Алерголог: Абсурдно е да се твърди, че ваксините съдържат отрови и радиоактивност

Тези, които са имали странични реакции при други лекарства, е хубаво да бъдат консултирани със специалист и да се направят тестове

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В някой държави започнаха да раздават ваучери, таблети и т.н. раздават десетки милиони само и само да се ваксинираш, а за допълнителни легла в болниците не се дава нито едно евро.... иначе плашат стадото, че няма легла..... няма логика да искат да сме здрави и да не се харчат пари за болници, а да раздават пари за да се бодеш.....

Не е проблема в допълнителните легла. Проблема е, че всеки доктор си има капацитет и физически не може да смогне да стигне до теб, ако си на допълнителните легла. Хайде мислете с горните си глави най на края.

На 4ч:21мин:41сек на следното видео (обърнете внимание кой го е поставил) има една таблица, на която са дадени убитите от ваксини спрямо спасените от смърт от ковид. Даже според Пфайзер отношението е 5 убити от ваксината срещу един спасен от ковид. За старческите домове срещу 6 умрели след ваксинация стои един спасен от ковид. https://www.youtube.com/watch?v=WFph7-6t34M Може след 2 месеца за това да се чуе и в България. Ама засега вие се ваксинирайте ;)

Пък във ваксинирана Австрия, за вчера има ЕДИН починал. Докато в антоваксърска Бългаия - 138.

Експертите го казаха, от Ковид не се умира, умира се от инсулт, инфаркт, пневмония и т.н. Колко жертви има от Ковид си е просто избор на съответната държава какво да пише.

Знаех си е скапаните австрийци послъгват! Нека мрът!

Напротив, много по-малко са умрелите в чужбина. Засега има само един случай на умрял с непосредствена причина ковид19- оня служител на бензиностанцията, когото го застреля един, на когото направил бележка, че му е смъкната маската. Всички други умират "с ковид19". Дори и ония в Израел, които имат 3 поставени ваксини.

Кое точно му е официално на това видео? Някой е качил видео и това го прави официално!? Това е народа вече, без гънки в мозъка, без възможност да мисли логично. По цял ден скролваш нещо ми се струва.

Страната на сухите съчки.

най-абсурдно е,че естествения имунитет е анатема за медицината. Абсурдно е здравите хора да са враг номер едно на планетата. Абсурдно е да се насилват хора да се дупчат с нещо,което не е изпитано.

естествения имунитет идва след като преболедуваш. Ако беше толко безопасно да се боледува хората нямаше да си слагат ваксини.

Така е. И след като човек изградил нещо по естествен път е практически с имунитет защо се насилва да се боде с препарат? Който смята,че ваксината ще го спаси може да се ваксинира. Така беше и с грипните ваксини до миналата година.

Ако сме на последно място в ЕС по ваксинирани, кой е човека, който е бил насилван да се ваксинира?

а турайте ми минуси, ега ви не тръшне вироса!

...абсурдното е ,че са ти дали диплома !

Анти-ваксъри. Информирани само чрез Фейсбук. Затова сме на този хал. Но идва и зима, отделенията на болниците ще се напълнят. За жалост.

Нали имат всички задължителни и тествани десетилетия за безопасност ваксини, как са антиваксъри тогава?

И тези ваксини тествани с десетилетия, как се "тествани" според теб премъдри ми коментароре ... в/у хлебарки ли? не, просто се използват и се събират дани за страничните реакции, имунитета и т.н. и настоящите минаха през тестовете задължителни за всяка ваксина - първо малка група, после по-голяма, после още по-голяма ... ще бъде откровен - омръзна ми да живея сред супер прости хора, които ги мързи да си напънат поне малко мозъчето!

Според изказване на Фандъкова преди седмица, Ковид оделенията още тогава бяха над 2/3 пълни. Все пак за най-видните антиваксъри като Мангъров ще се намери VIP стая в Правителствена болница. А стадото си знае. Ще се самолекува, пък който оцелее.

