Александър Симов: Няма да се учудя, ако Тошко Йорданов води листа на ДПС

По думите на червения депутат е станало ясно, че „Възраждане“ е патерица на ГЕРБ, а „Има такъв народ“ – на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Александър Симов: Няма да се учудя, ако Тошко Йорданов води листа на ДПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коалиция "Газпром" свали кабинета

Но, за сметка на това, ще води листата импотентни джуджета. А гуруто му славун ще води съседната, импотентни дългучи.:)

Абе Симов, не се ли виждаш каква карикатура си? Не ти искам мнението!

Коалиция кой ми сра в гащите!

Си е с ФЕС!

Бялата Златка от България!

При вдигане на газа с 54% от август, бих се учудил, ако някой извън русофилите влезе в парламента. А, забравих. Ще влязат и онези от либералите, които обичат да ги мъчат - май мазохисти се наричаха.

Вижда се че си безмозъчен, как така се чудиш не знам...

Сашо, Корнела затри партията. Минавай в нелегалност.

Палячо!

Стига сте давали думата на тия долни комунисти! Съсипаха държавата заедно с канадския мошеник и пак се натискат за още! Чумата да ги тръшне всички до един заедно с проклетите им семейства!!

Изпаднали са в кататония цоциалистите , явно дори и вечната им любов дпс и русуфилистика костя копейкин са им показали конфигурация от три пръста с преобладаващ среден ? Мъка , мъкаааааа ..... А така им се управляваше , но явно през 21ви век вече няма да ги огрее :)))

Сашко комунето,Баджанака, младия дихател Божанко ,Гечев инфлацията са червеното опг за мокри поръчки на мадам Нинова и свръзката с дясното крило на мафията на Промяната.

Хайде бе. То и Иван от съседния вход виновен за всички неволи в нашия. Мазата пълна с бълхи, покрива тече, комини запушену. Деа тоя Иван. Прави някви магии върху нас.

Тези вече в предсмъртната си агония почнаха да откачат.

Другарю Симов, ти разкри нещо, което е ясно от много време на целокупния народ.Дори бих добавил, че ГЕРБ действат съобразно мнението на Доган. За това го уважавам този човек. Защото без излишни изцепки, ръководи политическата ни каста.

А БСП бяха патерица на ПП... Унизително.

Това, че ИТН е ДПС2 бе известно последната година и половина. Това не е никаква новина, те ИТН винаги са защитавали интересите на мафията.

Явно се предава по полов път...

Тошко Йорданов е свободен да бъде депутат и от ДПС ако иска, но комунягите са за затвора за изродщините, които са извършили.

Щото Борисов не е долен комунист,пък всеки ден му дават думата.

До тъпаците с минусите: Не е ли вярно, малоумници жалки?!

Ама къде го другаря Цвиленски и той да се оплаче нещо.?.?

Комунистите колко време бяхте дупе и гащи с ДПС и сега крадеца вика дръжте крадеца? Ами бяхте на власт, но нищо добро не направихте поне за общото благо - за личното ви нещата вероятно стоят мног о по - добре, нито борба с мафията дори след излизането на ИТН имаше търговия с депутати, тъкмо от тези от които се очаква да борят корупцията и мафията!

Народа такъв шамар ще ви изпляка, че свитки ще ви се извият. Тенденцията дясни и консервативни партии да водят е в цяла Европа. Локалната е Възраждане. Естествено и тя е ДС капан за масите, но определно ще разбърка създаденито до сега еничарски схемички и ще хвръли установеното статукво от паразити където им е мястото - на бунището. Проблема естествено е че гласуването е "дигитализирано" по Мадуровски. Ма и това ще има резолюция, евентуално с революция:)

Е пълно с шизофреници.Уж са срещу комунистите,а са се хванали с най-долнопробния комунист Борисов.

Другарю Симов , вашата Нинова е по-непредсказуема . Лъже та се къса - за оръжията и др. .

Симов може да стане идеолог на гражданското движение на Руди Гела. Зашо не?

Ще му направим спнет и ще го прекръстин на Тойгар Йозал

О не, БКП тепърва се връща с Борисов и ДПС

Във всички случаи ще е пред Мустафа.

Тройната коалиция, после Орешарски кой е играл с ДПС ?!?! Май БСП .....хмммм

Не говори глупости. Борисов не е комунист! Дядо му е бил убит от комунистите. И никога Герб не се е колирала с комунисти!

По тази аналогия, БСП е патерица на Соросоидите!

по скоро управляваха чрез ПП

Ми, нищо не е известно. Последно четох, че ИТН май ще се явява на избори с ВМРО. Има резон, ако темата за Македония е обединяващата сламка.

Тоя фъфлек откакто го осинови Корнелата стана по противен от Божанков и баджанака взети заедно

Станало му ясно на тоя. Тепърва ще му стане ясно че няма да е в другия парламент :)

Пълен игнор на ямболския запъртък и куция учиндолски рептил.

Член на БКП от 18годишен.И е участник във възродителния процес,точно като комунист и милиционер.А дядо му не е убит от комунистите.Това са измишльотини на Борисов. И е агент Буда на ДС.

коалирала

вярно е подлиоги са на доги боки и шиши

не му ли е ясно, че повече депутат няма да бъде.

"Крадецът вика , Дръжте крадеца !"".

В БСП соросоиди - бол. Структурите на сорос са надпартийни.

Кой подкрепяше правителството на Беров с мандата на ДПС, през най-мутренските години (1992-1994), когато се създаваха бандитските групировки? " https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%B5%D0%BD_%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B2 "

БСП е антибългаска партия!

Симов усеща накъде се е запътила столетницата и ръси глупост след глупост. ИТН определено не са политическа партия, но и за Македония и след скандалния запис реагираха като хора със самочувствие и позиция. Да наречеш и двете ситуации "заради едното нищо" е липса на морал и позиция. Втренчени като за последно в евросредствата коалиционните еднодневки не могат да повярват, че парите им се изплъзват. Вият като на умряло и редят глупост след глупост. Другите само им гледат сеира и потриват ръце. Мечтаят за техния ред да се облажат. А кога ще се роди българския Орбан остава за поколенията!

6%, бесепендъри! Колкото и да се пъните.

Няма да се учудя, ако тиквата на Симов се намърда в листата на киро, кокоро и лена общата.