Американската армия откри отломките на разбилия се изтребител Ф-35

Според компанията производител "Локхийд Мартин" едно от основните предимства на военния самолет е, че е почти невъзможно той да бъде проследен с радар

Обратно в новината

Коментари - Американската армия откри отломките на разбилия се изтребител Ф-35 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

mnogo shte da sa dobri tezi f35 ,shtom kato nito v nebeto niti na zemyata ne mogat da otrivat.

Невидим ли ? Оправете си еко радарите ! :)

Оборудвайте Ф35 и с една тротинетка , тях ги намират и децата ! :)

Според компанията производител "Локхийд Мартин" едно от основните предимства на изтребителя Ф-35 е, че е почти невъзможно да бъде открит, щото конструкторите са забравили за му сложат неразбиваема кутия за запис на данните от полета с радиомаяк за случаи като този. Останалото не се нуждае от повече коментари...

Такова нещо с американските Ф16-блок Люлин(70) не мое се случи! Не! Не и докато са само на хартия!

Предния ден в америслямските щати два самолета се удариха на авиошоу. Пилотирането не е като да яздиш крава.

Добре, че се е спасило момчето и е успяло да отклони тази свърх интелигентна машинария от населени места и да няма други жертви. А не като акробатите в Италия и по други места в цивилизования свят. Но явно е бил под голям стрес за да не може да каже къде е скочил та да се налага да го търсят местни жители.

Найти ли що НЕВИДИМИТИ ФЪта падат и ги свалят кат ф Югославия, Щот са крадена технология от руснацити, ама ония са им фърлили малку лоши чертежи.. Наркуманцити мси мислеха чи ши крадат оригинала как стана със Ту-144 и после ония извадиха Конкордски.

Пропагандата на Посолството стаа се по дебилна кат за седерасти. Помнити ли Призрака на Киев. Личи си чи центъра е един и същ.

Преди година имаше новина, че в доклад на Пентагона е посочено, че този самолет страда от над 100 различни дефекта и това го прави опасен за експлоатация, но понеже така или иначе има поръчани бройки и в създаването му са инвестирани огромни средства не може открито да се признае, че проекта е пълен провал. Всяка година няколко от тези самолети катастрофират именно поради дефектите за които се знае, но се отстраняват в движение и това е трудно. За разлика от 22-ката, 35-цата излезе тотален боклук. И то много скъп боклук, а плановете на Пентагона са предвиждали 35-цата да стане основен многоцелеви изтребител, който да замени старите Ф-ки, а 22-ката да остане за стратегически и по-специални мисии като съответно от нея да се произведат по-малко бройки.

Въобще не е невидим F-35! Малко по слабо видим, Но е видим, осталото е PR

Изтребителят F-35, обикновено много скъпа дефектна американска играчка, беше открит на хиляди парчета, разбити на земята в окръг Уилямсбърг, североизточно от общата база Чарлстън, вероятно поради производствен дефект. Наистина ли мислите, че може да се атакува Русия на Путин с тези праисторически останки?

МиГ-31 ли е по-нов или Су-57, от който има само един прототип?

Су 35...най добрия самолет в света...пълна модернизция на су 27 - доказано работещ и ефективен... Ка 52 най добрия боен хеликоптер...Ланцет - най добрия баражиращ дрон - камикадзе и т.н

Китайци... кво да ги праиш;) "Пентагонът одобри рестартиране на доставките на изтребители F-35, след като Lockheed Martin откри, че метален компонент в самолета идва от Китай... Конгресът беше уведомен в петък, че Пентагонът е приключил разследването си и че Уилям Ла Планте, заместник-министър на отбраната за придобиване и поддържане, е подписал заповед за прекратяване, което означава, че Министерството на отбраната няма да замени частта в самолетите, които вече са доставени. Агенцията за управление на договори за отбрана уведоми Службата за съвместна програма F-35 в Пентагона на 19 август, че сплав, използвана в магнитите, съдържащи се в помпите на турбомашините на F-35, идва от Китай. Lockheed Martin изгражда целия самолет, но турбомашината се произвежда от Honeywell." Е, накрая се оказа че 35 чарка за Ф-35 се произвеждат от компании които са китайска собственост;)

Без радари, открива се само с местни жители (аборигени)!

То няма смисъл да ги търсят със радар Ге сами падат

Каква е тази мерна единица за разстояние - ЧАС? Разстоянието е в метри(километри). А времето за което се взима това разстояние зависи от това, дали се предвижваш с кола, пеш, с влак, със самолет и т.н.

а посока: 2 часа - североизток , 3 часа изток, 6 часа юг и т. н . Типично военен жаргон.

Нашите F16 са още по-модерни. Нито с радар нито с поглед можеш да ги видиш.

Почти невъзможно да бъде проследен с радар е като малко бременна.

Само главичката :P

И двете падат като круши ;)

Много са добри, изчезват от радара и на собствената ти армия, освен това е забранено да се лети с него при лоши метео условия - при бури.

Ееее... нямат си качествени римляни да го върнат на вторични... Сърбите как хубаво им свалиха стелта, но тогава американците не знаеха, че квазидържавата югославия ще стане невидима като ссср, иначе щяха да покрият стелта с автомобилни гуми...

защо из целия Twitter го търсеха. Хаха

Сега краварите ще ни вземат още пари, за да си избият загубата!

lu4ka

Предполагам, че са извикали сръбски специалисти.

Тук щеше да има над 1000 коментара вече. Ма няма тролове на Посолствата иначе. Всичко тук е органичнап простотия:)

Щом е толкова "невидим" -- да го пуснат на укрите !!!!! Руснаците ще го видят, и то много добре !!!!!

Толкова е невидим-че едва го намериха/с помоща на населението/!!!!!! Но по-важното е ВПК на САЩ да обира парите на абдалите от НАТО!!!!!

Сърбите към САЩ, извинете, че свалихме стелта, не знаехме, че е невидим.

Щеше да още по саркастично ако го бяха думнали с обикновено РПГ а не с някаква си "Стрела" от 70те години на миналия век ...

Само да направиме наще от чертежите ще видите вие конь боб еде ли!

Всяка година падат по няколко. Като поостарее още малко, ще е следващия widowmaker.

Е па като е невидим защо не го пуснете в Украйна или в Сърбия???!!!

Деа и миндилите. Не мое го намериме щото е стелт:) Е па като има прости тикви да им връзват.

Влиза един ф35 в един бар и си поръчва уиски....

"...почти невъзможно той да бъде проследен с радар...", но гробарите със сигурност намират парчетиите му с умрелите краварски задници!!!

ЩОМ КАТО САМОЛЕТЪТ НЕ НОЖЕ ДА СЕ ОТКРИЕ С РАДАР, ТОГАВА ТЕ КАК СА ГО ОТКРИЛИ?

С ЛазАр ... Лазаре, къде е стелтът? Ей там в дерето.

Не може да бъде открит с радар. Отломки в полето могат да бъдат открити от самолет или хеликоопетр с просто око.

Е нали има черна кутия и тя излъчва сигнал - какъв е проблема?

Се нарича Вангард. И тепърва ще го усещаме. СВЕТОВНО.

Транспондерът не е бил включен, самолетът е летял без радарни рефлектори, т.е. е „невидим“ дори за американските радари.