходни години, даже обратно. Цирк и половина!

Аналниев извадил 4 нови заповеди от aнaлнuя си отвор!

Онаниев ------------

Хахаха, ние гербаджийте си стоим в къщи, не работим а само тролим по интернет възхвали за Щаба. Бойко ни храни от окраденото от вас!

Вижте ги колко са жалки на снимката. Нямат съвест, нямат чест, нямат морал, подчиняват се на една тиква.

"не се разрешава провеждането на групови празненства на закрито с присъствието на повече от 10 души, в т. ч. сватби, балове, кръщенета и други" ?!?!?!? Е

За празненства с над 10 човека - забрана, за погребения - не:)

Просто НОЩниците явно искат хората да се срещат само по погребения!

Спортният бридж клубно занимание ли е или спорт на закрито? Т.е. разрешен или забранен е според тези нови заповеди?

ОТЧИТАНЕ НА ДЕЙНОСТ АКО НЕ БЯХМЕ НИЕ ЯКО ЩЯХА ДА УМИРАТ НАЛИ ТАКА - ХАЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ ОТ ВАС НИЩО НЕ ЗАВИСИ АКО ВСЕКИ НЕ СЕ ПАЗИ ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ НО НЕ И ОТ КОРОНА ВИРУСА -ДОСТА СЕ УВЛЯКАХТЕ В "СТАРАНИЕТО" ЗА ХОРАТА ХАХАХАХАХА

На последната седмица давана от НСИ графика (4-та за май месец), предната година умират 1938 човека, а тази година 1756 или 182 човека по-малко. Къде е епидемията? Може би е имало предната година, там само трета седмица (тази без мерки тази година) януари месец 2019 умират 2710 човека, а 2020 умират 2143 или разлика 567 човека повече умрели 2019г. за седмица. Следващата седмица (четвърта) са 2803 през 2019г срещу 2347 през 2020г умиращи. Сумарно умират хиляди човека по-малко тази година. Но мерките им носят сумати негативи, включително смъртни случаи например и със самоубили се. Може от страха на хората, да се родят и хиляда деца по-малко.

А в магазините? Там опасността по-малка ли е или нулева, че отпада?

" в мола е най- безопасно" , особено когато всички са един въз друг!

Стоиш на поне 1.5 метра на касата. По рафтовете не се завираш в гъза на другия.

Каквито и заповеди да издава тоя, файдата е точно нулева. Бобсуна съвсем ясно си го каза вчера-каквото и да става повече няма да затваряме. Сиреч, понеже парите свършват, нужни са нови постъпления, така че, кой болен да се изолира у дома и за си седи или ще оздравее или не. Пък здравите да бачкат и да изкарват пари, ако не тук то навън, но да се внася и да се пълни касичката. Това е!

То така трябваше да е още от самото начало! който го е страх от мечки не ходи в гората! който иска карантина - спретва си я в тах самосиндикално, заровен под рула тоалетна хартия (в случай че се осере от страх) ! Ама на - НОЩниците решиха да "страхуват" всички!

Докато народа не се обедини ще ни мачкат. Докато си мрънкаме и пишем тука така ще е. Кучето си лае, кервана си върви. Народна поговорка.

Защо мрънкате тогава

ти си стой с маската в къщи и се бърши с тоалетната хартия...

Мангъзовците надделяха, мерките са разлабиха, всеки го удари през просото за стаден имунитет, кой оживее добре, кой умре още по добре според мангъзите. Боко се предаде, скри генерала, щаба и истината, генерала се оказа прав, за това, че "много ще умрат". Българи - калтаци, баш диваци....мангъзов обещал на Боко "да му пусне" ако разлаби мерките, сега ще чакаме Мангъзов да пристане на Боко в опит да забременее.

Слагай противогаза, козирувай на генерала и бягай за тоалетна хартия ! Нещастник !

Я, някой да разкаже какви пози ползва Мангъров, за да му пусне Боко:)

Като всички заповеди на здравният министър Сватби повече от 10 човека. Добре де моята сватба е с девет човека, в същото време друга двойка празнуват сватба с десет човека и трета двойка се включила в разписанието на заведението...... Кои десет ще останат да празнуват; може би по график както в ритуална зала от 20 -до 22 часа, следващите от 22 -до 23.30, а третата двойка заранта от 06 -до 08 часа. После в заповедтта така публикувана само Швеция, Португаля, Белгия и Холандия ли са, а кои са третите страни къде в заповедта са Испония,Италия, Германия, Франция. Ами Австрия, Норвегия. Все пак Дир.бг смятаме за място за активна информация а не само място кой кого убил, напил, блъснал, удавил, измамил -криминална сводка

заповедта е тъпа, но ти я надминаваш

Идиота/счето водител не може да си играе като малко дете с карантините, преди 10 дни отмени карантината за пристигащите след 15, много българи си накупиха самолетни билети да се върнат за 2 седмици на почивка, днес този кукавел заповядва отновп карантина до края на юни...абе тиквенико, това не е детска игра, днес може, утре не може, други ден пак може. Разсхлабихте ограниченията, турците рипнаха да празнуват байаврам и довлякоха вируси отТурция, а ганьовците се юрнаха по ресторантите да пълнят червата. От това печелят мутрите кръчмари, на който тартора им намали ДДСто. Ако не ви е мил живота, гласувайте отново за комунистите от ГЕРБ и БСП.

