Американски шериф снабдява училищата в своя окръг с полуавтоматични пушки

След като нападението в Ювалди местните образователни власти и шерифската служба работят заедно за подобряване на сигурността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в БГ трябва да стане така. Мангалите ще емигрират.

А така! Да се върнем към корените си - към Дивия Запад! ;-)

местния шериф беше забавен филм.

2030 година, САЩ. Първият учебен ден на Джони. Облича си бронираната жилетка, бронираният панталон, нахлузва каската и мята на гърба бронираната раница. Препасва бойният нож, подарен от баща му, за първият учебен ден и слага в раницата новият си глок с две кутии патрони. Тръгва за училище. Качва се в бронираният автобус и заема индивидуалната си бронирана клетка в него. Пристига в училището и се нарежда на дългата опашка, пред пункта за проверка. На входа предава ножа и пистолета на охраната и влиза, преминавайки между двете картечни гнезда. Влиза в учебната стая с бронирани прозорци и поздравява учителя по математика, преметнал автомат през рамо. Идва обяд. Децата бавно се придвижват към столовата, където заемат отбранителни позиции около масичките и започват да предъвкват жилавата питка с кюфте, наречено обяд. С края на учебният ден, пред училището спират бронираните автобуси, охранявани от два БТР-а и децата се качват. Майката на Джони го пита вечерта, как е минал първият учебен ден. Джони разочаровано заявява, че денят е минал скучно - не е имало нито една престрелка.

Добреее, хареса ми!

Ще борим стрелбата по цивилно население, като раздадем/продадем още повече оръжия.... Няма по-големи дебили от американците...

"полуавтоматични пушки", а какви искат да са? напълно автоматични? това е опорка от изродите в хамерика, които плашат простолюдието с думата "полуавтоматично оръжие"' и искат "само" него да забранят

И много правилно! Само въоръженият човек и въоръженият народ са свободни, защото могат ефективно да защитят себе си, близките си, собствеността си и страната си от всякакви посегателства. Всички уж миролюбиви приказки на разни левичари всъщност са перфиден параван за намеренията на разни властолюбци да обезоръжат народа. С което дават предимство на престъпниците, които така или иначе не се съобразяват със закони и забрани ( иначе няма да са престъпници...). Всъщност, най-въоръженият народ е швейцарският; каква ли е криминалната статистика там? Всеки потенциален престъпник там знае, че под леглото си швейцарците държат личното си стрелково оръжие и умеят много добре да боравят с него ...

Американскити наркумани саму туй умеят. Ко си купейти ут магазина нещу американску!! Нищо, НИЩУ

ПИПО

И кретените продължават да се въоръжават...

Чувствам се щастлив, че не живея в САЩ!

И аз

Мисля, че Швейцария е на първо място по брой огнестрелни оръжия на глава от населението. Това обаче не е предпоставка швейцарците да се стрелят по американския модел. Проблема не е в оръжията, а в ръцете и главите на притежателите им. Дори съм склонен да твърдя, че Швейцария произвежда повече леки стрелкови оръжия на глава от населението, отколкото САЩ. Явно и лобито на оръжейните производители не е причина за масовите стрелби. Причината за подобен род прояви се корени в държавната уредба - узаконено разслоение на обществото, наличие на сегрегация, създаване на алюзия за безнаказаност на лидерите, масовата употреба на наркотични и упойващи вещества в комбинация с алкохол..Това е основното - следствията са безкрайните комбинации от тях.

При следващото нападение, пушката ще си остане в сейфа. Дано имат и процедура как да я извадят за по-малко от 5 секунди.

Тази година полуавтоматично , догодина автоматично.

И после HIMARS в двора

Ми правилно, престъпниците и ненормалниците ще намерят начин да се снабдят с оръжие.

Четейки заглавието реших, че въоръжават учителите и учениците.

Да въоръжиш добрите граждани, които плащат данъци и съблюдават закона, е единствената гаранция за запазване на деморкацията срещу попълзновенията на мафията и на кандидат-тирани.

Кога ле ще започне пълната гражданска война в щатите? Тази страна тъне в морарен упадък и пълна духовна деградация от години.

Нещастник, върни се в първи клас, преди да драскаш

Малоумието достига върхове - обикновено малко преди драматичната развръзка.

Ясно, чистачкат ще реагира като командос на евентуално нападение. Ще се втурне като стрела до сйфа с пушката, ще го отвори със специялен код и ще приваде нападателя в безпомощно състоние. Няма по-големи тъпанари от американците. Лекуват наркаманите с по голяма доза наркотик, в случая пушка.

Според мен няма проблем,ако чистачката си сложи по две гранати в джобовете. Нито се виждат, нито тежат чак толкова , а и винаги са и под ръка,дет съ вика

Огнянчо, до кой клас успя да стигнеш, миличък?

ㅤ

Ей сега, като ги активират, поне ще имат оръжия в ръцете.

И за чий трябва да се уточнява цвета на кожата ? . (В супермаркет в Бъфало, Ню Йорк, пък бяха убити 10 афроамериканци А защо за другите не уточнявате ще са евроамриканци ? Има такъв термин все пак.

Правилните термини са бял, негър, индианец, но вас истината много ви тормози, педали непоръбени.

защото тази масова стрелба специално беше на расова основа. Стрелеца си призна, че е избрал черен квартал специално, защото е искал да убие черни.