Коментари - Американски изтребители прехванаха частен самолет край Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

""Пилотът не реагираше и впоследствие самолетът Чесна се разби в близост до Националната гора "Джордж Вашингтон" Явно ракетите са били наредени - сигнална, нормална, сигнална и т.н.

А 2001-ва не можаха!

Глупости тогава всичко беше Холивуд.

Машина е в женски род на бъмгарски Затова се пуше Като...

Коя-то :)

на "бъмгарски" може и да е, ама сега е свобода и родовете не са само мъжки и женски, а много повече. Така, че не се излагай.

Лъжат, свалили са го! Помислили са, че е китайски, после са разбрали грешката си, но никога няма да си признаят, както и да се извинят за атомните бомбардировки над Япония!

То какво значение ВЕЧЕ има Дали ще се извинят След дъжд...забрадка

Пишете вместо СЕ ...Го Разбирате ли ❤️ пардон Разбиха

На американците не им трябва война на тяхна територия! Те успяват да се избиват сами.

ама много леп има да ядат, докат ни стигнат, нас.

Пак ще го напиша: в българските речници няма глагол "прехващам". Има само глагол "прихващам". В обяснението на глагола е казано, че се използва както за "прихващам болест, хрема" и т.н., така и за "прихващам нещо, което пада.

Не се използва за болест, А За Сигнал...което не е групата

Намериха една малка витлова чесна а не можаха да намерят 4 огромни пътнически самолета над Вашингтон и Ню Йорк?

goose

Добре, че цитейшъна е витлов :)

Не бях запознат, проверих наистина е самолет с два реактивни двигателя в опашната част. Защо цъкате минуси на човека

По ТОВА ВРЕ...ме Спяха... Което е =силно На оглушели

Българските изкази: "Да му светиш маслото", става на "Да му светя със сигнална ракета..." "Да гушнеш букета " става на "Да гушнеш сигнална ракета" "Да ритнеш камбаната" става на "Да те озари сигнална ракета"...

Да разлееш водата в кофата... Какво значи?

Тая Чесна да не е била със двигатели на изтребите, та са я гонили на свръх звукова?! А някой по-разбиращ може ли да ми каже къде стоят сигналните ракети? Да не им казват сигнална ракета въздух-въздух? С топлинно насочване за по-добър сигнален ефект...

goose

Да забеляза, че става дума за cessna citation? Която нормално се движи с 0.98 MAH? Това е пътническия самолет с най-висок таван на полетите? 52000 фита ... Така че информирай се, преди да коментираш.

Ама аз съм лаик. Затова питам

Така са му "привлекли вниманието" със "сигналната ракета", че лекичко са го направили на кайма... Пък ърмежът е бил.. по друга причин - единият от пилотите бил пръднал. Ма сега скандалът ще е 10 пъти по-голям, понеже най-вероятно някаква групичка чернилки са решили да се почувстват богове във въздуха, без да си дават сметка, че световните терористи и агресори ги тресе яко параноята, дори и в собствения им кенеф...

Да не би да имаш някакъв проблем С пърденето

Току-що уточниха че малкият самолет се е сблъскал с ракета въздух-въздух която е извършвала полет по зададен маршрут...На земята в отломките на Чесната са намерени два трупа за които се твърди че са на Руслан Боширов и Александър Петров.

че ракетата е извършвала редовен полет във въпросното направление, пък Чесната не ѝ е осигурила въздушен коридор...

Самолетът Чесна, носеше под крилата си две ракети Кинжал, поради което се наложи да бъде свален със сигнална ракета. Съболезнования на близките на загиналите.

Обяснението е просто. Инфарктите от България са достигнали и до САЩ.

Обратното Все пак Америка е по-напреднала страна В техническо отношение де И още едно време Тошко, но не май луната казваше, че и да тичам СРЕЩУ тях няма да ги настигнемЕ

Понеже Чесната се движеше със скорост 5 маха се наложи F-16 да развие свръхзвукова скорост??????? Не знаех, че се налага да бъде преследвана със свръхзвукова скорост??? А синият кораб си....плува.

малката "Чесна" ли е или изтребителя-прехващач ?

Сигнални ракети хахахахахахха

И от сянката си се стряскат вече тъпите кравари! Така и трябва!

Да бе, пукот било… а не от ракетата, с която са го свалили. Тия кравари такава параноя ги тресе, че биха стреляли и по комар :)

Не бил свален. Само му сигнализирали със сигнална ракета....

На Кръст О Път не знам къде да туря, за РегулировчикЪт