Американски ракетен кораб влезе в Черно море, руският флот го следи

По същия начин бе следен и ескадреният миноносец "Портър" миналата година

Обратно в новината

Коментари - Американски ракетен кораб влезе в Черно море, руският флот го следи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Корабът е част от мрежа от радари и оръжия която може да унищожи цели в дълбоко в Россия , даже в Сибир А руския черноморски флот не е кой знае какво Мдаа

Ами ако бяха два?! Джендъри , Сър...

Нищо, даже и за рибите не остана! На кораба се боричкаха за лайната от борша! Хамериканците, нямат своя кухня.

Американска корабна многофункционална бойна информационно-управляваща система, представляваща интегрирана мрежа от корабни средства за мониторинг на обстановката. RIM-161 Standard Missile 3 (SM-3) На 11 декември 2003 г. от разрушителя USS Lake Erie е свалена цел на височина 133 морски мили (247 км) при обща скорост на сближение 36,667 км/ч (над 10 км/с), цялата операция от засичането до прехващането отнема 4 минути

страшно оръжие

Според Пентагона оборудваният със системи Aegis разрушител е пристигнал в района за провеждането на "операции по обезпечаването на сигурността и за повишаване на регионалната стабилност". Ракетоносецът "Рос" идва във Варна

Ракетоносецът "Рос" идва във Варна

Пом. капитана, Мис Мисиркова, подава към моряците въпроса: - Коя е най-дългата река в САЩ? Джони са снишава но тя го вдига. Мълчи като риба. Тя го подсеща: Мис... Той я гледа. Тя: Ми..си..си.. Джон изригва: Миси... Миси.. сирки, МИСИСИРКИ ! Капитана влиза да види кво става.

Руския ръждясъл флот може само да гледа и да цъка

Цъка ти бомба в потурите, пообарай се бе, гиди келеме!

- Готвачо, какво ще вечеряме ? - Сър ще имаме "Лили със зеле" - Не съм го опитвал, от каде е? - Любимо ядене, на българите - А не е ли, Свинското със зеле? - Едно и също е за тях , Сър

Мисирки- психоложки се шегуваха, и всичките ракети се изстреляха

Пентагон вече принуден да признае, че са изостанали от Русия по някои свръх технологични видове въоръжения, които вече стоят на въоръжение в войската на Русия и срещу които САЩ не могат да се прикрият и трябва да наваксват много. Например, на хиперзвуково оръжие както и друго (търсете в интернет).Да не забравяйте за калибрите, в които никой не вярвал докато не видя ги в действието. Тъй че да мяркат ли или не американските корабите близо до Русия, само ще хабят горивото и да показват на своите дребнички васали какви са велики те, но САЩ знаят, че лек срещу Русия няма. Русия не е същата както преди и САЩ вече не толкова велики както си искат.Губят сила и авторитет. Стават световно зло.

Русначе не се хаби! Лекът срещу Расия не е нито калибри, нито кораби, нито ядрени бойни глави. Лекът срещу Рассия е една малка зелена хартийка, заради която бащицата в Кремъл продава всичко мило и драго. Продаден си и ти жалък псевдопатриот. И за това не ти е виновен Пентагона. За това, че си си виновен само ТИ. Скоро ще ядеш калибри, както през 1990г. и ще се вайкаш от къде ти е дошло.

као йедно време москвичите

Така и не си научиха урока! СССР сам си сложи камъка на шията и потъна в блатото, без кой знае каква чужда помощ, защото в РЕсурсия никога не са си правили сметката. Резултатът е че американските оръжия от времето на студената война бяха кадърно направени и са още на служба - самолетоносачите например. А къде е днес руския отговор - 500те бомбардировача ракетоносци от морската авиация на СССР (които по груби оценки са стрували не по-малко на бюджета) ? По дяволите. Атомните подводници Охайо, с ненадминатите Трайдънт и днес са на служба, къде обаче са гигантоманските руски 941 Тайфуни с огромните Р39 ракети, сауни и пр? Точно, на служба няма НИТО ЕДНА. А всяка е струвала колкото строежа на 25 000ден град с цялата прилежаща инфраструктура. После обаче - Горбачов бил виновен, щото провалената нация още не смее да се погледне добре в огледалото..

Задравей рускиньо, Личиш си отдаалече по нечленуваната реч: 'Пентагон вече принуден да признае' Така че - член, пълен ЧЛЕН ти трябва :) Иначе май не си наясно че тия 'признания' ти ги е сервирала собствената ти кремльовска прАпаганда ..

