17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ли пък е тоя куку дето драпа да ходи у Америка .....или той тоя през ден ходи там на шопинг ......Аман ут АМЕРИКАНЦИ .....Всички страни ще се оправят когато закрият американските посолства и прекратят алъш вериша с янките ...Вече и кокаколата им е като ПИКОЧ....

На всичкия добитък, трябва да се забрани, да влиза в България. Те защо още искат от нас визи? Не че съм умрял, да ходя та, ама питам принципно?

Разликата между американските дипломати - научават Български език необходим за тяхната работа и от уважение към страната ни. А руските алкохолици цял живот не могат да научат нашият език и си говорят на Азиатския си диалект. Дори отричат , че Българи са им дали азбуката на това диво племе.

някой тук ще се стресне от това. Ние си се знаем и нямаме нужда от напомняне. Въпросът е защо и с какво право размахвате пръст, както и какво искате да кажете ? Да изгоним ли и ние г-жа Херо, защото началника и г-н Тръмп е разследван и мина през инпичмънт ? Демократите в САЩ отдавна тръбят, че доказателствата срещу него са солидни и това, че не беше свален е политическа игра ? А, на тях може да се вярва.

ама не. Стреснаха се като гледам. Размърдаха се съдиите поне да видят за какво става дума. Руснаци и русофили минаха в обяснителен режим. Научихме имената на още национални герои... Значи въргаляма си се в нашата кочинка, мръсно е мирише ни ама някак явно ни е уютно защото като каже някой от страни че ни е мръсно вместо да поошетаме скачаме срещу него да го замеряме с лайна от нашите си.

М на П не плюе срещу г-жа Мустафа, а хвърли първия камък срещу съдия Миталов. Аз на това му викам да (ф)ърлиш лай.о срещу вентилатор, няма нач

М на П не плюе срещу г-жа Мустафа, а хвърли първия камък срещу съдия Миталов. Аз на това му викам да (ф)ърлиш лай.о срещу вентилатор, няма начин да не те изпръска. Някога и Светиня му Новият Месия каза като ГС да си изчистим нашата къщичка първо. Но, стана МП и забрави. Уплаши се сигурно от вентилатора. :)

Милата! В транс е! Така става още по-грозна,кажете и го бе,дето сте около нея!

Щото излиза ,че Борисов я целува не по любов ,а от интерес! Не може така!

Предполага се, че на първо място в списъка е бай Пешо-руснака, дето миналата година на 3-ти март развя руския байряка на Шипка. Подобна корупционна постъпка не трябва да се толерира, разбира се. Как иначе ще преборим корупцията.

Абе защо да не поканят страшната и опасна американка на събора на българските русофили под патронажа на Малинов на язовир Копринка!да да развеят американски байряк и да пуснат американско кънтри на събора и да почерпят русофилите със уиски,водка Путинка и бизонско печено !

Дирници комунистически , защо изтрихте коментарите под статията за удивлението на н.пр. Анатоли Макаров за това , че САЩ не дават виза на съдия Андон Миталов ??????

Защо да ходя там когато тероризма, агресията, кражбата са национална политика!!!

Като ти видят доходите и няма да ти дадат виза. Това не е твой избор.

Предлагам ние да забраним на Бойко и Гешев да им стъпва кракът в България.

Мноооооооооого американско!

И моето име да кажеш не ми пука. Пари да ми дават не бих стъпил в Сащ. Пука им

Идва няква си от някъде си и вика на всеослушание "тоя и ония са корумпирани, забраняваме да влизат в нашата кочина". Абе, български политикоидиотанти, защо не давате такава трибуна на всички чужди посланици в България? Ако всяка държава, имаща представители тук, реши да наложи забрани, то няма да ни стигне ефирно време на всичките ни "свободни" медии, за да си изкажат болежките. Та, питам аз, какви са тия от посолството на Фащ, че са толкова специални? Да не би да имаме премиер лиз(г)ач, че да е толкова важно?

бре,една жена американка да изплаши нашите мачовци,мъжаги балканджии патриоти бизнесмени!Питам се това джендъри русофили ли са или истински балканджии мъжаги!

Аз залагам, че следващия корумпиран ще е баба Стойна и скъсания и галош.

Налагам си забрана да пътувам до ю еС ей фор Евър! Кво ще правя из останалия свят........неееезнам.

