Активистка от екипа на Навални напусна Русия, за да избегне арест

Други двама сподвижници на руския опозиционер са получили писма със заплахи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сменен пола

Това с "човешките права" вече не минава в Русия, Володята ги обезмъди тия НПО-шници, изпратени от запада да сеят раздори и да отслабват властта.

Да се чете: Британската шпионка напусна Русия за да получи заслуженото заплащане

Тази не ви ли прилича на дива лезбийка?

Не ми прилича, АБСОЛЮТНО Е.,

Ужас, каква жестокост

Сопол лигав пий си предписаните хапчета

Лесбийка мръскна!

Пълни идиоти коментират тук. Ясно е като бял ден че Путин е втори Сталин, че демокрация в Русия няма и никога не е имало, но българските майкопродавци и руски слуги коментират ли коментират. По същия начин са коментирали и Солженицин. Но същите тези писачи явно са млади мекерета които дори не знаят кой е Солженицин.

А ти явно си или турски келеш или на хранилка при еврогейските НПО-та . Всеки знае че ако Русия не ни бяха освободили сега на тая територия нямаше да има българи. Когато избиха един милион арменци щяха да избият и българите.

И това е държава, която има претенции да е православен, че и глобален лидер?! А политически е от типа на Саудитска Арабия, Иран, Турция и прочие авторитарни режими. Че и ни дава акъл и наклон къде да членува България и каква политика да провежда?!

А как да се отнасят с агентите на ЦРУ???

Какви претенции имате към САЩ тогава, ако Русия действа по същия начин като тях?

Какво стана с протестиращите пред капитолия?

Ей, тази история се превръща във водевил...

Че Ачериканската Слуга Навални Нарочно го върнаха в Русия За да го Арестуват е Дадаха Му милиони За Да е мъченик !!! Инак В Германия Сега щеше да Работи ......!