Ал Багдади призова всички от ИДИЛ на борба за освобождаването на пленените джихадисти

В ход са "ежедневни операции на различни фронтове", се казва в сайта на лидера на "Ислямска държава"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Започна старата претоплена манджа в стил Осама. Някой бута някакъв аудиозапис. "Експертите" от ЦРУ казват, да, това е Осама. Който обяснява как реки от кръв на неверници ще се леят. САЩ взема веднага мерки и напада поредната държава и приватизират природните й ресурси. Или усилват натиска върху съответното марионетно правителство, което е отказало на САЩ да даде някой от ресурсите си или да вземе още кредити. В отчаян пристъп на патриотизъм или елементарен инстинкт за национално самосъхранение. Накрая анимационния Герой Осама се изтърка и спешно беше "убит", близо 15 години след физическата си смърт, починал от бъбречна недостатъчност. Сега започва същия цирк, дори съвсем същия модел снимка, с автомата. Снимка, съзнателно конструирана, в която всеки поставен елемент трябва да внуши на редовата американска овца съответното маркетингово "послание".

Мисля,че ако международната общност и големите държави решат могат да ги ликвидират тези примати завинаги в кратък срок. Някой има нужда от тях и поради тази причина ги "дондуркат" и ги местят от място на друго. Съвремените средства и оръжия могат да ги ликвидират за минути всичките. Това е.

Ама нали янките го убиха поне 5 пъти този...

Т.нар. "Ал-Багдади" или Шимон Елиът, агент на Мосад и личен приятел на Маккейн, който му е подарил часовник и ги има на снимка двамацата, много доволни от себе си и един от друг.

Тоз американците не го ли обявяваха за убит 7-8 пъти вече?

Руснаците също го обявяваха за убит няколко пъти,Асад и той го обяви за убит,Багдад също го обявиха за мъртъв,иди вярвай на някого. До колко са автентични и тези записи с Ал Багдади също никой не знае.

Руснаците казаха, че проверят информация, че са го убили при удари. Но да са го обявили официално не си спомням.

Багади не беше ли Багдади?

Туй нещо не беше ли убито за Нти път от наркоманите. Или беше заловен(скрит) в пиндоска база у Ирак.

Време е ЦРУ да го изтеглят и тоя, че му се изтъркаха заучените фрази вече.