Затвори си! Почти половината пълнолетни българи имат проблеми с правилото за пълния и краткия член. Това показва последното проучване на „Галъп”

гребците и въглищарите ще се узорят

Преди известно време имаше следният случай. В калининград имало някакъв празник на руският боен флот базиран там ,а също и празник на града. В същият ден,по време на парада на флота там, в полският град Гданск влиза подобен американски разрушител с крилати ракети на борда и със системата Иджис за ПРО .Руснаците бият тревога, прекъсват празника и изпадат в паника...почват да следят всяко движение на американския кораб.

Абсолютна лъжа

НИКОГА НИКОЙ НЕ Е УСПЯЛ ДА НАМЕРИ КАДЪР НА РУСКИ ВОЙНИЦИ ИЗПАДНАЛИ В ПАНИКА! МОЖЕ ДА ОПИТАШ АКО ИСКАШ!

Разбира се, че няма. Руските войници са ги застрелвали техните за това. А ако някой е успявал да направи кадър - и него!

Аре ве смешник. Финландия.

По официална статистика за военните действия в Европа 1941-45 в РККА има над 1 100 000 дезертьори. Най-странното е че повече от половината са след Март 1944 г. т.е. когато РККА вече воюва на чужда територия.

Следят го ушанките ,защото знаят какво носи и какво може да долети от него и да стигне чак до москва...

но е опасен. Иджис е ключовата дума ;)

Доплавал е есминеца, защото може. От Норфолк до Констанца, в което и пристанище да спре, ще го заредят и ще му попълнят провизиите. Когато Кузя тръгна да обикаля (опушва) Европа, нямаше порт в който да върже въжетата. Навсякъде му викаха "чиба"! Та така.

Заглавието е грешно! Къде ще си губи времето руския флот с някви ръждиво говедарски корито!!! Та руснаците могат да потопят тази краварска потапница още в Средиземно море! Древни на руснаците за ръждивия краварски лиген, който е пътник за оня свят дори само ако пръцне!!

булгаристанските руски подлоги сте по-смели и от руснаците! Това е защото сте прости :) Руснаците много добре знаеят каква е ролята на тези ракетоносци и затова се въртят край тях нон стоп - и рашките са в оперативна готовност за стрелба! И много добре знаят, че и с гърди да застанат, поне 70% от арсенала им ще бъде унищожен, ако системата се задейства...

Крейсера Масква дето от години плаче за ремонт ли нарича някого 'ръждив'?

След дългогодишен полуремонт "Масква" - та излезе на ходови изпитания миналата година, прекрати ги поради проблеми със силовата установка, прибра се в Севастопол и от тогава не мърда никъде! Не е ясно за кой е по-опасен, за врага или за екипажа си.

Ха ха..!!! Най-големият руски кораб в Черно море е стражевия ""Сметливый" (4000 тона)- флагман. А американеца, който е нищо и никакъв есминец е почти 8000 тона. Е кой е "the master of the sea"?

Абе ти на какви наркотици си? П.С. Майка ти е трябвало да те глътне!

Мислил ли си, по вапроса, дали жена може прес аноса да роди? Щото се прават много опити. П.С. виждам, мнного печен си!

И американцките ракетоносци не ни плашат. ВИЕ КЪДЕ СТЕ? КАКВО ПРАВИТЕ ТУК???

Тя и Турция е в НАТО. Значи ли че и ние нападаме Сирия?

НАТО напада ли сирия бе калмук? АБЕ ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ БЪЛГАРСКИ, или само рубладжийски разбирате?

Не разбрах - Турция част ли е от НАТО, според теб? Турската армия, нападаща Сирия, част ли е от въоръжените сили на НАТО?

Ако някой извън НАТО нападне Турция или България, тогава ще разбереш какво е НАТО, бъди сигурен. Като не разбираш, КАКВО ДРАСКАШ бе путиноид?!

За НАТО.Първо - НАТО напада Сирия,тъй като Турция е в НАТО.Второ - САЩ окупира част от Сирия и там нагло краде чужда нефт. НАТО не е отбранителна организация, а агресивна и напада независими държави.

А Русия, която напада съседите си каква е? Не може да нападне други, освен съседите си, защото няма самолетоносачи и трябва да се радваме на това.

