Агресия между ученици, 15-годишна изгуби съзнание след ритник в корема

Образувано е бързо производство за нанасяне на средна телесна повреда

Обратно в новината

Коментари - Агресия между ученици, 15-годишна изгуби съзнание след ритник в корема | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега остава да разберем колко пъти ритащото келешче е било свидетел на това у дома си. Бащата е ритал майката и детето попива, или бащата направо е ритал детето, та то е наясно, че това е в реда на нещата. Не знам, но детето определено е било свидетел от първа ръка (или потърпевшо) У ДОМА! Няма начин иначе да има такива агресивни инстинкти - да раздава ритници в корема на друго дете!

Аз

Наскоро гледах видео в тубата, някакво обществено обсъждане в САЩ на границата между еманципацията и феминизма. Един баща стана и разказа следното: - Сина ми е в 8 клас. Докато седял в пред училище, до него се приближава момиченце от ПЪРВИ клас, застава до него и му зашива шамар с колкото сила има. После му заявява: "Не можеш да ми отвърнеш, щото съм момиче." и доволно си отминава нататък. То... наистина не можеш да отвърнеш на момиче в първи клас. Ама майка му...

Наскоро пък гледах по телевиизята документален филм за домашно насилие и там повече от половината бяха жени, фиктивно осъдени за психически и физически тормоз над мъжете си. А преди два месеца имаше доста нашумял случай за момиче на 19 години , което го осъдиха пак ефективно за фалшиво обвинение за групово изнасилване.Тука в държавата дето съм бъка от организации в помощ на мъже жертви на домашно насилие..МенКайнд, МенсЕийд, МенсАдвайсЛайн, ГайКрайКлуб( последната ми е любима) и още много списъкът е дълъг:)) Монетат има две страни, та затова не знам дали точно еманципацията ви е виновна:))) О,на тубата и аз не съм й фен - като почна с клипчета за извънземни, йети и илюминати и неусетно попадам в ютюб лупинг и се озовавам на клипчета за вредата от ваксините, сексуалното образование, феминистки и сциентолози- затова избягвам:))

На времето се замерахме с камъни... Две групи по 3-4 деца.. Мяташ камък.. Ей.. виж на оня как му сцепих китарата.. Оня се държи за кратуната от която тече кръв... Ако до ден - два те види родителя на детето със спуканата глава, баща му... ти запали вратните жили, опъне ти ухото, та тръгне да се разпорва от дърпане .. един шут по гъза... ...И ВСИЧКО Е - ПИТО/ПЛАТЕНО .... Пе гледаш и твоите родители да не разберат, че ако разберат, следва още един пердах.. бонус... я с колан, а с точилка... в зависимост кой е разбрал (майка или баща)... Нещата бяха доста по прости и ефективни ! Шут шамар... и готово.. до следващия път... Като ни остригаха в казармата... главите ни бяха с хиляди белези от юнашки рани...

И като гледам докъде е стигнала държавата като е дошло поколението на тия с напуканите канчета...

Драги ми Смехурко, време е да еволюираш. Още си в първобитно-общинния строй.

Аз

Накъде да еволюира? Щото същото го правехме и ние, ама бяхме две групи от по 20на пишлемета - маризехме се със съседната махала за владението над детската градина. Накрая ни биха, щото те бяха кваяртал с блокове, а ние с къщи. Съответно, като им фърлииме 3-4 въргала, копеленцата мобилизираха секи мадафака от блоковете и домъкнаха 70-80 наемници и туй беше. Обаче, никой не умря, никой не отиде в болница и никога, никога, никога не сме удряли момичета, щото, освен всичко друго, е и тъпо. Демек, късно си се сетил - еволюцията вече се случи. Сега се убиват и не се ограничават с джендърски скрупули - вярват в равенството на половете и се кютечат толерантно - наред. С интерес очаквме да видим накъде ще ни заведе бъдещето... ММА боец преби до смърт абортиран фетус...

