17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато отвреме-навреме се изтриват коментарите на хората, които не одобряват ваксинирането, се получава, че повечето коментиращи поддържат ваксинирането. Ама това в никакъв случай не увеличава доверието на хората в медиите, медиците и политиците. Именно това, а не коментарите са истинският проблем!

Аз едно не разбирам - нали ваксините са създадени по метода на mrna - това значи, че след като се разпознае белтъка на вируса започват да се произвеждат антитела. Защо са нужни 2 и даже три дози, след като е достатъчно на mrna само веднъж да разпознае шиповичя протеин?

много въпроси ще си зададете като се запознаете какво тези инжекции карат тялото ви да прави, влючително биодистрибуцията на липидни наночастици в яйчниците, костния мозък, далака, черния дроб, също така за микросъсиреците по кръвоносната система и за капак прехода през кръвомозъчната бариера на спайк протеин.

А къде са научните доказателства,че случаите на миокардит и перикардит са предизвикани от ваксината? И как за толкова кратко време и сред много малък процент заразени е направен категоричен извод?? Фактите - все още броят на заболели и починали неваксинирани е несравнимо по-голям от останалите !

пак пропуска една от основните причини спомената в guardian например, а именно риска от миокардит и перикардит при младите според журито във фда

"Възможни са редица рискове", пишат те: "ако бустерите бъдат въведени твърде скоро или се прилагат твърде често, особено при ваксини, които биха могли да имат имунно-медиирани странични ефекти (като например миокардит, който се проявява по-често след втората доза на някои иРНК ваксини или синдром на Guillain-Barre, който се свързва с аденовирусната векторна COVID-19 ваксина"). Говоренето за тези странични ефекти е по същество една тема-табу. Фактът, че за това пишат двама топ служители на FDA не може да се определи като нищо по-малко от забележително, особено, след като статията се появява в момент, когато администрацията на Бай8дън се опитва да наложи задължителното ваксиниране. В същото време проучванията показват, че за момчетата-тийнейджъри ваксината е по-опасна от самия вирус. " За момчета на 16-17 години, без медицински съпътстващи заболявания рискът от страничните ефекти на ваксината е от 2,1 до 3,5 пъти по-висок от рискът да бъдат хоспитализирани с Covid за период от 120 дни и от 1.5 до 2.5 пъти по-висок от този да бъдат хоспитализирани с Covid за период от 1 седмица."

Експеримента минава в нова фаза, този ще направи ваксинацията задалжителна....

байдън е като посрано старче в момента след тоя ход на фда

Не съм специалист,но виждам фактите: В Калифорния ситуацията е далеч по-спокойна от миналото лято и всичките 34 колеги се върнахме в офиса ,работейки стъпаловидно. И без маски.И поне за нашия регион статистиката показва ,че заболелите ваксинирани са под 5%.