Багер събори и дуварите на Ахмед Доган

Не само барбекюто в така наречените Сараи на Ахмед Доган в столичния квартал Бояна, а и масивните огради, високи 4 метра, бяха разрушени днес.

Обратно в новината

Коментари - Багер събори и дуварите на Ахмед Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да му се не види и барбекюто на Догана...Ами къде ще си пече агнешкото? Някой не помисли ли?

ама големи сте драскачи мама ви стара.До сега ревахте(драскахте), защо не го събаряли, а сега и к'во като го съборили , кой ще плаща и т.н. Имам чувството и с боксова ръкавица да ви бръкнат у гъзо, пак ще недоволствате , че не е отворена.

На пръв поглед си прав. Но недоволството идва от факта, че никой от нашето правителство не реагира достойно на нападките на турския министър, че то се занимава с ксенофобските действия. Едва ли не, събарянето на тази ограда, дава повод за антибългарски хули от страна на Турция.

НовинаАААААААААААААААА Паднаха дуварите на сарая и в България вече се появи средна класа!!! Браво ! Да ни е честито както казваше Тато Да ама не!?!

и други работи ще паднат

Ти ли пък ще плащаш,бе,какво можеш да платиш,скрий се

свърши се с престъпността

и "гяурите" могат да мъстят

jizast

Бат Бойко му го втъкна много лошо на Доган. Накърнен му е имиджът на недосегаем, сигурен съм, че го приема много тежко турският тарикат.

маи наи тежко от всички,да не удари камбаната,може и да му помогнат

НЕ БЕШЕ ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СЕ МАХНАТ ТУХЛИТЕ ОТ СТЕНАТА ЕДНА ПО ЕДНА СИГУРНО Е ИМАЛО МНОГО ДА СЕ ПРОДАДАТ И ДА СЕ ДАВАТ НА НЯКОЕ МЯСТО ТИЯ ПАРИ АСЕГА С КАМИОНА БУМ В ДЕРЕТО И ИСКАМЕ ДА СПЕЧЕЛИМЕ НЕЩО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ТОВА ЛИ Е ИКОНОМИЯ ИЛИ СМЕ МНОГО БОГАТИ

Пак е нещо. Държавата наистина е много слаба и се чува само мафиотски смях в залата. НИЩО не може да се направи. Много вода трябва да изтече ...

БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК с турцизми!!! Не "дувари", а стени, огради, постройки. Турски филми, турски стокови боклуци, турска партия, турски език по БНТ, турски репортери по БНР.... всякакъв политически и икономически слугинаж на Турция. Отвратително и унизително е! Поне българския език не замърсявайте!

Тъй като Доган е представител на турското малцинство е съвсем нормално да се каже "дувари". Виждам по изказването ти, че само да ги нямаше турците и щяхме да сме цъфнали и вързали. Защо все някой друг ни е виновен??? И то не конкретен човек. Цели държави и нации си лягат с идеята как да ни затрият... Толкова сме велики ;)

ако България е достойна национална държава, чуждите интереси да са над нашите. Не е нормално, ако си българин, да имаш толкова притъпено национално самосъзнание, че да не забелязваш или да не те дразни турското нашествие във всички сфери на българския живот. Нали не си извънземен, робот или зомби, а може и да си...

еъ тапанар такав умирате от глад. мисли как да искараш пари а не да пишеш коментар *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е защо с багера, бре, хора? Аз тъкмо се бях наточил да бутам всичко наведнъж, а тя каква стана...

Това е нещо символично ,като събарянето на Мавзолея. Започна се. Важно е началото. Важен е първият клин. Детрониран е човекът, който считаше,че вече границите на България са тясни за него и ще излезе на Европейска сцена. По едно време се беше взел така на сериозно,че говореше че няма политик в страната ни на неговото ниво. А сега, гепи багера,пай се че идва трактора. Обърна се палачинката. Сега да видиме кой раздава порциите и дали ще види кръгове и кръгчета посред бял ден. От където дошъл на там си отишъл. Сик трансит глория мунди.

малко радост и за "гяурите"на таз робска територя

малко радост и за "гяурите"на таз робска територя

Събарянето на мавзолея бе;е символ само на глупоста и незачитането на историята.

А тази патардия около това барбекю не е символ на глупостта. Неразбирам на кого може толкова да пречи една постройка независимо кой я съградил? Разрухата продължава ,вместо да се вземе някой лев за узаконяване от държавата за каквато и да е постройка която де факто не пречи на никого.

Изцепки на дребни хора, мислещи се за велики.То у физкултурник и пожарникар от къде по-вече акъл.Боли го Доган, че събарят някаква ограда, която даже и не е негова.Като не можаха да му вземат хонорарите, изкарват си го на някакво частно хотелче.А за хора, за които парите не са проблем, е нищо работа да вдигнат нова ограда (на разрешеното място) и да си построят ново барбекю - по-голямо и по-хубаво. Впрочем да събарят дувари и пристройки на няколко души в Несебър, са силни.А какво става с палатите, заснети с хеликоптера?А с десетките хотели по морето, които не могат да покажат документи как и защо са там?

ти ,мило, маи не си антифес,а ?

Тоя багер от коя фирма е?Не е ли от "обръчите"?

и кой ще го плати? Дано не сме всички ние! Спомних си за Мавзолея днес ....

по закон доган трябва да си го плати накрая. ще получи една хубава дебела сметка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти ли пък ще плащаш,бе,какво можеш да платиш,скрий се