Това,че Фандъкова казала нещо,не означава вярно с истината.

ми, добре

Как доц. Мангъров ще е антиваксър, като винаги е защитавал ваксините? Това срещу ковид не се ваксини, а експериментални препарати.

Ще се напълнят с ваксинирани:))

Ти кЪФ си бе, и откъде се информираш. Имунолог ли си. патолог ли си. ФБ поне представя и други мнения, а медиите само едно - това, за което им се плаща.

И ни е по-удобно да вярваме на другите мнение на анонимниците от фалшивите профили на Фейсбук, вместо на учените, които застават с името и титлите си зад казаното от тях. Прост народ = беден и болен народ.

затварям и повече няма да чета. Ясно е че има яка агитация за ваксиниране.ПЛАТЕНА. :):):):):)

Платена е баба ти. Или на нея са и плащали.... Аман от конспиратори .....

чакайте бе ,още не съм затворил и веднага се изцвъкали двама :):):):):) страшни сте

1, те имат отговор, преди да са чули въпроса, затуй.

Какво АЗ лично ще спечеля, че да си губя времето да те убеждавам да се ваксинираш? Или какво ще загубиш ти от това? Много ми е интересно и защо някой ще си губи времето да виси постоянно тук, за да убеждава напълно непознати да не се вакснират? Той също не печели нищо от тяхната (не)ваксинация.

Аз зададох тия въпроси - защо е тази хиперактивност на противниците на ваксините ? Някой плаща ли им ? Един ми отговори, след като първо ме напсува, че го правел за доброто на човечеството и за такива "лайна" като мене. Е - как да не повярваш в добрите намерения на такъв човек !

Абсурдно е да ви гледаме как се кривите и си плюете в лицата, ама на - правите го.

След като е абсурдно и са толкова безопазни, защо Агенция по лекарствата на САЩ преди дни отказаха искане за трета бустерна доза?! И защо твърдят, че има риск от МИОКАРДИТ особено при РНК ваксините?!

Какво ми слагаш минуси, това са реални факти! вземи прочети! Дори високопоставени служители, които отговарят за ваксините в САЩ напуснаха преди дни! Не чете простият народ! След втора доза има риск от миокардит и поради тази причина отказват трета доза!

радвам се, че още хора се интересуват от случващото се. Бъди здрав.

А кой го твърди? Сами си измислят нелепи конспирации, за да си ги разобличат сами и да се присмеят на скептиците. Съвсем други са проблемите с ваксината и основният е, че закачиш ли се - няма откачане, защото организмът губи способността да си създаде естествен имунитет. Това те обрича на доживотна зависимост от ваксината. За рисковите групи, които бе друго са с компрометиран имунитет, ваксината може и да е спасение, но за здрави млади хора...

ти си като Мангъров бе, ваксинациите започнаха преди половин година и хората не знаят колко дълго ще държи имунитета от тях, а ти вече знаеш и какви ще са последствията

Да съм като Мангъров по тези въпроси, за мен би било комплимент. Уви, делят ме един вагон учебници да го настигна. А ти като кой си? Като рутер на wi-fi дето само предава сигнала нататък?

никакъв комплимент не е, хората влагат време и средства за да разберат какви са последствията от вируса и как да се предпазим от него. Опита ми на дипломат ме е научил да познавам кой знае какво говори и кой плямпа колкото да не заспи. А за рутера запомни от мен, той не предава сигнала само нататък, а в двете посоки!

Поздравления за коментатора долу, който написа милЯрди! Цял ден забавление :д Като пУмияр, идващо от Пума

Има световна конспирация срещу бг. Всеки иска да избие този велик талантлив народ, да прави пари от него, да го трови :д

Представи си колко сме го вкарали на останалите още в древността, та от тогава не жалят сили и пари на българина да му е зле! Те са забравили вече причината, ама борбата е да ни е зле и все по-зле да ставаме.