Защо бе ти за почивки ли мислиш Наработи се

Имаше извънредно положение с 5000лв. Глоба при 20 случая на денонощие, а отмениха извънредното положение при 100 случая всеки ден.Щури хора.

НОВ ЧЕРЕН РЕКОРД: 105 са новите случаи на COVID-19 у нас къде е Бойко Борисов лъжеца счетоводителя пуска вечер малоумни заповеди тази сутрин май ще ги отменя ГЕРБ е кукловода на куклуното шоу НОЩ

Кво значи "черен" бе мухльо ? Колко от тези вирусоносители са болни ? Преди правеха по хиляда теста и засичаха по 30-40 вирусоносители, сега правят по 2600 и откриват 100. Тоест няма никакво увеличение на вирусоносителите ! Елементарна математика. Елементарна като теб !

Ако при тва положение разрешат гей-парада ше стане ясно и на децата кви са всичките управляващи !

турците, абе представете си, че има порносайт с вашите майки!!! ебаси тъмницата трябва да е да се натискаш с мустаката лелка, като събил, а???? :-)))) прадядото

казва се тримата глупаци, анадол!!!

турците, превел съм ви го разбираемо, като за слабоумни идиоти, като вас!!!! бохча, пуф-паф, анадол!!!!! негри се празнят в устите на русите урсули... :-)))) аре джа у анадоло, тъпак!

Чудна снимка - тримата глупака.

ото ми праска минуси денонощно, но от минусите ви на никой не му пука!!!!

страшна работа!!! отъ плевенъ - събил -многониката психопатка се научила да умножава по три. турците напредват в математиката! ама все пак най.сигурно за тях е в анадола!!! абе отде ви навъдиха толкова много тъпи, дебилни и крадливи, сороски педрасти бе!!!! тц,тц,тц... бананиев, педерасткия ви, световен ред на крадците. циганите, неуките, негрите, сороските отрепки и зелените педофили- масони си отива с маска на уста... каква ирония на Съдбата, която ми е леля! :-))))) прадядото му бил хайдут, а той станал сороски педерст! на това му се вика деградация... :-)))

бананиев, ти си нещастна отрепка! потвърдено е!!!! бананиев, аз бех дотолкова неразумен, че дори исках да ви спася.... верно съм бил много, ама много тъп!!!! но с Божията помощ ще го преодолея!!! но това си остава! бананиев, не знам кое е верно. ти си тъп, колкото си грозен педераст или обратното... :-)))))

ото кастрираната събил с многото никове!!! не и обръщайте внимание! те е случай за психиатрията....

Не знаеш ли, като се събудиш, първо хапчетата бе.

страшна работа!!! отъ плевенъ - събил -многониката психопатка се научила да умножава по три. турците напредват в математиката! ама все пак най.сигурно за тяех е в анадола!!!

Чистокръвен българин съм, нещастно невъзпитано човече! Прадядо ми едно време е бил хайдут.

абе отде ви навъдиха толкова много тъпи, дебилни и крадливи, сороски педрасти бе!!!! тц,тц,тц...

Откритите заразени стават все повече и повече. Притеснително! За тези , които не вярват в сериозността на проблема ще им направя една проста сметка. Умножете по десет броят на новооткритите и получавате 30 000. А сега умножете по 10 и починалите стават 1 700. Ами ако заразените станат 300 000, както някои "учени" предлагат? Хора, при нас досега положението беше сравнително добро само поради факта, че народа ни все още не се е срещнал масово с вируса. Нямаше чужденци туристи зимата и пролетта! Заразата идва отвън. От прибиращите се наши , предимно лилави, гастърбайтери. И после по купони, ядене, пиене, болници и така. Не ми се мисли какво ще стане ако има туристически сезон. Всяка зараза се предава чрез пътуванията. Жертвите могат да станат хиляди, както другаде по света. А Бойко клекна пред кръчмарите , хотелиерите и мрънкащите да носят маски 15 мин. в магазините. Замисляли ли сте се защо в Япония, Корея ит.н. няма много щети. Те от години са свикнали излизайки от вкъщи да носят маски. И не мрънкат, а се пледпазват един друг и така спират разпространението на всякакви вируси. Но не, ние требва да ядем и пием и да се прегръщаме без всякаква дистанция! Колко малко трябва,но не искаме да го направим, защото " ни се нарушава свободата"! Сами вкарваме вълка в кошарата!!!