Малиум - АКО НАТО БЕШЕ НАПАДНАЛО СИРИЯ, КАМЪК ВРЪЗ КАМЪК НЯМАШЕ ДА ОСТАНЕ ТАМ!!! И ако ресурсите на Русия не бяха така привлекателни, язък за руснаците! Не че ми харесва това, но такава е реалността!

Запъпомни бунак, НАТО срещу Русия никога, ама, никога няма да ти защити.Защо ли? Защото се страхуват от Русия с нейното свъхтехнологично оръжие и мъжествен народ. Дано БГ да не тръгне с НАТО срещу Русия, която никого не застрашава и иска да живее в мир.

тодорживковче - видя ли какво се случи на ВЕЛИКИЯ СЪВЕЦКИ СЪЮЗ бе, ПРОСТьО?! Ама са хора и не ви изтрепаха, както правеха червените! И кой те спаси, като почнаха рашките да продават петрола срещу ДОЛАРЕ бе, тъпунгер? КОЙ ДАДЕ ЗАЕМ ВЕ, смешник?! И ни дундуркат сега със заеми и от ЕС?! Неблагодарни - знаеш ли как ви наричат рашките - ЛАЙНОЕДИ!!!!!!!!!!!!!!!

"Русия, която никого не застрашава и иска да живее в мир." ненормални варяги осеменени от Чингис!!! И в Сирия и в Украйна пРоссия носи мир!!! СВАЛЯ И ПЪТНИЧЕСКИ САМОЛЕТИ!!!

Това за Русия и мира го кажи на грузинци, чеченци, украинци, финландци, поляци, както и на останалите 124 народности във състава и, които едва ли са били много щастливи да "влязат" във териториите и.

американски памперсоносен кораб влезе в черно море.

Трябва да се поддържа напрежението, че как иначе ще искаме да си купуваме самолети например. Колкото по-голямо напрежение, толкова по-голямо спонсориране на американската икономика от наша страна.

Руския черноморски флот не кой знае какво И един модерен американски кораб си е заплаха за него Мдаа

То остава част от Иджис да не е заплаха...

Докато Русия изнася в България - мафия, организирана престъпност и корупция, лъжи и пропаганда, плаща на продажници и на вътрешни и външни врагове да подкопават държавта - да го духат със санкции до дупка!

И Балканския паток! Кочината да си прекарватръбите в Азия!

Поднебесната Империя е хитра и вероломна! Тя е по-опасна и от САЩ :)

Тва ако беше адмирал Кузя, до сега да зачадил чак в Монтана.

В Панамския канал кат Зелката, която я спасяваше гребна туземна лодка.

нали :) ама като хвана да я дърпа , чак в Хавай се спря туземната лодка....предполагам щото Земволта ходи после до тия острови ( може би на буксир като Кузя )

Следят го, ама не руснаците а от гриин ПРАЗ, проследяват нивото на фекални замърсявания след коритото. И дали екипажа сменя памперсчетата овреме..... Че има прецедент(и).

На фалшивите новини се връзват предимно глупави и мързеливи хора, които не проверяват информацията никога и обичат да се доверяват на клюки от типа "една жена на пазара каза". Забележително е обаче, как предимно русофили повтарят такива фалшиви новини и то с такъв апломб, аха, аха да литнат от радост. Осъзнавате ли, че нормалните хора ви се смеят? Наистина ли си мислите, че точно тази глупост е вярна? Ужасно е в 21 век да има хора, които се излагат по толкова елементарен начин, пред очите на всички.

Е те русофилите са тъпи по дефиниция, иначе няма как да са русофили.

Това е война на Източна Европа срещу русия, заради 50 годишното руско робство, а САЩ само ще следят ватата да не шмекерува.

Стига сравнение глупости. Източно европейците са за съюз с Русия и против Америка .

Да вземеш да излезеш от розовия балон на Савушкинската пропаганда.

Кой са тия? Икраинци, Поляци, Чехи, Унгарци, Литовци? Даже Беларус им показа среден пръст и гледа да се откопчи от тях. В раша дори руснаците не искат да седят.

любител, има народ, а има правителства.Провери допитвания. Даже в Германия повечето хора имат по-голямо доверие на Русия, а не на САЩ.

Ф, идиот, направи просто сравнение.Защо ли след като падна руска "окупация" и "робство" БГ заела последно място по всички показатели, дори по свобода на слово. Но по време на "окупация" тя е била цъфтаща държава, заемала достойно място по икономически показатели , имала космонавт и присъствие в космичечески идследвания. Мълчиш? Няма какво да кажеш, щото това са конкретни неща.

