Бивш висш прокурор обвинен с Алексей Петров за ”Октопода”

Алексей Петров се яви днес за пореден път в Националната следствена служба (НСлС), за да му бъдат окончателно предявени материалите по делото, по което е обвинен за лидер на "Октопода".

Обратно в новината

Коментари - Бивш висш прокурор обвинен с Алексей Петров за ”Октопода” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бравос на разследващите! След толкова време - изрезки от вестници. Ще взема и аз да се кандидатирам за следовател. И вестници мога да чета, и изрезки да събирам, а пък на съчиненията по картинки съм направо БОГ!!!

ей,че много специалисти,какви квалификации,колко решителни хора!!просто да се чудиш ,защо държавата е на този хал!!влезте в управата и във съдебната система да оправите нещата,не само да лаете !!

Алексей,ако победиш мафиотите от ГЕРБ ще ти издигнем паметник преживе! Да не говорим за целувките, които ще получиш от нормалните млади българки! Давай, Алексей, ние сме с теб!

Уф, как ша го целуваш тоя ма? Мен не мъ брой. Виж му мутрата!

Защо всички се правите на ощипани като знаете че това е междуличностна разправа от позицията на силата. Не може хем да си лоялен гражданин и в един момент да си престъпник според квалификациите на един и същи човек - ББ. И двамата се познават много отдавна и знаят кой какви ги е вършил, но в момента единия разполага и с власт и е решил да си разчисти териториите. И ББ и АП са един и същи "калмар"

Цялата същност на този човек е изтъкана от рекет и заплахи. Той непрекъснато демонстрира това. Той е вече ясен. Защо е нужно да се тиражира всяко негово кихане не знам.

как този идиот не се намери накои да го сложи на мастото му.Престапник от класа,отвратителен е само като го видиш на снимка.Загрижил се завала за другите.Ех, Българио,до кога ша тарпиш,мафиотите,де да си нчкаде другаде не схе излезнете от затворите....

в страната на ника ти до преди години мафиотите бяха търпяни и не бяха в затворите, така че не ми я давай Америка за пример

Цецко ще ходи и зад решетките ако трабва да сме точни !!!

Тоя са го ритали по главата - първо като малък, после като умен.

Резидент на МОСАД в България. Работил активно по подриване устоите на нашата държава. Саботирал всички опити за разследване на ЕВРЕИ. Вербувал агенти за МОСАД от служителите в ДАНС. Отявлен враг на България.

май трябва да съберем в дрънголника и Алексей и Бойко и Цветанов и Петков(Румен) и Овчаров и Костов (Иван) и Софиянски и Доган и.... оххххххх няма да ми стигне и времето и мястото да ги опиша!! Даааа май трябва военна хунта да вземе власта, но ...за нещастие нямаме умни и отдадени военни лидери като ..Пиночет да оправят страната!! Какво да правим? - Да бягаме от България..колкото се може по далеко и по бързо и ...да си сменим имената за да не ни свързват с това престъпно и мафиотско племе - "българите" и мафиотската държава България !!!

Пропусна Гоце, но предлагам да простиш на Станишката, той сега се води, с извинение, млад баща.

Килия... вътре - Петров, Цветанов и граждани от ромски произход. Познайте КОЙ и ЗАЩО ще пере чорапте на всички:)))

Тоя глиган,няма ли кой да го постави ,там,където му е мястото..в пандиза...Според него Борисов се е "самономинирал за кандидат-президент"...А той като е номиниран не за кандидат,а баш за затворник..Кой му дава трибуна да ръси простотий..Не е ли очебийна тая фриволност ??И кой му я позволява ??

алексеи е голям пич !!!!всички които го плуят са просто смечнизи !!!! да ми каггат тогава за 9-те апартамента на зезко честака и банките на бате ви боико !!!????? маи и те не са много хрисими а??/

Алфашанже,ти евреин ли си че не можеш да пишеш на български или си завършил килийно училище?

ДИРааа СТИГА СВЕ ЦЕНЗУРИРАЛИ МНЕНИЯ. Къде ми е РЕПЛИКАТА срещу KGB???? В нея нямаше нецензурни думи, а мнение което май не ви оттърва. Има закон за звободното слово, а не закон за цензурата.

