"Алфа Рисърч": 48% са "за" ротационния кабинет, ГЕРБ и ПП с няколко пункта отлив на избиратели

Президентът Румен Радев запазва най-високо доверие измежду институционалните представители, но рейтингът му ерозира значително

Обратно в новината

Коментари - "Алфа Рисърч": 48% са "за" ротационния кабинет, ГЕРБ и ПП с няколко пункта отлив на избиратели | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българинът си е с робски манталитет. Все чака някой да го "оправя"...

Не ви ли омръзнаха платените съобщения?!

При всяко управление на “Продължаваме Промяната” България става реалити тип “Ергенът”, в което вместо булка се търси работа за семейство Лорер. Безценни кадри са.

И, за колко хиляди ги докарахте тези 48%? Защото, аз познавам доста хора, но не и такъв, който да одобрява тези еничари. Те предизвикват не просто неодобрение, а дива и първична омраза.

тези двете части на т.н. правителство ги подкрепя почти 20% от бълагарите. Е,от тези ли 20% ги одобряват 48%. Нещо не се разбира. А като се признава и факта, че вече ги напускат гласували за тях, колко % всъщност ги одобряват изобщо. Ей, тъй за баджанака питам, оти он е скромен и мързелив, опс. притеснителен.

ПП-ДБ няма и 5 % да вземат сега при избори, те 20% им дават! Плюят ги хората, те ти викат, че дъжд вали! Дира, погледнете коментарите на хората, преди да публикувате тези глупости! Благодаря!

Поредно поръчково проучване. Не познавам нормален човек който да одобрява кабинета на националното предателство

никого и на нищо не вярвам. В Р Б всичко е лъжа.

Защото сте идиоти. Ваксинирахте ли се като Копейкин и партията му?

трийте, трийте, мръсни американски подлоги! Повръща ми се от дир.бг

много по - вярно е , че са абсолютни руски подлоги.

Днес ми изтриха 2 съобщения, какъв е Тагарев.

Това значи ли че сайте е руски? Изтриват те понеже си писал псувни и ругатни

Лъжете, бе! Кой ще ви повярва!? Това правителство е на ПОСОЛСТВО-ТО и само козяците го одобряват и са "за"!

т. н.козяци са много повече он русофилистиците.

ще ти се ана .... надали

Престанете с простотиите. И на уличните кучета е ясно, че ако няма Ала Бала едните въобще няма да влязат, а другите са с максимум 15% заради купената и раздута местна администрация.

ДА , АМА НЕ!

По принцип социологическите агенции, като част от мейнстрийма, лъжат като за световно. Но в случая дори и те срамежливо са принудени да признаят отливът на избиратели от главните "евроатлантически" партии. И това е началото.

НАДЯВАЙ СЕ , АМА НЯМА ЗА КАКВО .

Не разбрахте ли, че у нас няма избори, всичко е ала бала, казаха ви го, а вие продължавате да ми цитирате грешни данни!!!!!!!!!

Най-подходящ за министър-председател е Копейкин. Направо джендър. С късата си пишка ще мине и за жена с по-голям клитор.

Няма такова нещо! Това е очеизвадна лъжа! Да, има някакви хора, примерно като майка ми, дето нон стоп гледат телевизия и са облъчени ЯКО и затова смятат, че трябва да има "редовно" правителство, "щото иначе лошо". Разбира се дори и те не харесват управляващите, но така смятат, защото са го чули по телевизията, а щом е казано по телевизията значи е вярно. Но те не са половината от хората, в никой случай! Добре е, когато агенциите лъжат, да е с мярка. Ако е 25%- направи го 30%. Но не да го завишиш на 50%.

Защо позволявате на Алфа Рисъч да лъже , като Народа протестира срещу това Правителство на Посолството ! Ние Милиони Българи сме против Правителството на Посолството !

първо, апфа ресърч са най -сериозната и познаваща агенция до сега и второ и вие "българите" /рашистите/ сте сама стотици , но добре платени и много шумни и нагли.

Засега - да , това може бъро да се промени, ако ПП издигнат кандидат кмет Баѝкушев - потомък на комунисти!

изпуснали сте запетаята 4,8% са за....

През 2018г. одобрението е било 59% - https://alpharesearch.bg/monitoring/28/ Сега одобрението му се е свило до скромните 33% - https://alpharesearch.bg/api/uploads/Articles%202023/29%20Jun%20-%20Political/Clipboard04.jpg п.с. Последната графика на Алфа рисърч е твърде щадяща за Радев, както и дописката на ДИР.

Отдавна се знае, че камъни се хвърлят по върховете. Но те си остават върхове. За съжаление на хвърлящите.

Алфа Рисърч е агенцията която никога не е познала нито един резултат от избори! Боряна Димитрова разтяга мнения ,зависимости /лични/ с часове, без нищо съществено ! Сбъркала си е професията госпожата!

точно обратното

И как ще управлява успешно правителство , което е с 20% подкрепа, а НС , което се готви да променя Конституцията е с доверие 8 % !? Само да припомня, че на времето правителството на Жан Виденов подаде оставка, защото доверието към него спадна до 33% !

