Коментари - Американски изтребител се разби в Долината на смъртта (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички бледолики това ги чака в Долината на смъртта

Интересно като падне руски самолет или нещо друго коментарите са от 500 нагоре

Искам всичките военни самолети на света да изпопадат

За колко секунди се издухват 300 милиона долара? И то без военни действия, а само за тренировка. Добре, че ние имаме 8бр. доста по-евтини. И са модел, за който няма статистически данни някога да е аварирал или свалян, дори на изпитание.

Абе Сик, кои сте тези ние които имате F 16??? Все още никой нищо няма,само има едни много пари които може да се окаже, че са платени за НИЩО!!!

Само се питам какво точно ''издирват'' от пилота???????

Убавото, че не е бил Ф16-Блок70, чи щеши да ни е тъжно....

то където е Ф-18, там и Ф-16, все същото е!

точно когато почнаха да падат, ни си купуваме от американските самолтеи..

Естествено, че демократичният самолет не се е разбил, а внезапно се е приземил за текущ основен ремонт ! Кикикики

"Страницата, която търсите, не съществува или сте въвели грешен линк. Няматe много голям избор освен... да се върнете към истинските новини'". Това ми се появява след избор на линка със снимките.... Май и " ДИР" почна да ни праща на Марс за боровинки...

Има няколко причини да падне добър самолет като Ф-18А ( всъщност това беше най-доброто, което трябваше да си купим, ама пусто, много е скъп). Или техническа неизправност, или пилота е неопитен или е много опитен, но си е надценил възможностите. Не забравяйте къде е паднал - това е много сложен терен. А пък и мам, както у нас всички се опитват да се правят на асове от "Топ Гън". Нека да видим как падат руски и съветски самолети - при излитане, при кацане, и в няй-елементарни условия. Поне в България и Русия е така. У нас е ясно защо - пилотите летят 10 пъти по-малко от минималния нальот. И няма как да са натренирани достатъчно. А иначе шофьори на самолети като Лайньо Радев се мислят за много голяма работа. Без една истинска бойна мисия. Без една въздушна победа. Смешници!. У нас добре, голя вода сме. Но във "великата" Русия? И там е същото? Головодници отвсякъде. Истината е че летенето с бойни самолети е опасна работа. Особено когато е на границата на възможностите на машината и на пилота. И всеки, който злорадства днес за американския Ф-18А, нека утре си спомни за него при поредната катастрофа на някой руско-съветски боклучарник.

Боклук неграмотен си ти. Един въпрос- колко бомбардировача B-52 са паднали над Виетнам? Направи справка и тогава раздувай мита за неуязвимите щатски самолети.ч

За съжаление бил много скъп .За нас да, за всички други страни , на половина!

Късно е, тролове! Няма смисъл да се набирате като глист на буца! Вече платихме за ф16! Хахахаха

ти плати ли?

Супер идиотски смях, че плащаш за нещо, което не може да ползваш. При това огромни пари. Хубавото е, че си показа идиотията. Какво радостно има, идиоте, че си се лишил от пари? Разбирам да ги бяхме получили безплатно да се радваш.

Не сме платили, ще го изплащат и внуците ти, късогледи майдре!

Платил си за един гол У,, й,Соросо,И,д нещастен!!!

Не вече, майоре, тепърва. .

Единственото обяснение на троловете: амер.самолет е бил управляван от пиян руски пилот. Щото амер.самолете на падат никога!

Има още едно обяснение: Лично Путин е хакнал системата на самолета и го е разбил нарочно... Вариант - Путин е хакнал някоя пръскачка в близката ферма и тя се е включила, доката е прелитал самолета над нея.

Уил Смит не влачеше ли извънземното?

Е, какъв друг да се разбие, освен американски. И на 11 септември бяха американски.

Навън - слънчице, в чашата - димящо кафе, в Долината на смъртта - американски изтребител... Колко му трябва на човек да бъде щастлив.

Ф-18 не е лош, просто често пада. Ши им покажем наще като пристигнат 2047388 лето как се прави.

Ни помислихме, че е F-16 блок 70, ама пък се сетихме, че такъв няма))))

те тия истребители са си за разбиване . както обувките са създадени за хабене

Ба лъ ци.

нашите фърчила ако пристигнат 2023 и те да не падат из дворовете

и се изнасяйте в Сибир!

Верно сте много прости американските патриоти. Споко, няма да ви дадат зелена карта заради "Громенето" на "рашките" онлайн. Не се престаравай.

В БокУвска Бългерия е най- добре в това отношение - няма изтребители, няма керосин, няма пилоти и значи няма какво да се разбива. Тежко но обмислено решение.

Гледах клипове на фотографи и зяпачи от това място всеки ден тренират всякакви самолети но този път сигурно Пилита се е загледал в някоя блондинка и е пропуснал Завоя? Не като нашия Генерал да гледа Само Напред !

Те тези на Боко не могат да се разбият, ще ги произведат на куково лято!!! Важно беше помиярът да си прибере комисионните!!!

Въх! И американските самолети ли се разбивали? Бързо да разваляме сделката за Ф-16 и да поръчваме Су-57. (Ей сега ще се покажат и соросоидите, които иначе при инциденти в Щатите не коментират, а само злобно наблюдават цъкат минуси :) )

Този който се запали на пистата миналата година ли

LeGrandTulup

Ха добро утро! В кой щат беше това събитие?

Не знам кой се е запалил на пистата, но първият Ф-22 свършва по корем на такава. Има го на видеа. Прототипите са им с едно "Y" отпред и име YF-22, като е имало YF-16.

Ето ти и потвърждение: youtu.be/DdfIiZnVhTI Не са могли да го управляват.

Не разбрах цяла Русия ли е виновна или само Путин.

Може би последните му думи са били: Глей к'во мога :)

Аз съм гледал "Междузвездни войни", много е лесно да се управлява самолет там!

Щерю добитъка веднага да изквичи, че това е гнусна лъжа и фейк. Ама то самото място е виновно -долината на смърта, Оли пак Путин е виновен{:-(((

Или империята е отвърнала на удара. ;)