Айде руснаците да не дават акъл. Хубаво е да обичаш Русия от разстояние. Що не си идеш там, ами се намърда тука в гадния ЕС, а? Целуваш портрета на императорчето сутрин и вечер, но не ходиш при него.

Братята американци са оградата ни , а Русия иска да сме разграден двор.

Ти да не си фен на берлинската стена.

Берлинската стена е изобретение на РАШКИТЕ? Ти да не си пил антифриз нещо?

Пияните врабчета следят орела

Аз

Това са учебни плавания. Адмиралите им знаят, че руснаците ще се лепнат за него и затова ги пращат тука - да гледат и да се учат. Преди няколко месеца имаше военноморско учение на щатяните с усрайна и Румъния. Може и ние да сме пратили някой и друг ибрикчия или теляк. Руснаците им наложиха такова наблюдение, че учението блокира и се провали. Америиканците тогава се молиха на руснаците да спрат, ама руснаците бяха развили селективна глухота.

Това от ТАСС ли го научи?

Трупата от евразийски клоуни не спира да ни разсмива.

А бе Рандале! Изглеждаш на по умен.Тоъи път хептен си свалил гарда

Обичам да чета памфлетите на нашите продажни селски дегенерати......наистина няма друга такава държава с толкова продажен народ и резултата е виден

Да като самолетчето и турския Ф-16

Това е ескадрен миноносец,а къде му е ескадрата? Пратили го само с най-кУражлиите.

1 × 29 cell, 1 × 61 cell Mk 41 vertical launching systems with 90 × RIM-156 SM-2, BGM-109 Tomahawk or RUM-139 VL-ASROC missiles 2 x Mk 141 Harpoon Missile Launcher SSM 1 × Mark 45 5/54 in (127/54 mm) 2 × 25 mm chain gun 4 × .50 caliber (12.7 mm) guns 2 × 20 mm Phalanx CIWS 2 × Mk 32 triple torpedo tubes

Е и? Един Калибър, Оникс, Москит, Йехонт, Гранит, Базалт и от цялата тази купчина оръжия остава само един горящ корпус, който обхванат от пламъци потъва...

Един, два, пет.. ама на никой не му стиска. Само кухата русоробия реве по форумите, колко мощни били руснаците. НаАК 47 е най-тъпия от тях, с интернет и компютър от 100 лева подарък, за да може да троли, когато не рови в кофите.

Има едни по-бели капаци на снимката отпред и отзад. Те се отварят и от там излитат ракети, първо нагоре и после истинското стартиране.

Тия ракети дето си ги написал, даже няма да долетят до кораба. Едното е от 21 век другото е съветско производство преди 1970. Има огромна разлика.

безпомощно корито въоръжено с пампери.Смях и изостаналост от преди 25 години .Американците от всякъде ги ритат и само скимтя по ъглите сополиви.Нищо не могат да напряват освен разказване на вицове по телевоза.Пълна безпомощнот.Пентагона зяви , че въпреки 10 пъти по големия си бюджет който отива за основно за корупция - САЩ са 20 година зад руснаците по отношение на военни технологи и хиперзувк.Сащ са бананов слон с фондова борса ама фалирала.

Корито, корито, ама бая страх и притеснение създаде у пияндурниците и техните български приятели. А е само едно корито ...Ами, ако влязат няколко такива? Малий-й-й, страх ... Колкото до хиперзвуковите пушкала, когато руския плаващ скрап гръмне, бързо трябва да се отклони от курса, защото ракетата ще вземе да го прасне изотзадзе, заобикаляки земното кълбо с хипер-дупер- скорост. А може и да прасне оня, пушещия въглищен "Адмирал ...".

Добре са дошли в Черно море нашите американски съюзници!

то и турците са добре дошли... ами покани ги у вас

А да забравих да добавя, че говедарските плаващи ковчези са пътници още от Средиземно море! Все пак нека да не забравяме за противокорабните хиперзвукови ракети Циркон и Кинжал, които имат обсег от 1000 до 3000 километра. Все неща които лудите кравари нямат, и няма да имат близките десетилетия. Все пак всички знаем че краварските технологии са антични. Горките кравички, още ползват музейни експонати като магнитни ленти, дискети, флопита , ДОС и т.н за техните 60 годишни антики Минетмен и Трайдънт. А новите им бараки като супер пипер разрушителя Земволт непрекъснато се трошат, или се опитват да се удавят в Панамския канал. Факти.

