17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Диктаторите разчитат на вашия страх (малодушие), угодничество, ненавист към истината и завист към ближните. Мразейки свободните ставате слуги на чудовища.

АМИ, 15% ама това без омикрона. А той като пробива резултата от ваксината процентите стават повече.

Няма ли кой да халоса по главата тоя изкуфялник, който дрънка едно и също с напълно безсмислени и противоречиви на науката доводи. И е много гнусен на вид!

Не го ли е срам. Не вижда ли че некрологът му се подал вече от джоба. За кога този ламтеж за облаги. След нас единственото нещо което остава е споменът. Какъв спомен ще остави това нищожество след себе си.

ЩЕ ДОЙДАТ В ПОВЕЧЕ ПРОЦЕНТИТЕ! КАТО ГИ ПОЧНЕШ: КУНЧЕФФФ, ОНОВА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ, ФИНАНСОВОТО ОНОВА, ЦЕЛИЯ КС НА ПРЕЗИДЕНТА, КАКА ТЕМЕНУЖКА.....НЕ, КАТЕГОРИЧНО ПРОЦЕНТЪТ Е ПО-ВИСОК!

АМИ, 15% ама това без омикрона. А той като пробива резултата от ваксината процентите стават повече.

Петрунов, ти си 100% дефектен

Защо тогава карате хорате да се ваксинират, след като на 15 % не влият, а за другите 85 % са вредни. Аман от вампири и подлоги на глобалистите!

Проблема с факсините е че са опасни за децата и младежите. Например: https://dailyexpose.uk/2022/01/16/male-teen-deaths-53-percent-higher-after-covid-vaccination-in-2021/ 53% увеличена смъртност за 15-19 годишните момчета в Англия след fаксинация и Бустеризация Виетнамско момиче умира минути след 2 доза Шмайзер https://www.ibtimes.com/teen-dies-minutes-after-receiving-second-pfizer-covid-19-vaccine-shot-3380099

На антива много им дреме. Всичко е цифри и манипулации докато техен близък не умре. Тогава проблемът става от световна важност.

Бившето информаторче на Държавна сигурност, защо не си гледа старините? Все пак е на 85.

, които ще лекуват, но няма да профилактират.” Няма да профилактират значи. Какво да кажа, всеки да си преценя.

Скоро не бях чел толкова простотии на едно място! Не е нужно да си академик за да ръсиш толкова глупости, но в тоя случай нещата се припокриват. Първо съсипвате имунната система на децата като ги ваксинирате с комбинирани ваксини 5 в 1, за да си пробутате боклуците покрай задължителните ваксини, осигуряващи си пациенти за цял живот и после имунната им система била дефектна. По скоро са ви дефектни мозъците! Всичко което твърди тоя умник е точно обратното! Казва ни, че - "......Имунизацията води до намаляване на риска на мутация на вируса." Генетичните специалисти от цял свят казват точно обратното и алармират за " Общата опасност за генетичните ваксини и от двата типа - ARNm и ADN имайки в предвид огромния брой ваксиниране е риска от възникване на вирусни рекомбинации, водещи до много опасни щамове и мутации" - което се и случва и на което всички сме свидетели!

На българки са мРНК и ДНК. Fаксинираните сами доброволно и с мерак са си внесли чужд генетичен код в стотина милиарда клетки, например Янсен 50 млрд. Сами са се прее.... прецакали и самопрокълнали това не се лекува, можем само да ги съжаляваме.

Крайно време е БАН да предвиди процедура за отнемане на заванието "академик". То бива човек да изтрещи, ама такова чудо...

цялото това нещо от самото начало ми вони на бил гейтс с неговите факсинки

В средновековието е имало религиозно мракобесие, сега е времето на медицинско мракобесие. Все някоя"браншова организация" коли и беси!

- А останалите 80% са си обикновени дебили, както казва проф. Иво Христов!

поредният , който не е случил на "материал"

Да бе, на тия ваксини хората им пречат

ами то това е проблема с тея ваксини на първо място... първо са пропускливи, тоест заразяваш се... второ пазят по-добре здравите и със здрава имунна система, а не тези, които най-много се нуждаят от защита, защото естествения им имунитет е компрометиран... трето, пазят няколко месеца и айде наново, като всеки следващ път имунната система реагира по-вяло...

Прекален оптимист си. Проблема с факсините е че са опасни за децата и младежите. Например: https://dailyexpose.uk/2022/01/16/male-teen-deaths-53-percent-higher-after-covid-vaccination-in-2021/ 53% увеличена смъртност за 15-19 годишните момчета в Англия след fаксинация и Бустеризация Виетнамско момиче умира минути след 2 доза Шмайзер https://www.ibtimes.com/teen-dies-minutes-after-receiving-second-pfizer-covid-19-vaccine-shot-3380099

Ами намерете си други хора, по-недефекти за да си ги ваксинирате маниакално! Ако трябва идете по други континетни, или на други планети...там сигурно ще са по-недефектни, и може да си утолявате спокойно манията за ваксиниране!

