"Алфа Рисърч": Управляващите губят инерция

ГЕРБ намалява с 2.3% електоралната си подкрепа и комфортната си преднина пред БСП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

малеййй, курнелия сигурно е получила орг.азъм като е прочела това! което означава че утре ще е в добро настроение!

Тъп народ всички са бивши агенти на дс защо го позволяваме народе тъп

Алфа рисърч не прави много добър сърч, че инак резултатите ще са катастрофални. Управляващи които си натискат парцалите да управляват дълго могат да изпуснат влака, с който имат шанс да избягат. В момента "недоволство" е сменено с "омраза", а то там до "гняв" и "ярост" нивата са къси.

"Някак неубедително е НЕСТАБИЛНА коалиция да произвежда СТАБИЛНОСТ в обществото." Мне, властта твърди друго за коалицията ;) Томислав Дончев; Екатерина Захариева; Лиляна Павлова; Боил Банов; Красимир Каракачанов. Отличници :) По какво?!

Инерцията я губят от завоя крй СВОГЕ.

Интересно ми е кои точно са "анкетирани" ? Фен групата на Бузлуджа докато е преглъщала кебапчетата бавно та да се не задави ли ?

Дочувам , че Красе почнал да тренира и скоро ще го видим да прави коремни и той :-)

Единственото, което за сега крепи власта е липсата на алтернатива. По-скоро липсата на видима и публична алтернатива. Ясно е, че дори да има такива алтернативи, то те не са допускани до медиите и медиите до тях. Но това може да изиграе лоша шега на хитреците властници и кукловодите зад тях, защото налягането в котела опасно се покачва. Току виж станал взрив, който може бая да ги попари и ощави. Кражбите и неграмотноста в управлението и администрацията са на силно рисково ниво. И това, което прониква до нас из зад завесата е само част от зловещата картинка.

добре де, не е получила орг.азъм, и утре ще е крива както винаги! клима.ктериум - няма олга..зъм, има мощни топли вълни!

Поредното поръчково "проучване", платено от враговете на ГЕРБ и България! Реалността обаче е различна - структурите ни в цялата страна се разрастват и доверието към правителството на ПП ГЕРБ се увеличава с всеки изминал ден, защото за всички честни българи е ясно, че без ГЕРБ България е обречена на тотална разруха и турско-комунистическо робство!

Време е за избори май с тези увеличения на данъци сега пък и на старите коли пак удрят най бедните но мисля че богатите са по малко така че избори и тва е ...това просто не е държава ...не се търпи...избори...!!!

Споко , още две години и нещо има до избирането на Боко4 .

Нормално е ГЕРБ да губи подкрепа, но БСП втора политическа сила е проява на мазохизъм.

Нали за алтернативи говореше?

Хаха, яко!

Говорех, че не виждам такива. Ти виждаш ли?!?

Те са втора само по платените социологически сводки. При евентуални избори, я прескочат четиритях процента, я не което е по - вероятно.

Тъпо

Абе ти на какви вещества си? Ако го вярваш това, което си написал, значи си рядко тъп. Ама ако наистина си член на Герб, това обяснява доста неща. Ако не го вярваш, а само дращиш - значи пък си лъжец. Та какъв си ти не разбрах?

Ако не побързат с изборите и Герб и другото БСП ще се спихнат до едноцифрени проценти. Което само по себе си е прекрасно. Дай боже.

И само да те светна, като употребяваш едни такива силни думи - врагове, робство и т.н. Враговете на Герб са Герб. Враговете на България са Герб и другото БСП.

Но пък за сметка на това факт .

Боже с главна буква, смо.тльо!!

преднината на БСП по нанадолнището!Алфа Рисърч е измислена от комунистите агенция която отразява техните мечти или по скоро лъжи...или обратното!

Що да е с главна?

Абе подигравайте се вие, казвайте на социолозите червен кольо и пембен петко....:))))))))))) .....ама когато видите тлъстото баце да гледа като бай Тошо на 10ноември, докато цецо цървула го обвинява във всякакви грехове--------да не се чудите!;))))))

Ако се приеме увеличението на данъка за стари автомобили Бойко си заминава,гарантирано от ГЕРБ.

Алфа ДРИСЪРЧ като махнете400 000 чиновнически пърдялници с тяхните роднини и циганите то СУДЖУЦИТЕ няма да прескочат и 4% та граница!!!!!!!!!!!!!!!!