Е как? В бг пълно с учени аматьори които са по способни и от нобеловия по физика за тази година:д

Ще е хубаво да ви върже и да не образувате тромб ама иначе са безопасни

2.5 милиарда човека са ваксинирани против Ковид19. НЯМА по-широко тествана ваксина от тази.

ваксина така не се тества, трябва време, а не фукане, че си набил инжекции на милярди мишки.

Ако химикалката ти е зелена, каква е вероятността да ти се преобърне автомобила точно на Орлов мост?

ми ако искаш може да изчакаме 15-тина години за да се изтества хубаво . милярди ....

То тромб можеш и от ракията и сланината да хванеш...

мой близък има тромбон, това същото като тромб ли е?

Ясно е - или си слагаш препарата или не! Въпрос на личен избор. От тук на сетне само времето ще покаже кой прав и кой крив.

Самият факт, че Европейската агенция по лекарствата освободи производителите на експерименталните препарати от отговорност за проява на странични ефекти, защото са в изпитателен период говори много.

Няма такова нещо, стига лъга. Няма никакво освобождаване от отговорност. Колкото и да повтаряш тази лъжа, истина няма да стане. Грехота е и на съвестта ти ще лежи някой и друг умрял глупак чел лъжите ти

А резултатите от аутопсиите, които вчера проф. Бургхард представи в Германия и те ли са абсурдни? Долни продажници!

В любимата ти 84 милионна Германия вчееа има починали само 47 човека. 1/3 от починалите в антиваксърсака България. Матрял.

това имаше и от Хайдълберг. Еми не може повече да се замита под килима, той започна да се надига от лъжите.

Наскоро починаха японци след поставяне на "ваксината" на "Модерна". Казаха, че в нея имало частици неръждаема стомана.

що пишете минуси,новината я имаше в дира,даже се чудя как я пуснаха

Това, че е имало проблем с производството и не достатъчен контрол е съвсем друга тема.

И така как достигат до нас пълни с неща, които никой не знае и чак, като започнат да умират хора разбират?!

Потърсете Project Veritas в интернет. Там има доста от това, което се крие за ваксините...

ето как протича ден в отделението благодарение на ваксинките https://www.youtube.com/watch?v=obdI7tgKLtA&t=40s нищо не се покрива, всичко е изрядно - само умрели и странични ефекти

"Япония изтегля ваксини на "Модерна" заради открити чужди вещества "

Здравното министерство в Япония обяви за постъпили сведения от центрове за ваксинация в страната за открити чужди вещества във ваксината на "Модерна", предадоха световните агенции. Според ТАСС, компанията, която разпространява препарата на японска територия, е решила да изтегли над милион и 600 хиляди дози от него като предохранителна мярка. От фирмата заявиха още, че предстои информациите за откриването на субстанциите да бъдат проучени.

статията е от БНР, псувай тях

те няма да променят факта, че над 2 милиона дози отрови отидоха в канала

Шшшш, колко ви плащат? Всяка втора статия ви е за ваксини, и все мнения на някакви световно неизвестни "алерголози", "вирусолози", "математици".... Явно бая добър хонорар ви дават. Едва ли пишете всичките тия простотии безплатно....

Бай Ганьо знае всичко, Бай Ганьо е най-информирания, Бай Ганьо е най-ценния кадър на света и на него му е позволено всичко, Бай Ганьо е измислил демокрацията и знае как да си пази правата, само дето Бай Ганьо реве, като девственица когато се мисли за прав и всичко му се струпа на главата, но Бай Ганьо по гръб не пада, на него са му виновни всички - айде взимайте да скривате по дупките всички разбирачи на всякакви теми

Като гледам протестите в света, май и западняците са байганювци, че и по-големи от нас...

Ама толкова си прост, че използваш 30 думи в няколко идиотски изречения. Пълен олигофрен!

сигурно си македонец

Още един платен "специалист", който провежда изследвания на база "добра дума" от производителите. Никой от платените промоутъри на ваксините не е направил независимо изследване, което да включва количествен и качествен състав на веществата във ваксините. Никой не е провел задълбочени изследвания без финансовата "подкрепа" на фармацевтичната индустрия. Така че цървули показващи се за 5 минутки слава сме виждали и тепърва ще виждаме. Сега ги изкарват на конвейер щото имат още боклуци за продажба.

