Шофьор с взета книжка за алкохол уби трима души

Шофьор с отнета за 1 година книжка заради употреба на алкохол е причинил смъртта на трима души от едно семейство в събота вечер на Околовръстното шосе на София.

Обратно в новината

Коментари - Шофьор с взета книжка за алкохол уби трима души | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз сам един от роднините и единственото,което можеби го спасява е че детето е добре!

на електрическия стол, но бавно!

Yбиеца доживот в затвора!!!! Aко беше залостен нямаше да убие...

Не, друже! В такива случаи полицаят го помолва да се самозастреля, или гледаме римейк на ам. филм "Провосъдие след работно време" (разбираш ли ме)?

Съболезнования на близките!На съдебни състави,които пускат убийци на свобода/пътни или битови/ да им се отнемат дипломите за висше и средно образование...

Моля се на Бога детенцето да оздравее!

Хайде сега пак полицията виновна. Я да видимкакво ще кажат уважаемите господа съдии. Дали пък в този случай случайно пък те да са виновни, а? Или като виден бандит този си е плащал и са го пускали. Добре го беше казал ББ преди 5 - 6 години; "Ние ги хващаме те ги пускат" . От 5 години от ЕС ни набиват канчето че нашата съдебна система не работи. Кой ли не се изреди да ни натяква за корупцията в съдебната система. Но не - магистратите искат демокрация. Никой да не ги закача като вършат безобразия. Никой нищо да не може да им каже като не си вършат работата. За която, апропо, получават бая ми ти тлъсти заплати. За рушветите да не говорим. Сега, ако имаме нормална съдебна система, тези, които са го осъдили този престъпник-рецидивист с тежкото налкказание "пробация", те трябва да влязат взатвора. Като съучастници в убийство. Но къде ти - то сигурно е нямало годни доказателства. Повтарянето на едно и също нарушение се нарича рецидив. Навяскъде в белите държави, пък даже и в тази дето си избраха Негър-президент, рецидивът се възприема като утежняващо вината обстоятелство. И тези съдии, които до вчера ревяха че ЦЦ ги бил нападал, сега просто трябва да се извинят.То, както гледам няма да има на кого да се извиняват - хората са мъртви, а виновника жив. И така, както е тръгнало май няма да влезе и в затвора - сега сигурно ще го изкарат луд. Да, вярно нашето общество не е цвете за мирисане. И въпреки всичко, като държава членка на ЕС не заслужаваме такъв съд. Толкова корумпиран, толкова продажен, толкова некадърен.

Какви са тези глупости, убил трима души и отказал да му вземат кръвна проба. В такива случаи трябва да се взима принудително.

taka e йк прав си

Този случай показва отсъствие на държавата. За шофиране с алкохол отнемане на книжка, за шофиране без книжка затвор.

Сега остава да не го вкарат в затвора, ще е поредната пародия на нашата скапана съдебна система.

В Англия този човек щеше да си лежи още първата присъда.

Защо взимат книжките? Направо в затвора трябва. Те и без книжки могат да убиват!

по пет годзини за всеки убит, и три за детето. Още една присъда за каране без право. Имаме право да го искаме. нека случаят се следи.

Какви 5 години?! Толкова ли струва животът на хората?! Убийството при шофиране в нетрезво състояние трябва да се санкционира със същата тежест като предумишлено убийство. Трябва да има и наказателна отговорност за спътниците на пияния - като за съучастници в тройно убийство.

ефективна присъда, не знам дали знаеш, ама в България когато имаш няколко присъди по едно и също време, остава да излежиш само най-голямата. Примерно убил си някой, и си изнасилил 1000 пъти, в България лежиш само за убийство. Дори съдът може да се трогне, ако семейната ти история е тъжна. Не е като в САЩ, където присъдите се сумират, и ако си сгафил много пъти, може изобщо да не видиш дневна светлина. Обяснима е реакцията на Коня на хан Крум, защото онзи така ще лежи само 5 години.

Забравих на кажа, че при 1 убийство и 1000 изнасилвания в България лежиш само за убийството, ама те съдят за всичко. Така ефективността на съда е сведена до 0 (да, кръгла нула). Време и други ресурси се губят за всичките престъпления, но лежиш само най-тежкото. Ако успееш да докараш бързо производство, пак лежиш най-тежкото, ама по-малко, правиш се, че работиш в затвора - още по-малко. И после пак си готов за нови подвизи.

ОГЛАСЕТЕ ИМЕТО НА СЪСТАВА, КОЙТО ГО Е ОСЪДИЛ! Напишете кога е приет този закон и при какво мнозинство. Когато пишете за безумията на съдебната ни система, посочвайте имена.

Браво бе! Да му режат та да му плащаме пенсия до живот! Ама и вие сте едни законодатели!...

Грешка в законодателството! И пенсията да му резнат... и топките, че да не си играе с тях докато пуква!

Все пак сме в Абсурдистания, а не в България, законите със само за платежоспасобни !!!