Теб сигурно те е яд на американците, защото там няма и никога не е имало комунисти, които да им заграбят земята от която произвеждат хранителни продукти с които да живеят? Те не само че имат земя, но тяхната земя е много, стотици хектари. И разбира се, днешните кравари обработват земята си с машини (няма как иначе). Трактори, комбайни, всичко им е компютризирано, автоматизирано. С климатик, GPS, минибар и всички екстри. Затова американските кравари са си добре, кравите се доят в автоматизирани млекоцентрали, млякото се съхранява в големи контейнери, преработва се, на сирене, кашкавал, йогурт, всичко е автоматизирано. Или както се казваше в едно наше телевизионно шоу: Имаш крава - пиеш мляко! Ти като нямаш ще си купуваш от магазина мляко с неизвестен произход и съмнително качество.

Момче, я сега обясни откъде е тази земя а? Да не е на индианците нещо а? Същите тия десетки милиони индианци които кравите избиха, включително по най долния и отвратителен начин, раздавайки им одяла заразени с шарка като уж хуманитарни помощи! Така че не! Не завиждам на краварника! Отвратителен е!

Затова всичко е ГМО,и отровно ,затова почвата им е изтощена и слагат хиляди отровни торове за да произвеждат и затова американските са като плондери, затова и гейовете са болшинство.

Смешник!

Ебахти индианците, дето едни крави могат да избият.

България, Румъния, Турция, Украйна , Грузия са черноморски държави... Оказва се че НАТО с Украйна имат повече излаз на Черно Море от Русия, защо тогава претендират за нещо руските алкаши.

Не е държава, и Говедарника няма излаз на Черно море.

Какво правят хамериканците в Черно море , ай хафтеее кар мангел.

Ми к'вот си искат т'ва правят! Могат - правят!

Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глуаци които все още гласуват за бсп.

И не е само това, което изброяваш! Помня навремето, преди 1989 г., гледах на село при баба и дядо в местното ТКЗС, дори комбайните бяха марка CLAAS. Тоест, германски комбайни. И да не си помисли някой, че може да са от ГДР, не, от Западна Германия са. От Федералната Република, тоест капиталистически! Е, виждал съм и съветски комбайни НИВА, но само по телевизията и кинопрегледите. Така че дори по времето на "великия" Съветски Съюз нямаше почти нищо руско. Само ние, пролетариите се возехме на Москвич и Лада.

Аз па помня, че навремето имахме руска атомна електроцентрала, та да не стоиш на тъмно като пра-баба ти... обаче пуберите гледат дрънкулките и играчките, важните неща за тях са "дадености".

Абе пеше, хората, като нямаха расейски атомни централи, да не стояха на тъмно бе, пеше? Не, не стояха, ние обаче бяхме на режим на тока. помниш ли бе, пеше

Не знам за кои хора говориш, явно не всички са били под турско робство 500 години. През 44-та година в България е имало 3 км. (три километра) асфалт... не е имало 300 банки като у Швейцария за да се сравняваме с тях.

Пеше аз помня, как когато имахме атомна електроцентрала руска, нямахме и ток по няколко часа дневно!

защото си неграмотен трол , иначе вяма ка да знаеш, че Русия е треитя най голрям износителна трактори и комбания , 4- тият по производство на камиони и влакове в света , 80% от метполитените в Евпорлас са с руски влакове. В самата Русия има 22 завода за автомобили от цял свят.Но не и в България.

смях в залата. къде видя руски влак в германия и чехия и испания или италиа ужас :)))))))))))) пък къде видя руски камион или комбайна в европа :)))))))))))) какви метрополитени :))))))))))))

Май гледаш някой съветски филм. Излез от киното.

Нормално. Краварската гемия е под прицел още от момента в който пресича Босфора и навлиза в Черно море. И се държи под прицел от руските брегови комплекси с противокорабни ракети като Бастион, Бал, Рубеж, Клуб,Утес и т.н така че краварската щайга само да пръсне без разрешение, и ще бъде издухана от водата, и ще стане от кораб пълна подводница.

Мръсни долни провокатори! Дано по-скоро да си го получите!

Само един есминец като "Рос" със един залп на всичките свои атомни ракети е в състояние да унищожи цялата инфраструктура на руската Педерация до Мурманск на север и на запад до Урал. Това са признали руските военни и за това се страхуват дори и от един кораб. И от страх го следят още като премине през босфора.

А де, що не го прави... щот са добри по душа американчетата ли :) :)))

Американците с тея глупави постъпки само обединяват руската нация, нищо друго!