Нещо яко си оплескал посоката на парите. Баш здравните агенции наляха средства във фармацефтичните индустрии за разработка на ваксини.

Баш други наляха пари там, и вече си ги избиха. Изобщо, герберастките ви напъни са жалки...

3евзек

Г-н Мошо Гарабата, Не усещаш ли, че бъркаш мащаба? Докато си политикантствате на дребно, по света вече правят опити да се връщат към обичайния живот.

Спомням си едно интервю на чичо Бил, в което казваше че за да се убедят колебаещите да се ваксинират трябва да се привлекат специалисти и известни личности които да ги убеждават. Правете си изводите. Този човек не се посвени да каже че възвръщаемостта от инвестицията във ваксините му е 20 към 1. Става въпрос за големи суми.

Май някой не е чувал за плацебо ефект.

"...изразявайки се в лека болка за около ден или лек сърбеж на мястото на ваксината" Алоооу, и комар като те ухапе се зачервява и имаш сърбеж. А за някакви дЕфекти след 2-3-5 години? Ааа...няма данни още. Боцнетете се сега, а за дългосрочните дЕфекти ще му мислим като им дойде времето.

Прецакахте се с дългосрочните ефекти на ковид и сега искате да не сте само вие. Докога с тия шопски номера бе?

"С ужас видях в собствения си Фейсбук какво има във ваксините и дори се изненадах как някой си прави труда да създава такива видеа, че едва ли не във ваксините има някакви отрови, страшни неща, допълни специалистът." Днес във фейса ми попадна едно клипче което имаше няколко хиляди лайка, и се обясняваше как във ваксините имало графен оксид, разни магнитни съединиея и паразити. Наистина най-страшното е, че някой е седнал, измислил е тия лъжи и е създал едно видео, кото изглежда полу-професионално. Добре се заплаща на тия тролове да разпространяват лъжлива информация. А простият български народ кълве яко.

Само се замисли с какво IQ са хората, които вярват, че съществуват магнитни съедиения (по химия и физика задължително не са влизали). Графена е сравнително нов материал и там е една идея по-лесно, та евала на измислилия този майтап. Все пак графена е материал, а не химичен елемент, Химичния елемент от който се изработва графена е въглерод, респективно графеновия оксид (ако изобщо може да се каже така) всъщност е въглероден двуокис... Та пак IQ колкото хладка вода.

всички феромагнити за магнитопроводи са съединения със магнитни свойства на керамична основа. Силовите трафове се правят пък от листове електротехническа стомана със силиций в нея за намаляване на електрическата проводимост. И обратно добавянето примерно на хром в стоманата отнема магнитните свойства - затова и някои неръждаеми стомани не се лепят от магнити. Постоянните магнити са съединения на желязото или никела. Въпреки че феромагнитни свойства имат само желязото, никела и кобалта

Нещо разлика между измислицата "магнитно съединение" и железни сплави в които са добавени примеси за намаляване на магнитните свойства? Четене с разбиране се очаква да започне да се случва някъде след 1-ви клас...