Ха ,като им забраните,сигурно ще се самоубият.Големо "демократи" сте!Резултатът от вашата демокрация е състоянието на Сирия,Либия ,Ирак,авганистан.Интересуват ви само базите/да вземете да си ги платите/ и да спрете потока.май......ви

ние българите, може да нямаме нито една компания като от индекса на DOW JOHNS30,SP500, NASDAK100 но поне имаме много партии и огромна армия от държавни и местни служители на глава на безработни,нискоквалифицирани и бедни работещи,пенсионери обсужващ персонал и нищо непроизвеждащи служби и администрации и търговци и посредници прекупвачи!Та затова корупцията е като странична дискретна помощ за жената,децата и семейството!

Само който има сметки в щата Далавер, или пък беше Делаеур, не е заплашен от американската вендета;)

До американското посолство !Българин без корупция,кражби и и измами далавери е като все едно улично куче без бълхи !Не закачайте корупцията на значителни за България бизнеси! До днес 2020 ние сме свикнали със спокойствието и стабилността на нашите хора от нашата партия на нашите момчета на нашите бизнеси монополи,картели,лобута,сдружения,асоциации!

Разгледайте внимателно снимката. Може да изпитате само съжаление към този душевноболен човешки екземпляр.

че какво и е на снимката аз я намирам за симпатична и апетитна американка!Жената си изглежда много добре и е секси независимо че е против българската клептокрация и корупция!

ВЪПРОС НА ВКУС - КАЗАЛО КУЧЕТО И СИ ОБЛИЗАЛО ЗАДНИКА!

Това си е ваше право! Само бъдете така добри и не сочете с пръст кой е корумпиран и кой не. Това не е ваше право. Това определя българската правосъдна система и то след като обвиненията бъдат доказани. Така е по цял свят. Вие посочвате някого и заявявате , че е корумпиран. Без доказателства! Само защото така сте решили,а нашите послушковци изпълняват решението ви без да се интересуват от доказателствата. Това е неприемливо! Дайте доказателствата за българският съдия и нека съдът реши дали е виновен или не. Всеки съдия има право на собствена преценка и решение. Ваше право е да решавате кой да влиза в страната ви и кой не. Нямате право в чужда страна да сочите с пръст и да твърдите, че някой е корумпиран. Така не се прави! Това решават местните съдебни власти. Не вие!

САЩ ни пратиха посланичка, която се казва Мустафа и която с щастливо изражение чете санкции за български граждани под формата на отказване на визи. Това, ако не е малоумие и враждебност, здраве му кажи.

Ако след като другарите от ЦК на БКП решиха да свалят другарят (вече 30 години Тодор Живков от власт и имаше поне един читав и интелигентен български политик и да изгради здрава и читава демокрация и икономика като на Австрия,Швейцария,Холандия досега нямаше да имаме този проблем САЩ и Европейският съюз да ни гонят корумираните мошенници,щяхме да сме уважавана и ценена иконмика и култура!

Така си е. Демокрацията и икономиката на Австрия, Швейцария и Холандия не са резултата от целенасочените усилия на техните народи в продължение на триста--четиристотин години, а зарди това, че с си намерили по един свестен политик. Ех защо не си намерихме един и ние, да лежим, да го гледаме и да му ръкопляскаме, докато той ни оправя Българията.... мъкааа...

абе германците след такава невъобразима разруха и международна изолация и презрение все пак успяха,а ние българите добре че поне бог ни е дал прекрасна територия със плодородни земи минерални извори ,климат няма цунами земетресения наводнения природни катаклизми от тях имат полза само мафиоти!

Па ние сме си го намерили баш политика. И той си ни оправя, на нас много не ни харесва като ни оправя, ма си търпим, така сме си свикнали. Не вдяват какво им казваш. Народно самосъзнание.

Следващият който няма да влиза ще е с инициали Р.Р. :)

Нострадамосе,нашата баба ВАНГА е казала че може и да е с инициали ББ ,Ах Дог,Вол Сид,Корнел Нин ,Стан шев Мил Велч и още много герои!

Гергана Миталова - дъщеря на враг на американския народ! Някой знае ли на колко години е тази Гергана, която така мощно заплашва националната сигурност на България и САЩ?!?

Така едно време трябваше да декларираш,имаш ли роднини врагове на властта.Аз разлика не виждам .А вие?

Гледам тук каква вълна от протести в защита на този корумпиран съдия се излива и ми става смешно. Чудя се ако това беше някой чиновник от министерство дали другарите които сега се пенят, нямаше да ръкопляскат и да викат браво на американските служби, така му се пада на гербавия чиновник.

