Александровска болница ще бъде подпомогната с 5 млн. лв. от Българската банка за развитие

Новото финансиране ще позволи да се договорят по-благоприятни търговски условия с доставчици

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е защо като преди месец и нещо изтеглиха кредит за да покрият всички задължения ????

държавна банка спонсорира държавна болница!? в шенген това няма как да се случи!

Първо- защо бившия и директор се разхожда необезпокояван на свобода? Второ- явно има болници и по- болници, за които държавата се грижи. Трето- всички болници частни и държавни са търговски дружества и държавата няма право да се меси. Четвърто- една частна болница няма и не може да си позволи задължения. Сами си правете изводите.

В Александровска се лекуват случаи, които никоя частна не иска да приеме. Лично бях свидетел как в урологията кърпиха и излекуваха пациент, който в частна го бяха "докарали" до предсмъртно състояние, като разбира се частниците бяха прибрали парите по пътеката.

А?! Как така? Болницата нали цъфтеше и процъфтяваше под вещото ръководство на аверът на Баце - проф. Костадин Ангелов ;)

За 2 години Кирчо и видя сметката.

Тя беше в добро финансово състояние до началото на 2021. Но после от Подпираме по Парапетите се погрижиха и за нея, както и за ББР, за газа, за енергетиката...

А за Варненската белодробна болница няма ли да се намерят 100тина хиляди, каква е тая дискриминация!?! От бюджета ще спасяват само Софийски болници, които и без друго увличат най1много пациенти и пари от касата

Прочетете за тази банка в Уикипедия. Много неща ще ви станат ясни.

Ето така, с кредити поради неотложност, се прикриват престъпления и се крадат пари. Когато е опрял ножа до кокала никой не мисли за друго освен за спасение, било то и с кредит. Когато, обаче, крадяха на никого не му правешевпечатление.. Кради сега, плати "later".. на кредит.

Ако не беше помогнато с кредит, щеше да трябва да се търси виновник. Така с кредитна "помощ" никой няма да търси виновници. Ще има само кухи приказки за "финансовото състояние на болницата", който се решава и замазва елементарно чрез правно-счетоводни маневри.

Oрганизирана Престъпна Група!

Демек сега ще има коледно какво да се краде

Явно ще има бонусчета! Не им стигат източените от здравната каса и източените от здрвано осигурените! ! !

Препразнично, някой ще сгъне добра сумичка, да му е честито и да си ги харчи със здраве и да не забрави да почерпи.. Да метне малко и на боко в шкафчето, може и в кюлче.