17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..... на снимката се вижда циганска архитектура.....

Cezarbg

Ще ги хванат за петите и ще си отидат да делят рушвета!!!! БОКО само ни замазва очите и ни хвърля по ДЕРЕЦИТЕ че прави НеЩО!!!!

Цветанов какви имена измисляше сега кой го измисли това Халифакс :)

А на мен най ме кефят маратонките на най-дясно стоящия. Класическо оборудване за спец части!

Пореден грандиозен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с организираната престъпност, корупцията, контрабандата и трафика на хора по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

много водещи новини напоследък с главни герои ц*игани-време е Държавата да им покаже здрава ръка!

Акция на ГДБОП срещу най-голямата престъпна група за трафик на мигранти - значи ГДБОП ги е картотекирала всички престъпни групи ?

Да бе,поредната пиар акция,после всички ги пускат и нищо не се случва,в затвора не влиза никой! Дори от Америка ни размахаха пръст,че в България престъпниците не се осъждат,корупцията расте,раздават се условни присъди и никой не влиза в затвора,дори трафикантите на хора! А щом дори един трафикант не може да вкарат в затвора,смятай,кой стои зад трафика на хора!

Как се стигна до там, че групата да се разрастне до най-голяма?

и отново класическите цигани предизвикват събитията! без цигани нямаше да четем за толква успешни акции на родната полиция!!!

АКо знаят, че това е най-голямата група, значи знаят и по-малките, т.е. знаят всички групи. След като ги знаят защо не са ги арестуват всичките групи, ами само "претърсват" най-голямата. И като претърсват какво ще последва? Ще ги регистрират и ще ги пуснат. Пунта мара и шменти капели за пред ервоначалниците от операция Халифакс. През деня гоним трафиканти, а през нощта ги охраняваме и си делкаме таксите.

Халифакс е операция на европейската полиция

По същата причина, поради която всеки ден научаваме за поредното престъпление на някой добре известен на полицията рецидивист.

Кати си плащаш на когото трябва , вече работата като се разсмурди много и стигне до европейците се започват с акцийте до тогава се прибират печалбите само./

Преди малко се запали и срути едната сероочистка в тец 2

трябва да се замазват очите на холандския вън. министър...

Престъпниците внасящи мигранти трябва да се третират като терористи и поне по 10-на години в затвора.

Минко, Динко, Перата и Мерата...

Това с трафикантите е втората част от веригата. Въпросът е откъде влизат? Ба'т Бойко и Валерката/патриотарина се кълняха, че пиле не мой префръкна през оназ многомилионна ограда, пък то глей к'во става ... тцъ-тцъ .. същински бизнес върви, само дето не плащат ДДС.

ГДБОП-а си лае, кервана си върви.

Дир-а, не намерихте ли друга снимка, че публикувате стара от Монтана: https://dnes.dir.bg/krimi/mashtabna-aktsiya-na-gdbop-i-zhandarmeriyata-blokira-montana

В България има "хора", които са над закона и това е всеобщо известно! "Службите" само имитират, че вършат работа!

а ти сигурен ли си че мигрантите се прекарват през охраняемата ограда ? А не през КПП-та или през граница където няма ограда , примерно гръцката ( в Гърция има доооста мигранти и мнооого от тях се "самоотлъчват" от лагерите )

внасящи терористи,трябва да са касички ,за да няма такива циркове.Омръзна ни всеки ден да четем за акции,претърсвания,арести,проверки ,запориране,отпорирани ,онивиняване от Страстбург,плащания ,вземания и накрая едно нищо.хазната празна,бандите чисти като пеленачета.мутристан не българия.мутристан в ЕС.

Патриотите загазиха. :)

МОМЪК А ТИ ОТ КЪДЕ СИ СИГУРЕН ОТ КЪДЕ МИНАВАТ. НЯМАШ СИ И НА ИДЕЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ГРАНИЦА ЩОМ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ

Поредния объркан гербераст