Коментари - Ахладова: Има законопроект независим прокурор да може да разследва главния | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май само жени останаха в правителството.

Както завърши Проурорската проверка по "Апартаментгейт", така завършват и ще звършват всички Прокурорски проверки по сигнали и очевидни нарушения на закона, извършени от хора на управляващите! Нищо ново! Само, всяка година все повече от същото! Май, народа е свикнал в огромното си мнозинство и някак си преживява, радвайки се, че не го е гепил Корона вирусът! Страхотен шанс се оказа този Корона вирус за укрепване на управляващите във всички страни, действайки в синхрон - копирайки се едни от други в действията и мерките срещу народите си. Даже с кротнаха и жълтите жилетки във Франция.

Малоумници! Ще слушаме глупостите на ЕС! Или си гласувал доверие на главния прокурор или не, точка! Независим прокурор, след това проверка на независимия, от друга независима комисия и така все едни независими....! Има си ред за отчитане дейността на глания прокурор, българия е правова държава със законова уредба /хубава, лоша това е действащото законодателство/ и то трябва да се спазва от всички! Какви са тия врели некипели на кой каквото му скимне и го изсипе пред медиите, че тогава за що са всички тези законови правила! И НАЙ- ЛОШИЯТ ЗАКОН Е ПО-ДОБЪР ОТ БЕЗЗАКОНИЕТО!

Аз предлагам за независим прокурор да бъде назначен Сотир Цацаров

Р. РАДЕВ тиквата, е утайката на президентите български, Плевнелиев го покани при него за да го научи как да бъде Президент на всички българи За сега Нищо не е направил, Освен Дежурното Вето на всеки закон, не че има значение неговото вето. Може би за това са виновни и некъдърните му и продажни съветници?

Бадева ядат парите на спонсорите разните фондации дето са уж за правосъдие. Разни юристчета без опит с и разни курсове по правата на това и онова се чудят къде да заковат държавата и я наклепат и подават такива нефелни идеи, че имало проблем с главния прокурор... Глупости са това. Нашата уредба е същата като в половината държави в ЕС. Смешни са им напъните и то ЕС си го казва в доклада - от 90% от напъните тук там изобщо не са ги отразили. Да хванат едни по- опитни юристи и да откроят истински проблеми, ама сериозни и важни, а то сега недоучили и без опит повдигат измислени проблеми. Има какво да се оправя, ама трябва по- сериозни хора да се заемат, а не христоивановци.

Понеже гледам че няколко гербераски трола все сочат Божков, нека да им припомня че заслугата Божков да стане персона нон-грата не е на партия ГРОП - те само се отърваха от горещия картоф в който се превърна Божков, след като бившия му съдружник разкри далаверата. Ако не беше той , тиквата още щеше да пуши пурите на Божков, а севда да снове между офисите като пеперудка.

И тази не е по-малко проста от пкп-то. Снощи победи Стивън Кинг За европейски писател. Мале какви калинки бълва този благоевградски университет...

Брей, не знаех, че имаме ,,независими,, прокурори.

Изявата на поредната Бокова Калинка !

къ ДЕ си слава? Къде си?

Нещо като омбудсмана, само врява без резултат. Инкакво като ще разследва главния? В българия има само една независима длъжност от 300 хил държавен апарат, тук влизат мвр армия учители мед лица и чиновници. Това е ПРЕЗИДЕНТА , защото е избираем. Ако ШЕФА НА ГЛ ПРОКУРОР не е избираема дл все тая! Всички трябва да са избираеми, по областни градове, кмет, обл управител, прокурор, шеф полиция шеф кат, шеф съд, шеф местна болница. Само тогава ще има правосъдие и някаква справедливост.

Нямате никакво достойнство и за това продължавате.. Повече от два месеца хората ви казват че премного сте се омазали ама вие си продължавате омазването защото пачавра леке не хваща а и гьонсуратлъка ви е на ниво.. Да стигнете дотам да си измислите как вие сте ''събрали'' комисията за да ви се каже след това че властващите лъжат наистина се иска наглост и дебелоочие което проявявате и сега казвайки на черното бяло.

България си дават оставките !?! И се радват на КРАДЕНОТО ...

Маймунска държава! Апартаментгейт приключи пито-платено, ЕС мълчи, протестите затихват, Терминал 2 май е единственото решение.

То по принцип е така, но ... от Терминал две накъде, към ковид блокадите в Западна Европа ли?

Ще се сетите, но сега вече е късно. Преди 20 години беше времето да се засели човек в чужбина. Сега цял свят е настръхнал и затворен.

ЩЯЛ ДА РАЗСЛЕДВА ГЛАВНИЯТ ? ЧЕ ТОЙ ЗНАЧИ Е ПО-ГЛАВЕН ОТ ГЛАВНИЯ ... ХА ХА ... ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО ... БАНДИТИТЕ ОТ КОЙ, ЩЕЛИ ДА СНИ ИЗБЕРАТ "НЕЗАВИСИМ", КОЙТО ДА РАЗСЛЕДВА ИЗБАНИЯТ ОТ ТЯХ ЗАВИСИМ ... СМЕХ ! ПАРОДИЯ !

Независим, а? Хахаха

Тази госпожа я гледах около 5 минути в един сутришен блок. Хора, ами тя даже не може да говори, при положение, че и показват какво трябва да каже на екран. Ъ-кане, мъ-кане, запецване...., ужас. И тази ще ходи в ЕС да обяснява нещо в ЕС. При това важно. Пак ужас.

Много яка резервната скамейка на герб - винаги могат да извадят някой още по-тъп от предишния. Дори да не ти се вярва.

има обяснение - ако си професионалист не е възможно да работиш с заедно крадци. или работиш или крадеш, криеш крадци, лъжеш.

Ще разследва независимият прокурор?

Как все некадърници са министрите на ГЕРБ !!! Особено на правосъдието !!!

Акъл и овча покорност никога не могат да се намират на едно място и за това е така. Както няма дървено желязо, така не може да има и умен гербаджия.

тази е куха кофа кой ще го назначава тоя "независимия"-прокурорската колегия, която се управлява от гл. прокурор хаххахаха айде спрете с глупостите, щото не всички са толкова тъпи като вас