17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете вноса, на всичко...ние всичко си имаме

Ай стига бе !!! Само 800 кг ли останаха ?? Не го ли изядохме вече това месо ?????

Абе еййй ненормалници, спрете вноса на каквото и да било от Полша. Каквито и да е хран продукти. Хванати са 800кг а колко сте пуснали?

Върнете им го ! Да си го кльопат те !

А как е тръгнал със салмонела този мижав товар пилешко от Полша?! Няма ли контрол на производителя!? Или салмонелата се излюпва по пътя.

Просто гледат да го пробутат на третата ръка европейци, щото те са втората... Нормална търговска практика. И ако агенцията е хванала 800 кг, значи еди колко си пъти по толкова са пласирани безпроблемно на пазара.

Нищо не е хванала малоумната ти агенция. Още ли не си загрял, че тия в БАБХ говете си да търсят с две ръце, няма да успеят да ги намерят. Ако действително има нещо хванато, това е защото някое митничарче не се е отчело с рушвета, а ако точно това е станало, може пилешкото изобщо да не е било заразено, а само да е трябвало да бъде спряно. Алтернативно някой български бизнесмен с птицекланица се опитва да получи същото повишение на цената на продукцията си, което си заработиха свинарите. Как може да живееш в българия и да си толкова наивен.

да се е заразило със салмонела поради лоши условия при транпортиране и съхранение, а да си е било ОК на тръгване? Как мислите, възможно ли е и вносителят да има също някаква вина? То всяка втора пратка от Полша вече е с някаква бактерия..много странно

За кой път...спрете всякакъв внос от тази държава...интересува ги само да има водка..

За тровене на населението Парламентът нехае, а за споделени превози бърза да пише поправки. Това НС ли е или Мешаре?

800 кг !!!!! при положение че един тир е 20 тона, абе това месо с какво са го доставяли, тези пак ни взеха за канарчета

А Бахимамата имитират дейност,хванали са ,,трохичките,,

Спрете да ядете дюнери. Това е целенасочен внос на арабски фирми - основно ливанци и сирийци, които и без това не плащат данъци и осигуровки.

Защо? И да ползват заразено месо, едва ли е нарочно, а и то се неутрализира при добра топлинна обработка. Винаги ми се е струвало, че хигиената в дюнерджийниците е на много ниско ниво, но никога не съм имал стомашни проблеми, а си купувам често от различни места. Проблеми съм имал от кебапчета и кюфтета на скара, от павилиони и от топли витрини на хранителни вериги.

Ма разбира се. Много предпочитаме родно свинско с игли и гной вътре, пилешко с вода, и кисело мляко с палмово олио. Държавата бездруго отдавна е доказала, че е чудесен стопанин на данъците на българите, така че се чувствам силно мотивиран да бойкотирам всеки, който не спонсорира поредните чистак нови служебни лимузини, или заплатките на амрията паразити по държавната администрация. Отивам да си намажа филия хляб от 28 съставки с фипронилово масло, че да се почувствам родолюбец!

Вече не им вярвам на БАБХаджиите. Доказаха се нееднократно като некомпетентни и мошеници. Никой не може да ме убеди, че внезапно са взели да си вършат читаво работата.

Иначе нищо няма да ги стресне. Поляците са нагли и хич и не им дреме

Тонове ежедневно влизат такова месо ама нашите гледат как с някое кило да се похвалят за да не се видят тоновете... Та не виждате ли как и свинско от Полша залива България че испанското и немското ни бяха малко...Така е в територия дето преди изнасяше прясно чисто и хубаво за тези дето сега ни заливат със запасите си дето ги подновяват или с боклука който техните хора няма как да ядът че ще им счупя главите на деня на производителите..

И за какво ни го съобщават2 Стана вече отвратително. Вместо да отправят предупреждение и да спрат полските боклуци, най-учтиво ни уведомяват,че още дълго време ще се тровим с тях. защото, кой знае,колко тона преминават безпрепятствено в храната ни.

Остана ли някой още да купува полски яйца и пилешко?!

Заменят ги със свинско че при тях ''чума'' не върлува за разлика от нас:(((била е пример за това ако не вярвате...

Ай забранете вече вноса на това пилешко, дръжте се в като нормална държава. Толкова ли не може тук да си произведем или не му стиска на някой да забрани вноса? Пукнхаме се да ядем всякакви боклуци та даже и за горене си вкарваме.

след толкова издънки .всяка уважаваща себе си държава би забранила вноса вьобще а не да си играем на стражари и апаши с пановете холери!!!

Тия дни в една верига, дето завършва на ..,фланд имаше прИмоция на пилешко филе на половин цена? Дали нещо не е минало между капките от тази партида?

Тия поляци вече имам чувството че се подиграват с нас

Станахме вносител на боклука на света,на болестите на света,е нямам думи! И накрая цените в космоса! За пилешко със Салмонела и свинско с Африканска чума се заплаща в пъти по висока цена от храната,която е качествена на Запад!

Спомнете си колко внос на пилешки храни, на яйца и други получаваме от Полша със салмонела ?!! ТОВА НЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ !! Цените на вноса са перфектни за търговците НИ на едро и затова УПРЕКВАМ САМО ТЯХ И АГЕНЦИЯТА НИ ПО ХРАНИТЕ !! НИКАКЪВ КОНТРОЛ !!

време и пилешкото да стане "златно" като свинското - какво като е заразено със Салмонела, да не го ядете сурово, Салмонелата мре при минимална термична обработка!

Полша водят хибридна война срещу нас - използват биологично оръжие :)Мислех да предложа да им обявим и ние война, но се сетих, че нашите F-16-ки докато станат готови, те пък ще си имат вече f-35 ..Затова им пратете водка от мазата на цар Киро.

Спрете всякакъв внос от тези пиандурници!!! Докога ще тровите българите!!!

Ако бяха дали 50 € на Калотина тир-а щеше да е минал вече границата, да са го пуснали на тънка прИмоция в магазините и вече да са го изяли българите тези 800 кг. са нищо. После 1 седмица щяха да се чудят в някоя детска градина откъде се е появила салмонела посред зимата и да ги дават по новините, да се обяснява директорката..

Най-вероятно има и в търговската мрежа, щото има страхотни промоции.

През Социълизъмът България бе основен износител за Арабския свят на пилешко, яйца и агнешко. Единственно българското агнешко месо имаше печат за висше качество. Ваньо Костов, защо разтури селското стопанство и унищожи арабския пазар?

Защо след толкова случаи не се забрани вноса на пилешко месо от Полша? Ние избихме огромната част от прасетата си при (недоказани) съмнения за зараза, а при доказана зараза на поляците никой не ги заплашва със санкции. Писна ми от двойните стандарти на Европейски съюз и гъзолизното отношение на българското правителство.

Колко ли ще да е евтино това месо от Полша? Щом продължават да го внасят търговците и поемат риска от провалени срокове, сделки и бракувано месо...

Смях, това даже не е стоката в един микробус. Колко са пуснали в търговската мрежа?

Крайно време е да се привика или полския посланник или вносителя

Спрете да внасят Полски Боклуци ! Министъра на Земеделието в ОСТАВКА !