Младежи си сипват алкохол в очите

Новата мода сред френските младежи на пиянски купони е сипване на алкохол в очите, пише в. "Фигаро".

Обратно в новината

Коментари - Младежи си сипват алкохол в очите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото повече простаци и съответно тъпаци, по-добре! Добре е, че има тъпанари. Тъпанарите като тинейджъри, изгубили безвъзвратно времето се превръщат в добре манипулирани и управлявани индивиди. В последствие "задръстеняците" като моето поколение да има на кого да сложат самарите. Ха,ха!Подбор на Природата.

Две блондинки отиват на бар и едната пита другата - Да ударим по едно коняче? Ааа, не - отвръща другата - днес съм на водка, защото от коняка снощи ме боли задника...

Преди години в бивша СССР се напиваха и по друг начин, за да усещат опиянението и през деня, пияниците правеха следното: купуват си боя за обувки (от тази в мет. кутии) и я намазват върху филия хляб, след известно време алкохола от боята (терпентина по-скоро) се отлага във филията и те остъргват сухата боя от филията, след което ядат така получената алкохолна филия. И другият начин: бръснат отгоре едно място на главата си и там, под шапката (в по-студено време) слагат нещо напоено с водка - така влизало директно в порите, пък и остава скрито за околните. Също така пиеха и "Тройной" - евтин и голям о де колон. Абе, мани мани, това пияницата няма друга мисъл, винаги ще намери начин да се натряска...

"Мисля, че две неща са безкрайни на този свят - вселената и човешката глупост. Всъщност за второто не съм сигурен"

Мисля, че две неща са безкрайни на този свят - вселената и човешката глупост. Но за ПЪРВОТО не съм сигурен

Благодаря за поправката;)

Преди имаше пък друга простотия - бесеха се и се душеха и се опияняваха от липсата на кислород. Имаше и наистина обесени и удушени, но това е естествения подбор, иначе кой знае какви по-големи глупости биха направили.

А, бе да се халосват един друг по главите и това е. Хем по-евтино, хем още по-бързо ще се зашеметят.

Чувал съм, че англетата са идиоти, та не се учудвам. Тва е болна нация.

:)))) Ако по 20 грама си поръчват и е скъпо - да пият през очите :)))) Не ми е ясно обаче как ще треснат сто грама гроздова през очите:)))) ще се просълзят :))))

Българските идиоти преди години започнаха да си инжектират венозно водка по 5 кубика,но франсетата са турбо идиоти и невежи.

E кво толкова странно има? Аз пък ям картофки със сирене през носа.

яко, нашите пак са много изостанали :)

Пълни идиоти! Като знам какво е да се пръснеш без да искаш с дезодорант в очите тия трябва да са пълни куковци!

Да пробват през гъзо. Може да спечелят наградите Дарвин за принос при подобряване на генофонда затова, че са умрели от глупост!

:D Много добре казано, бравас

Еее приятел,поне успя да ме разсмееш рано сутринта :):):)

58-годишният Майкъл Уорнър от Тексас, собственик на малък магазин, страдал от алкохолизъм. Той обаче се наливал със спиртни напитки не по широкоизвестния способ перорално, през устата, а ректално, т. е. през аналното отверстие. По думите на съпругата му, Уорнър бил пристрастен към клизмите и често се наливал по този начин, по една-единствена причина заболяване на гърлото му пречило да приема алкохол през устата. Последният му нетрадиционен запой, за който му помагала и съпругата обаче се оказал фатален. Мъжът изсипал в себе си две 1,5-литрови бутилки херес и се упоил до безсъзнание, но организмът му продължил да всмуква изсипания в дебелото черво алкохол и той починал от алкохолно натравяне. При аутопсията, токсиколозите установили, че нивото на алкохол в кръвта му е 0,47% или 6 пъти повече от животозастрашаващата норма.

Чувал съм, че в Русия доста хора се напиват по този начин....не заради проблеми с гърлото, а защото е по-бързо и лесно :)

Ооо недей да си мислиш, че не е пробвано вече. Често срещана практика е да се прави клизма с вино. Не я препоръчвам, но дебелото черво абсорбира алкохола и се стига до алкохолно опиянение!!!