17-11-2017 20-11-2018

Коментари

“ . Водачът след мен агресия, дойде и се опита да ме вади от колата", разказа Александра Павлова.‘“ Това циганин ли го е писал ?????

мигрант по случай деня на мигранта !

Лорд Джеймс: Какви са тези дебили? Слугата: Софиянци сър...

Нармално. Нека да е така. Да излиза парата.

Алооо журналяяята вече прекалявате с Думата АГРЕСИЯ . Какво колко е станало

Това обяснява, защо са го дърварили, въпреки, че е пресилено да биеш някого за такива дребни неща.

САМО СВОБОДНАТА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЛЕКУВА НЕДЪЗИТЕ НА ТОВА ОБЩЕСТВО!

се намира на пътното платно, след като има ограда зад него?

Спазвайте правилата на ЗДвП!

Столица ли е това или зоопарк? Този малък по площ град май отдавна надхвърли предела си на пренаСелване. Не може на площ от 15на15 километра да натъпчеш 2 милиона души и да ламтиш още да идват.

Това не са водачи , а каруцари ! Какво да очакваш от завършени селяци ! Фенове на Тиквата , Улчиндиолският гъз и господари на Ефир и всички безсмислени реалити !

Сигурен съм, че е спрял на аварийки на забранено място. И сам вижда, че пречи но той чака благоверната си дъщеря.. И спира където му е удобно. Мисля, че вече ще се замисли. Подкрепям агресора!

Откъде ги измисли тези 2 млн ! 1 млн и защото всички са гъзари поне 500 хил имат коли !

Ами няма вече лекЪри, инДженери, архитеГти и останаха само ония 80% дебили = цигани и полицаи, които нищо не свършват и за това сме на този хал. Ясно е, че и журналистите ги подбират от тази група вече. Задача по математика: Имаме 20% нормални и 80% дебили в България. След като избягат 18% от нормалните и нито един дебил, какъв става новият процент дебили в страната? а:) - 1% б:) - 20% ц:) - 99%

водача след мен направи агресия , идва и ме удря с карате в гръбначния кош . припадам и получавам шок и гърч

Девизът аз съм прост и вие сте прости с ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

Не че подкрепям насилието, но има водачи които абсолютно не им пука за околните и явно пострадалият е такъв!

Няма да се научим , че не се спира където се сетим и затова има правила ! Дано го глобят за нарушение на Закона за движение по пътищата !

агресията не решава нищо , а само ВЛОШАВА ситуацията? Проумейте го най-после! И е време КАТ да заработи за всички нарушители еднакво!

Няма закони и всички станахме много нагли. От локалното на Цариградско директно в крайна лява лента, всички коли набиха спирачка, а на пича с бмв не му пукаше. Как да не слезеш и да не му набиеш канчето.

Дайте ми един Зил с по-яка броня и ще оправя всички водачи спиращи на втори ред на аварийни мигачи. По Ломско шосе в София е пълно с такива кретени. На всичкото отгоре се е случвало, че на няколко метра от тях има свободно място за спиране до тротоара. Аман от селски номера!

Непрекъснато просперираме, коледният дух тържествува и мутренската ценностна система се утвърждава. Да ни е честита Мутробоколандия и през Новата година!

Ако имаше държава, закони и полиция това нямаше да се случи. Единия няма да спре където му е по-удобно защото могат да го тлобят. Другия няма да посегне защото може да изкара 15 дни в тухларната както беше преди 89-та.

И тоя е взел шофьорска книжка в Анадола и после риве.

Агресията се провокира от тоталното пренебрегване на ППЗДП. Ако всички спазват правилника, няма да има повод за агресия. Толкова е просто!

Абе как просто така някой слиза и почва да те налага се пита в задачата? Ми как, правиш нарушение и най-вероятно след отправена забелжка изнагляваш и му се издървяш (гаранция на всеки му се е случвало уж такъв интелигентен на външен вид да го прави) и на човека му прекипява, ама му прекипява с шамари.

Бреййй... Така изброени... То не остана на кого да съм фен :D

За жалост във 4=те големи града в бг си е такава простотия! Да не говорим за лудницата и хаосът около детски градини и училища (най вече частни) Там "дами" с надути устни като от възпаление и сумтящи мъжки екземпляри приличащи на застрашени от свински грип се вихрят и по платното и по тротоарите! Това аварийнините светлини ги имаме за манна небесна! Я да има полиция и наказания като в Германия... еххх мечти, мечти! Андрешкоооо

Корекция - новите софиянци

Вчера имаше две камери на пистите Вазов и История Славянобългарска. Съответно всички караха с под 60. И НЯМАШЕ АГРЕСИЯ!!!