И Що я ритнало в корема? Направо магаре

Аз

Не се знае кой крив, кой прав. То няма и нужда да се знае. Което е важно да се знае - случило се е. Точка. Бае Тръмп като спечели, Rachell Maddow - либерална журналистка, лесбийка, на другта сутрин коментира така: - Будни сте, между другото. Не сте в ужасен, ужасен кошмар. Освен това не сте умрели и не сте в ада. Това е живота ви вече. Това е нашата страна. Това е реалността. Приложено към България, залепва като дупе на цукало. Така че ... свиквайте. И си учете дъщерите на крав мага.

Като гледат тъпи филми, в които жените бият мъжете с лекота, така се получава... Ритник! Гледайте си куклите, парцалите и тенджерите тиганите, по- безопасно е!

Като тебе?

Ще докопам копелето без свидетели.

Куче дето лае само лае. Ако ще го докооваш ко са хвалиш бе?

Възпитай я да се бие с жени, че да ни ти сервира такива неприятности! Така е отредено от Бога!

Да си беше научил келемето да не налита на бой на момчета. Свикнали съвременни еманципатки и феминистки да си мислят, че могат безнаказано да се държат агресивно, като си отнесат боя, олеле, как стана така.

Дааааааа пък краварските БГ козаци факита квичахте колко не педократична и не педераски и либераски е по времето на соца да има ТВУ-та!

????????????????

Ей, копелдак като те гледам, май не си завършил осми клас...А вземи да се запиши в някое училище и след няколко години заповядай да пишеш тук.

Мдаааам, лошо нещо бяха ТВУ-тата, много лошо нещо! Това момче сигурно е чувствително, емоционално, абе, дете-индиго. Едно време на такива им се казваше просто невъзпитани и се взимаха мерки за корекции на поведението.

Какво кавалерствo..?! ...от плод на пианска чекия... Можеше да я ритне в задника.

Интересни случки от долината на широките гащи ...

Да , бе...То у шоплука сякаш не стават такива неща. Там си живуркат кротки агънца...

Мисля че е крайно време да се постави цензура на филми със стрелби, убийства, взривове, кръв и силен безсмислен шум. Както и на текстове в рапърски песни, като мързи ме да работя, ще си гледам кефа, ще барам дупета и цици, наркобарони, скъпи коли и т.н. То всъщност големия интерес към този род музика е от деца! Буквално! Всичко започва още от Картоон нетуърк - 24 часа шум и простотии. Децата се зомбират тотално гледайки този и подобни канали. И понеже няма край, седят и реват като спреш телевизора. Къде са СЕМ? Не виждат ли какво става? Кажете само кога и излизам на улицата срещу горе споменатите културни дейности. Молба към Валери Симеонов - дайте промяна в законите гореизброените проблеми да се решат

Няма да се постави! Отбележете, че един и същи филм с абсолютно идентични сцени на насилие и полшлост ако съсдържа сцена показваща в лош аспект даден човек ереин ще е забранен за екраните и/или авторите му обявени за антисемити и осъдени. Ако абсолютни същия филм няма такава сцена може и ,,Оскар'' да получи. Забележете и че по филмите има право да осмиват практически всички народи с европейски произход. Няма право да осмиваш народи с неевропейски произход. Наказуемо е.

Хвала на такъви младежи. Страната ни ще процъфти с тях в бъдеще.

Те живатните вече са в хората...Ако баща му на това момиченце докопа тоя бик, сигурно няма да му се размине ....

В животинския свят няма животно,което да нарани или убие друго,особено от един и същи вид,ей така само за удоволствие

Гледай national geografic wild ,ще видиш доста такива , едно от тях е хипопотама.

не и за удоволствие

има едно освен човек и се нарича шимпанзе

Е, чак пък за удоволствие...то при животните е несъвместимо. Има такива случаи, но е свързано например при борба за женската.