17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....Изколете и свинете... а зимъска по Коледа дъвчете си ...мъдете !

,,,,,VEGAN

В България има погрешни мерки срещу заразата: Обща информация относно болестта има на Уикипедия - потърсете за "Чума по дребните преживни животни". Доколкото се разбира, "евтаназия" не е необходима, ако са заразени, животните умират след 7 дни. Унищожават се само болните животни. Следователно държане на животните на изолирано място в продължение на седмица е достатъчно, за проявяване/доказване на заразата. Заразата може да се пренася от чифтокопитно. Още едно пояснение - това е използване на амер биологично оръжие. Същия случай на африканска чума по свинете имаше в Белгия в близост до белгийска военна база. След тестове се оказа че този щам на болестта е идентичен с разработвания за биологично оръжие щам в американска биологична лаборатория Лугар в Грузия. НАТО е участвало в учения в Грузия и после в Прибалтика и така заразата се пренася в Прибалтика, а след това с белгийски военни участвали в учения на НАТО в Прибалтика, се пренася и в Белгия. Подобни епидемии имаше в Русия още от 2007-2013, след това в Украйна 2014 и същия щам се пренася навсякъде с ученията НАТО, военните машини не се дезинфекцират... Източника на заразата в България (също Румъния) не се обяви, но заразата също е по подобен начин... Това е сериозен въпрос: Трябва ли България да участва в учения на НАТО в Украйна, Грузия, Прибалтика и т.н. във връзка с реалния риск да се пренесат сериозни зарази с биологично оръжие, разработвано за атаки срещу Русия? Загубите от тази единствено известна зараза от разработвано американско биологично оръжие срещу Русия са много големи... Сноуден също излезе с информация по случая, както и за умишлено заразяване с опасни паразити на американски храни изнасяни за Русия или за храни в Макдоналдс в Русия Потърсете за "США ВЕДУТ ПРОТИВ РОССИИ БИОЛОГИЧЕСКУЮ ВОЙНУ"

... тая чума хваща само източноевропейски свине ???????????

... следва чума по - доматите, краставиците, картофите, боба, и т.н, после ще купуваме само западните незаразени продукти ;-)

Кривата краставица се завира в аналното отверстие на служителите на БАБХ.

има африканска чума по свинете в парламента.Моля веднага евтанизирайте добитъка там !

Тия си избиха гласоподавателите! Преносно де, не ме разбирайте грешно!

не за първи път се издават заповеди срещу хората, които се опитват да правят нещо. Всичко това е скроена лъжа, зная го от първа ръка - потърпевш.

Докато Агенцията по храните се ръководи от пенсионери и крадци никога няма да се справим с болестите по животните. Отгоре на всичко и министърката е неграмотна и не знае какво да прави. Лоши дни ни чакат

Речта е основната разлика между човеците и животните.Явно този отличителен белег не е съществен.Най-важното е да гребете и ядете собственото си изходено.

Обърнете внимание на снимката под заглавието!Животните газят в кал и собствено изходено.Изцапали са се до ушите.Положението на хората е сходно,но заразлика от животните хората гребат с голяма лъжица от онова което са изходили и ядат с наслада неразбирайки,че това не се яде.

евтаназираме ветеринарите от агенцията по храните начело с началника им та да изчезнат всичките болести по добитъка, които по неизвестна причина не ходят в промишлените кравеферми, свинеферми, птицеферми, частни стада - кози и овце, а ходят само по добитъка на хората. Баси модерните вируси - с изкуствен интелект - знаят къде ще ядат боя

Страшно човешко изходено са хората.Опасно човешко изходено.

Тази чума я е измислило лобито но ДПС в ГЕРБ защото консумацията на свинското противоречи на правата и свободите в исляма

Цитатът от вашия текст ли не ви хареса или това, че не вярвам на герберски доктори?

Великотърновска област е голяма. От билото на Стара планина до Дунав. Заразеното прасе е по близо до Дунав отколкото до Велико Търново.

Ако има 30хил свине, ако чумата мине - нека тези дето оцелеят да бъдат развъдени - и хоп ето ти устойчиво развитие. Тези дето тровят ще трябва друг щам да произведат, то отнема време докато се тества и разпространи т.е. мир за 5-10 години. Тая работа един политик е лайно, дай да заколим всички - справедлива ли е?

реалността е друга - умряло е 1 прасе, и сега ще убият 30 хиляди, първо за да дадат законно пари на вонящите (защото пак те ще избиват) второ защото може няколко от тези 29999 живи прасета да се окаже резистентно и не дай си сатана да предаде тази резистентност на поколението си. И после кво правим?!? Получаваме неразболяващи се прасета. Че нали не шмъркел ще трепери, не макарон ще лизка бабички и не кокалеса смей ще се клати на вятъра, ама и ишиаса ще се притесни. Може даже антихриста да ни упрекне и да спре да ни гали по теменцето, наше тиквунчество.Че това е точно обратно на всичко съвременно бре, брат! Това да не ти е социализъм.

Чумата ГЕРБ върлува по нашите земи и евтанизира и последните надежди на хората за оцеляване.