Този с пасатора едва ли е бил платежоспособен. Законите и контролът им са такива, че да дават предимство на тези, които не искат да ги спазват, или са толкова тъпи, че не могат да ги спазват.

Всички, които пишете гласувайте за ББ че на българите им трябва тояга...

Предлагам такива като пострадат да нямат право на медицинска помощ. У дома да мрат! И след това до края на дните до ЕГНто да им се води пояснение - рецидивист. Да загубят права в обществото. Нека след това да няма и работа ако оцелеят...

Не става и така, ако го оставиш на самооцеляване, ще тръгне да краде и да убива....трябва да е ясно, че това са изроди които не заслужават шанс, интегриране или каквото и да е подобно третиране. Помнете, че този ще влезе в затвора, ще лежи 1215 години в най-добрия случай, като през това време роднините на затритите от него хора ще му плащат престоя и храната....както и всички останали. След това ще излезе 45 годишен завършен престъпник и ще добави още животи към сметката си. Истинската демокрация зад океана има абсолютно безкомпромисни закони, които се спазват също толкова безкомпромисно. Тук демокрация се бърка със свободия, тези 3 души ще тежат на съвестта на много хора, без на изрода който ги уби...той няма такава. Единственото решение за случай като този е летална инжекция, майната ви на всички правозащитни организации, нека убият ваш роднина на улицата, че да ви дойде акъла.

До администраторите на сайта, моля да допълните и второто име на пияния шофьор.

Ако нелепо загиналите от тази зверска катастрофа бяха мои роднини,аз лично щях да се погрижа този изрод-наречен човек да го вържа и наливам алкохол в устата му докато престане да диша!!!

Много е лесно! Съдията който е постановил присъдата солидарно понася последствията. Всичко си идва тогава на местото. До като има глупаци папагали с куфар дипломи на ръководни длъжности ще бъде така!

ТОВА СА ПЛОДОВЕТЕ НА ПРЕХОДА ОЩЕ МНОГО ВРЕМЕ ЩЕ ГИ БЕРЕМ

смърт!

Тоя ако беше в затвота, другите щяха да са живи!

Да изгние в затвора.

И в допълнение към коментара ти трябва се добави, че за цивилизация говорят именно онези, които искат това състояние на нещата да се запази, защото така по-лесно се управлява природонаселението!

Защо никъде в този материал не се споменва,че този престъпник-рецидивист е ЦИГАНИН?!Или това се прави в името на т.н.интеграция на такива изроди в нашето общество?Нека смъртта на тези невинни жертви да тежат на съвестта на т.н.правораздавателни органи!

Ако си намери добър адвокат скоро ще е свободен подобно на фигуристта и оня от Варна...ако е беднюга има някаква вероятност да влезне в затвора...

Касае се за циганин, а както знаете - те никога не са влизали в учебна кола, а също и ог глоби не ги е страх - няма откъде да им ги удържат...

До " йк ". Ти недей да говориш ,че ЦЦ си прави реклама на гърба на опечаленото семейство.Явно не си гледал предаването "На четири очи" снощи.Що се отнася до регламентирането на законите за подобен род престъпления,то ще ти кажа ,че това дето са присъдили е за нарушение станало инцидентно(за първи път).А този боклук има над 20 сакции преди това ,отнети контр. точки и т.н.Значи тук става дума за рецидив и квалифициран състав на това престъпление.И затвора е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН .А такива "разбирачи" като теб (йк) явно още не разбират ,че в България Съдебната система е изядена отвътре.

Лошото е, че кретените като Стефан Антов са мноооооого!

В Телеграф пише, че е циганин пияницата гнусен

много ми е интересно какво се случи с депутата великов след като миналат година размаза един човек по пътя до Нови Искър.......

В пасата който е отнесъл този пияндурник можеше да бъде моето семейство или семейството на съдията осъдил този главоч само на пробация

Цветанов е абсолютно прав. Докато не се подменят законите с европейски и не се подмени състава на съдилищата резултатът ще бъде все така лош. Всички виждат и знаят, че в България няма законодателство и нормална съдебна система. Тук е държавата на Мафията

в огромна заблуда си изпаднал! в България има законодателство, но няма кой да следи за него. не са ни нужни европейски закони, защото с тях света отива на майната си. нужни са ни законите на Крум и всичко ще си дойде на мястото. я да ти режат крайник или главата за определени тежки престъпления па да видим дали ще караш пиян, ще крадеш, ще убиваш...и хич не ми говорете за цивилизация, защото не виждам нищо цивилизовано в това да извършиш престъпление...

И аз мисля, че европейските закони не са подходящи за едно неевропейско общество. Американските съдилища са по-добрия вариант, ако не трябва да се стига до Крумови или шериатски закони. Необходим е и контрол, който може да се постигне с военно положение, ама ние и армия нямаме.

Този изрод да бъде вкаран в затвора по бързата процедура до живот без право на помилване при строг режим.А кретените-законотворци да не се грижат само за ректумите си, а законодателно да оформят тази мярка бързо, ефективно и без възможности за тълкуване.