Мурзилките са бепомощни като голи амурчета срещу модерната американска техника. Алкашите с ватенки не могат да направят нищо на Велика Америка. Руските кораби се палят в керченския проток, техните самолети всеки ден падат ... да се родиш ватенка е Божие наказание... САМО ЕДИН АВИАНОСЕЦ ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИТЕ ГОВНОЛЕТИ НА ДЖУДЖАКА ПУТЛЕР...

Браво, такива постове ме превърнаха от заклет русофоб в настоящ русофил... кийп дъ гуд уърк!!!

И чий го дири тоя американски кораб в Черно море,бе, нещастник? Тъпата ти глава задава ли си понякога въпроси?

Влязъл е в Черно море но няма да го напусне.....защото ще напуска вече Кафяво море.

Така е, от към Крим реките вече почнаха да вкарват в морето кафява вода! Що ли? Мухахахахахахаха!

Пено, да не си на седянка, ма. Я, изхвърли боклука, измий пода и марш у кухнята!

Чий го търсят тези кравари, на територията на чужд континент, в чуждо море... Как няма да го следят. Сигурно се радват само паситата, кремчетата и вся остальная сволочь - безродна.

Черно море не е чуждо, а международно и 95% е НАТОвско! А САЩ не участват, не са подписали Конфекцията Мунтрьо! На кой това не му харесва, да духа тараторо! Мухахахахахахаха!

абе не съм русофил но чий го дири тука Амеркански ракетен кораб ,само дразнят руснаците!!! и ние(черноморските държави) ще го отнесеме после!!! я да се разкара един два руски кораба с ракети покрай америка ,така уж до Куба а ние от далече да гледаме!!! кво са ни дошли на вратата краварите!!!!

НАТОвски кораб си плува в НАТОвското море! Тъ, къф е проблема?

Кога черно море стана не българско, а натовско?

Морето не е на САЩ ! Следенето е нормално от страна на Русия 2/3 от крайбрежната ивица е Руско , а останалото е на 6 Държави ! Всеки се опасява САЩ да не направи някаква Провокация и ние ще сърбаме тази попара , за това и действа Закона от Монтрьой !

Ти си по-скоро московчанин.

и 1/3 от ивицата даже не е руска , руски галош ! ЗАКОНА ли действа.....или споразумение има ? Провокации правят руснаците , като облитания със самолети над тези кораби - даже според руската пропаганда , екипажите се насирали от страх и масово подавали молби за отпуск , а корабите били "изключвани" от няк'ва магическа система за РЕБ......ватни мечти за червеното стадо :)))

Може би САЩ няма да дадат Пейтриът спешно на Турция, но ще искат кораб в Черно море от който да се стреля? Или да пази срещу Русия от север? Въобще така поднесена новината не казва ЗАЩО този кораб влиза в Черно море

Това е реплика на сащ за доставка на руското оръжие за Сърбия.

интереса клати феса ,брааат....мноо стара поговорка

Добре дошли са американците в Черно(натовско море)!! Руснаците вече не ги следват че не могат да ги настигнат..ха.ха свършили им въглищата на ватенките..ха.ха

Защо имам чувството,че твоите коментари са само провокация!Совата не е това което е!

Ооо циганин вонящ, пак ли се обаждаш?

Спокоооо! Само ще снимат филм на ужасите

Американците марш от Черно Море!!!!! Да една вашата мръсна вяра , идиоти!

Ти и САМ СИ ЗНАЕШ колко си умен, нали? Няма нужда друг да ти го пише.

Кой ги пуска тия боклуци в Черно море?

Морето не е българско, а натовско, и никой няма да те пита дали нато да влезе там или не.

Апартамента ти е натовски :) нищо друго

карат след американците и събират изхвърлените хранителни отпадъци за да се нахранят. Какво да ги правиш - братушки, нека хапнат! Не се знае кога ще "влезе" пак следващият US navy за да го "следят".

Заглавие: "Руски военен кораб навлезе в Мексиканския залив.Американските военни припаднаха от щастие. Не знам защо трябва да се пише за агресията на САЩ навсякъде по света.Ако нямаха ядрени оръжия отдавна да са си седнали на задните части.

Това важи в пълна сила за крепостниците.

Тииии правиш ли разлика между същите тези крепостници,и феодалите на света?Щото едните имат един самолетоносач,а другите не знам колко.Та въпроса ми е,защо лаеш по врабчетата,като лисицата е в кокошарника?