Александър Симов: Разединението в БСП е само медийно твърдение

Пленумът ще реши дали Сергей Станишев ще присъства в листата за евроизборите, напомни депутатът

Обратно в новината

Коментари - Александър Симов: Разединението в БСП е само медийно твърдение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Александър Подмазвачов и нагаждачов. А разединението и жестоката борба в червената партия са безспорни и неопровержими факти- И от тези действия ЩЕ СПЕЧЕЛИ САМО И ЕДИНСТВЕНО БЪЛГАРИЯ.

Дали само на мен така ми се струва,но имам чуството,че Симов е по класацията ,,редник Петров”: глупав,по-глупав,най-глупав,на ротния кучето р-к Петров...и чак тогава Симов?

добрия редник Швейк ... ха ха ха Е па нека малко слюнка изхвърчи и от неговата уста .

Вярваме ти. Напълно ти вярваме. Само дето дори и ваши видни другари вече публично твърдят, че Нинова болшевизира БСП и че безмилостно си разчиства сметките с опоненти и конкуренти. Нещо, което непредубедените българи отдавна сме го забелязали.

вие сте като едно кръвосмесително семейство - пазите си мръсните тайни, но навън сте единни като юмрук

Ние в Пресцентъра на Партията за българия също можем да потвърдим. При Нас лидери не се избират с 99,99%, а с много по-малко от половината. Затова Ние сме най-демократичната Партия. Само 0,01% от хората са разочаровани, но са толкова много защото за жалост не можем да се справим с всички ефекти от лъжите и манипулациите.

Крайно време беше да разкарат тоя търтей Станишев. Хората искат промяна и Корнелия им я дава, всичко друго са платени драсканици.

Да промяна, дъното на дъното

Истинската промяна я беше докарал Миков. Образът на Нинова почти припокрива този на Станишев. Само че двама такива не могат да съществуват заедно в една партия и затова се правят на различни.

Щом Станишев е обременен от миналото,то какво да кажем за кандидата за евродепутат господин Гечев. Този човек беше виновен за една от големите катастрофи заБългария в последните години. Спомнете си месеците и годините след Виденовото правителство,в което важна роля имаше “макроикономиста” Гечев.Така,че да не дрънкат глупости, а да си го кажат направо,че не искат Станишев.

каква семейна драма се развихри в БСП-ту,колко години се гушкаха заедно,колко пари от държавата лапна тая "журналистка" през офшорни фирми но когато кокала е един настана яростна борба за кокала....по комунистически:))))))))))

Наближава пенсионна възраст. Друго си е пенсия на евродепутат. А тук се облъчват хора за мизерни пенсии.