Забраниха алкохола в Москва нощем и сутрин

Московските власти предприеха отново война срещу алкохолизма, като забраниха продажбата на алкохол през късните часове на деня.

Обратно в новината

Коментари - Забраниха алкохола в Москва нощем и сутрин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pускинке, ами нали писах къде са !!! A ако говорим за българия, може би на % те са по-големите "свини"...! Cега доволна ли си? Aз никого не защитавам-само си казвам мнението а и ти твоето! "Hаздаровя" но с "чиста водичка-мирна главичка"!!! A има и "нещо", което се казва с т а т и с т и к а!

Щях да се изказвам по темата, но нищо не ми идва на ум, освен "...ти мене уважааш ли ма???"

Dо Mоляааа. Aми да "сър", говоря точно на тая тема- пиянството -да, жалки са! Bиждат се по филмите и по улиците- а ти поне веднъж бил ли си там нанякъде? познато ми е донякъде пиянството им. Oт всички визити а и работата ми по Kиев,Mинск, C-т петербург, перм ..колския п-ов а и балктийските страни-какво мислиш че се вижда по улици,барове,затвори и болници??? Da, извинявай говорим за пиянството! 3а друго не мога да говоря-виждам че ти си е к с п е р т а. Hе е красиво, да си така арогантен а може и да съм жена?!!!!имай малко тяжест, бъди мъж на място!!!

Аз от своя страна ще кажа ще стъписана съм от пьянство на пубери в България. Сутринта в автобуси не се диша от личности прекарали цяла нощ на чалга и ракия. Така че по-лека с компетентни мнения. А щом толкова много пьяници се видял/ла - та имам въпрос - къде точно си ге видял/ла? На предприятия и музеи , в Эрмитажа пяници няма. Обаче ако си обикалял/ла всички долнопробни закусварни - това е вече твоя проблем.

Значи се отива на резервен вариант - " на обед и следобед"! Гаспажа Удача, Ваше Благородие....и т.н. Ти уважаваш ли ме мене? Ела сега да правиме бизнес и демократични промени.

Като нямаш наблюдения от първа ръка не задавай тъпи въпроси. В Швеция се пие като за световно и най-странното е че също се пият 'ментета' , които се продават в туби. Там обаче е развит битовият алкохолизъм, и не се търкалят по улиците. Така че човекът е прав да ги сравнява двете държави.

И тук трябва да се забрани алкохола вечер и сутрин. Още в 5 часа сутрин се мотаят по улиците на София пияндурници изтрезняващи с бира. Най-тъпото е че вечер по градинките децата се наливат с бира и водка а уж не се продавал алкохол на деца в България.

За сериозни хора това не е никаква пречка!

това ми прилича на позабравения сух режим на товарищ Горбачов! И какво, баш пияндурците няма да се позапасят през деня, така ли? - руснаците са си пияници и не се е родил още този, който може да ги накара да не къркат по 24 часа в денонощие

Има хиляди начини да се намали алкохолизма, но докато по телевизята, вестниците, списанията и билбордовете има реклами на алкохол, няма как да стане. Трезвената държава е силна държава, а кой има нужда от такава? Не и тези, които ни управляват в момента.

Здраствувайте братушки,добро пожаловать много хубави клиенти не се лигавят с бира,а здраво дънкат и плащат !

Bероятно положението е м н о г о сериозно. Dано се спазва тоя закон! BRABO!! Eто ,че и русите могат хубави неща...Aбе жалка нация са. Cамо като си спомня как "дядо Eлцин" го изби на танци....да се смея ли да плача ли...

"Жалка нация"?! Я, горди сър от севера се обърни и си виж нацапаното дупе, пък тогава раздавай оценки. Особено по адрес на държава като Русия. Пият и пеят. Минават през ад и война, оцеляват и се гордеят. Не забравят кои са. За матушката си Рус ще минат през огън и вода - ти ще го направиш ли за страната си?Или и ти си от онези трезвомислещите, които чакат янките да ни оправят бакиите - чакаг с широко разкрачени обятия. А през това време пият порядъчно, повръщат и на другата сутрин подпират глава на работното си място, обвинявайки лошото качество на алкохола.

Нашите пияници взеха да коментират, сякаш не са същите.Само дето се наливат по-дълго, това е разликата.

руснаците се напиват само за 30 минути така ше тази забрана няма никакав смисал.пие се на есх и до дано ,много са барзи в този спорт . отново ме развеселиха товаришите ако напишат че преминават на сух регим ще баде още по-голям смях.

Защо ли пият толкова много?От социализъм лииии,от комунизъм лииии?...

Приветствам подобни мерки и у нас ,а сервирането на твърд алкохол в дискотеките да бъде абсолютно забранено.

Браво!

Крайно време е и у нас да се приеме подобна мярка.

А голямото международно пиене в българските курорти Слънчев бряг, Лозенец, Златни пясъци започва в 22:00 часа и свършва към 6:00 часа.

Е това е фантастика вече.

Как та как... Ще процъфти търговията с медицински спирт (в литрови бутилки :-))).

ще процъвти он-лайн търговията

Хай сега да плюем руснаците. В скандинавските страни има подобни ограничения. Например в Швеция твърд алкохол се продава само в т.н. магазини "SystemBolaget", които работят от 10:00 до 17:30 Кметът на Москва не измисля топлата вода, а просто заимства от скандинавците. Въобще северните народи са сериозно пристрастени към алкохола. И как да не си ако 3 месеца в годината не виждаш Слънцето?

d4

тия не са в ред. Москва е около 15 милиона. ами останалите 280 милиона руснаци? московчани май ще ходят в провинцията да си допиват. :-)))))

Руснаците са около 170 милиона...

Всъщност по данни от 2009 год са около 140 млн.

Броя на руснаците е крайно неясен заради поръчковата статистика. Етническите руснаци намаляват ниска раждаемост - висока смъртност заради алкохола - по 17 литра на човек на годината включая бебета -има подозрения , че са около 90-100 милиона Увеличава се броя на етническите малцинства , които освен , че не злоупотребяват с алкохол имат и по- висока раждаемост ...

браво на кгб-горби и чернеко така се борим с алкохола друзя приежаите в болхария

Това е сериозно нарушаване на човешките права в Русия. Ще се оплача на международната правозащитна организация.

Е сега да видите как ще започнат братушките да произвеждат 10% -ова водка :))))

И в БГ трябва да се предприемат подобни мерки, че ври от алкохолици, накъдето и да се обърнеш.

смени малко средата си,стига с тез "пазари-мазари."...