Не ме интересува бъдещето . Тогава ще му мислим .а сега е време ти да си в затвора. Започвам да си мисля че най добре е да измрете ,защото вие няма да влезете никога в затвора

добре, ама защо си затваряш очите и за другата истина

.... каза настоящ клиент на съда.....

Много е вероятно от българския съд да не получиш заслуженото!Но от Господ със сигурност ще го получиш!Изключително си жесток и нагъл!

към всички мижетурки плюещи ПЕРОВ никой не го познава а го коментирате и при соц бяхте боклуци и сега сте същите АЛЕКСЕЙ има такава информация специално за ББ и цецо селянчето че ще настръхнете

как ли се е сдобил с тази информазя? откаде ли? ако я има засто не я показе? не го познавам но досега все си говори в бадесто време. гледал сам го по тв и до сега един смислен отговор не е дал, но и зурналистите и техните вапроси... искаш като петров ли да те управливат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ами като работите заедно как няма да имаш информация???

като знаеш защо не я опишеш

Петров е такъв какъвто ни го представят медиите, Борисов също етакъв какъвто ни го представят медиите. Медиите в тази страна не са свободни, така че да не си изграждаме мнение за някого по платени публикации

Ти пък от къде знаеш каква информация има?Да не би да си Патрашкова или Дачков?

и престапниците барзат да им минат делата при тези цадии-тарговци. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не прескачай...! Първо ти влез в затвора, пък после ще видим кой е следващият...

Голям страх го тресе престъпника от специализирани съдилища. Те свикнаха сега да нямат страх от поставените от тях хора във ВСС и да правят каквото си искат. Половината Виш Съдебен Съвет от хора на Гоце, другата половина от хора на Доган и партията майка БКП тоест пак от Гоце. И айде да крадем наволя. Така е вече 20 години :(

Престъпника, доц. д-р Тракторов е много ербап. пред съд доминиран от кадри на бСП и доносници на ДС. Я да го бяха изправили пред един нормален американски съд. Същия дето остави в ареста не кой да е, а Доминик Строс Кан. Да го запрат в кауша при манафите, пък тогаз да видим. на третия ден ще почне така тънко да преде, пък и всичко ще си каже. И това дето е правил и това дето не е. Постепенно ще промени тоналността на пърдене от цуг-тромбон, през бас-саксофон, та до корабна сирена. И като започе да се насира спонтанно (те манафите си знаят работата), всичко ще си признае. А на ЦЦ много да не придиря. Сега, доколкото знам той е подсъдим а не ЦЦ. И самият факт че един престъпник в следствения арест си позволява такива волности говори за невиждан синдром на безнаказаност. и как иначе - той има височайшата подкрепа на самия агент Гоце и цялата висша номенклатура на БСП. Ами то така е - както казват французите "които си приличат се привличат". На престъпник като доц. д-р Тракторов, най му подхожда компанията на други престъпници от висшия ешелон на БСП-то.

А.Петров е 100 ПЪТИ ПО УМЕН ОТ Б.. БОРИСОВ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ ХОРА ВИЖДАТ ЧЕ Е ТАКА!!!

дран-дран

Прав си. Петров спечели битката с Борисов, фактите са очевидни, правителството не е никак инициативно в борбата с другата престъпност(едната е на власт). Ако Петров бе премиер, сега Борисов щеше да е в съда, и двамата са си мутри само че на различни позиции. Когато Рапона не е на власт ще трябва да обяснява думите си по онези телефонни разговори, които вече всички забравиха

Помака е голям смешник.Той за какво се има.Нали ние ги избираме.Като му гледам мутрата не ми вдьхва доверие-злобар и мафиот с бяла якичка.Много взе да говори.

Няма толкова простовато-аграрна муцуна като тази порезаница...

Ал Петроне пак е получил медийна изява - "колкото повече, толкова повече".

Тази миловидна физиономия все се подава отнякъде и все говори за някакъв съд.

Е, ако е клиент на същия съд, който съди и теб, може да е спокоен;о) То съда според клиента...

Гоцко не се ли е изказал или поне някой празничен салют да е дал!!!

и тоя турук щом изскочи от блатото, яко сме ги объркали комунетата, като псуваме Боко! Помислиха, че ТЕ ще ни яхат! Не бе, не! Не сте разбрали измитайте се на висока скорост, че ни писнахте вичките!!!

Някой ден.... всички ще бъдем клиенти на Орландовци! Така,че да говорим за днес! Ако имаш нещо- дай го!