са тия хора, които по каквато и да е причина дават положителна оценка на каракачана примерно??? Единственото обяснение е че сега всички млади пият наркоман - хаха ;)

Новата партия, която плаши системата е Възраждане

..Л Павлова на какво е министър????.

На скьпте маркови чанти и на дебелариумите

АМЕН а дано

Алфа Рисърч да не бърка ИНЕРЦИЯ със СВОБОДНО ПАДАНЕ !

Логичен, но за съжаление, с прекалено бавни темпове завършек на нещо, абсолютно непотребно и вредно за всички обикновени и отрудени българи. Кьор софрата свършва, както свършва и народната любов към най- карикатурния управленчески тип- не образ на мильо от Банкя!

Навършиха се 30 години от действието на "ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД'', от 1988 година. Въпреки, че "програмата" е секретна и обявена за "Теория на конспирацията", резултатите са повече от явни: -1989 година - "Голямата екскурзия" и 10-то ноемврийския дворцов преврат, начало на ДЕМОГРАФСКАТА КРИЗА -1990 година - икономическата "ПРОГРАМА НАРИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ", начало на ИКОНОМИЧЕСКАТА КРИЗА - 1991 година - ЛИКВИДИРАНЕ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО - 1994;2001 година - ликвидиране на промишлеността -2001;2018 ... години - ликвидиране на здравеопазването и здравословното хранене, системата на образованието за 80% дебили "СИСТЕМАТА НИ УБИВА!" чрез ХУМАНЕН ГЕНОЦИД: - емиграция - чалгизация - циганизация - миграция - мизерия - корупция - безнаказана престъпност и т. н. Такава е реалността, подменяна от FAKE NEWS, демагогия и цензуриране.

Поръчковите изследвания отново ще бъдат изненадани при едни не особено вероятни извънредни избори. Най-голяма сила на ГЕРБ дава вероятността БСП да дойде на власт.

На нищо не се надявам. Това казвам - при алтернатива БСП, печели ГЕБР. Трябват други.

Таз агенция на кой другар е.

и на Герб.

Не се надявай. Същото се говореше покрай разширяването на зоните за платено паркиране в София и бутането на незаконните гаражни клетни. Обаче Фандъкова тогава само увеличи подкрепата си. Същото и с увеличението на цените на билетите.

А ДПС как е? Че по едно време, аха бяха изпреварили БСП.

Ако Корнелия с шутовете, се докопат до властта , това означава ,че е идва краят на България.Тия за нищо не стават, защото са лаладжии и популисти.Най вероятно е отново да се здушат с ДПС, да реанимират Кобурга ,да разсипят икономическата стабилност на страната ,като ни пробутват отново лозунгите от сорта "Дайте другари ,всички заедно да дадете" и други алабализми.

Някой в тази държава може ли да обясни на какво е министър лили павлова? Да не би да отговаря за запасите от свинска мас?

Dir-a колко ви плащат за цензурата???? Кажете си, не се притеснявайте. Мекерета долни.

дано се гътнат по скоро

чета ви глупостите и пак стигам до извода, че по-тъпо парче от българина няма, пак гласувайте за бате ви Бойко и за кака ви Корнелия, нищо че са в кюпа, мъжа и на Корнелия работи за Лукойл, така де, всичко е фалш, а пък тия псевдо патриоти и атакисти са най-големите боклуци. Истината и надеждата е в дясното, но българина няма как да го проумее, затова плочките ще стават все по-хубави, катастрофите все по-зрелищни, кражбите все по-големи, а всични ние все по-бедни и болни.

Спасението не е в партии и политически сили, които са обикновени мафиоти и крадци. Решението е "на върха на копието". До там са докарани нещата от нашите другари от всички политически сили.

Забравяш ролята на възпитаника от Вършец. Купуват се и избори. От избори и гласуване нищо не зависи. Направиха експеримент с изборите за Президент и още съжаляват.

Управляващите губят инерция..................... ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НАЙ НАКРАЯ ДА КАЖЕ НЯКОЙ ЧЕ .......КАРАМЕ ПО ИНЕРЦИЯ ..........ЗНАЧИ СЕ ДВИЖИМ НЕ НАГОРЕ , А ПО НАНАДОЛНИЩЕТО..........ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРСИМ ДЪНОТО !!!