до RR (нерегистриран) Точно така,виж как знаеш...всички очаквахме като корумпирани да бъдат посочени, Боце, Шиши,Костов,МенТа Стоянова,Данчо Ментата,Болен-Белият Бродник и поне още едно да речем две хиляди индивида от всички бизнеси и политически партии...и то "на първо четене" Тогава не само щяхме да ръкопляскаме,ами и да скачаме,да тропаме с крака и да викаме:... "А,така, удри,мачкай,пребийте ги,в затвора"...и каквото още се сетиш... Вместо това какво : Напънал се Слонът(Символът на Републиканската партия) та родил мишка... Язък, за това колко съм ги защитавал тия и Тръмп и неговите републиканци... И заради тях имах "бан"във Фейса...щото "магаретата"-демократи-хилъристи и соросоиди (те бяха на власт тогава) от сайта на ЮЕС амбасадата,ме бяха "топнали"на админите с какви илюстрации ги бъзикам тях и как подкрепям Тръмп...:)

А не ели по-добре вместо да разсъждаваш на тема "съдя или чиновник", "гербав или негарбов" просто да ни кажеш в какво се състои корумпираността на този съдя?!)?

По какво позна, че е корумпиран? Само защото САЩ са казали, затова ли? Такива ибрикчии като тебе ги знаем. Тях доказателствата не ги интересуват!

българинът си обича и брани корупцията,крадците,мошенниците защото те са му работодател а и е свикнал със блатото и чистата и прозрачна вода не му се отразява добре! ето това е с прости и директни думи проблемът за който шикалкавим!

А не ели по-добре вместо да разсъждаваш на тема "съдя или чиновник", "гербав или негарбов" просто да ни кажеш в какво се състои корумпираността на този съдя?!)?

Аз мисля, че госпожа Херо Мустафа, която е кюрдка, е по-подходяща за посланик на САЩ в Турция. Убеден съм, че Султанът Ердоган много ще и се зарадва... Освен това,госпожата щом като обича да готви български манджи- в Турция също готвят мусака,имамбаялдъ,тас кебап,ишкембе чорбасъ,тюрлю гювеч,кукуреч и др...все"нашенски"-демек български манджи...:)

Там няма да изтраят и два дена лицемерието й.

жалка работа... тоя дрипав съдия, върха на булгарската корупция... смешници и циркаджии

Другарю, ти къде си видял дрипав бългрски съдия?

petrovito

ако го турим до борисов или пеевски си е дрипав

Научи се да пишеш , после изразявай мнение , кретен.

petrovito

търси смисъла, нямам редактор да светне в червено. но, все пак се извинявам за правописните грешки

защо този корумпиран съдия още е на служба???!!!

А на теб, кой ти дава право да раздаваш присъди без доказателства и съд?

Дано пак мина метър.

Не се знае, приятел! Може да си прьцнал на криво!

За да се забрани на някого да влиза в чужда дьржава, трябва да има заплаха за сигурността на тази дьржава- в случая с БГ Сьдия да застрашава по някакьв начин сигурността на САЩ? С какво този сьдия застрашава САЩ???? Да се представят доказателства!!!! Ние не живеем по дьрветата. Защо САЩ се намесва в БГ сьд. система???? Да с е слажи черен печат, на тези, които ни предават и то не от " великите САЩ", а от нашите защитници ......мамка им

Когато застрашаваш сигурността на съюзник на САЩ застрашаваш сигурността и на САЩ.

И с какво, тази велика д- ва и с какво е застрашена

застрашавам цялото му семейство?! Я стига глупости и измишльотини за да се оправдаят нечии действия и намеса не само в съдебната система, но и във вътрешната и външна политика на държавата ни! Според някои тъпунгери всеки който не е отявлен приятел и слне е от слугинажа на щатите е техен враг! А защо е така, след като не всеки е длъжен да харесва само и единствено този, когото харесват, сиреч на когото служат, тези от държавното ни управление?!

На скоро излезе проучване,което твърди ,че българите най харесвали Путин и Русия.Не знам вярно ли е,но съм сигурен,че ака така продължават двете каки,посланника на САЩ в БГ и най вероятно платената да рекламира америка Елена Поптодорова ,САЩ че бъде между най омразните държави от хората в България.Г-жа Мустафа колкото и да твърди,че обича България/интересно кога успя да я обикне за толкова кратко време?/,се държи като колонизатор,натрапчиво ни съветва и нравствено ни поучава.Кажете ,ако има какво г-жо посланник на управниците, не на хората,ние си знаем кривиците и ако не сме ги оправили то е защото за вашета държава е по важно от всичко да имате послушен политически елит,който да сплашвате и притискате с нелицеприятна информация,която със сигурност имате.А за втората госпожа какво има за казване,той, полския съд се произнесе-крадла възползвала се от дипломаточески имунитет.Хората от Атлантическия клуб най добре да се разграничт от нея и да и забранят да говори от негово име.