Споко! Ти си зараен с раждането си, но не от вируса...

ало, ало, отворковците!!!! дето чакат да измрем, защото са по-големи комуняки от самите комуняги!!! я ми кажете де е е оная дебила- урсула? ек, де е? негри се празнят в устите на русите урсули... :-))))

бананиев, ти си нещастна отрепка! потвърдено е!!!!

бананиев, педерасткия ви, световен ред на крадците. циганите, неуките, негрите, сороските отрепки и зелените педофили- масони си отива с маска на уста... каква ирония на Съдбата, която ми е леля! тошно* вие, дето се "борите" до моята снърт за свобода на словото носите маски ба устите!!!! :-))))

Този другия месец става на 65 години и е време да се пенсионира.

турците, превел съм ви го разбираемо, като за слабоумни идиоти, като вас!!!! бохча, пуф-паф, анадол!!!!!

турците, превел съм ви го разбираемо, като за слабоумни идиоти, като вас!!!! бохча, пуф-паф, анадол!!!!!

бананиев, педерасткия ви, световен ред на крадците. циганите, неуките, негрите, сороските отрепки и зелените педофили- масони си отива с маска на уста... каква ирония на Съдбата, която ми е леля! тошно* вие, дето се "борите" до моята снърт за свобода на словото носите маски ба устите!!!! :-))))

ето и моята заповед: бананиев застреляй се!!!! а турците си знаят: бохча, пуф-паф, анадол!!!!!

На едни везни не може да се поставят един срещу друг животът и златото. Времето е студено и предполага обостряне на възпаленията на дихателните пътища и появата на бронхопневмонии. Смятам, че пълната изолация и единственото решение. Трябва да се върнат мерките.

Венци така ли е мойто момче генералче на подрисканите

Лъжци и циркаджии,не се наядохте и накрадохте!!!! Колко аутопсии са направени,как ще докажете ,че са починали хората от съществуващия отдавна вирус.По колко пари давате на човек за да го искарате заразен.Мошенници!!!

Това не е майтап. Очевидно само смъртта е аргумент за вас и докато не я срещнете няма да повярвате колко сериозно е всичко...

Това е последният мандат на ГЕРБ ! Няма нормален човек който да гласува за тях отново !

Лошото е, че ненормалните се очертаха да са не малко. Ситуацията е твърде тежък тест за интелигентност за някои, колкото и да е очеизвадна истината. Като помизеруват до изборите и ако ги усмъртят една част със скоростната нановаксина, може и да им просветне на някои от заблудените.

Е, ако става дума за проста аритметика, едни 20 % може и да не гласуват за него:))) За другите 80 % ми се чини, че няма да имат особено дълги размисли за кого да го гласуват.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Hotcoss.Com

Ако ти си тази жена - мерси съм, ама не.

Дир.бг, не мога да разбера, защо се позволяват коментари под статия която информира за приети закони? Защо се дава възможност на неграмотни интернет зомбита да коментират неща от които те абсолютно нищо не разбират! Това е закон, трябва да се спазва! На който не му харесва , самолета и Бразилия, Швеция, Англия, Северна Корея, Куба, Венецуела! Няма да ви върнат от никъде! Не сте ли се уверили вече, че каквото и да се направи, минимум 20% от населението е на обратното мнение! А може да стигне и до 80%! Манталитета на всезнайковците!

Ти явно си любител на диктатурата и простия счетоводител, който няма нито законното, нито моралното право да издава заповеди, тъй като няма медицинско образование и компетенциите за това. Всъщност точно тази криза с коронавируса показа, че човешките закони нищо не струват. От днес за утре се пишат закони, с които се отнемат граждански права, насажда се паника и страх сред населението, което по същество е подсъдно. Ще коментират и още как. И не само ще коментират хората, но няма да спре да се търси отговорност от хората, които причиниха всичко това.

пенсионери счетоводители са най-големите специалисти епидиомолози...и такива форумни експерти като теб....

SARS CoV-2, чипове кога ще слагат, твоите господари идиоти? Ти специално гледай да не спре да църцори помийката, щото ще ти се стъжни животеца. И контейнерите са разпределени и там има йерархия.

Спазвай квото искаш бе нещастник ! Ако искаш иди в Северна Корея да спазваш тамошните разпоредби ! Тъпак !

Естествено, че ще коментират хората, троле лукова главо, защото са работодатели на оня увяхнал клоун, който подписва заповедите. Имат не само право, но и задължение да го коментират и контролират. Имат и право да го изгонят предсрочно, барабар с неговия шеф циник.

Защо не се скриеш!!! Мазни и подмолни невестулки!!!!