Боян Петров тръгва към Шиша Пангма и Еверест

Алпинистът Боян Петров тръгва на нова експедиция от проекта "Българин към 14 х 8000" в началото на следващата седмица.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Човече, да си жив и здрав, но по дяволите - спри се !!! Това което направи до тук е достойно, но спри експериментите с природата - тя не прощава никому !!! Все пак това е твоя избор и ти ще тръгнеш към това, което си планувал, желая ти успех и здраве !!!

Браво Боянее! А завистниците да се скрият в мишите си дупки!

По голяма безсмислица от катеренето на върхове няма на този свят! Какво доказва и пред кого??? Пълна олигофрения!

Екологичния рекет дава плодове и то какви. При положение, че цената за изкачване на един от осем хилядниците варира от 30- 50хил.USD , явно финансирането е на ниво щом е вече изкачил повече от 10 върха. Познавам една дузина добри алпинисти, които биха се справили не по-зле, но просто не са част от печелившата схема на екологичен рекет. То не беше магистрала Струма или втората кабинка на Банско. Един финансов одит би разкрил интересни схеми.

С паричките от еко-рекета покорява върхове.. Еверест - таксата е 50 хиляди долара, отделно оборудването. 13 върха по 50 хиляди.. добре заработват "зелените".

На добър път Бояне! И успех! Стискаме палци!

И какво от това? С какво светът ще стане по- добър ако катериш връх без всякакъв смисъл за това?

Яж чушки и трай.

Аз ще си ги ям, ама защо да трая? Какъв е смисъла да се бъхташ като луд и да рискуваш живота си, за да изкачиш една планина и после да слезеш? С какво светът става по-добър?

Става по-добър заради демонстрацията на дух, воля, способност за самоорганизация, цел и постижения. Все неща които 99% от "хората" нямат. А ако само 1% повече от хората ги имаха - светът щеше да е много по-добро място. Разбираемо ли обясних ?

И трябва да изкачваме Еверест, за да покажем, че го имаме? Глупости - много хора притежаваме горе-изброените качества без да бъхтаме в студа по планините!

Mозака в главата, доиде ли ти ? Tам да не лазиш за буболечки ! Bсе от някаде, ще паднaт пари !

Бояне, Бояне върни се жив, пък майната му на рекордите. Реално няма как да поздравя инициативи, които са на ръба на смъртта.

Голяма новина няма що Дано не остане на шиша нашишан ма като има пари за харчене що не

Отива да цапа осемхилядниците с боклуци! Ебаси еко активиста!

Браво! Успех и да се върнеш жив и здрав!!!

Успех и най-вече да е жив и здрав. А за тъ...те лейки във форума - пари се дават на този който ги е заслужил с нещо. Не на оплакващи се хейтъри.

Наркопласьорите и сутеньорите по-заслужили от учителите и санитарите...

На него са му дали безвъзмездно за да постигне нещо което даващите се намират за ценностно На пласьорите и санитарите им плащат пари а не им дават пари. Друга тема е как, колко, защо и дали е правилно. И без опити за изместване на проблема в стил Корнелия моля. .

Това с чий пари?

те е написано с статията, ама не се мъчи - трудно е за теб. Пробвай да научиш къде е грешката в "чий пари" Ако успееш може да те пуснат в 6-ти клас. И с още малко напъване може и да изкараш основно образование - ама със знания - не подарено от учителките ...

Написано е Каролев , каквото и да значи

Тоя еко-педро защитник, дано му намерят костите през 2020 година. Аман от НПО-джендъри и еко рекетьори!

Господи, колко човешки боклуци има на тоя свят...

Даже са повече, отколкото изглежда. Добре, че има интернет форуми - да се "престрашат", скрити зад анонимността и да покажат какво представляват. Иначе, навън, в обществото, изглеждат нормално, облечени прилежно, като ходят - крачат (като нормалните хора) - и човек не може лесно да познае какъв боклук са отвътре ....