Тази хибридка още ли я дъвчете?

Ако информацията за първия от корумпираните американците са получили от разузнаването си,това говори за качеството на службите им,което явно не е така!Ако пък са получили информацията от нашите служби,то е видно доверието което имат в тях,че са в предните редици на бората с корупцията!Най-точната информация за корумпирани политици,магистрати,бизнесмени могат да получат от една проста анкета в която всеки българин може да посочи поне 40-50 корумпирани лица!!!!

Нскоро прочетох, че 62% от българите харесвали Путин. Бая списък ще излезе!

до ОГНЯН (нерегистриран) Интересно ми е Дали на Путин ще му откажат виза.... по всяка вероятност Путин харесва себе си-значи е "путинист"... а най-вероятно е и "русофил"...щом е Президент на Русия-няма как да е иначе...:)

Наистина списъкът на Американското посолство на следващите обявени за хем "корумпирани",хем"русофили" ще бъде дълъг : Както всички с нетърпение чакаме да научим официално, това ще са: - Главният готвач на руския ресторант "Теремок" -Пловдив - Двама сервитьори от руския ресторант "Арбат"-София - Певицата и свирачът на балалайка от руския ресторант "Петър Първи" - София - Три продавачки от веригата магазини "Берьозка"-София - и семейство мъж, жена,син и дъщеря -арменци, които продават запалки,машинки за свиване на цигари,якета и сакове на Руския пазар-Пловдив....:)

Миталов ясно - в Гуантанамо. А семейството му защо не може да си прави селфи пред Статуята на Свободата?

Ама човек цял живот може спокойно да си изкара без да стъпи в сащ! Ако дъщеря ми не работеше в сащ никога не бих посетил тази велика държава, която апропо много уважавам! Проблемът е такива мерки да се въведат в ес, тогава ще боли повече!

проблемът е такива корумпирани съдии да бъдат уволнявани и съдени за злоупотреба с влияние и корупция

petrovito

стига да се докаже корупция... а това става в съд, ако сме правова сържава или някой го съобщава, ако сме васална

А ти откъде знаеш ,че е корумпиран?Или си на принципа :не сакам на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле.Малко национална гордост!Аман от "преклонена глава-сабя не я сече".

Тази г-жа, ако имаше висок коефициент на интелигентхост, щеше да бьде посланик в Москва!!!! В БГ........всеки

никой не иска в москва!

Само тези дечица от смесени бракове, дето майките им са направили всичко възможно да се махнат от русия и у нас се пишат руснаци, а там българи

аз предлагам не да огласяват по медиите ни кого няма да пущат зад дуваря си, защото има опасност не всеки да разбере, а да напечатат имената на позиви и да ги разпръснат над родината ни мила направо от бомбандировачите си. Тъй ами, ама ха!

Как тези типове от най високо ниво на амер. върхушка не разбират, че така все повече българи ще преминат в листата на русофилите. Аз съм вече в списъка.

Ами да! В Резервата наречен САЩ (Обединени Държави в Америка), ще имат право да влизат само ИЗБРАНИ ...

Тая маймуна да си обира крушите.

Подигравка с България е държавният секретар на САЩ лично да обяви един слабо известен български съдия за заплаха за националната сигурност на САЩ, а броени дни след това да изпраща в България за среща с министър-председателя помощник на свой заместник. В една малко от малко уважаваща се държава, този третостепенен по ранг дипломат щеше да бъде приет най-много от заместник-министър на външните работи.

Американският посланик: Ще обявим още хора, които ще имат забрана да влизат в САЩ Обявете чистачката на американското посолство за чужд агент.

Къде сте патриоти? Не виждате ли че уса ви се подиграва! Изпраща кюрд мюсулманин за посланник в християнска страна, а вие негласно одобрявате това. Срам!

до Az (нерегистриран) В моя профил във Фейса съм си постнал две снимки една до друга: На едната снимка са Симеонов,Каракачанов и Сидеров и има надпис : "Ние сме патриоти", а на другата снимка са три жрици на любовта и на нея пише: "А ние сме девствени"...:)

Мюсулманка,но загоряла и разкрепостена!Боко я мачка и целува като в каубойски бардак и тя е щастлива и мотивирана и няма "me too".

Те тия дето ще ги обявява хич и не мислят да ходят в Чичо Томовата колиба

Голем праз. Никой не се езапътил към Кравария.

М@ЙМУН@!!!!

Трябва да се забрани на тази госпожица да идва в България. Кой и дава право да ни се меша !!!