Американски конгресмени се опитват да осуетят продажбата на нови F-16 на Турция

Инициативата в Конгреса принадлежи на конгресмените Крис Папас, Гюс Биларакис и Каролин Малоуни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИЛИ Ф16 ИЛИ СУ57. БАЙДЬН ДА МУ МИСЛИ ПУТИН ЧАКА СИГНАЛ ОТ ЕДОГАН. 1.5 .МИЛИАРДА ДОЛАРИ СА ПЛАТЕНИ ЗА Ф35. ИЛИ ВРУЩАЙ ДОЛАРИТЕ.

метчите на путлераста. до сега руската армия не ги е купила. дори Индия се отказа от тях... ма виждаш ли турците щели да ги купят :))))

Тюркието ако е хитро, ще е пуснало тази молба за покупка пробно, за да види каква ще е ракцията ако един ден наистина искат да си купят. Така, от сега ще знаят до колко могът да разчитат за самолети и подръжка в бъдеще, и ще имат достатъчно време да намерят алтернативи. Византийските подходи са отживелица и лесно можеш да ги извадиш наяве много преди да имат желаният ефект.

Schilo

Ама голям византийски номер врътнаха тия конгресмени. Кръвта вода не става. Май в Инджирлик ще започнат да кацат самолети, произведени в Русия?

2015 приземиха един произведен в русия

За какво и е на Турция толкова оръжие?Кой напада Турция?

tonk11

И пак на чело на противниците са еврейските лобисти.

Е те на нас нали ни ги продадоха! Сега седим и ги гледаме на рисунка!

ЩОМ ТУРЦИЯ С НАЙ-МОЩНАТА АРМИЯ В РЕГИОНА ИСКА ДА КУПИ СЪЩИТЕ, МАЙ ПОДМАМЕНИЯ СИ ТИ. ТОВА ДА КУПИШ САМОЛЕТ, НЕ Е КАТО Д КУПИШ ГОЛГЧЕ ОТ ГОРУБЛЯНЕ. СЕЩАШ ЛИ СЕ ТРОЛЧЕ?

Schilo

Не, че толкова искат, колкото заровиха много пари в проекта Ф - 35. И всъщност, това, което "купуват" е заради това, което дадоха.

Най-красивият самолет, заедно с Ф18. Е, обичам и совалката Ф15, но над всички е Ф22. Все пак от Ф16 имам добри спомени от играта F16 Multirole Fighter на NovaLogic.

Гърчоля.

И кюрди и арменци, всички които са били в османска империя, само ние сме за султан Ердоан