Ваксината ви е с дефект, не хората Боклуци такива

Дааа ВАКСИНАТА Е СУПЕРУСПЕШНА, но хората са дефектни.

Петрунката пак се е изтропал на ранина. Поредните му глупости.

А къде е извратенякът от Берн?

Ами то имаме ли вече нещо нормално в себе си? Като слушаме тия "учени" да се чуди човек как сме още живи и ходим по тая земя!! Или целта е в скоро време да не сме тук??

Оооооо, не може така - Дефект в расата - нихт! В крематориума - до изчистване на дефекта!

Това старче докога ще го канят по телевизиите, няма ли да си седне на задника и като всички на неговата възраст да се занимава с други неща и по-конкректно от другата страна на телевизора ? А ??? Малоуник страшен е. А водещите по ТВ как ги гледат само, с какви искри в очите. А цялата истина е някъде другаде. Например, много истини има дори в официални сайтове на някои организации, и те си стоят просто ей там на сайтовете, обаче ТВтата са или много прости, или просто не искат да ги показват (и двете са 100% възможно, като им знам капацитетите).

Абе доста под 15% от професорите доктори на търгашките дружества не са дефектни. От болести живеят. И като им се даде малко власт издевателстват над другите. Професорче, няма начин клиничните изпитания даже и на тази пърцуца, която представяте като ваксина да не хване че не работи в един от 7 случая. Ако това е така, то фарма та са просто мошеници, не само по произход на шефовете си. Периодичното приемане на дефектни продукти от дефектни специалисти няма да оправи нищо.

83.56% от починалите за деня не са ваксинирани* /така пише във фашисткия канон/ Мен не ме притесняват 3-4% процента общата смъртност на грипа, по-ме притесняват тия 16,44% смъртност сред ваксинираните. Сектанта православи и изпада в нирвана от 84-те процента, но нормалния човек вижда грозните 16 процента!

16% умрели ваксинирани при 28% ваксинирани население показва ефективност по-ниска от 50% и ваксината не отговаря на изискванията. Трябва да се спре незабавно.

Това ли измислиха като оправдание за това, че ваксините явно не предпазват колкото се очакваше? Хората били с дефектна имунна система, хаха. Само че според картинката от Европа и света, би трябвало тези "дефектните" да са не 15%, ами 80-90% за да има обяснение за невероятния бум на новозаразени в страни с 80-90% имунизирани...

Пълен миш-маш от нахвърляни факти и цифри е статията. Няма две последователни изречения, които да са логически свързани. Но накрае грее яркият извод - ВАКСИНИРАЙТЕ СЕ.

"15 процента от хората са с дефект на имунната система и не могат да реагират на ваксините" "Ваксината не може да бъде 100 процента ефективна, тя е 90 до 95% ефективна" Последно 85% (100 - 15) или 90 до 95%?

Това че не реагират и на вируса не променя факта че са дефектни хора и трябва да се ваксинират по-често.

дърт продажен тъпак

Проф. Монтание бил изкукуригал, а това дърто бостанско плашило се вее по медиите и ръси щуротии. Да не споменавам какво му е нивото на знания за проценти!

Даааааа, бе - на крива ракета космите му пречат!

Дефектна му е чутората на този " академик"

Нишо, след ваксинките ще са повече.....

чуди се човек, на академици ли да вярва или на врачки? ами те академиците вече, са на ниво врачки

Ако направя предположение, че много от ваксинираните ще се откажат след втората игла дали ще позная?

Интересна е статистиката на починалите. Средно над 90% от починалите НЕ са ваксинирани. До колко е вярна тази статистика. 1-во починалите са починали и това е безспорно. 2-ро хората със завършен ваксинационен цикъл са в системата и това също може да се провери. Ако има починал ваксиниран и преброен като неваксиниран това може да се провери. Явно е че ваксината не предпазва на 100%-та но статистиката показва че помага, за съжаление не толкова колкото ни се иска. Сега остава доказаните специалисти да ме опровергаят с единствения аргумент МИНУСИ :) Бъдете здрави

А защо умрелите след първа игла и 14 дни след втора ги пишат неваксинирани? Ами защото тогава най много мрат от ваксините.

