Интерпол и ЦРУ предупредиха за кървав отговор на Ал Кайда

Организацията за международно полицейско сътрудничество Интерпол предупреди днес, че е възможна повишена терористична опасност след смъртта на Осама бин Ладен. Предупреждение отправи и ЦРУ и призова за бдителност.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол и ЦРУ предупредиха за кървав отговор на Ал Кайда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кое е по-неприятното - действително да е бил убил истински Бен Ладен и това да предизвика вълна от отмъстителни ответни атентати или да манипулират хората с измислици, за които стоят съвсем други цели и намерения?

Планът е ясен! Удар по Кадафи и убийстро на синът и внуците. Удвояване на производството на ракетни комплекси произвеждани в Русия Забрана за износ на суров петрол от Русия. Не е необходими да си ГЕНИИ за да разбереш какво следва.

Всичко върви по сценарий.

ОЧАКВАМ АМЕРИКА ДА ПОТЪНЕ В КЪРВ

И какво, като убихте Ясер Арафат, да не би да стана по-мирна ситуацията ?

И отново забъркалите кашате ще бъдат пазени като "златни яйца" а колеца ще бъде за невинните които пътуват с метро или пазаруват в магазините..Тях няма кой да ги пази, защото в главите им не се раждат пъклени планове..

Айхвани аз Зауяхуяри ще е новия лидер и ще го хванат точно там където требе.

Дядката от десет години беше на смъртен одър - болни бъбреци, стомашно-чревни проблеми... Не бяхме чували за него поне от 5 години. Сега загина като мъченик, а и десетина негови заместника ще се борят за мястото му (т.е. ще трябва да доказват кой е по-по-най! Така че САЩ за пореден път доказаха че не са нито много умни, нито много далновидни! Можеше да замъкнат трупа в една хладилна камера, да твърдят, че е в кома и да печелят време, да правят политически совалки! А накрая да го изтъргуват!

всицхки лиза, исварчили преестапление трябва да полуцхават адекватно накасание. това е спаведливо. спрямо тях не трябва да има толерантност от медиите и обчеството. необходима е саконна диктатура над малзината, са да се осигурят правата на милионите граждани. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

jizast

И на този ще му хвръкне чалмата

като се пенсионира и бутне няколко града.

Айде сега другият ще го гонят 10 год. и по таз причина ще са връх на демокрацията. "Роденият в Египет дипломиран лекар и хирург Айман аз Зауахири е номер 2 в Ал Кайда и вероятно ще наследи Осама бин Ладен. Зауахири е смятан за главен организатор на Ал Кайда и най-близък съветник на Бин Ладен."