Вчера една пикла ми свири за това, че не й дадох да ме избута в друга лента, а тя искаше от лентата за завой наляво да продължи направо, като ме изпревари на кръстовището. И явно беше убедена, че е права, защото ми прави стойки и като ме изпревари и би спирачки пред мен. Докъде я докарахме - да ти се ерчат за това, че не искаш да засечеш друг човек, пускайки този, който те засича. .. А този без книжката би било да го побият на скоростния му лост и да го сложат да изгние на Орлов мост за назидание... Ама наистина съдът ще прецени, че не е опасен за обществото, ще го пуснат след 72 часа, и той ще има възможност пак да убие няколко човека.

Съдът го има, за да може чрез справедливи присъди да намалява напрежението в обществото. Всеки един съдия, който не постанови справедлива присъда, все едно че не е работи, и оставя обществото само да раздава присъди. Ако някой убие семейството ми, и съм убеден, че нямам шанс да започна отначало, сигурно се сещате какво ще последва за този някой ако мога да го докопам, т.е. ако не е в затвора.

Маркировката за нищо я нямат също. Като излизаш Йерусалим на Цариградско шосе има непрекъсната лента. Тия които идват от центъра и искат да завият за 'Дъ Мол' я газят редовно все едно не съществува...даже те псуват все едно ти ги засичаш. Ние живеем в чужбина и беше много шокиращо преживяване, защото тук непрекъснатата лента е все едно стена, а глобата за пресичането й е 150 евро при първо нарушение. Мисля, че за не даване на мигач беше подобна. Щом и такива елементарни неща не се спазват попийването започва да става все по-нормално. Особено след няколко оправдателни присъди на подобни нарушители. Мен в БЪлгария най-много ме е страх от придвижването от А до Б....

И аз винаги внимавам като завивам там. Има няколко такива изхода от Цариградско шосе, при които газят маркировка. Хубавото е, че последната седмица на един от тях висят полицай и дебнат именно за това нарушение заедно с каране в бус лентата преди излизане от Цариградско. Карането в бус лентата преди завиване е много често и много досадно нарушение. Дори и на опашка се нареждат в бус лентата. Обикновено след края на бус лентата се престроявам и пет пари не давам дали някой, който не трябва да е там, е в бус лентата, за да мине преди мен. Резултатът - свирят спирачки, псувни... ама не знам дали се е записало нещо в паметта.

Сега журналистите да вземат във връзка със случая интервю от някой висш маагистрат-законотворец. За толкома много нарушения трябва да се арестуват и колите и да не могат да се карат за времето на лишаване от правоуправление. А тези мутантчета лесно могат да бъдат опазтени, ако на всяко възлозо кръстовище има полицай, който само като види кой шьофира, маже да прецени дали да го спхре и да му направи пхроверка. Странното обаче е, че това не се прави. Няма никакви превантивни мерки от страна на хората, които трябва да го правят. ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО???

Все още ли никой тук не знае, че това чудовищно престъпление е извътшено от циганин!!!!

ЖАЛ МИ Е ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИЗМИРАТ ПО ПЪТЯ...........Имамам книжка от 25 години и то съм жена с кат.,,С'',тогава се вземаше книжка а не се купуваше както сега. Толкова хора които не могат и да четат имат сега книжки и то какли ги вземат ?????? вече не карам защото ме е страх от тия с/у мен или зад мен . но май ще е ме и страх вече и да се возя. ДО КОГА ЩЕ Е ТАКА В ТАЗИ Ш.... ДЪРЖАВА ????? НАПИЛ СЕ КАТО СВИНЯ И КАРА,АКО ИМА ЗАКОН ДАЛИ ЩЕ Е ТАКА , имат ли РЕСПЕКТ ОТ ПОЛИЦИЯТА ???????

за пореден път се уверяваме,че съдиите са най-големите боклуци в бг

Затвор за такива идиоти!

Тука вината вече е в законодателството и съда! Ако след толкова нарушения , не само са му отнели книжката и някаква глоба, А са го осъдили на 3 години ефективна присъда и сега ако го чакаше още минимум 15 години затвор, ДАЛИ щеше да кара пак пил???

Да.

Нещо подобно се случи и в моето семейтво, което си беше тръгнало на почивка. Удари ги челно на Околовръстното, навлизайки в насрещното платно, шофьор с отнета книжка и условна присъда. Избяга от колата, но със свидетели беше доказано че е шофирал той. И въпреки всичко, познайте, на 1-ва инстанция го осъдиха 1 година ефективна присъда, но на 2-рата - отново условно, поради младата му възраст /31 годишен!!!/ и го пуснаха да трепе по пътищата. Иначе помня един случай, в който осъдиха ефективно - пернишката шофьорка, която уби три деца, едно от които беше дете на окръжен прокурор. За жалост гилдията от съдии, прокурори и пр. има съвест само за собствени деца...

Този трябва да лежи до живот.... ако пак го пуснат с 1 година пробация или 2 години условно ще е пълна гавра.