90% от починалите от корона вирус са неваксинирани, нали така? Колко са починали от друго? Колко от починалите от друго са преминали през ваксинационен цикъл казваш? Не ти ли е странно как се поднася едностранно и само конкретна информация? Между другото, колко от починалите неваксинирани са починали наистина от корона вируса, а не инфаркт, инсулт или друго? Защото ако си ваксиниран и си умрял от инфаркт, инсулт или друго, то ваксината няма нищо общо, но ако си болен с корона и те покоси някоя от тези болести, то това със сигурност е от короната.

Много хора не поемат риска да се ваксинират и защото имат придружаващи заболявания. Болниците спряха да приемат и лекуват пациентите с придружаващи заболявания и се концентрираха върху по печелившия бранш на Ковида, което е едно от обясненията за по големия брой починали неваксинирани! Това са отхвърлените за лечение от търговските дружества! Какво да се прави - пазарна икономика в действие!

В Германия държавата плаща на личните лекари, които поставят т.нар. ваксини средно по 30 евро, има кабинети в които ваксинират по 300 човека на ден без почивните дни, демек оборота е 9000 евро...на ден, 45 000 на седмица или 180 000 на месец. Месечните разходи са около 10 000 (в зависимост от кабинета),хайде да кажем 15 000 ако има повече от две мед. сестри. Значи чистата печалба преди данъчното облагане е 150 000 евро на месец. Затова мълчат като не знам какво и не говоряр колко зле са всъщност експерименталните течности.

Тези акакемици, професори, всякакви лекари и други нелекари, да се съберат някъде онлайн и да си уточнят, една единна позиция, че не знаят хората на какво да вярват!! Вчера четох статия от водещ американски имунолог, който ясно подчерта, че бустер се поставя само на рискови групи - възрастни, диабетици, сърдечно болни, трансплантирани и такива с намалена имунна защита. Изтъкна също, че втори и трети бустер, не само че не помагат, но могат реално да намалят имунитета.

Проблема е, че тия откак са взели дипломата са забравили да четат и са алергични към това! Другото е, че болшинството не владият никакви чужди езици и освен келепира друго не ги интересува!

Голям срам. Така ли го е казал този? Но нищо, време е обществото да види по-отблизо учените в България. И да му се отворят очите. Истината е важна. Не всички и не навсякъде по света учените са жестоки, посредствени и алчни хора. И статиите нямат значение, защото лесно се пишат фалшиви. Но има и Око отгоре. Защото лъжите на учените убиват. Ако ви лекуват детето по фалшива или ненужна статия, как ще се чувствате?

Разбрахте ли бе, шушляци? ... Препаратчето си е перфектно, почти съвършено, вие сте дефектните! ... Скивай т'ва академиче к'ви ги реди! ... Ха-ха-ха!

На някакви много им се услади ковида. Основно финансово. Виждаш ли 15% не придобивали имунитет, но ваксините били с 90-95% ефективност. И ефективност за какво? Преди слагаха ваксини на половината от тествани, а на другите плацебо (фалшиво) и мереха колко от едните и другите ще се разболеят. Сега ще са констатирани. За днес 23.79% са ваксинираните констатирани от 28.6% ваксинирани или около 17% ефективност. Дори имаше дни с малка отрицателна ефективност. Сега държави с 70-80+% ваксинирани имат рекорди на констатирани. Ефективността общо по никакъв начин не надхвърля 20%, дори по нашата дневна статистика. Правилният въпрос е, колко хора щяха да починат, ако се третираше нормално? Колко дори ако не лекуваха никой от ковида? И докато първите са предположения, то последното от средата на 2020г. е към 59 хиляди повече починали. Егати спасителите. Където тук изкарват смъртността от ковида над 2 пъти повече от световната. И където според населението ни трябваше да е 7 пъти по-малка за средната. Каквото и да лъжат, са все виновни. И за умрелите извън ковида (би трябвало десетки хиляди) и за умрелите от ковида (реално не се брои, а само констатирани).

Долна академична мърша

Значи всеки ден като умират по двайсетина ваксинирани те са от тези с генетичния дефект? Ехаа, колко удобно.

УчЕни... Мухахахааа!

Tози е повече смешен, отколкото дразнител.

изглежда 99 % от професорите и академиците, които ги показват по медийте са с дефект в мисловната система. Факт!!!

Средната възраст на академици те е над 70 г. Те доживотно получават по 2-3000 лева по министерско постановление, което още не е отменено. На тази възраст едва ли са действащи учени. И физически, и умствено вече са за пенсия. Каквото са направили до 65 това е. Всички сме хора и се износване. Нека по-добре не се излагаме.

Аман от академици , професори и псевдо учени .

две, дето си изредил, най-често са псевдоучени. Но не във всички области. Те са истински специалисти, както подобни индивиди от всички останали сфери на живота, в лъжите, подмазването и разбойничество от всякакъв вид (крадене, предателство, насилие и т.н.)