Агенциите по храните и по горите излязоха на протест пред НС, искат структурни реформи

Сред другите искания е приемане на актуализация на бюджета на БАБХ и ИАГ, който да гарантира увеличение на работните заплати с минимум 30%

Обратно в новината

Коментари - Агенциите по храните и по горите излязоха на протест пред НС, искат структурни реформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата изчезва леко полека Продават я отдавна Мислете как ще растат децата ви и как ще остареете вие

Първо да уволнят директора на ЛАГ. Той е Виновен за вдигане цената на дървата и дървения материял на двойно.

Да! Никога няма да помръднем от това положение, в което се намира държавата, защото всеки коментира и казва коквото си науми без да има никаква информация и познания. Агенцията по горите няма нищо общо с цената на дървесината, и добре че ги има иначе ще бъде абсолютно разграден двор и всичко това, което отричаме като заобикаляща ни зеленина ще започне да изчезва и тогава пак ще плюем против държавата, но няма да се вглеждаме в това какво самите ние правим. Няма вече хора като Симеон Радев, които да се питат дали са допринесли с нещо в живота си за благоденствието на държавата, всеки само иска от нея!

а да работите искате ли? горите се изсичат. по магазините се продават всякакви боклуци. коя от тия институции работи че иска увеличение. те са по скоро за закриване, а не за увеличение.

Продават се заради безхаберието на Управляващите

Горските инспектори са прави да протестират. Всеки ден се сблъскват с агресивни крадци и разбойници, които ги обиждат, заплащват и опитват да се саморазправят с тях, като на края на месеца получават възнаграждение малко над минималната работна заплата! Затова това което искат е разумно и не е нормално никой да не ги чува! Ако държавата си знае приоритетите би следвало да удовлетвори частично искането им.

Горските не са виновни за некомпетентното управление на ЛАГ. Държавата да оперира в гората да няма частици да сечат. Да има едни цени за видовете дървесина - да няма търгове.

Че кой получава такива увеличения? Може ли малко по-реалистично! 1%

Ми учителите примерно. 1%... пожелавам ти и ти да взимаш 800 лв. чиста заплата и да ти дадат 1% увеличение.

Всички са пред НС вече, не останаха хора на други места в държавата.