Тогава щом се дивите на фейсбук ето Ви материалче, намете следната страница WXYZ TV Channel 7 на АВС, от 10 септември 2021, от някъде 22ч и 20мин на публикация (аз го получих като линк, тук няма как, надявам се не е скрит ако човек се пробва да го потърси) от медията на следната тема "ако имате починал НЕваксиниран близък от ковид моля свържете се с редакцията за интервю" е тука настъпиха дявола по опашката, защото желанието им в действителността се прояви на 180 градуса от очакваното. Отдолу има материал от 120хил коментара, някои със снимков или видео материал, всичко почти да не кажа 95% от тях с изповеди за смърт на ваксинирани, увредени, болни (глухота след ваксина, слепота, гангрена и загуба на крайници, загуба на памет, разболяване с ШАРКА, парализа, всякакви сърдечни проблеми, деформация на сърдечната клапа, тромби, инсулти (мед. Лица пишат за рекорди по болниците от млади пациенти с инсулти, аборти в 30та седмица, мъртвородени бебета, починали близо 50% от живущи в старчески домове, мъка е, ако сте човек ще четете и ще плачете) и т.н, успоредно с това и разкази за това как и в САЩ болничните протоколи убиват, хората призовават при ковид стойте далеч от болниците, масово се прилагал ремдесевир, който предизвиква бъбречна недостатъчност и тялото се дави в собствена течност. Хората пишат как след ковид без лекарска намеса са си добре, а ваксинираните са зле, изобщо в 120хил коментара и 200хил споделяния пак повтарям главно от американци и тук таме европейци, ще разберете или че тая работа с ваксините е дело на някакви тотални фашаги или ще стигнете до извода, че не е един сал Ганьо на този свят, вие избирате в крайна сметка на какво да повярвате.

Още по-абсурдно е да затворим планината да не работи, за да не се разпространява вируса :))) Още в началото всичко тръгна с голямо недоверие към властите и вече няма как нещата да се поправят!

На Вас ви е смешно, но вирусът като видя, че не го пускат в планината и сега дебне в дискотеките и кръчмите, особено около полунощ и на пълнолуние.

Добре си живееше вируса в парковете и планините - сред природата... Само изкъртваш пейките, както направи кмета от герб в Бургас и вируса спира да ходи в парка. За какво му трябваше на този вирус да тръгва сега след 23 часа по заведенията?!

то простотията и неграмотността оди по хората особено по нашите земи и македонско

"Много са редки тежките реакции от порядъка на 3 на милион случая с обриви, оттоци при "Пфайзер", 5 на милион за "Модерна" и 8 на милион за "Астра Зенека", обясни алергологът." Аз познавам двама с тежки реакции в моят кръг от познати ... а той не е 3-5-8 милиона ... или някой лъже или ще оборвам теорията на вероятностите.

Или имаш по-различни критерии. Залагам 2 лв, че знанията по медицина се дължат предимно на гугъл и ютюб.

Пък аз залагам 20 лв, че си трол. Познах ли, а Зевзек?

Логично е мобе би хората да се ваксинират( които не са изкарали този ад разбира се), но знаем и че има починали от реакцията на ваксината....

както го виждам аз има няколко причини да не искаме да се ваксинираме: 1. Никой не може да каже какво точно има във ваксините за КОВИД 2. Декларацията за "информираност", която те карат да подпишеш, но никой не ти дава възможност да се информираш... нито те информира за всички възможни реакции 3. Никой не ти прави изследвания преди да те боцне... има си състояния, при които е протвопоказно да се ваксинираш с определени ваксини 4. Насилственото въвеждане на въпросните ваксини, чрез въвеждането на ограничения (огромни при това) за тези, които не са се ваксинирали 5. Липсва информираност какво да правим ако сме изкарали КОВИД

Абсолютно и на 100% е ясно какво точно има във ваксината за ковид. Спрете с манипулациите, тролове нещастни.

Като в частиците неръждаема стомана във "ваксината" на "Модерна", която изхвърлиха милиони след като започнаха да умират японци след "ваксинация"?

Бих прибавил и системната дезинформация, която ни подансят всеки път и която с времето се самоопровергава: Първо всички ваксинирани не се разболяваха и не заразяваха - времето показа, че не е така. После се разболяваха безсимптомно и почти не заразяваха - времето показа, че не е така. После се разболяваха леко, заразяваха, но не влизаха в болница - времето показа, че не е така. Сега се разболяват, заразяват, влизат в болница, но не умират - на ход е времето.

3евзек

Времето вече играе 4 последователни безответни хода. Скоро човечеството ще е на ход. Само че това по никакъв начин не променя факта, че лъжете като разпрани за съставките.