Общо - взето от мързел са го набили. Ако си беше паркирал някъде и да повърви 10 метра( даже и точно зад него е имало паркомясто), а не да блокира движението е щял да отърве кожата. Редно е като се е оплакал и него да му нашият един акт по правилник.

Този,който бие, два месеца да чука камъни на магистрала Хемус! И законотворците са за там!

Е не може до всеки идиот да има полицай.. А манталитета, няма да се промени. Много получовеци дойдоха в София..

Мисля , че T-14 Armata ще свърши идеална работа :)

А ти какво искаш при това пълно безхаберие и незаинтересованост науправляващите? Превърнахме се в държава от колониален тип. Не се развиват производства. Няма грам мисъл и стратегия за развитие на районите. Всичко е на самотек. Поне за тая северозападнала България малко да бяха си дали труд нещо да направят...

Може да пробваш с нещо смислено :) Като Камен Донев например :)

Според КАТ за 2018 година в София са регистрирани над милион и половина автомобили. Като добавиш делничните приходящи около 200 000, поне. Улиците рязко отесняват.

Заради такива като тоя жалещия се, на няколко пъти ми идва да ида на Илиянци и да си купя пистолет с пласмасови топчета. Изглежда като истински. Да сляза от колата в такъв момент, когато някой Сульо мига на аварийки, във втора, че и трета лента правят някъде, да му опра пищака в тиквата, да се на...ере и повече никога да не си помисля да тарикатее! Има си места за спиране! Спирате, ПЛАЩАТЕ СИ, ако трябва, врършите си работата и изчезвате! Никой не е длъжен да търпи!

Ако имаше държава, нищо от това нямаше да се случва. Пострадалият нямаше да спира на забранени места, а биячът - да налага ред с насилие.

Агресията не решава проблемите, но на хората им е дошло до гуша от бездействията на полицията. Ако "жертвата" имаше съзнанието, че ще отнесе една приятна предколедна глоба за неправилно паркиране, нямаше да се стигне и до насилието с/у него. КАТ няма нужда да глобяват за висока скорост. Нужно е само да следят за неправилно паркиране, неправилни маневри и говорене по телефон в града и ще преизпълнят бюджета си...

А тези, които блокират движението и създават предпоставки за ПТП цял живот на Тракия да чукат камъни ;)

Законът трябва да се спазва! Не е хубаво да се проявява агресия, но не е хубаво и да не се спазва закона

Значи, да ви кажа какво казват от КАТ за такива ситуации, понеже нямало как да огреят на всякъде. Слизаш от колата вадиш си телефона и правиш снимка на нарушителя. После се разхождаш до КАТ и подаваш жалба с приложени снимки. Разглеждат случая и по номера на автомобила привикват собственика и му връчват акт. Така поне ми обясниха, когато звънях на дежурните номера. Същото се отнася и за навлизане в кръстовище ако не можеш да го освободиш преди да ти е светнало червено и по този начин възпрепятстваш останалите.

Другия път ще знаеш че като спреш не трябва да пречиш на движението

Не е лошо да почетеш закони ! Не е проблем на някой да му се напише акт! Проблем е държавата да събере тези пари защото за да вземе парите трябва акта да се връчи акта и тук идва проблема ! Шофьора е регистриран на някакъв си адрес на който не живее реално и няма връчване !

Ей така разбираме демокрацията. Спирай където искаш, бий когото искаш.

Няма по-просто племе от Тикволандците. Всеки ден го доказват.

ТАКИВА НАГЛЕЦИ КАТО ТОЗИ ТОМОВ ДА УВАЖАВАТ ДРУГИТЕ ! НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ВИСИ И ДА ГИ ЧАКА КАТО ЛЮБОВНИЦИ, ЗАЩОТО ОНЕЗИ СПИРАТ КАКТО И КЪДЕТО ИМ ХАРЕСА !!! АМИ, НЯМА ТАКАВА ПРОЦЕДУРА !!! ЗНАЧИ НАГЛЕЦИТЕ СЕ ЛЕКУВАТ С БОЙ !!!

Истината е някъде там...

Някои хора като си влезнат в колите и си мислят, че са коронясани.