17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксинираните са опасни ! Разнасят бацили и вируси без симптоми !

В Б.ъ.л.г.а.р.и.я з.а.в.о.д.и.т.е са м.н.о.г.о б.о.л.н.и от C.o.v.i.d. и т.е.х.н.и.т.е. к.о.л.е.г.и, к.о.и.т.о. са в .к.о.н.т.а.к.т с т.я.х 8 ч.а.с.а на д.е.н, не са п.о.д к.а.р.а.нт.и.н.а !!!!! З.А.Щ.О? К.А.К.В.А Е П.Р.И.Ч.И.Н.А.Т.А?

Който е искал да се ваксинира се е ваксинирал.

Кои са тези известни хора в България, от които да се повлияем? ДС агентите? Фолк идолите? Мутрите бизнесмени? Аз лично вярвам само на хора, които са способни да поемат отговорност. Известните в България мислят сао за пари и власт. Те не са ми пример

Говорих с лекар дали да се ваксинрам. Каза ми - това си е лично твоя работа. Само че според него имало нещо странно: Независимо дали ваксинират дете, дали възрастен, мъж, жена, 30кг 50кг 100кг - дозата е една. И ваксината е същата. т.е. лично аз не се бях замислял. Както и не разбирам нищо от ваксини и т.н. но.... ми се струва странно 13 годишно дете да го боцнат със същото количество ваксина като един здрав 100кг мъж?

Изобщо не разбирам как не проумяват ,че хората са изтерзани и вече ужасно изплашени, за да отидат да се ваксинират! Как да се ваксинират като ги никой не им прави никакъв преглед, а просто им бумват инжекцията и ги карат да подпишат, че си поемат отговорност. Огромна част от населението има придружаващи заболявания основно сърдечно -съдови и белодробни. И двете са рискови за образуването на тромб. Напрактика се чувстват като жертвени агнета. А плямпането на разни лачени девойки и баяти чичковци в костюми не създава доверие. Доверие се създава ако хората виждат ,че някой поема отговорност. Никой обаче не поема отговорност. Имената на лъжци, крадци и убийци винаги са защитени , а жертвите си остават жертви и не виждат справедливост. Това се случва. На всякъде е страх ,а той поражда агресия.

Някои известни хора се боцнаха със розова течност,което е съмнително за цвета на тази “чудодейна”вакса.Навсякъде е измамата

Коритаров беше известен и ваксиниран И какво стана? Умря.

Няма да е новина. Всички знаем че лъжат на живо като възрастни роми.

Момента с личния пример го изтървахте. Беше то, в началото. Сега вожда на белия кон, размахващ сабя, вече не е вървежен. Изпуснахте! Хората ви видяха истинското лице и не ви вярват. По същество. Убеден съм, че всеки от тези, дето наричате антиваксъри (а те реално не са такива!) съгласно модата и правилата на новоговора, с готовност би се ваксинирал, ако му предлагахте истинска ваксина. Но вижте статистиката, колкото и да е изкривена в угода на фарма-бизнеса! Казано на новоговор, рисковете май са доста повече от евентуалните ползи!

То и аз ще се бодна с физиологичен разтвор публично. Ако ми платят, разбира се.

+++++

Неправилно сте задали въпроса. Трябваше да питате: Тъпи ли сте до толкова, че да вярвате на всеки, който ви лъже. Тогава синичкото щеше да е по големият процент. Ама те хората са казали. Мъжко дупе веднъж се преебава. Трудно ще излъжете хората вече.

къде е гаранцията с какео го бодат

Утре ще ги карат да си набият една метла в задника, че да мязат на пауни и да гонят злите духове от Андромеда. ........... И народа ще ги послуша. Особено държавните служители, за някой лев биха го направили. Политиците постоянно ни тестват границата на търпение. И май е време да им покажем.

Иска такса спокойствие! 1000 лв. За да предупредят за проверка. 2000 за да те пропускат! Правете си сметката!

Това го знам от “първа ръка”. Както и, че масовите проверки ще са първата седмица само, после нещата “ще са както с маските”. Това е цитат :) И правилно - служителите на РЗИ и те са хора, и дали ви се вярва или не - нито на тях, нито на полицаите с тях им се занимава с глупости. А в момента ги карат да правят точно глупости.

Не

А ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЛИЯТ ОТ КОГОТО И ДА БИЛО ? ТОВА НЕ БИ ГОВОРИЛО ДОБРЕ ЗА МЕН ... АКО СЕ ВЛИЯЯ! ТОВА БИ ЗНАЧЕЛО ЧЕ НЯМАМ СОБСТВЕНО, ЛИЧНО МНЕНИЕ! А ТОВА Е ЛОШО!

българските евреи бяха спасени втората световна война напук на случващото се в ЕВРОПА. След десетилетия бе признато че това е бил правилен избор. И сега има нежелание в цял свят хората да се ваксинират но правителствата ги принуждават. Сега е момента българите отново да постъпят правилно, а не както правят всички останали и да оставят на хората свободат да се ваксинират или не. Неваксинираните си поемат риска, ваксинираните са имунизирани - няма конфликт. Сега е време за да покажем че не сме овце и можем да взимаме самостоятелни решения, макар и да противоречат на тези в останалия свят. Ако преди75 години пак се равнявахме по Европа холяди евреи щяха да умрат...

Останалият свят яко го натискат с репресивни мерки за да се ваксинират. Иначе никой няма да го прави!

Там е работата че ваксинираните не са имунизирани. Ако при 20% ваксинирани има 13% които влизат в болница от това, то е ясно че ваксинацията имунизира по-малко от 50% и няма да спре нищо. Единственият начин е да го изкараме и да се махнем отЕО.

Оооооо, Тарикат!? И как съумя по такъв тъпашки нчин да съчетаеш излизане от ЕС с нежелание за ваксане? Мразя такива, дето се опитвате да манипулирате с детински номера!

Да, вмъкнал е последното изречение, което в действителност е и същността на репликата. С първото и второто изречение привлича вниманието, а сърцевината е в последното, нямащо нищо общо с темата. Човек, четейки го, се чуди да одобри ли или не. Първото е истина, а второто пропаганда. Разчита се пропагандата да получи позитивен отзив, прикривайки се около истината в първата част. Това е стар тролски похват, отново влязъл в употреба.

Те и немците прегърнаха идеите на националсоциализма, ама....