Оставка на естонски министър, карал бързо с алкохол в кръвта

Естонският министър на държавната администрация Яак Ааб подаде оставка след като го заловиха да кара с превишена скорост и алкохол в кръвта.

Обратно в новината

Коментари - Оставка на естонски министър, карал бързо с алкохол в кръвта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нашите министри, като карат пияни и убиват, дори не ги разследват, какво

Боже ... 0,28 промила и карал със 73 км/ч ... и подава оставка, и се извинява, и се разкайва!?! Този и българските политици ... май са от различни планети.

Кога нашите политици ще покажат такова поведение. Какво трябва да направят за да се засрамят и да подадат оставка. Може би когато ..... не знам какво трябва да направят. За тези 28 години се нагледахме на какви ли не оправдания за действия и поведение несъвместими с такива на политици и управляващи. За съжаление си ги търпим и избираме същите....

Е не много: Този имал алкохол в кръвта- нашите имат кръв в алкохола! Този карал с 73-нашите с газ до ламарината! Този си подал оставката-нашите чакат да им я поискат!

Бат Сали като го спряха от КАТ стана национален цирк хахахаха и после няква условна

Районният съд в Козлодуй е върнал на работа Караджов, след като той беше уволнен заради скандален видеоматериал, в който заплашва полицай. Според решението на съда Караджов е отстранен от работа незаконно и той трябва да бъде възстановен на поста си, както и да получи обезщетение в размер на близо 16 000 лв. Съдът разпореди и шефът на охраната в ядрената централа да получи сумата по съдебните разходи, която възлиза на 1 700 лв.

Ако имаха тази доблест и нашите управници - да сме останали без тях...

Естония е една малка държава практически лишена от природни ресурси. Факт е, че в средните векове когато са се биели за всяка територия, датчаните просто са я зарязали. После там са се подвизавали шведи, поляци, германци, руснаци, но никой не се е борил много за да я задържи. От както е в ЕС с разумно управление и малко чужда помощ страната е с доста приличен стандарт. Явно властимащите там са от друго тесто.

Хапчетата си взимай- ако ЕС ги е оправило значи и толкова са оправени.

Не се гаси туй, що не гасне. Не се срами туй, що е лишено от всяко чувство за срам.

На вниманието на г-н Борисов-алоу,а какво става с министър Московски!!!!!

Абе да го поканим да стане министър у нас. Те наште морал нямат.