17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Косово без референдум може да се самоопределя, а Донбас с референдум не може. Двойни стандарти на демокрацията, а ние сме винаги от губещата страна.

Къде са американците сега да се борят за правата на малцинствата и свободата на самоупределяне...

etni4eskite sarbi imat OSHTE edin mesec da si smeniat nomerata. OSHTE edin shans da se vpishat v Kosovo, a ne da mileiat za Velika Sarbia.

На шиптърите и техните ментори.

Косовските албанци като мнозинство ще налагат волята си спокойно в Косово. Косовските сърби се опитват чрез Сърбия да налагат волята си, но трудно... след като не са мнозинство в Косово. Все пак сърбите имат някакви права, които не искат да им се прилгат от страна на косовските власти, а от страна на Сърбия.

що да ги сменят? палят и си отиват в србия!

Милошевич, промени границите на автономията Косово Извади Прешево и Буявновац и им добави Митровица Така сега в Косово има част населена само със сърби, а в Сърбия, част населена само с албанци Сърбето хвърлиха огромни усилия да направят от македонските българи първо- южни сърби, като не успяха - македонци И докато го правеха, проспаха, как албанците направиха Косово- албанско Алчността заслепява

Интересно колко коли са със сръбските номера? И защо толкова много бързат шиптърите? Искат да покажат кой там е дерибеят ли? Ами ако приятелчетата им от САЩ са се позаблеяли, може да последва нещо, което да влезе в учебниците като пример за етническо прочистване - бързо, кърваво и до чисто. Даже може да не успеят да се появят бежанците.. Така и така процеса на десърбизация на Косово си върви. Ззащо шиптърите са толкова нетърпеливи?

чакайте нова военна точка

Бой по шумадийците избили хиляди българи в Македония и Западните покрайнини.

Стонало е абстрактно поянитие, в името на което се извършват какви ли не престъплелния. А отделния човек няма значение, а?

И това как се нарича ?! Насилствено смяна на табели по диктовка на Кравария !

"насилствена смяна на табели" - по-голяма глупост не можа ли да напишеш,бе