Хрумна ми нещо - направете едно проучване какво е доверието на българите в социологическите проучвания и ако не ви е срам, публикувайте резултатите!

Много добра идея!

Лъжа, нагла лъжа, статистика!

... опааа- СТЪКМИСТИКА!!!

Безумното поведение на управляваната от САЩ и ЕС Коалиция ППДБ+ГЕРБ, това че ни бутнаха във Чужда война, предават и продават всичко, ....това малоумие ...бързо изкара на показ у всеки българин историческия Патриотизъм,любов към България и русофилия ! След това явно възраждане на Германският ЕС фашизъм и Диктатура от САЩ българите станаха Възрожденци! Отново! Сега робството е Западно!

Опъват ме ежедневно на козяк черни паламарки. Вече като пръдна и се насирам.

Гела извади всичкото смрадливо бельо на тия лай.на. И на ППДБ и на ГЕРБ. Перачи, праскачи, и най-обикновени пеераси.

добре, че сте малцинство...

Така ли казват по продажната телевизия? Нищо, вярвай си.

Това не е ли Козяк рисърч кой вярва на тези ?!

Социолози, престанете да дразните хората с платените си публикации, че ще останете без професия! Никой не ви вярва, включително и политиците, защото знаят, че всичко в нашата държава вече е въпрос на договорки с посолства и посланници! Грозно е в такива времена да ниманипулирате допълнително! С какви хора си правите проучванията? Да ви се не видят и методиките и анализите и грантовете, злощастни нагаждачи!

Ко речи? 48% ама каъо цъфнат налъмите! Манипулатори долни

Подкрепата за ГЕРБ я разбирам. При тях поне държавата вървеше и икономиката растеше, въпреки всичките проблеми. Но подкрепата за ПП-ДБ не я разбирам, честно казано. С какво тези хора са заслужили да са на власт?

Много по добри сме от и във всичко.

Е еквивалент на поза 69. В случая два джендъра си облизват нечистотиите и чегъртат малоумните им гласоподаватели отзад.

Теб нали те опъват кръшни кадировчета сутри в пасоь посерко , кво ти бърка ?

Не съм фен на твоите извращения.

В знак на добра воля за общото писане на конституция с ДПС - Кирил Петков ще приеме мюсулманксото име Шарлатаноглу

Еййй Възрожденците пак ревнаха.... Ами що не гласуваха за вас останалите хора бе тъпанари ???

Ей гълтач… Всъщност името ти говори достатъчно

48% от анкетираните , депутатите и роднините ли им са , че по скоро ще трябва да се молят да съберат дори 25% от улиците ( и това им е много).

Тъкмо се чудех кога ще пропълзят и социологическите ибрикчии, за да ни обяснят видиш ли колко народа одобрявал управляващите. Ай сиктир!

Ти нали си гълташ капейке , кво ти бърка ?

Алфата на лъжата.

няма как да е вярно, просто за хора с малко в главата горе: Практически означава че всички избиратели на ГЕРБ, ПП-ДБ са доволни... общо на изборите имат да кажем 50-51 % Няма как

Само по коментарите ,може да се направи статистика колко % е подкрепата ...за платените агенции още повече !

Хич, ама хич не ме интересуват платените "социолози". Пилците обикновено се броят на есен.

Точно така!!!

Именно, на есен ще е важно кой брои а не кой гласува

Според мен е много съмнително само 13% да смятат, че правителството на ПП, ДБ и ГЕРБ е вредно за страната.

Пак според същия рисърч няма никакъв смисъл от нови избори, защото резултатите ще бъдат същите!

така е , като има ала-бала с президента и машинки , и като всичко е скрито покрито, ще сложат когото искат.

Като чета, че Бойко Борисов успял да запази личния си рейтинг, бих казал, че става дума за някакъв невероятни цифри в рейтинга, пък то... 20.5% положително и 55.6% отрицателно отношение! Дотам сме стигнали с тези "управляващи". Едва ли не трябва да сме щастливи с 22.5% одобрение! Реално тези хора са за затвора, но все още ни "управляват". Докога?

Стига сте лъгали боклуци, стига сте погазвали демокрацията, стига тоталиризъм и всичко против волята на мнозинството от хората

48% Подкрепят правителството, но може би имате на предвид електората на ПП и ГЕРБ, най вероятно в такива групи да е правено проучването.

Шило

Всъщност, тези 48% от каква чмаст са- от тези, които въобще подкрепят правителството и са съгласни на ротационния вариант, или обхваща и неподкрепящите правителството?

Обхваща най-вероятно каква част от гласувалите на изборите за ППДБ, още не са се отказали от тях с държавен вестник.

В тези 49%, колко алабала влизат?

Шило

С други думи, правителството за няма и месец, среща подкрепа под 50%. След още един, ще е подкрепено от 30%. Да чакаме ли подкрепата да стане отрицателна величина?

Това е точно "ала бала". Справка Кирчо.

Най-новата аксиома: Не може да има проучване на Алфа рисърч, което да показва негативни резултати за ГЕРБ и за тези, с които ГЕРБ се заиграва в момента.

7% +АЛА БАЛА Всичко останало е манипулация.